Şimdi Ara

SEAT EXEO ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2010 model Seat Exeo'larda güzel bir kampanya yapmışlar.
    Referance 35.500
    Style 38.500

Şu an kullandığım araç 2010 model Peugeot Bipper aracın genişliği ve yakıtından çok memnunum temmuz ayı boyunca yollardaydık
    Zonguldak-Ankara-Afyon-İzmir-Tekirdağ-Zonguldak gezimizde 4000 km yol yaptık ortalama 100km'de 5.5 lt yakaladım gayet iyi bir değer
    Genişliği de çok çok iyi o kadar eşya ve bebek arabası ana kucağı falan hepsine yer var.

Arabayı değiştirme nedenim ise araba çok konforsuz aile kullanımına hiç uygun değil arkada oturanın içi dışına cıkıyor araba yolda top gibi zıplıyor adeta
    Hız sınırı da çok düşük 80 ile yollar bitmiyor ayrıca malzeme kalitesi de çok düşük durum bu.

Arabamı satın almak isteyenler var çevremde çünkü daha 8000 kmde ve çok temiz sizce arabayı satıp Exeo alsam memnnun kalır mıyım?
    Yakıt ve performans ikinci planda çünkü yılda 10.000 km anca yapıyorum önemli olan ise konforlu ve kaliteli olması.
    Cevap yazanlara çok teşekkür ederim.

• benden önce konuyu açmışsınız.teşekkürler.ben style paket için 36570 fiyat aldım.bu araç konusunda bilgisi olanlar , bilgilerini paylaşırsa memnun olurum.performans beklentim yok .sadece rampada sorun çıkarmasın yeterli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozer45

benden önce konuyu açmışsınız.teşekkürler.ben style paket için 36570 fiyat aldım.bu araç konusunda bilgisi olanlar , bilgilerini paylaşırsa memnun olurum.performans beklentim yok .sadece rampada sorun çıkarmasın yeterli...

Hocam nereden almıştınız fiyatı?
    Ben daha fiyat araştırması yapmadım 2000 tl daha düşük fiyat vermişler
  • aracın kendıne ait forumundan yardım alabılırsınız arkadaslar.guzel arac alacaklara hayırlı olsun
  • Aracın kendisine ait forumunda nerdeyse hiç bir bilgi mevcut değil.o nedenle bilgisi olan ve/veya kullanmış olanlardan yardım talebim hala geçerlidir.
    Fiyat konusunda ise bugün izmir - bursa - denizli bayilerini aradım.telefonla aldığım en son rakam bu.ama kendi aralarında bazı farklar var.bursa 2010 exeo için bu fiyatı verdi.dğerleri 2011 modeli için fiyat veriyorlar ama izmir ve denizlinin son rakamlarını pzrtesi alacağım.
  • quote:

Aracın kendisine ait forumunda nerdeyse hiç bir bilgi mevcut değil.o nedenle bilgisi olan ve/veya kullanmış olanlardan yardım talebim hala geçerlidir.
    Fiyat konusunda ise bugün izmir - bursa - denizli bayilerini aradım.telefonla aldığım en son rakam bu.ama kendi aralarında bazı farklar var.bursa 2010 exeo için bu fiyatı verdi.dğerleri 2011 modeli için fiyat veriyorlar ama izmir ve denizlinin son rakamlarını pzrtesi alacağım.

hocam bende var , 3 ay once 40.000 e aldim.
    sor hocam ne soracaksan cevap vereyim , fiyatlari gordukce moralim bozuluyor :))))
  • aracı bugün test ettim motor sesi hariç oldukça iyi görüntü verdi.motor sesi bu sınıf araç için yüksek gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vw cc almayı düşünüyorum..
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dost acı söyler
    aracı bugün test ettim motor sesi hariç oldukça iyi görüntü verdi.motor sesi bu sınıf araç için yüksek gibi

