Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo V 1 GHz l 3.7'' 480x854 l 5 Mp l 720p l HDMI Out ^^ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.933
Cevap
15
Favori
198.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HeyPanpa

quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

Telefon çalarken titreşim açmayı bilen var mı ?

Ayarlar > Ses > istege baglı titresim ayarı o menüde mevcut

Cevap için teşekkürler ama öyle bir seçenek bulamadım ama titreşimi her zamana ayarladım. Galiba oldu. Teşekkürler tekrardan.
  • An itibariyle hizlial.com'dan 16 gb class 10 kart sipariş ettim. Umarım yarına gelir.
  • quote:

An itibariyle hizlial.com'dan 16 gb class 10 kart sipariş ettim. Umarım yarına gelir.

hangisinden aldın hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shaqzilla

quote:

Orijinalden alıntı: surkent021

arkadaşlar bu tel.yeni aldım.
    faturamın yüksek gelmemesi için telefonun hangi kısmından ayar yapmam lazım.şebeke kısmını iptal etmek istiyorum
    sadece wifi yi kullacam evdeki modem aracılıgıyla.tşk.

daha önce de yazıldı cevapları biraz okursanız görecektiniz ama bakmak yerine sanırım direk sormayı tercih etmişsiniz.
    Ayarlar-Kablosuz ve ağ ayarları-Mobil ağlar-veri etkin kısmını kapatarak sadece wi-fi üzerinden internete girebilirsiniz

arkadaş, forumu kim baştan aşagı okumuş,kim bakmış,kim sanmış,kim görmüş.bırak bunları,lafı uzatma.biliyorsan cevapla,bilmiyorsan cevaplama...
    üşenmemiş bide, 1 satır yazı yazmışsın birader.
    cevap için lapsetur arkadaşa tşk. eyvallah.

• Bekleme modunda 8 saatte %10 luk batarya azalması olmuş. wireless bluetooth v.s. kapalıyken. Bu oran mantıklı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

Bekleme modunda 8 saatte %10 luk batarya azalması olmuş. wireless bluetooth v.s. kapalıyken. Bu oran mantıklı mı?

Ana ekranlarda calisan cok widget varsa ve yineleme sikliklari fazlaysa, arkaplanda acik kalmis gereksiz kaynak yiyen uygulamalar varsa ya da facebook, twitter gibi sosyal medya istemcilerinin sync ayarlari cok kisa araliklara ayarlanmissa olabilir...

Ama benimkinde geceleri yanilmiyorsam %4-5 civari azalma oluyor maximum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ready2strike

quote:

Bekleme modunda 8 saatte %10 luk batarya azalması olmuş. wireless bluetooth v.s. kapalıyken. Bu oran mantıklı mı?

Ana ekranlarda calisan cok widget varsa ve yineleme sikliklari fazlaysa, arkaplanda acik kalmis gereksiz kaynak yiyen uygulamalar varsa ya da facebook, twitter gibi sosyal medya istemcilerinin sync ayarlari cok kisa araliklara ayarlanmissa olabilir...

Ama benimkinde geceleri yanilmiyorsam %4-5 civari azalma oluyor maximum...

Yok tüm ıvır zıvır kapalıydı sadece telefon bekleme vardı. %10 bana fazla geldi. yada bu müzik widgeti ile saat widgeti çok enerji alıyo

• telefonu aldığın 4-5 gün oldu.biraz bekle pil otursun,süre artar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

telefonu aldığın 4-5 gün oldu.biraz bekle pil otursun,süre artar.

Eywallah cevap için.

Konu açtım fakat burdan da sorayım şu batarya olayını birde... Açtığım konu aşağıda.

Merhaba arkadaşlar,

Cep telefonlarında sıkça kullanılma başlayan bu polimer bataryalar sanırım li-ion bataryalar daha farklı davranılmaları gerekiyodur.
    Bu yüzden burada ve internette dolaştım fakat yeterli ve güvenilir bilgi alamadım.
    Ulaştığım bilgiler model araçlarda daha yaygın kullanıldığı için o alanda oldu ve cep telefonlarında kullanılan li-po bataryalar hakkında hiç profesyonel bilgi bulamadım. Bu bilgilere sahip arkadaşlar varsa lütfen buradan paylaşsın bizide bilgilendirsin...

