Şimdi Ara

Seat ibiza hakkinda bilgisi olan var mi? Hangi ibiza alinmali?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Seatin Sitesine baktığımda 1.4 Litrelik 85HP lik motorun fiyatı 29'dan başlıyor 1.2 Litre TSI 105 HPlik motor ise 34.000 Gibi bir fiyat üzerinden başlıyor donanımlılarını düşünürsek 1.4 ü 33 1.2 si 37 gibi bir fiyata tekabül edecek 1.2 TSI ve 1.4 Arasındaki farklar nelerdir yakıt ve performans açısından ne gibi farklılıklar var hangisini tercih etmeliyim çok hız yapan biri değilim otobana falan çıkmadıkca 100ü geçtiğim zor oluyor ama hantal bir araçda istemiyorum kararsız kaldım açıkcası yardımlarınıza ihtiyacim var arkadaşlar. Fabrika yakit tuketimlerinide bulamadim...

• Yok mu bilgimiz ne yapsak bu durumu ? bir türlü karar veremedim ne yapmam lazım
  • 1.2 tsi DSG ibiza kardeşimde var. Epey kullandım,seri bir araç. Sakin kullanımda 1.4'e göre daha az yakar.
    Ancak ben sakin kullanamadım açıkçası, şehir içi 5-6 litre de yaktırabilirsin 10 litre de. Araç cidden iyi ivmeleniyor.
    1.4'lük olan ise LPG'ye uyumlu ancak daha cansız bir motor. Vergisi de daha fazla.Otm.'si de olmadığından tercih etmemiştik.
  • manueli yokmu peki bu 1.2 TSİ motorun 5 kapı olacak bu arada araç 1.4 motor daha ucuz 29 liradan başlıyor 1.2si ise 35 gibi bir rakamdan çok ilginç ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

manueli yokmu peki bu 1.2 TSİ motorun 5 kapı olacak bu arada araç 1.4 motor daha ucuz 29 liradan başlıyor 1.2si ise 35 gibi bir rakamdan çok ilginç ya.

İlginç olan neki?

1,4 85 beygir ile 1,2 TSI 105 HP motoru kıyaslıyorsunuz..

1,2 TSI motor daha güçlü ve 1,4 motora nazaran tüketim olarak fazla fark olmasada bir nebze daha başarılı. 1,2 olmasından dolayı vergi avantajıda var..

Sizin yerinizde olsam elimde TSI motoru alacak para olsa TSI tercih ederdim..
  • quote:

manueli yokmu peki bu 1.2 TSİ motorun 5 kapı olacak bu arada araç 1.4 motor daha ucuz 29 liradan başlıyor 1.2si ise 35 gibi bir rakamdan çok ilginç ya.

29 ile 35 lik arasında donanım farkı var.Biri reference biri Style donanım.Ancak reference/Style arası farklar nedir bilemiyorum,sitesinden bakabilirsiniz
    Her ikisinin de Style donanımına baktığınızda o kadar fark yok.Biri 33.100 diğer 35.800 ki bunlar üzerinden pazarlık yapmamak saçmalık olur.
    35 800'deki 800'ü atar park sensörü de hediye istersiniz.Aynı şekilde diğeri de 32.500 belki de daha az bir rakama alınabilir.

http://www.seat.com.tr/seat/fiyat_listesi/fiyat_listesi.aspx
    http://www.seat.com.tr/seat/modeller/yeni_ibiza/baslangic.aspx?menu=baslangic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otosarrafı -- 29 Ekim 2011; 17:01:35 >

• 1.2 TSİ 'in fullü 36.800 olarak gözüküyor bluetooth yol bilgisayari cruize kontrol park sensörü elektrikli arka cam vsvs gibi özellikleri 34e falan kapatabilirmyim acaba varmi seat'dan 0 araç satın alan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

1.2 TSİ 'in fullü 36.800 olarak gözüküyor bluetooth yol bilgisayari cruize kontrol park sensörü elektrikli arka cam vsvs gibi özellikleri 34e falan kapatabilirmyim acaba varmi seat'dan 0 araç satın alan

Bu aralar sene sonu indirimi falan bişeler olur. Gidin bir konuşun yüzyüze,indirim alamama gibi ihtimaliniz yok.
    34 olur mu demişsiniz,bence olmaz..Ama denemek lazım.
  • ahh umarım olur aralık 12de yaklaşık 20.000 kadar nakit para geçicek elime bu miktarı nakit verdiğimde kalanına bir ödeme planı oluştururlarsa benim için biçilmez kaftan olur açıkcası..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.