Şimdi Ara

Sea of Thieves [PC ANA KONU] Türkçe (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
13
Favori
22.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyun daha işin başında. Bende çekincelerimden dolayı şimdilik XBOX Pass ile oynayacağım. Yani aylık 29₺'ye (14 günlük deneme sürümü ile başladım). Gayet eğlenceli ve vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Evet, şu anda olay sadece "chest al & götür sat, yolda milletle kapış"tan ibaret gibi görünüyor ama üzerine basa basa defalarca söylediler birçok şekilde ve birçok içerik ile geliştireceğiz diye. Ben umutluyum.

    Elbette chest toplamak için 230₺ verilmez ama ileride farklı modlar ve DLC tarzı şeyler gelebilir.

    Şu anda gayet memnunum ben oyundan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 21 Mart 2018; 1:1:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oyunun serverlarında sorunlar var arkadaşlar.
  • evet oynanılıyor ama hangi oyunlar olduğuna ve gelecek oyunlara bakmanızı öneririm
  • Oyuna her girdiğimizde gemi sıfırlanıyor mu?
  • Yılın ilk AAA çöpü Microsoft’tan. Amaçsız ve sıkıcı çok boş bir oyun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 arkadaşla birlikte bugün 4-5 saat oynadık. Evet oyun ilk başta kutu topla, iskelet öldür şeklinde ilerliyor ve bu durum belli bi süreden sonra insanı bayar. Goldlarla skin almaktan baska bir şey yapabildiğimizi göremedim bu cok saçma olmuş daha fazla şey yapılmalı gold ile. Savaşlar ve aksiyon gayet zevkli. aralıksız 1 saat 1 gemiyle kapıştığımızı bilirim savaş anında aksiyon tavan yapıyor herkes bir işe koşuyor takım oyunu yapmayan batıyor. Şu haliyle 230 tl eder mi? kesinlikle etmez daha fazla içerik eklenmeli ha bu içeriğide parayla eklerlerse ömrü fazla olmaz.
  • arkadaslar tekrar yazayım oyunu oynayan varsa whatsapp grubumuza davet ediyoruz. İlgilenenler P.M

    Oyun hakkındaki dusuncelerim ise; gayet guzel, chest Emmre129 arkadasımızın dediğine bifiil katılıyorum. chest toplamak vs yetersiz ve sıkıyor olsa da en buyuk sorunu ping ve server sorunu. Bu da gayet normal, oyun daha yeni cıktı zamanla duzelecektir. Ornek vermek gerekirse, 3 gün once max 55 ping ile oynadıgım ve serverde tonlarca gemi ve insan gordugum bir gundu, 5 gemi birbirimize girdiğimizi hatırlıyorum ve herkes gülmekten oynayamıyordu oyunu. Eglence kısmı mükemmel. Ancak dün yine 4 arkadas oynadık koskoca haritada 2 gemi ile karsılastık, ve ping 300 un uzerindeydi. Stabilize olacaktır diye umut ediyorum. Oyun bir sandbox , aynı ARK gibi bu oyuna da cok fazla sey eklenebileceginden suphem yok.
  • 14 gün Game Pass deneme sürümünden sonra abonelik iptal edilebiliyor mu? Yoksa 1 aylık ücret kesin olarak çekiliyor mu?
  • messout M kullanıcısına yanıt
    Eğer 14. günün içinde ödeme yöntemini sistemden silmezsen 29 TL çekiyorlar. Silersen ödeme alamıyorlar. Alamayınca sende oyuna giremiyorsun.
  • Takım olarak oynamak isteyen eklesin: taniltv
  • Resmen hayallerimin oyununu yapmışlar . Bugün deneme sürümünü deneyeceğim beğeneceğimden eminim çok yerde izledim .İçerik konusunda diğer arkadaşlar haklı bu içerikle belli bi yerden sonra sarmayabilir .Ama geliştirileceğine eminim .
  • Takım olarak oynamak isteyenler lütfen eklesinler.

