Şimdi Ara

Seasonic 620W Full Modüler PSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce amazon.de üzerinden siparişini verdim. 1-2 ay içerisinde teslim tarihi mevcut. Sürenin bu kadar uzun olması bir sıkıntı yaratır mı ? ve PSU için yorumlarınız nedir arkadaşlar ?
    https://www.amazon.de/gp/product/B00HHH8AA6/ref=od_aui_detailpages00?ie=UTF8&psc=1

Dipnot: Satıcı linkte farklı gözüküyor ancak ürünü satıcısı amazon olandan sipariş verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draqpit42 -- 12 Mart 2017; 19:21:15 >

Ama daha önce kargolanacaktir genelde öyle oluyor diğer arkadaşların dediğine göre

PSU zaten iyi seasonic işin zirvesi sayılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Çok güzel psu almışsın güle güle kullan.

Orijinalden alıntı: aviator_

Süre senin için sıkıntı değilse bu süre sonuna kadar bekleyebilirsen sorun olmaz

Ama daha önce kargolanacaktir genelde öyle oluyor diğer arkadaşların dediğine göre

PSU zaten iyi seasonic işin zirvesi sayılır

Süre sıkıntı olmadığı için tercih ettim. Ayrıca sistemime yeterli full modüler olması önemliydi. Yorum için teşekkürler.
  • draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Bende bu şekilde gözüküyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Bende bu şekilde gözüküyor

Bir ara amazon . DE sitesinde kargo bedava diyorlardı ? ona mı denk geldi acaba, bende anlamadım ?

https://www.amazon.de/gp/product/B015Q7F3NA/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok yakın zamana kadar gönderiliyordu. Amazon bu keyfi göndermeme işini epey abarttı. Tümden gönderimi kapattık desin de herkes rahat etsin. Bir de Türkiye gümrüğünü bahane ediyorlar. 650 Watt'ı içeri alan gümrük 750 Watt'a mı yok diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 13 Mart 2017; 11:46:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben ilk defa alışveriş yapıyorum amazondan. Umarım bunda da sorun çıkartmazlar ve i-parcel ile gönderimi yapılır umarım. Gümrükte takılıp vekaletname doldurmamızı istiyorlarmış falan. Hiç anlamam o işlerden :)

Orijinalden alıntı: draqpit42

Valla ben ilk defa alışveriş yapıyorum amazondan. Umarım bunda da sorun çıkartmazlar ve i-parcel ile gönderimi yapılır umarım. Gümrükte takılıp vekaletname doldurmamızı istiyorlarmış falan. Hiç anlamam o işlerden :)

Yapamazsan ürününüde alamazsın usta :) anlıcaksın var bir çok açıklama bu konuda.

Orijinalden alıntı: SeSioN

quote:

Orijinalden alıntı: draqpit42

Valla ben ilk defa alışveriş yapıyorum amazondan. Umarım bunda da sorun çıkartmazlar ve i-parcel ile gönderimi yapılır umarım. Gümrükte takılıp vekaletname doldurmamızı istiyorlarmış falan. Hiç anlamam o işlerden :)

Yapamazsan ürününüde alamazsın usta :) anlıcaksın var bir çok açıklama bu konuda.

Haklısın hocam bende araştırarak verdim siparişi ve i-parcel firmasıyla gönderdiler kargoyu. Sıkıntı çıkacağını sanmıyorum bu saatten sonra. Ürün geldiğinde buradan bildiririm.
  • Arkadaşlar ürün beklenilenden erken elime ulaştı. Amazon.de sitesinden alışveriş yapmak rahatlık gerçekten. Şimdilik ürünü rafa kaldırdım. Dünkü hepsiburada KDV indiriminden işlemci soğutucu ve fan siparişi vermiştim. Onlar geldiğinde toplu kurulum yapıcam :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.