Şimdi Ara

Gigabyte G750H 750w 80+ modüler psu inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba,
    Gigabyte 750W 80+ gold 14 cm fanlı yarı modüler psuyu şans eseri çok uygun rakama aldım hal böyle oluncada al-satçılık yaparım düşüncesi ile toplu miktarda aldım.
    tabi aldığım ürünlerden birtanesini geldiği gibi açıp kendi bilgisayarıma takarak sizler için bir inceleme rehberi oluşturdum. zira forumumumuzda daha önce incelemesi yapılmamış anladığım kadarı ile.


    youtube de bir kaç tane kutu açılımı videosu gördüm.

    https://www.youtube.com/watch?v=7a4wulhIdog


    bu videoda ise bir minerci bu psu dan kullanıyor. tek bir 750w psu ya 4 adet ekran kartı bağlamış 5 tane görünsede içlerdinden birtanesi bağlı değil.

    https://www.youtube.com/watch?v=nViTS09X2IU




    ürünün kutu ve ambalajına gelecek olursak dış karton kutu komple jelatiin ile fabrikasyon cıkıyor. bu jelatinin yırtıp actığınızda kutunun açılmasını engelleyen farklı bir bandrol daha görüyorsunuz. yani ürünü açarken daha önce el değmediğine emin olabileceğiniz bir paketleme sistemi yapılmış.

    Gigabyte G750H  750w 80+ modüler psu inceleme

    Gigabyte G750H  750w 80+ modüler psu inceleme


    Gigabyte G750H  750w 80+ modüler psu inceleme


    kutunun hemen yan tarafına özelliklerinin yazılı olduğu amper ve volt değerleri gibi teknik bilgilerin yer aldığı bir bölüm var.




    kutuyu açtığınız ise power kutusun sol tarafında kabloların altında
    olduğu bir bölüm var hepsinide örten şık bir gigabyte logolu bez çanta var. ne alaka bez canta anlamadım. sonuçta psuyu yanımızda taşıyacak değiliz :) herhalde başka ürünler için kullanılır diye düşünmüşler. dışarıya çıkarken suyunuzu gözlüğünüzü küçük cocuğunuz tabletini bir iki oyuncağını vs koyup kullanabileceğiniz bezide kaliteli bir çanta yapmışlar aslında.



    kutu içeriği görseldeki gibi. psu fanının ortasındaki gigabyte logosu kaliteli demir gibi bir materyalden yapılmış. yapıştırma değil. psunun üzerinde gene amper ve volt değerlerinin olduğu kaliteli bir yapıştırma ile yazılmış teknik bilgiler ve gigaybyte logosu yer alıyor.

    flat kabloların olduğu kısım tamami ile kaynak kullanıalrak yapıştırılmış kalın bir plastik torbada. gene bir jelatin içierisinde gigabyte logolu kablo cırtlarını koymayı ihmal etmemişler. psunun son serece kaliteli bir de güç kablosu ile birlikte kasaya montaj edilecek 4 adet vidasıda beraberinde konmuş. içinde birde kutu içi nem oranını dengeleyecek şu zımbırtı (adını unuttum) şeylerden var.

    Gigabyte G750H  750w 80+ modüler psu inceleme


    kabloların flat ve cok ince olması özellikle kablo gizleme kanalları cok derin olmayan kasalarıda düşünerek harika iş cıkartmışlar. düzgün bir kablo yönetimi ile arka kasanın arka kapağında kablo gizleme kanalları olmasa bile sığdırmak mümkün oluyor. yanında gelen yeni nesil flat modüler kablolar ise toplamda 6 adet
    2x pcı-e= bu kabloların her biri 8 pin ve 6+2 pin pcı expres girişlerini barındırıyor. daha orta segment 6 pinlik ekran kartlarıda unutulmamış. toplamda 4 adet ekran kartı bağlayabilmeniz uygun görülmüş. yukarıdaki bir videoda minercı 4 adet ekran kartını 750 w lik psuya bağlamış. +12 ve den 744 watt elektrik verdiğini düşünecek olursak. yeni nesil ekran kartlarında 150w gibi bir değer düşünüldüğünde problem olmaz. fakat 200w güç çeken modellerde 3 adetten fazla bağlanmasa iyi olacak.