Nasıl kullanılmalı?
    Nasıl ve ne zaman şarj edilmeli?
    Tam bitmesi beklenmeli mi?
    En fazla ne kadar şarjda durmalı?
    Ömürleri?
    v.s. v.s. Paylaş:

• kampanyalar bitmiş kaçırdık güzelim telefonu 850 den aşağı hiç bir yerde yok şimdi :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgdincer

kampanyalar bitmiş kaçırdık güzelim telefonu 850 den aşağı hiç bir yerde yok şimdi :S

Cumayı bekle yine vatan ve bimekste düşer fiyatlar..720-730 civarına
  • Arkadaşlar, se xperia neo V'i dün vatandan 725 TL'ye aldık. Ancak android markete bir türlü erişemiyorum. Tarayıcıdan çeşitli internet sayfalarına erişiliyor ama markete erişilemiyor. Ayrıca özel bir ayar mı yapmak gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupant

Arkadaşlar, se xperia neo V'i dün vatandan 725 TL'ye aldık. Ancak android markete bir türlü erişemiyorum. Tarayıcıdan çeşitli internet sayfalarına erişiliyor ama markete erişilemiyor. Ayrıca özel bir ayar mı yapmak gerekiyor?

Marketin kendi uygulaması var zaten telefonda. İlk sayfada sol altta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

Arkadaşlar, se xperia neo V'i dün vatandan 725 TL'ye aldık. Ancak android markete bir türlü erişemiyorum. Tarayıcıdan çeşitli internet sayfalarına erişiliyor ama markete erişilemiyor. Ayrıca özel bir ayar mı yapmak gerekiyor?

Marketin kendi uygulaması var zaten telefonda. İlk sayfada sol altta.

Tamam işte. Ona tıklıyorum, ama bağlantı hatası veriyor.
  • quote:

arka plan senkronizasyon acık mı? ayarlar / hesaplar ve senkranizasyon birinci secenegi secin acık olmalı eğer acıksa dns lerde sorun var. uygulamalara giriş yapın tümüne gelip marketi acın Verileri temizleye tıklayarak bütün bilgileri silin ve markete tekrardan giris yapın.

quote:

last_legant
    Eywallah cevap için.
    Konu açtım fakat burdan da sorayım şu batarya olayını birde... Açtığım konu aşağıda.
    Merhaba arkadaşlar,
    Cep telefonlarında sıkça kullanılma başlayan bu polimer bataryalar sanırım li-ion bataryalar daha farklı davranılmaları gerekiyodur.
    Bu yüzden burada ve internette dolaştım fakat yeterli ve güvenilir bilgi alamadım.
    Ulaştığım bilgiler model araçlarda daha yaygın kullanıldığı için o alanda oldu ve cep telefonlarında kullanılan li-po bataryalar hakkında hiç profesyonel bilgi bulamadım. Bu bilgilere sahip arkadaşlar varsa lütfen buradan paylaşsın bizide bilgilendirsin...

Avantaj ; Çok ince bir kesit - günümüzde bir kredi kartının içine konabilecek kalınlığa inilebilindi.

Esnek fiziki yapı - üreticiler artık standart pil yapıları (silindirik, kübik, AA, AAA) ile sınırlı değiller, eğer üretilecek sayı yüksek ise her şekilde pili ekonomik olarak üretmek olası.

Hafif - jöle elektrolitler sıvı elektrolitlerin gerektirdiği güvenli metal kutu gereksinimi ortadan kaldırarak basit bir hale getiriyor.

Gelişmiş güvenlik - fazla şarja daha dayanıklı; elektrolit sızıntısı yapmıyor

Dezavantaj ; Lityum-iyon piller ile kıyaslandığında daha düşük enerji yoğunluğu ve daha az şarj-deşarj döngüsü.

Standart boyutlarda bulunmuyor. Çoğunlukla cihaz üreticilerinin özel şekil ve sığa isteklerine göre üretiliyor.

Maliyet/enerji orantısı lityum-iyon pillerden daha yüksek, pahallı.

kaynak ;http://www.turkcebilgi.com/ansiklopedi/lityum_polimer_pil
    daha fazla bilgi ;http://www.freepist.com/ucak-modelciligi/elektrikli-ucus/lithium-polymer-bataryalar

// SE nin sitesine bakarsanız telefonu sık sık şarj ediniz pil ömrünü acacaktır, sürekli şarj etmek pilinize zarar vermez .
    pili normal sıcaklıkta saklarsanız pilin ömründe bir azalma olmayacaktır. ancak yüksek sıcaklıklarda pil ömrü belirgin şekilde düşer... normal sıcaklık 20-30 derece arası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeyPanpa -- 26 Aralık 2011; 15:53:04 >

