Şimdi Ara

2019 Fiat Egea Android Auto/Carplay desteği var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2019 model Egea Urban paket aracım var. İnternette okuduğum kadarıyla 2017 sonrası araçlarda bu desteğin olması gerektiği yazıyor. Ayrıca bu forumda bazı araç sahiplerinin kullanabildiğini de okudum. Fakat ben ne kadar denesem de bu özellikleri kullanamıyorum. Sorun ben de mi yoksa araç desteği mi yok?

• Bi Allahın kulu da cevap vermemiş. Benim de aynı araba. 2019 Urban Plus. Android oto menüsü falan tablette yok. Telefonu bağlayınca da bir şey gelmiyor. Hatta USB girişi mi sorunlu bilmiyorum ama USB takınca sürekli şarja girip girip düşüyor. Yarın başka kablolar ile bir kez daha bakacağım.

İnternette okuduğum kadarıyla 2021 sonrası Urban Plus'larda aktif geliyormuş Android Auto. Ondan önceki yıllardakilerde pasif oluyormuş. Birkac site ve videoda aktiflestiriyoruz falan diye gördüm.

Siz ne yaptınız durum nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016 lounge plus hb’te kendim açtım. Ama her paket desteklemiyor diye biliyorum. İkinci paragrafı ben de okudum internette. Üniteyi filan değiştiriyorlarmış.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ETM modülünün değişmesi gerekiyor diye araştırdım 2020 sw egea sahibiyim elim yatkın bazı konulara ama karaborsa gibi nasıl yapılacağı konusunda kimse örnek video fotoğraf paylaşılmamış sosyal medya forumları desen onlarda aynı kimse bilgi vermiyor çıkma etm modülü alıp takabiliriz ama sonrasında onuda pcye bağlayıp aktif etmek gerekiyor o kısımı yapmak biraz sıkıntı örnek video olsa aktif edilebilir uygun maliyete

• drnismail D kullanıcısına yanıt
    Hızsabitleme/gizliözellik diye bir ekip kurmuşlar. YouTube’da videoları var ama kendi reklamını yapmak için. Her bölgede ustaları var. Biriyle muhatap oldum. Öyle artistler ki sinirimden kablo filan alıp kendim yaptım. Ama benim araçta modül değişmesi gerekmiyordu.

• sahin1001 S kullanıcısına yanıt

biraz daha detay verirmisin kablo alıp nasıl yaptın bende aktif etmek istiyorum ama gidip dışarıya 10 15 bin tl vermek istemiyorum

• drnismail D kullanıcısına yanıt
    10-15 mi olmuş vay insafsızlar.
    Elm327 kablo ile mavi adaptör almalısın.
    Christophe Arnaudyoutube
    FIAT TIPO Activation Carplay/Android Auto
    https://www.youtube.com/watch?si=jRa8HAgopAsi7gOJ&v=UZxz97l4v4g&feature=youtu.be
    bu videoda anlatılıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.