    3x-sata kablo cıkıyor, bunlarda 2 tanesi 3 kafalı 1 tanesi 2 kafalı toplamda 8 adet sata güç isteyen cihaz bağlanmasına olanak sağlıyor. 1 adette 3 kafalı molex kablo çıkıyor. satalarınız yetmediği yerde molex to sata dönüştürücüler ile ekstra sata güc girişlerini çoğaltabilirsiniz. ama fazlası ile yeterli.

    ben iki adet asus rgb rx480 ile kullanıyorum. bunun yanı sıra 4 tane hdd 1 tane ssd 2 tane optik sürücü i7 6700k işlemci hyper evo sogutucu. 2 si ledli olmak üzere toplamda 5 adet 120 mm fan takılı. buna rağmen 144 hz monitorde gta 5 te 144 hz e ulaşıp tüm sistemi tam yüke sokmama rağmen herhangi bir coil whine sesi veya ısınma sorunu ile karşılaşmadım. sırf cf yapmak için aldığım bir psu idi sonucta. zaten boşta neredeyse hiç fanı dönmüyor.

    Gigabyte G750H  750w 80+ modüler psu inceleme



    bu arada fan sesini özellikle dinlememe rağmen duyamadım desem yeri var çnkü fanın uzun ömürlü ve yağ gibi akması için çift bilyeli sistem kullanılmış.

    dediklerine göre 50.000 saatlik fan ömrü gereğininden fazla olmuş bence. günümüzün ürünlerinin hepsinde planlanmış bir eskitme uygulanıyor. dedikleri gibiyse gayet güzel bence.

    vede son derece kaliteli japon capatisor kullanılması uzun ömürlülük ve performans açısından cihaza çok şey kattığını düşünüyorum. japon kapasitörlerin 4x kat uzun ömürlü olduğu söyleniyor. sonucta ben üretmedim ama japonlar her zaman güzel işler yaptıkları tatışmasız belli.


    Gigabyte G750H  750w 80+ modüler psu inceleme


    Gigabyte G750H  750w 80+ modüler psu inceleme




    özete gelecek olursak;


    artıları,

    -son derece kaliteli bileşenlerden oluşturulmuş
    -flat kablo olması.
    - gerek molex, gerek sataların cok kaiteli şık diye yuvalarına oturması.
    - 3 yıl garantili olması
    - kutu içeriğinin ve amabalajlamanın çok iyi düzeyde yapılmış olması.
    - fiyat/performans dengesinin başarılı olması.
    - özellikle son derece kalabalık bir sistemde yüke sokmama rağmen en ufak bir coil whine sesi veya ısınma fan sesi oluşmuyor olması. bu testide geçince son derece iyi bir psu olduğuna kanaat getirdim. forumda elimdeki psu lardan gödnerdiğim diğer bir kaç arkadaştada aynı problem olmayınca iyi bir bobin sarımı olduğunu düşünmekteyim. bilen bilir seasonic corsair gibi dünya kadar para istenen psularda bile sık sık coil whine oluştuğunu hepimiz duyduk. daha önce rm750x te ciddi anlamda coil whine sesi ile karşılaşmıştım. tam yükte sıkıntı başlıyordu. servis ile görüştüğümde ekran kartına bak bilmem neye bak diye beni salladılar. sorunun psu da olduğuna emin olduktan sonra farklı görüştüğüm arkadaş ise bunun normal olduğunu sıfırı ile bile değiştirsek aynı problemin tekrar olacağını söylemişti. bir problem yok merak etmeyin bir sorunda yok demişti. nitekim problemde yaşamamıştım ama o kadar para veripte konfordan ödün vermek çok mantıklı gelmemişti. bu psudada olur diye tahmin ettim ama demekki çok marka takıntısı yapıpta sonunda hüsrana uğramaya gerek yokmuş gigabyte sonucta yılların markası.

    -teknik servis ağı geniş. ki teknik servise bu ürün yüzünden yolum düşeceğini hiç sanmam. yıllarca gigabyte anakartlar kullandım. hele 775 pinlerin ütü gibi kızaran kuzey köprüsünü bile görünce o anakartları uzun yıllar nasıl kullandım diye kendime sordum. demekki adamların bir bildiği varmış ona göre tasarlamışlar.

