Şimdi Ara

Seat İbiza Cupra - Seat İbiza Bocanegra Hakkında ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Öncelikle Merhabalar .. Yine Aklıma Takılan Bir Konuyu Size Danışmak İstiyorum ..

* Seat İbiza Cupra 1.4 TSI İle Seat İbiza Bocanegra Arasında Ne Gibi Fark ' lar Var Ben Ayırt Edemedim . Rica Etsem Fark Etmeme Yardımcı Olur musunuz .. ?

* Örnek Olarak ;

İbiza Cupra ---->http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2011-ibiza-cupra-1-4-tsi-180-bg-beyaz-ve-sunroof-49591333/detay/

İbiza Bocanegra ----> http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-seat-ibiza-bocanegra-56298413/detay/

• Sadece görsel farklar var.Teknik açıdan fark yok donanım olarak da yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

Sadece görsel farklar var.Teknik açıdan fark yok donanım olarak da yok

Aynen
  • Bocanegra daha hoşuma gidiyor benim.Kara yılan gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

Bocanegra daha hoşuma gidiyor benim.Kara yılan gibi..

2 bin lira farkı verince hoşuna gitmesi doğal
  • sadece koltuk dosemelerı ara noktaları kırmızı dıreksıyonda ve koltuklarda boca amblemı var on taraında sıyah agız var baska bır degısıklık yok ancak ondekı sıyah agzın tas darbesınden ınanılmaz etkılendıgı arkadasım tarafından bana belırtıldıgı ıcın ben cupra cam tavan aldm kı cuprada cam tavanlısını bulmak almak ılandada dedıgı gıbı arkadasın ınanılmaz zor ıs bırde cupra 2. el alacaksan 2011 yılı 14. haftadan sonra uretılmız olanlardan al buda 2011 nısan ayına denk gelır cunku 14. haftadan sonra cupralar boca far ıle gelmeye basladı mesela o arkadas 2011 demıs ama o arac 2010 agustos aracı cunku farları eskı cupra farı yenılerın ıcı sıyah ve ınanılmaz gorsel fark var
  • İç mekanda bazı farklılıkların dışında ayırt etmek güç
    Görsel olarak bocanegra daha ateşli duruyor.Teknik ve donanım olarak ikisi de aynı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford Kuga seat ateca honda crv
    2 yıl önce açıldı
    Seat İbiza mı Skoda Fabia Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: airbrq_23

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

Sadece görsel farklar var.Teknik açıdan fark yok donanım olarak da yok

Aynen

+2
  • İç mekan olarak boca çok daha güzel. Autoshow 2010'da içine binme fırsatı buldum. Koltuklar direksiyon ve diğer ayrıntılar çok kaliteliydi. Kasvetli ağır bir havası vardı. Sonuç olarak bocanegra candır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

sadece koltuk dosemelerı ara noktaları kırmızı dıreksıyonda ve koltuklarda boca amblemı var on taraında sıyah agız var baska bır degısıklık yok ancak ondekı sıyah agzın tas darbesınden ınanılmaz etkılendıgı arkadasım tarafından bana belırtıldıgı ıcın ben cupra cam tavan aldm kı cuprada cam tavanlısını bulmak almak ılandada dedıgı gıbı arkadasın ınanılmaz zor ıs bırde cupra 2. el alacaksan 2011 yılı 14. haftadan sonra uretılmız olanlardan al buda 2011 nısan ayına denk gelır cunku 14. haftadan sonra cupralar boca far ıle gelmeye basladı mesela o arkadas 2011 demıs ama o arac 2010 agustos aracı cunku farları eskı cupra farı yenılerın ıcı sıyah ve ınanılmaz gorsel fark var

* Öncelikle Cupra ' nın Farı İle İlgili Uyarın İçin Teşekkür Ederim . Baconegra ' ya Daha Yakındım Ama Ön Kısımdaki Siyah Kısmın Kolayca Zarar Gördüğünü Duymak Beni Biraz Endişelendirdi . İnşallah İkinci El , Bocanegra Veya Cupra Alıcam ; Şu Ana Kadar ki Cupra İle İlgili Düşüncelerini Paylaşırsan Sevinirim ..

• 18500 km deki arabayı takasta sıfırından 600tl daha aza mı sayıyor bu eleman? Yada aracı kullandığı 20.000 e yakın kilometrenin değerinden sadece 4000tl götüreceğini mi düşünmüş?
  • Bır oncekı konunda cupra ıle ılgılı dusuncelerımı belırtmıstır alınır bınılır zevk alınır pısman etmez
  • pişman olmazsın emin ol.ben bocanegra sahibiyim 2011 model...çok memnunum genel olarak performansından,üzerine topladığı ilgiden :) bir sorunuz olursa detaylı olarak ilgilenebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcprofferhat

pişman olmazsın emin ol.ben bocanegra sahibiyim 2011 model...çok memnunum genel olarak performansından,üzerine topladığı ilgiden :) bir sorunuz olursa detaylı olarak ilgilenebilirim.

hocam yakış nasıl ? çünkü 1.4 tsi 180 hp araba .. yakıt tüketimi hakkında bazı soru işaretleri var kafamda ??
  • Sehirlerarasi yakit tuketimi oldukca iyi.ornek vermek gerekirse.yedek depo dahil tam depoyla ayvaliga gittim ve donuste istanbul kurtkoy mehmetcik vakfinda benzin aldim.ki ayvaligin icindede gezmeme ragmen.fakat arabayi sert kullanirsan problem ozaman basliyor.sakin kullanimda yakit degerleri tatminkar. İstanbuldaysan cuma gunleri maltepe sahil migros karsisindaki ceplere gelip istemedigin kadar bocanegra test edebilirsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatyazici61 -- 12 Ağustos 2012; 13:17:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.