motor sesi yuksek evet ,
    egzozdan oldugunu dusunuyorum , arkasina gecince garip bir egzoz sesi var ama guzel.
    spor havasi vermeye calismislar sanki.
  • yakıt tüketiminizi paylaşırsanız sevinirim.
    aslında pek çok kişinin kullandığı 102 beygir motor var ama yinede boş ağırlık 1400kg olunca biraz farklı olabilir.
    Bu Seat Wolkswagen'in üvey evladı gibi 1.4TSI motor koymamışlar.Skoda superb'de bile var bu motor.acaba jetta satamayız diyemi koymuyorlar bilmiyorum.almanyada exeo 1.8TSI ile benzinli versiyonları başlıyor.
    Aracın tipini çok sevdim A4 gibi duruyor araç.çinlilerin kopya ürünlerine benziyor.
  • şehir içi 9 l den aşagı inmez uzun yolda 6 l felan yakar tahminimce
  • Türkiye'de çok az sattı belki ama eğer performans hiç önemli değil, araç ferah, iç mekanı kaliteli olsun derseniz bu fiyatlar çok iyi. 36-37'ye 0 km bu segmentte araç alamazsınız exeo'dan başka. Ha, satarken ne olur onu bilemem tabii ama keyifle kullanırsınız
  • aracın içine girip kapıyı kapatınca müthiş keyifli bir mekan oluşuyor.alması problem değil ancak sonrası düşündürüyor beni. hem ikinci el hemde parça fiyatları ve temini. bugün satış temsilcisi ile yaptığım görüşmede aracın ithalinin durdurulduğu kanısına vardım:=( bu demek oluyor ki aracın piyasası oluşmayacak.benim gibi tek atımlık barutu olan birisi için en önemli kriter bu.
    renault fluence 1.6 privilge 2010 35.000 (eski donanım esp yok) yeni versiyon (sunroof, xenon,esp,asr standart) 38.500
    honda civic premium 2010 40.000
    toyota corolla 1.6 elegant 2011 40.500
    fiyatlara ve donanıma bakınca mantık ve duygular karma karışık oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_bbz_26

quote:

Aracın kendisine ait forumunda nerdeyse hiç bir bilgi mevcut değil.o nedenle bilgisi olan ve/veya kullanmış olanlardan yardım talebim hala geçerlidir.

sor hocam ne soracaksan cevap vereyim , fiyatlari gordukce moralim bozuluyor :))))

Hocam moralinizi bozmayın aracınıza güle güle binin. Zaten 2010 modeller satılınca 2011 modeller normal fiyatlara döner.
    Araç konusunda malzeme kalitesini ve konforunu soracağım
    Eski kasa A4 ile iç malzeme kalitesi bire bir aynı mı yoksa daha mı düşük ya da passatla kıyaslarsak nasıldır?
    Süspansiyonlar sert mi yumuşak mı? kötü yollarda rahat mı aynı zamanda otobanda biraz hızlanınca güvenli mı ?
    Merak ettiklerim bunlar
    Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emr256 -- 7 Ağustos 2010; 22:39:09 >

• Ya yapmayın şunu fiyatlar mükemmel olmuş 36 ya style donanım Exeo alınır tahminimce..

Golf e bay bay derim heralde böyle olursa..Hatta aklımdaki birçok modele bay bay derim..

Tamam genç işi değil ama film, xenon falan derken ayar verilir bir şekilde..

Cidden bu fiyata bu araba bulunmaz fırsat..Düşünen arkadaşlara tavsiye ederim..