    -japan kapasitör kullanılması dual fan bilyesi olması ürünün yüzeyine dokununca aşırı kaliteli hissi vermesi. bir çok ben şöyle markayım ben böyle markayım diyen psu üreticisinden daha problemsiz ve konforlu olması.




    EKSİLERİ

    -Marka olarak psu da çok büyük reklamları yok. yurtdışında çok daha fazla tutuluyor. gigabyte psu ya bu paralar verilirmi dandik onlar gibi kendinin çok bildiğini iddaa eden aslında hiç bilmeyen arkadaşların söylemlerine mahruz kalıyorsunuz.

    -yarı moduler olunca 24 pin kablosu ve 8 pin güç kablosu psu dan ayrılmıyor ama her ihtimalde onların bağlantısını yapacağınız için ayrılmaması sizi çok ta bağlamıyor. ancak anakart ve psunun cok uzağa monte edildiği uzay sistemlerde custom kablo kullanamamak problem olabilir.


    - molex kablolar bana ucu ucuna yetti. 2 fanın molexleri birbirine bağlandığı için tek molexle iki fan çalıştırabildim. eğer öyle olmasaydı molex çoklayıcıya ihtiyaç duyacaktım.

    - modüler olması bana hiç bir artı sağlamadı çünkü boşta hiç bir kablo kalmayacak kadar donanım ürünü bağladığım için psu ile kabloların ayrılmasının avantajını göremedim. olmasada olurdu aslında. ama flat kablo olduğu için o kadar donanıma rağmen zalaman z3 plus gibi küüük bir kasada bile gram kablo karmaşası yaşamadım. zaten bir çok insan z3 plus a bu kadar şeyi nasıl sığdırdın diye soruyor.


    - eski kalın file sarılı kablolara alışmış olmamdan mı kaynaklı nedir bilemiyorum ama flat kablolar gözüme ince gözüktü. bu nedenle 2 ekran kartını tek pcı ile besleyip tüm yükü tek bir kabloya bindirmektense iki pci-e kabloyuda kullanarak ekran kartlarına güç göndermeyi doğru buldum.


    -psunun türkiyede pek incelemesini bulamadım hep yabancı forumlarda araştırmak durumunda kaldım. açıkcası alırken uygun fiyata ladığım için aman be bu fiyata kaçmaz diyip aldım. aksi taktirde cesaret edemeyebilirdim. ama iyikide almışım dedirtti.




    söyleyeceklerim bu kadar umarım işinize yarar. yakın zamanda kasamın montajlanmış kablo yönetimi yapılmış resimlerini çekip eklemyi düşünüyorum


    psu ile ilgili sorusu olan teknik destek veya yardım istiyen çekinmeden bana pm atabilir veya düşüncelerini sorularını yorumlarını konuda belirtebilir. herkese sevgilerimle.







  • Kısacası 150 TL ye bulunca diğer arkadaşlar alamasın diye sömürdüm şimdi 499 TL ye satıyorum buradan da reklamını yapayım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GAJU

    Kısacası 150 TL ye bulunca diğer arkadaşlar alamasın diye sömürdüm şimdi 499 TL ye satıyorum buradan da reklamını yapayım.

    evet 150 tl ye aldığım kısmı doğrudur. ama bunun suçlusu bendeğilim. zorla almadım sonuçta. ayrıca 499 TL sembolik bir rakam ihitiyacı olan arkadaşlarıma elimden geldiğince yardımcı oluyorum. herkes senin gibi donanım konusunda çakal değil. en ufak bir prüz çıkmasın diye montaj yaparken teelfonda 30 dkka konuştuğumuda biliyorum. bir şeyler satmak geçekten eğlenceli oluyor. kimseye silah zoruylada satmıyorum. ürüne ciddi yatırım yaptım diye çok daha fazla inceledim haliyle iş öyle olunca bu incelemenin özetini sizlerlede paylaşmak istedim.
    Belliki sen psu yu çok takip ediyorsun nerde adı geçse pıt diye damlayıp salça oluyorsun:) eğer boyle bir psuya ihtiyacın varsa sana ayırıyım bir tane. 8 adet kaldı. 6 günde 5 tane satılmış. satamayacağım gibi bir korkum zaten yok. o yüzden derdim o değil. boş vaktimi forumda değlendiriyorum sadece. acil paraya ihtiyacı olan bir insanda değilim. bu gün bir arkadaş aradı. belliki donanımdan pekte anlamıyor. standart düzeydeki bilgisayar için almak istediğini söyledi. kardeşim bu paranın daha altına o sistemi besleyecek psu ve yanında kasayıda alırsın. paran cebinde kalsın ben 15 bin tl lik sistem kurdum bu psuya senin sistemi bu psu ya kurmak mantıksız olur, varsa orta-üst segment bir bilgisayarın onun için konuşalım dedim.
    yani herkesi kendiniz gibi sanmayın. açık konuşmak gerekirse forumdan sattığım en ucuz rakam 450 tl idi. kargosunu yarı yarıya yaptık 437.50 tl ye satmış oldum. bu rakamın altınada inmeyi düşünmüyorum. eğerki 430 tl ye boyle bir psu varsa git onu al. benimle uğraşma.

