Şimdi Ara

Seat Leon Alıcam da..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yarın ilanadaki arabaya bakmaya gidiyorum baktırıcam eğer bir sorun yoksa almayı planlıyorum Allah nasip ederse. 21 yaşındayım ilk araabam ve hala kullanmakta oldugum VW Bora marka aracım ile takasa giricem.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2006-seat-leon-1-6-stylance-38556877/detay? araç budur. Seat leon kullanıcılarına bir kaç sorum olucak

Aracın konforu nasıldır ? Ses alması olsun kasislerde sarsmalar olsun
    Orjinal ses seviyesi doyurucumudur
    1.6 benzinli motoru kaç hp ve km de ne kadar yakıyor ve kaç hp. Kullandıgım bora epey bi dert oluyor bana 400 krş gibi yakıyor.
    donanım açısından full galiba bakıcagım araç daha yüksek donanım varmı
    içindeki depo ile kaç km yol yapıcagını söylüyor mu bilgi ekranı
    Ve son olarak tek tuşla camlar otomatik olarak kapanıyormu

Şimdiden cevaplar için tşk ederim .

• Araç gayet konforlu. Süspansiyonları biraz sert ama rahatsız etmiyor kesinlikle.
    Orjinal ses seviyesi dediğiniz motor sesi sanırım. 1.6 leonların en güzel tarafı :) mükemmel bir motor ve egzoz sesi var.
    1.6 leonlar 102 hp. Boradaki motorunuz ne bilmiyorum ama muhtemelen aynı motor olabilir. Yani yine 35-40 kuruş arası yakıcaksınız hazırlıklı olun. Hatta motor sesine kanıp gazlarsanız 50 kuruşlarıda gorebilirsin.
    2006 stylancelar donanım olarak en fulldür. Bir tek sunroof olmayabilir o da opsiyonel zaten.
    Evet yol bilgisayarı var. Kaç km menziliniz kaldı, anlık tüketim, ortalama tüketim, km sayacı gibi verileri izleyebilirsizin.
    Evet aracınızın kapı açma/kapama tuşuna basılı tuttugunuzda camlar açılıyor/kapanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacker111

Araç gayet konforlu. Süspansiyonları biraz sert ama rahatsız etmiyor kesinlikle.
    Orjinal ses seviyesi dediğiniz motor sesi sanırım. 1.6 leonların en güzel tarafı :) mükemmel bir motor ve egzoz sesi var.
    1.6 leonlar 102 hp. Boradaki motorunuz ne bilmiyorum ama muhtemelen aynı motor olabilir. Yani yine 35-40 kuruş arası yakıcaksınız hazırlıklı olun. Hatta motor sesine kanıp gazlarsanız 50 kuruşlarıda gorebilirsin.
    2006 stylancelar donanım olarak en fulldür. Bir tek sunroof olmayabilir o da opsiyonel zaten.
    Evet yol bilgisayarı var. Kaç km menziliniz kaldı, anlık tüketim, ortalama tüketim, km sayacı gibi verileri izleyebilirsizin.
    Evet aracınızın kapı açma/kapama tuşuna basılı tuttugunuzda camlar açılıyor/kapanıyor.

arkadasa katılıyorum bende eskı kasa leon var ama yeni kasa leonlarada bındım piyasadaki türlerine göre cok ıyı bır araç aldığı parayı hakediyor

• Sonuç ne aldın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopat_6

Sonuç ne aldın mı?

sahibinden'deki ilan kalmış. sanırım almış arkadaş ...
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-seat-leon-38-000-km-de-sahibinden-temiz-leon-23805413/detay

:D forum indirimi yaparım arkadaşlar ne de olsa forumdaşız, leondan vazgeçemeyerek 1.6 tdi olanını almak için bunu satmaya karar verdim. Leon çok sağlam çok güzel sürüş zevki üst düzey bir arabadır ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AddAms

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-seat-leon-38-000-km-de-sahibinden-temiz-leon-23805413/detay

:D forum indirimi yaparım arkadaşlar ne de olsa forumdaşız, leondan vazgeçemeyerek 1.6 tdi olanını almak için bunu satmaya karar verdim. Leon çok sağlam çok güzel sürüş zevki üst düzey bir arabadır ;)

hocam su arabada sunroof olsa alırdım :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SEAT LEON 1.6 TDİ ALINIR MI?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.