Şimdi Ara

Seat ibiza ön tampon altı birşeyler tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar resimde gördüğünüz sağ öndeki karlık İstinye Park'ta dar alanda görünmeyen park demiri sayesinde kırıldı. Az ilerideki jetta da birkaç milim ile kurtarmış muhtemelen sahibinin haberi yok. O sırada yanıma gelen aracı da ben uyardım çarpmak üzereydi. Neyse ki kurtardı.
    Şimdi sorum ne önerirsiniz?

    1) Soldakini de söktürüp boyatabilirim tamponun altını. Ama yaptırmadan önce ihtimal vermesek de takılan parçalar aracın altına giren havayı azalttığından olacak ki yol tutuşunu çok arttırmıştı. Yüksek hızda hafif rüzgarda yolda gezen araç yere tam basar hale gelmişti. O birkaç cm uzantının faydasını çok gördüm. Bu durumda uygun fiyata temiz iş yapacak biryer lazım.

    2) Soldakini de söküp adam akıllı bir tampon rüzgarlığı nasıl bir şey ve nerede yaptırabilirim? Bostancı sanayide falan yada bu yakınlarda olursa ve fiyatı da makul olursa harika olur. Önceki parçaları neredeyse bedavaya yaptırmıştım. (neredeyse 4 yıl oldu) Herkes bayılıyor aracı görünce ama fiber lanet ettirdi gerçi çıtır çıtır kırılıyor en ufak dokunmada.


     Seat ibiza ön tampon altı birşeyler tavsiyesi
     Seat ibiza ön tampon altı birşeyler tavsiyesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xeon82 -- 14 Nisan 2014; 16:23:51 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.