    satın alabileceğin sitelere siz bu psu yu kaça aldınız kaça satıyorsunuz yada üreticisine siz bu psuyu kaça imal ettinizde 650-700 liralara satıyorsunuz diye hesap sorabiliyormusunuz?

    Bana gelince bu şekilde davranırsanız. bende sırf içinizdeki kıskançlıktan dolayı böyle davrandığınızı düşünmekte gayet haklıyım. ürünle ilgili yorum yabilirsin istersen kötüleyebilirsin veya bir eksisi artısı varsa bizim bilmediğimiz anlatabilirsin. Ama benim kişiliğime laf söylemezsin. ççünkü kötü bir şey yaptığımı düşünmüyorum. yapsam eywallah der özür diler hatalı olduğumu zaten söylerim.
    saygılarımla...




  • can-can-can kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ilk defa bu konuya cevap yazdım kiminle karıştırıyorsun bilmiyorum .
    Bu yaptığının kötü bir şey olduğunu düşünmüyorsan zaten konuşacak bir şey yok , seninle ahlak tartışmasına girmeyeceğim.

    Almayı düşünen arkadaşlar 520 TL sıfır mağazadan teslim alabilir yada benzer fiyata amazondan full moduler ürünleri tercih edebilir.
  • http://www.hw4all.com/gigabyte-g750h-review-test-power-supply/


    bu linktede yabancı bir forum incelemesini yapmış onlara göre eksisi bile yok ürünün. onlara göre çok çok başarılı gereksiz cafcaflı görünüme sahip olmadığı için ordan elde ettikleri maliyeti çok daha iyi bir psu üretmek için harcamışlar.

    ayrıca 2016 kaımda pazara giriş yapmış. öyle bir konuşanlar varki bu psu için sanırsın bana frisby nin 230 wattlık 50 liralık psusu. rm750x e oranla ben bundan daha memnun kaldım. zaten gigabyte gibi bir firma psu pazarına girerse hali ile en iyisini üretecektir ve ucuza üretecektir ki ürünler tutulsun pastadan pay alsın.

    bu zaten bütün ürünlerde aynıdır. örneğin pioneer in 1970-1980 model hoparlorleri şaunki 2017 modellerine 5 basıyor. neden ??? çünkü o zamanlar düzgün ürün mutlu müşterilere ihtiyacları vardı. eski arabalarda çok çok sağlam olurdu mesela.

    bana kalırsa rm70x bu ründen daha başarılıdır diyen arkadaşlarım bile yanılıyorlar :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: GAJU

    Öncelikle ilk defa bu konuya cevap yazdım kiminle karıştırıyorsun bilmiyorum .
    Bu yaptığının kötü bir şey olduğunu düşünmüyorsan zaten konuşacak bir şey yok , seninle ahlak tartışmasına girmeyeceğim.

    Almayı düşünen arkadaşlar 520 TL sıfır mağazadan teslim alabilir yada benzer fiyata amazondan full moduler ürünleri tercih edebilir.

    520 tl ye hangi mağazada olduğunu paylaşırmısın? birde neden amazonla kıyaslıyorsun ki. tr faturalı ürünü zaten amazonun altında bir rakam veriyoruz bir de aynı gün kargo. yok gümrüğüydü yok faturasıydı vs vs. amazon dan ürünlerin daha uygun olduğunu tabiki biliyoruz. bu forumdaki Bİn kişiye sorsak binide tr içinde bir mağazadan yada internetten alışveriş yapmıştır. ama bu bin kişinin 100 tanesinin bile amazondan alışveriş yaptığını sanmıyorum. sence 900 kişiden çokmu yanlış biliyor. sence bir bildikleri yokmu?




