Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (763. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 761762763764765
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aaydinci

Arkadaslar acaba baska biri sormus mudur diye yuzlerce mesaj okudum birsuru arama yaptim ama bulamadim. Daha once sorulduysa kusura bakmayin lutfen. neo v sahibiyim.

İki sorum var;

Birincisi telefonla konusurken yuzum telefona degiyor mu bilmiyorum ama tusa basma sesleri geliyor, bazen aramayi kapatiyor. Arama sirasinda tus kilidi yapamiyor muyuz?

Bir de bazen telefonla birini arayip telefonu kapattigimda sanirim mobil aglarla ilgili bir sayfayi aciyor. Bunu nasil engelleyebiliriz?

Tesekkurler.

ikinci sorun bende de oluyor ara sıra 2g-3g widgetı kullanıyorum acaba ondan mıdır diye düşünüyorum
  •  ^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^

Arkadaşlar Telefonum sony ericsson xperia neo.Android sürümü 2.3.4 Derleme sürümü 4.0.2.A.0.62
    Vodafone kullanıyorum sorun şu
    İnternete bağlanamıyorum sayfaları acmıyor yukarıdaki sayfa çıkıyor bazen o bile çıkmıyor fakat ücreti anında kesiyor aynı zamanda google play store bağlanıp gezinti yapıyorum ama indirme yapmıyor.Diğer operatörden Turkcell de denedim sonuc aynı.Yardımcı olabilecek varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustang102030

Arkadaşlar Telefonum sony ericsson xperia neo.Android sürümü 2.3.4 Derleme sürümü 4.0.2.A.0.62
    Vodafone kullanıyorum sorun şu
    İnternete bağlanamıyorum sayfaları acmıyor yukarıdaki sayfa çıkıyor bazen o bile çıkmıyor fakat ücreti anında kesiyor aynı zamanda google play store bağlanıp gezinti yapıyorum ama indirme yapmıyor.Diğer operatörden Turkcell de denedim sonuc aynı.Yardımcı olabilecek varmı ?

Erişim noktası ayarlarını kontrol ettiniz mi? Silip yeniden yüklemeyi deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_

Beyler rehberdeki isimlerin içinde facebook profil gör, mail adresleri falan gelmiş. Bunları nasıl kaldırabilirim ?

Ayarlar - hesaplar dan facebook hesabınızı ve Xperia içindeki facebook hesabınızı kaldırın yada facebookda oturum açtığınızda karşınıza çıkan senkronizasyon seçeneklerinde "senkronize etme" yi seçmelisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoldaTr

Dün maçtayken telefonu yere düşürdüm baya kötü düştü ama sorun yok sağlam telefonmuş ilk düşüşü ve umarım bir daha düşmez çok korkutucu bir şey

kardeş ben de balkonda otururken mermere düşürdüm güç tuşu biraz oynadı düzelttim ama telefonun gerisinde bişey yok dayanıklı telefonmuş
  • telefonu servise vereli 4 gün oldu neredeyse :D özledim ya :( asya telekoma verdim bu arada bayrampaşa
  • Arkadaslar pilden tasarruf etmek istiyosanız marketten go power master ı indrin çok etkili.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gau.go.launcherex.gowidget.gopowermaster&hl=tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: xByFm

quote:

Orijinalden alıntı: SoldaTr

Dün maçtayken telefonu yere düşürdüm baya kötü düştü ama sorun yok sağlam telefonmuş ilk düşüşü ve umarım bir daha düşmez çok korkutucu bir şey

kardeş ben de balkonda otururken mermere düşürdüm güç tuşu biraz oynadı düzelttim ama telefonun gerisinde bişey yok dayanıklı telefonmuş

geçen hafta hanıma kızıp yere fırlattım sinirle.kapak başka yere pil başka yere telefon başka yere....pili takıp kapağı kapattım aynen devam.hiç birşey olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree

quote:

Orijinalden alıntı: HKN42

quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

arkadaşlar bu androidle ilgili heryerde ics çıkacak gelecek felan söylentileri var , bu ics ne olaki ?.. ne işe yarar bizim tellere kurulabilecekmi acaba ?.. teşekkürler !..

ics: ice cream sandwich. bu telefona gelecek android 4.0 güncellemesi. bizim telefona da gelecek ama sony telefonunuzu güncellemeyin kasar demiş

güncellemeyin falan dedikleri yok kandırmayın milleti.

