Şimdi Ara

Seat Ibiza Cupra 1.4 TSI 180 hp DSG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracı bir yakınım sordu ben de pek fazla bilgim olmadığından dolayı buraya sormak istedim. Araç gerçekten çok hoş duruyor. 1.4 TSI ve 180 beygir gücünde bir motora sahip. Fiyatı ise 46.000 TL. Bu araç hakkında bilgilendirebilecek biri varsa memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biperva_ -- 1 Eylül 2010; 22:51:37 >

görünüşü daha hoş bence fabia'nın.güzel ve uygun seçenekler ikisi de.

Orijinalden alıntı: deniz1111

vw grupun 1.4 170 ph lık motoru bir felaket oldu cok kısa sürede arza cıkardı bence uzak durun

Bu konuda biraz bilgi verebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Forumchu

quote:

vw grupun 1.4 170 ph lık motoru bir felaket oldu cok kısa sürede arza cıkardı bence uzak durun

meleketime gidicektim o zaman bende opel astra vardı dizel 1.3 90 ph bende arkadasımın golf unu istedim 1.4 170 ph gidiyorum arzalambası sömüyor sönüyor başka lamba yanıyor,neyse bazen değişik sesler geliyor motordan araç 60 bindeydi sonra geldim 1 hafta sonra aracı arkadaşıma verirken sordum bu durumu dedi ki sorma kaç kere servise gittim tama düzeldi diyolar 20 25 gün sonra gene aynı sey bitmiyo dedi daha sonra kullanan bir kaç kişi ile daha konustum buna benzer sikayetleri vardı bu sekilde ama karar sizin saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Forumchu

quote:

dayanağı olmayan bir iddia, elle tutulur bir bilgi verebileceğini hiç sanmıyorum.
    muhtemelen beyefendinin elf diyarından eniştesinin arabası üst üste 24312 kere yolda kalmıştır.

öyle ki enişte/dayı/amca arabaları ya çok sorunludur ya hiç sorunsuzdur bu forumda
    umarım anlatabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 1 Eylül 2010; 23:10:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seat Ateca 1.4 TSI 150 PS DSG
    9 yıl önce açıldı
    VW Jetta 1.4 TSI (140 HP) Midline?
    19 yıl önce açıldı
    Seat Ibiza 1.2 TSI DSG
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dix1

aynı aracın birde bocanegrosu var evlere şenlik

Aralarında 1.500 TL fiyat farkı var. Ancak bocanegra nın önü hoşumuza pek gitmedi

CUPRA
    BOCANEGRA

• aracın önü siyah olması isminden kaynaklınıyor bocanegro = siyah ağız demek :)

• quote:

Orijinalden alıntı: dix1

aracın önü siyah olması isminden kaynaklınıyor bocanegro = siyah ağız demek :)

Bunu bilmiyordum öğrenmiş oldum sağol

Evet bu araç hakkında bilgisi ve öneri olanları bekliyorum.

Orijinalden alıntı: chnbs

Başka bir forumda bir kullanıcısı mevcut.Dilerseniz pm den yollayabilirim.

Yollarsanız sevinirim
    bu aracın yurt dışı tecrübelerine bakmak lazım
    yani bu araç ispanya-ingiltere-almanya fransa gibi ülkelerde de satılıyor
    http://www.carmagazine.co.uk/Drives/Search-Results/First-drives/Seat-Ibiza-Cupra-CAR-review/
    http://www.seat.co.uk/#

• quote:

Orijinalden alıntı: meta80

kendim seat grubundan 2002 toledo 2005 yeni toledo 2006 ibiza (halen ibiza bizde )
    kullandım ve memnun kaldım
    ibiza cupra
    bu aracın yurt dışı tecrübelerine bakmak lazım
    yani bu araç ispanya-ingiltere-almanya fransa gibi ülkelerde de satılıyor
    http://www.carmagazine.co.uk/Drives/Search-Results/First-drives/Seat-Ibiza-Cupra-CAR-review/
    http://www.seat.co.uk/#

İnternetten videolarına falan baktım ancak çok fazla video yok. Türkiye'de de sanırım özel siparişle gelebilecek bir araç. Zannetmiyorum ki bayilerde hazırda bulunsun.

• Genellikle tsi 140-170de N75 ve N249 valfleri hatalı oluyor. VW sitelerinde tsi ile ilgili 3000devirde kesilme sorunları sıkça rastlanabiliyor, hiç sorun çıkarmayan da var. Mesela;

http://www.vwturk.com/forum/showthread.php?t=55719

Orijinalden alıntı: Rice-R

Genellikle tsi 140-170de N75 ve N249 valfleri hatalı oluyor. VW sitelerinde tsi ile ilgili 3000devirde kesilme sorunları sıkça rastlanabiliyor, hiç sorun çıkarmayan da var. Mesela;

http://www.vwturk.com/forum/showthread.php?t=55719

Şans işi mi oluyor şimdi bu DSG şanzımanla ilgili birçok kişinin problemi olduğunu çevremden duyuyordum fakat hiç araştırma şansım olmadı. Aracı almadan önce biraz daha araştırmam gerekiyor sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

aynı motor yeni fabia rs de de kullanılıyor.
    görünüşü daha hoş bence fabia'nın.güzel ve uygun seçenekler ikisi de.

Fabia bana da hoş geliyor fakat Seat a göre ikinci el de satması daha zor bir araç olacaktır kanısındayım. Yoksa içi falan çok sade ve hoş bence.
  • yukarıda siparişle gelir göremeyiz falan demişsiniz ama aslında seat ibizanın normal versiyonları pek bayiilerde bulunmuyor en azından izmirde öyle 2 seat showroomundan birisinde bocanegra diğerinde ise cupra vardı 3kapı olarak
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.