  • ayrıca ürün amazonda 90$ çarp bakalım 3.90 la kredi artı yurtdışı kullanım komisyonu + kargo+ garanti için ücret ki. garantiden faydalanamayacağı için onada gerek yok.

    fiyat 400 tl leri geçiyor. ben son sattığım arkadaşıma 430 tl den sattım. sence 30 tl fazla verip 15-20 gün beklemek ve dertsiz başına dert alma riskine girmeye değiyormu?

    hb satış fiyatı en son 690 tl civarıydı. aradaki kar 250 tl olsa hade gene uğraşırım derim ama 30 tl içinde uğraşılmaz. öyle bir konuşuyorsun ki sanki cok cok fazla bir fiyat istiyoruz. aslında bana göre fiyat uygun mantıklı düşünüp satın alan arkadaşlar içinde uygun. hepsi bu paraya alırdık ama harbiden cok cok kaliteli bi r psu muş böyle bir şey alamazdık sağol diyorlar.


    son olarak ben kimseye bir şey satıyorum da demedim konuyu bu noktalara sen getirdin. ama tartışmaya gelirsede senle bu konuda her türlü tartışırım. bana somut şeylerle gel. şöyle olsaydı böyle olurdu şurdan alsaydın bu fiyat olurdu gibi şeylerle gelme. benim için her zaman doğru olan seçim mantıklı olan seçimdir.


    bellki uyuz olmuşsun işte ürün aldık kar ediyoruz diye. aklı sıra politik olmaya çalışarak baltalamaya çalışıyorsun. psu konularında ihityacı olan insanlara yazık düşünürseniz bende var diye git başka yere sat dediler ilgilenenlere pm attık. bize ihlas pazarlamacı muamelesi yaptılar. kendim konu açarım herhangi bir satış cabasında olmam ki ürünüm zaten satılıyor ihtiyacımda yok. her şeye bir kulp takarsınız. 50 tl yede versem eminim bir kulp takardınız. o yüzden siz sağ ben selamet. faydalı yorumlarınız varsa yorum yapınız. gereksiz münakaşalar için buradaysanızda lütfen gölge etmeyiniz. çok çok acil psu lazımsada özelden yazıp pazarlığınızı yapınız. kendi kin ve nefretinizi başkalarına püskürtmenin anlamı yok.




  • konuyu açan arkadaş çok kasma bu forum çakallarla dolu herkes en kalitelisi olsun sıfır olsun uygun fiyatlı olsun fırsatçılık peşinde ben senin yerinde olsam burda satış yapmam sen ne diye konu açıp inceleme yapıyorsun bırak iyi niyetini su istimal ederler sinir krizi geçirtirler ben çok kaliteli ürünleri piyasanın altında satışa koydum ölü parasına istediler baktım olacak gibi değil hepsini geri çektim gerçek hayatta değerine sattım tertemiz ne uğraşacağım burdaki çoluk cocuk fırsatçı vs'lerle
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fun777

    konuyu açan arkadaş çok kasma bu forum çakallarla dolu herkes en kalitelisi olsun sıfır olsun uygun fiyatlı olsun fırsatçılık peşinde ben senin yerinde olsam burda satış yapmam sen ne diye konu açıp inceleme yapıyorsun bırak iyi niyetini su istimal ederler sinir krizi geçirtirler ben çok kaliteli ürünleri piyasanın altında satışa koydum ölü parasına istediler baktım olacak gibi değil hepsini geri çektim gerçek hayatta değerine sattım tertemiz ne uğraşacağım burdaki çoluk cocuk fırsatçı vs'lerle

    sayın hoşgörüsünü ve saygısını kaybetmemiş fun777 isimli arkadaşım zaten buradan satış yapmanın hata olduğunu bende anladım. oyle bir çabamda kalmadı. ama forumda satın alan 4 güzel arkaşım ile gayet güzel konuştuk anlaştık hatta arakdaş olduk aksamları cs go atıyoruz takımca. adamların forumla vs vs işide yok. gördüler inanırmısın hiç bir güvensizlik yaşamadan para bile gönderdiler. helal olsun valla. bir tanesi kardeşim istersen 50 tl ye al beni baplamaz ben sonucta bu paraya alarak karlı bir iş yaptığımı düşünüyorum. sen olmasan boyle psu alamazdık. keşke bizede denk gelseydi ama sana denk gelmiş Allah razı olsun dediler.