0 km jetta,fluence yerine bir üst sınıf araba hemde b7 a4 pardon exeo
  • öncelikle merak ettiğim herkesin hem fikir olduğu,aracın performans aracı olmadığı.bundan kastedilen nedir? aracın ivmelenmesi mi veya seri kalkmasını beklemeyelim veya rampada en sağ şeritten mi gidelim.kötü performans derken asıl problem nedir.yakıt sorun değil kabul edersek , ve yarış arabası almadığımıza göre nasıl problem yaşarız,benim için şuandaki ilk cevap aradığım konu bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: altrea
    yakıt tüketiminizi paylaşırsanız sevinirim.
    aslında pek çok kişinin kullandığı 102 beygir motor var ama yinede boş ağırlık 1400kg olunca biraz farklı olabilir.
    Bu Seat Wolkswagen'in üvey evladı gibi 1.4TSI motor koymamışlar.Skoda superb'de bile var bu motor.acaba jetta satamayız diyemi koymuyorlar bilmiyorum.almanyada exeo 1.8TSI ile benzinli versiyonları başlıyor.
    Aracın tipini çok sevdim A4 gibi duruyor araç.çinlilerin kopya ürünlerine benziyor.

yakit benzinle binilemeyecek seviyede bana gore.
    10 11 litre yakiyor.
    LPG 22 kurus yakiyor.
    bu motor olmasa bu araci almazdim.
    bu motor superbde olsa onu alirdim. ben bu arabayi bu motor icin aldim :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: quattro77
    quote:

Orijinalden alıntı: 26_bbz_26

quote:

Hocam moralinizi bozmayın aracınıza güle güle binin. Zaten 2010 modeller satılınca 2011 modeller normal fiyatlara döner.
    Araç konusunda malzeme kalitesini ve konforunu soracağım
    Eski kasa A4 ile iç malzeme kalitesi bire bir aynı mı yoksa daha mı düşük ya da passatla kıyaslarsak nasıldır?
    Süspansiyonlar sert mi yumuşak mı? kötü yollarda rahat mı aynı zamanda otobanda biraz hızlanınca güvenli mı ?
    Merak ettiklerim bunlar
    Teşekkür ederim.

merhaba hocam ,
    A4 kullanmadim ama A4'u olanlar birebir ayni oldugunu soyluyorlar.
    Suspansiyonlar tatli sert diyebilirim.Virajlarda muthis guven veriyor.Yola oturdugunu hissediyorsunuz gercekten.

kötü yollarda rahat mı-->evet bana gore rahat ama kendiniz kullanip bakmalisiniz , rahatlik gorecelidir.
    otobanda 200 yaptim oldukca guvenli idi :))
    140 160 gibi hizlarda normal seyir ediyormuscasina gidebilirsiniz.
    motor 4000 civarlarinda nefesi kesiliyor ama 2000-4000 arasi cok guzel.
    ayrica icerde "bana gore hos" bir motor sesi var.
    malzeme kalitesi olarak , polemik yapmak istemem o yuzden BANA GORE passattan guzel.

• quote:

öncelikle merak ettiğim herkesin hem fikir olduğu,aracın performans aracı olmadığı.bundan kastedilen nedir? aracın ivmelenmesi mi veya seri kalkmasını beklemeyelim veya rampada en sağ şeritten mi gidelim.kötü performans derken asıl problem nedir.yakıt sorun değil kabul edersek , ve yarış arabası almadığımıza göre nasıl problem yaşarız,benim için şuandaki ilk cevap aradığım konu bu

hpcam ralli yapmiyorsan , draglara katilmiyorsan performans seni memnun eder.
    araba devrine viteslerine alisinca gayet de guzel gidiyor...
    8v olmasi sebebi ile alt devirlerde oldukca verimli motor.
    daha 300 km de iken , rodajda iken yani 5 yetiskin(ucu 100 uzeri kilo) eskisehirdeki selale park rampasini(bilnler icin catak girisi tarafi) 2.vitesle rahat ciktik.
    1'e dusmek ihtiyaci hissetmedim.

• Yakit olarak zorlamaz derseniz aradiginiz konforu bu aracta bulursunuz. Exeo degil ama ayni platformda uretilen a4'u cok kez kullandim. Audi'nin tek sevdigim yani konforu ve guven duygusu.. Mutlaka Exeo da buna yakindir.
  • İkinci el fiyatlarına şöyle bir baktım sıfır fiyatlarından yüksek.Sıfır fiyatı ise gayet makul.Dizayn olarak oldukça şık,beğendiğim bir araç.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.