• Arkadaşlar içinizde androidi 3 seviyelerine çıkaran oldu mu? Tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisunsal

Arkadaşlar içinizde androidi 3 seviyelerine çıkaran oldu mu? Tavsiye eder misiniz?

android 3 sadece tabletler icindir. /yanlıs bilmiyorsam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeyPanpa

quote:

arka plan senkronizasyon acık mı? ayarlar / hesaplar ve senkranizasyon birinci secenegi secin acık olmalı eğer acıksa dns lerde sorun var. uygulamalara giriş yapın tümüne gelip marketi acın Verileri temizleye tıklayarak bütün bilgileri silin ve markete tekrardan giris yapın.

quote:

last_legant
    Eywallah cevap için.
    Merhaba arkadaşlar,

Avantaj ; Çok ince bir kesit - günümüzde bir kredi kartının içine konabilecek kalınlığa inilebilindi.

Esnek fiziki yapı - üreticiler artık standart pil yapıları (silindirik, kübik, AA, AAA) ile sınırlı değiller, eğer üretilecek sayı yüksek ise her şekilde pili ekonomik olarak üretmek olası.

Hafif - jöle elektrolitler sıvı elektrolitlerin gerektirdiği güvenli metal kutu gereksinimi ortadan kaldırarak basit bir hale getiriyor.

Gelişmiş güvenlik - fazla şarja daha dayanıklı; elektrolit sızıntısı yapmıyor

Dezavantaj ; Lityum-iyon piller ile kıyaslandığında daha düşük enerji yoğunluğu ve daha az şarj-deşarj döngüsü.

Standart boyutlarda bulunmuyor. Çoğunlukla cihaz üreticilerinin özel şekil ve sığa isteklerine göre üretiliyor.

Maliyet/enerji orantısı lityum-iyon pillerden daha yüksek, pahallı.

kaynak ;http://www.turkcebilgi.com/ansiklopedi/lityum_polimer_pil
    daha fazla bilgi ;http://www.freepist.com/ucak-modelciligi/elektrikli-ucus/lithium-polymer-bataryalar

// SE nin sitesine bakarsanız telefonu sık sık şarj ediniz pil ömrünü acacaktır, sürekli şarj etmek pilinize zarar vermez .
    pili normal sıcaklıkta saklarsanız pilin ömründe bir azalma olmayacaktır. ancak yüksek sıcaklıklarda pil ömrü belirgin şekilde düşer... normal sıcaklık 20-30 derece arası.

Bilgiler için saol. se nin sitesinde nerde bu batarya ile ilgili konu? Bi de hep modelcilikle ilgili sitelerde li-po bilgisi var. telefonlar için bildiğin başka kaynak var mı?

• beyler bugün farkettim pilin üstündeki bant beyaz ise pil saglam eğer ki kırmızıya dönmüsse pil nemden dolayı arızalanmıs demekmiş. bende kontrol edeyim dedim pilin telefona dönük yüzü hafif nemliydi acaba sorun bende mi yoksa sıcak soguk arasında nem mi olustu?

quote:

Bilgiler için saol. se nin sitesinde nerde bu batarya ile ilgili konu? Bi de hep modelcilikle ilgili sitelerde li-po bilgisi var. telefonlar için bildiğin başka kaynak var mı?

wikipedia daha genis ingilizce olarak var yanlıs cevirmiyim diye almadım bakabilirsin.
    // bu arada beyler pil yüzde 23 olarak gösteriyordu telefonu kapatıp yeniden acınca pil yüzde 35 e kadar cıktı aynı sorunu yasayan var mı?
    ve son olarak arkadaslar indirim bulamayanlara duyurulur ben bu siteden aldım kargo ile zaman kaybetmemek icin biraz mahalle agzı konustum bir günde getirttim telefonu :) esenlerde yerleri işime yakın oldugundan hemen akşam gidip ellerinden aldım. 810 liraya aldım ama bir daha indirime girmiş 795 liraya kadar düsmüs.

almak isteyenler varsa ;http://www.hepsinialalim.com/Sony-Ericsson-Neo-V-MT11i-Cep-Telefonu,PR-926.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeyPanpa -- 26 Aralık 2011; 16:23:09 >

• quote:

quote:

An itibariyle hizlial.com'dan 16 gb class 10 kart sipariş ettim. Umarım yarına gelir.

hangisinden aldın hocam?

http://kes.im/28x buyur hocam. Team marka.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.