    forumdaki bu iyi niytli insanları gördükçe şevkim yerine geliyor. o şekildeki insanlarla iletişim kurmak ta beni mutlu ediyor. kimisi msj atıyor kardeşim şu paraya versen olurmu olmazmı anlaşamazsak teşekkürleşip ayrılıyoruz. ama işte kimisinin kuyruk acısı oluyor. ne yapayım yani 149 tl yemi vereyim? kimse babamın oğlu değil bende sonuçta çoluk çocuüğumun rıskını cıkartmak adına bir ticarete girdim. ama herkes senin mantığında ve oldunluk düzeyinde yaklaşamıyor.

    insan oğlu olarak ne yazıkki empati kurmasını beceremiyoruz.

    kısa bir hikaye ile msjı bitirmek isterim.


    Kurbağalar bir gün yarışma düzenlemiş. Hedef; çok yüksek bir kulenin tepesine çıkmakmış.

    Bir sürü kurbağa da arkadaşlarını seyretmek için toplanmış ve yarış başlamış. Gerçekte seyirciler arasında hiçbiri yarışmacıların kulenin tepesine çıkabileceğine inanmıyormuş. Sadece şu sesler duyulabiliyormuş:

    ”Zavallılar! hiçbir zaman başaramayacaklar!”

    Yarışmaya başlayan kurbağalar kulenin tepesine ulaşamayınca teker teker yarışı bırakmaya başlamışlar. İçlerinden sadece bir tanesi inatla ve yılmadan kuleye tırmanmaya çalışıyormuş. Seyirciler bağırmaya devam ediyorlarmış:

    ”Zavallılar! hiçbir zaman başaramayacaklar!”

    Sonunda bir tanesi hariç, hepsinin ümitleri kırılmış ve bırakmışlar.

    Ama kalan son kurbağa büyük bir gayret ile mücadele ederek kulenin tepesine çıkmayı başarmış. Diğerleri hayret içerisinde bu işi nasıl başardığını öğrenmek istemişler. Bir kurbağa ona yaklaşmış ve sormuş;

    ”Bu işi nasıl başardın?” diye.

    O anda farkına varmışlar ki; Kuleye çıkan kurbağa sağırmış!
    Siz de, hayallerinizi gerçekleştiremeyeceğinizi söyleyen söz ve kişilere karşı hep sağır kalın. Olumsuz düşünen insanları duymayın!..




    Bu hikaeyi genelde ilk okul çocuklarına anlatırlar istikrar duygusu aşılamak için bizde ilk öğrenimi beynen tamamlayamamış arakdaşlara anlatalımda bir faydamız dokunsun en azından. forumumu seviyorum. gerekirse çocukta büyütürüm burada.




  • o bahsettiğiniz arkadaşlar gerçek hayattada buralardada nesli tükenmek üzere olan insanlar zamanı gelince onlarda terkedecekler bu çöplüğü tıpkı nice bilgili kaliteli tecrübe ve deneyimlerinden yararlandığımız arkadaşlar gibi bu arada çok iyi niyetlisiniz dikkat edin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fun777

    o bahsettiğiniz arkadaşlar gerçek hayattada buralardada nesli tükenmek üzere olan insanlar zamanı gelince onlarda terkedecekler bu çöplüğü tıpkı nice bilgili kaliteli tecrübe ve deneyimlerinden yararlandığımız arkadaşlar gibi bu arada çok iyi niyetlisiniz dikkat edin

    analizlerinizde çok başarılısınız gerçekten. ilk defa ömrümde bu forumda bir şey sattım. ondada kötü oldum. kötü davransan kötü oluyorsun iyi davransan baltalamaya çalışıyorlar. aman artık sağır kurbağayım. hiç umrumda değil. sizler gibi iyi dostlar arkadaşlar la yazışmak beni mutlu ediyor. iş yerindeki boş vaktimide bilgisayar başında geçirirken oyalanmış oluyorum hemde. ama son 2-3 gündür hoşca vakit geçirirken sinir stres sahibi oldum :)