    xbox live gamertag: ertonghen

    Oyunu Windows 10 üzerinden oynuyorum PC'den, gamepad ile. Eğer bir ekip kurarsak harika olur bence.
  • Hocam biz akşamları 3 kişi oynuyoruz. 1 kişilik yerimiz var, buyrun gelin. Pc'den oynuyoruz. Galenoz olarak ekleyebilirsiniz. Eve gidince ben de sizi ekleyebilirim.
  • İyice sinirlerim gerilmeye başladı.
    Ellerine yüzlerine gözlerine bulaştırdılar.
    Beceremediler, amatör kaldılar.
    Şu oyunun hatasız geçen tek bir günü dahi yok.
  • beyler yardımınıza ihtiyacım var xbox game pass 14 günlük deneme sürümünü başlattım ama 29 tl henüz vermedim fakat oyunu ücretsiz indiremiyorum 230 tl istiyor acaba gold üyeliğim yok diye mi böyle?
  • ulan bu adamların "update" mantığı nedir? ben her seferinde 20GB oyun indirmek zorunda mıyım? yoksa benim atladığım bir şey mi var?
  • 260 TL ne yahu sat 60 liradan daha çok kişiye ulaş sunucular dolu olsun harita bomboş şu zamana kadar sadece 1 gemiyle savaştık. Bunun dışında eğlenceli tabi, dün mesela outpost'un birinde durmuş dinleniyorduk sırf hıyarlık olsun diye gemiyi çalıyim dedim xD oy birliğiyle kamaradaki kafeslerden birine tıktılar beni, bi yandan da rp yapıyorum işte rom getirin lan susadım falan diyorum, ben böyle dedim diye indi aşağı herkes kupaları doldurmuşlar bana baka baka zıkkımlandılar sonra üzerime kustu uçurum çocukları neyse...

    Bi kerede şimdi kurukafa adasındayız dalga dalga geliyo düşmanlar, ama varya herkes ölmek üzere gemiye geri çekilmemiz gerek yerde patlayıcı vardı bi sıktım BOOM! niceee shot mate falan diyolarhsdfnsg film gibi sahneler oluyor böyle. Ama oyunun tadını roleplay veriyor tabi kalas gibi görevden göreve koşan ekiplerle oynamıyorum o yüzden. Kaptan ben olduğumda mürettebattaki arkadaşlar akordiyon falan çalarsa çok keyifli oluyor bi de sigara yakıyorum. İçerik lazım ama, erken erişim oyunu gibi. Arkadaşlarla daha da keyifli olur. Ancak bu fiyata alınmaz, hevesinizi alın gamepass ile indirimdeyken fiyat düşecektir. Gears of War 4 50 liraya düşmüştü mesela bu yıl, illaki düşer. İyi oyunlar herkese


    Nick: Jack Spurrrow




  • Oyun aslına bakarsanız eğlenceli. Tek başına oynamaya kalkarsanız tek düze görevler ya da bir grup saldırısa kurban gidip al+f4 basıp çıkabiliyorsunuz. Sand box instancelar max 8 takımlık diye okudum bir yerde ama nerde bilmiyorum. Neyse kesinlikle 3 yada 4 kişli oynanınca sarmaya başlıyor. Germi kovalamacalar oldukça keyifli. Korsan RP si yapmasanızda kendinize her türlü absürtlüğü deneyerek eğlence çıkartabiliyorsunuz Oyun erken erişim kıvamında @Eddie Hazel dediği gibi.

    Oyunun sevenide olacaktır nefret edeni de...Şans verilmesi zaman geçirilmesi gerekiyor. Mesela 10. seviye rep sonrasında bazı görevler bilmeceler içeriyor. Direk maspte işaret bulunmuyor hazine kazmak için. Şansa içi ip ucu dolu şişeler bulabiliyorsunuz.ip uçları sizi hazineye yönlendirebiliyor.Daha bir çok keşefedecek şeyler ortaya çıkacaktır.

    Ama isterdim ki PvP yüzünden GTA daki gibi wanted seviyesi olsun. Aynı serverdaki oyu cular sizi avlamak için koştursun. Başınıza ödül konsun. Mesela AI ticaret gemileri olsun belli zamanlarda spawn olup geçen. Onları yağmalayalım. Yağmaladığımız için Pirate HUnter (AI) gemiler peşimize takılsın vs vs. Outpostlar cansız canlandırabilirler.İş güç derken pek vakit geçiremedim oyunda.İlk izlenimler bunlar.

    id:kavsikuzeh




  • arkadaşlar herkesi ekledim aramızda oynarız ,

    id : ali3mr3 ekleyin beni.
  • görev çubuğunda microsoft store var. ordan indirebilirsin
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.