Şimdi Ara

'SEAGATE 1TB 32MB 7200RPM FREEAGENT DESK 3.5' incelemem. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
28.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • e-sata pc de yok zaten ama ilersi için iyi olmazmı ? yoksa bende daha fazla harcamak istemem bana aslında 640gb bile yeter almışken büyük alayım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali277 -- 27 Aralık 2008; 18:29:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rambetiko

bu ürün çok güzel ama ben bimeksden maxtor 1.5 tb almaya karar verdim. %6 indirim +12 taksit + %25 world puan olarak alacağım. sırf bunun için bugün gittim cep telefonu kullanmadığım halde bir tane turkcell hat aldım

hepsiburada veya vatan peşin fiyata 12 taksit yapsaydı kesinlikle 1.5 tb seagate alırdım

Bahsettiğin ürün bu ise tavsiye etmiyorum:
    1-Sadece USB bu kadar sığa için yetersiz gelir.
    2-Kasası adi plastik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1073&uid=102111
    Tavisye etmiyorum.

Aynen. Şuan havalar serin olduğu için pek sorun olmaz ama havalar ısınmaya başlayınca 5 mb sn leri görmesi muhtemel.
  • bir ara bende aynı şekilde 1 tb disk almayı çok düşünmüştüm
    çok güzel ürün hayırlı olsun

fakat 3.5 boyutu yanımda taşıyamayacağım için mecbur 2.5 da karar kıldım yeter bana şimdilik diyerek kendim topladım

yaptığım testlerde iyimi çıkmış yoksa sınıftamı kaldı pek detaylı bir bilgim yok sizler gibi

'SEAGATE 1TB 32MB 7200RPM FREEAGENT DESK 3.5' incelemem.

• normal bir değer sorun yok
  • hayırlı olsun
  • Bence sadece yedekleme amaçlı kullanacaksan, esata aramaman mantıklı olur. Sonuçta fazla işin düşmüyorsa e-sata aramaman fiyat açısından avantaj.
  • Okuma ve yazma değerlerini ayrı ayrı test etmeniz mümkün mü acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaN®

quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1073&uid=102111
    Tavisye etmiyorum.

Aynen. Şuan havalar serin olduğu için pek sorun olmaz ama havalar ısınmaya başlayınca 5 mb sn leri görmesi muhtemel.

fiyat bakımından çok uygun olacak benim için. %6 indirim, 12 taksit ve %25 puan. benim kullanma amacım sadece yedekleme olacak. raid0 çökmek üzere baktım hata meydana geliyor, o zaman hddyi kasanın içine takarım.

• arkadaslar HDtune ile yapılan testlerde uygun değerler nelerdir? genel olarak bi yazarsanız sevinirim...
    ayrıca asus f3jp modeline firewire ile harici disk bağlayabilir miyim? bilgisi olan bi yardımcı olursa sevinirim. Bu aralar bende bi disk almayı dusunuyorum fakat sadece usb mi yoksa usb+firewire+esata mı karar veremedim???
  • arkadaşalr bende bunun eski kasası var

dün buna esata kablo aldım

anakartttanda baraketle esatayı bağladım

şimdi ben bunu esataya bağlayınca usb gibi sonradan yani bil açıkken açıp kapayabilecekmiyim

yoksa bil açılırken açmamı lazım
  • Benim hdd açılırken 2 veya 3 kere kafa sesi geliyor. Bazen gelmiyor.. Seagate programı sorun olmadığını söylüyor ama gidici gözüküyor. Bugün vatandan 1 tb wd almayı düşünüyorum. Verileri alıp cuma günü göndericem. Cumartesi tam 8 gün oluyor. Tatil günleri dahil oluyor mu bu 8 günlük iade süresine?
  • arkadaşlar daha yeni bu arkadaşın incelemesini yaptığı diski aldım.ilk kullandığımdan beri şu hataları veriyor sürekli.ilk başlarda sorun olmuyo bikaç dosya atıyorum ama daha sonra diskin yanıp sönen ışıkları hepten duruyo ve aşağıdaki hataları veriyor.HARDDİSKİM ARIZALI MI? acaba yoksa sorun nerde olabilir?

"Bölüm 3 oluşturulamıyor veya değiştirilemiyor:Belirtilen dosya bulunamıyor.
    Doğru yol ve dosya adı belirtilmesini sağlayın."

altta soldaki çalışan simgelerin orda da uyarı kutusu çıkıyor."işte dosyanın(atmaya çalıştığım dosya) tüm verilerini kaydetmeyi başaramadı.Veri kaybı oldu.Bu hataya bilgisayarınızın donanımındaki veya ağ bağlantınızdaki bir arıza neden olmuş olabilir"
  • bende de seagate free agent go 250 gb. hdd var yeni aldım. içinde gelen seagate ve ceedo yazılımları zamanla sorun çıkartıyodu bende öyle oldu. neyse tekrar kurdum felan ama randıman vermedi. Bende evvelki gün biçimlendirme yapıp 4 böldüm hddyi. o şekilde kullanıyorum. Bence eğer bu hddleri uzun yıllar kullanmak ve arşivleme yapmak istiyorsak. İçinde sadece bizim yüklediğimiz veriler olursa yani hdd içinde program olmazsa daha iyi randıman verecek gibi. Mesela biçimlendirme yapmadan önce ceedo programını hddden kaldırıyım dedim ceedo kitlendi hddyi açamadım. Allahtan içindeki verileri bilgisayara yedeklemiştim. Bide yedeklemeseydim hepsi gittiydi. Demek istediğim maceraya gerek yok hepsi fasarya. En temiz ve uzun ömürlü hdd bence içinde program yüklü olmayan sadece veri depoladığımız hdddir. Şunu unutmayın herzaman için sade ve basit olan şeylerin sorun çıkarmasıda az olur.
  • yanlız bir sorum var ben internet cafeyede gidip bir şeyler almak istiyorum ama... sadece usb ile çalışmıyormuş adaptör falan lazımmış. ben net cafede priz mi arayacağım böyle mi cevaplarsanız sevirinim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furi -- 13 Ocak 2009; 0:21:17 >
  • Bende 500 gb olanı var.ama bu sadece goruntusu ıcın bile alınır.Gercekten cok sıkmıs.
  • s.a bende 1 tb seagete aldım testi notebooktan yaptım arkadaşlar
    görüntü aşağıdadır

'SEAGATE 1TB 32MB 7200RPM FREEAGENT DESK 3.5' incelemem.
  • Yoğun araştırmalarım sonucu aynı üründen bende bugün aldım
  • Arkadaşlar;bende bu hd var.Geçen gün şole bir sorun oldu.Hd'de 500 gb kadar veri olmasına rağmen diskin içine girdiğimde hiçbir klasör yada veri görünmüyodu.Ama ne kadarı dolu die baktığımda 500 gb dolu olarak gösteriyor.Sonra içine bir klasör attım(10 mb kadar) içine atıyo ancak gene dosya Hd'nin içinde görünmüyor.En son Hd'yi başka bilgisayarda denedim ancak boyle bir problem görünmüyodu.Sonra tekrar eski bilgisayara taktım,gene aynı problem.Sizce sorun nerdedir arkadaşlar?Ben bir türlü çemberi daraltıpta problem şurdadır diyedim.Cevaplar için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.