  • halen satılık psu varmı reis ? bende bu modelden alacağım kara rverdım uygun fiyatlı arıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-835057CB8

    halen satılık psu varmı reis ? bende bu modelden alacağım kara rverdım uygun fiyatlı arıyorum
    bir tane var. ama kutusu açılmış :) ama sıfır ürün kullanılmamış yani. onunda fiyatı uygun değil ne yazıkki :)
  • Hocam bisey merak ettim. Bu psuyu 150 liraya nerden nasil aldınız acaba? Bi yanlışlık flsan mi oldu sitede ona mi denk geldiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UçamayanSüperKahraman

    Hocam bisey merak ettim. Bu psuyu 150 liraya nerden nasil aldınız acaba? Bi yanlışlık flsan mi oldu sitede ona mi denk geldiniz
    valla bir akşam bir arkadaşa psu arıyordum. hepsiburadada 149 tl ye gördüm. dedim bir yanlışlık var galiba. yanlışlık olduğunu anlayınca 15 tane sipariş verdim nasıl olsa göndermezler dedim. satıcı hb nin kendisi olduğu için, tek taraflı cayma hakları olmadığından dolayı mecbur kalıp ürünleri yolladılar. ama binbir cesit uyuzluk yaptılar. kargoyla değil lojistikle yolladılar vs vs. değişik değişik tavırlar.
    yani anlayacağınız ticaret yaptım para bağladım. 400 tl civarınada sattım tanesini. icimizden bazı arkadaşlar allah razı olsun, power ı ucuza kapattığım için sayende gtx 1060 yerine 1070 aldım vs vs şeklinde geri dönüşler yaptı. bazılarıda 150 tl ye alıp 400 e satmaya utanmıyormusun şeklinde bizle uğraştılar. sonucta biz kimse ye zorla bir şey satmadık. bu power suply şuan 850 tl civarında. hb de zaten 1.5 saat fln 149 tl den sattı. 749 tl ye ekleyecekleri ürünü yanlışlıkla 149 a eklmişler olay bu anlayacağınız.

    isteyen varsa bir tane elimizde mevcut. fiyatı dh ye özel 649 tl son. k.kartı tek çekim veya nakit fiyatıdır. yalnız. kutusunun jelatini açılmış sıfır üründür. zaten bozulacak bir üründe kesinlikle değil. spot olduğu için 200-250 tl indirimle gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: can-can-can

    bir tane var. ama kutusu açılmış :) ama sıfır ürün kullanılmamış yani. onunda fiyatı uygun değil ne yazıkki :)

    Alıntıları Göster
    n11 de satan satıcı siz misiniz ? stok 1 diyorda ordada
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-835057CB8

    n11 de satan satıcı siz misiniz ? stok 1 diyorda ordada

    Alıntıları Göster
    yok hayır değilim. herhang bir e-ticaret(yerel işletme ve esnafı haksız rekabet ile bitiren) platformuna üye değilim.
  • İlginç bir şekilde bu psu için düzgün bir inceleme bulamadım.

    Derken Reddit'e bakayım dedim, önermemişler. Şöyle bırakayım, İngilizce bilmiyorsanız da translate ile bakabilirsiniz yorumlara.





    Daha bir çok sayfa var böyle ve bu PSU, Gigabyte üretimi değil, CWT diye bir markaya yaptırıp kendi adlarını basıyorlar üstüne.

    Marka hakkındaki yorumlar;

    How Good Are Channel Well (CWT) Made PSU's?
    Channel Well (CWT) is the OEM for a lot of Thermaltake PSUs. How good are CWTs products in terms of quality?
    linustechtips.com

    Newegg'den almış bir tanesi, sistem failure vermiş Reddit'te yazana göre. Yani markaya aldanmayın, Tr'de satılan dandik psu'lardan bir farkı yok gibi duruyor.https://www.reddit.com/r/bapcsalescanada/comments/d8d1z7/psu_gigabyte_gpg750h_750w_80_plus_gold_certified/?ref=share&ref_source=embed&utm_content=title&utm_medium=post_embed&utm_name=1a9ef58537ac4063a957bef2851bd648&utm_source=embedly&utm_term=d8d1z7



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raver -- 30 Mayıs 2020; 22:46:8 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.