haksızın yanında durmazsam içim rahat etmiyor

http://www.chip.com.tr/konu/sony-android-4.0-a-sakin-gecmeyin_32894.html

• aazından mı öpmüş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: solventh

aazından mı öpmüş?

he
  • garip bir sorun yaşıyorum bu aralar. mesela bir oyunun data'sını internetten indirmeye başlıyor telefon. yarıya kadar geliyor, bazen yarıya gelemeden çat bağlantı kesildi diyor. halbuki internet açık, wi-fi açık. neden oluyor bu sorun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eternal soul -- 12 Nisan 2012; 20:15:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaokeer

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bu androidle ilgili heryerde ics çıkacak gelecek felan söylentileri var , bu ics ne olaki ?.. ne işe yarar bizim tellere kurulabilecekmi acaba ?.. teşekkürler !..

ics: ice cream sandwich. bu telefona gelecek android 4.0 güncellemesi. bizim telefona da gelecek ama sony telefonunuzu güncellemeyin kasar demiş

Chip'in yazdığı başlığa bakarsanız öyle diyor. Blogdaki yazıyı detaylı okursanız sonuç olarak ICS'den daha fazla performans bekliyorsanız hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz, çünkü görsellik daha fazla ve sistemin çalışması için daha çok ram ihtiyacı gerekiyor diyor. Ayrıca şu an için henüz ram optimizasyonu yapılmadı diyorlar. Bu da performans daha da artabilir demek. ICS'de gelecek bir uygulamayla performans kazanmak için bazı servisler kapatılabilecekmiş.

Adamlar detaylı olarak açıklama yapmış. Kimseye de "sakın geçmeyin" demiyorlar. Sonuçlar bunlar olacak istediğinizi kullanın diyorlar.
    Hiç değilse elimizde bu seçenek var. Galaxy S gibi ICS'siz bırakmadılar.

Ben custom rom ICS kullanıyorum, gayet de memnunum. Stock rom'un bundan aşağı kalacağını düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: eternal soul

garip bir sorun yaşıyorum bu aralar. mesela bir oyunun data'sını internetten indirmeye başlıyor telefon. yarıya kadar geliyor, bazen yarıya gelemeden çat bağlantı kesildi diyor. halbuki internet açık, wi-fi açık. neden oluyor bu sorun?

Oyunun yüklü olduğu server kaynaklıdır.
  • Başka sitelerden bakıpta yok Sony önermiyor, güncellemeyin diyor filan demeyin. Adamların öyle bişey dediği yok.
  • kesinlikle ics nin rm yigecegi belli... sorun o deil benim performans anlayisim su beklentim en azindan sizi bilmem ama arka plan calismasi basli basina androidde problem... nokianin bile n9 saglam ram somurucu oyunlari prograamlari acip arka plana atikdan sonra programlar arasi gecislerde ve programlari kullanim asamasinda kasma yasatmiyor... bizim androide aaphalti oynunu arkaya koy ustune opere ac geri asphalta don asphalt falan kalmiyor... az bisey rame yuklensen yadq buyuk iki uygulama acsab bir oncekini arkadqn dusuruyorr dusurmesede program reset yigiyor... bu benim en buyuk sorrunum eminim sizdede oyledir... ics den bu bekleniyor ama emin hayal kirikligi olacak custom kullananlar soylesinler....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş ne ics'ymis yav daha çıkmadan kafayı yedik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazcoxxz

kesinlikle ics nin rm yigecegi belli... sorun o deil benim performans anlayisim su beklentim en azindan sizi bilmem ama arka plan calismasi basli basina androidde problem... nokianin bile n9 saglam ram somurucu oyunlari prograamlari acip arka plana atikdan sonra programlar arasi gecislerde ve programlari kullanim asamasinda kasma yasatmiyor... bizim androide aaphalti oynunu arkaya koy ustune opere ac geri asphalta don asphalt falan kalmiyor... az bisey rame yuklensen yadq buyuk iki uygulama acsab bir oncekini arkadqn dusuruyorr dusurmesede program reset yigiyor... bu benim en buyuk sorrunum eminim sizdede oyledir... ics den bu bekleniyor ama emin hayal kirikligi olacak custom kullananlar soylesinler....

Android'in çalışma mantığında aktif programı en iyi şekilde çalıştırmak var. Örneğin boşta 100 mb ram varsa, 100 mb'ı asphalt için kullanır. 50'sini asphalta, 50'sini operaya ayırayım demez. Hepsi sorunsuz çalışsın derseniz 1 gb ram'li telefon şart.
    O yüzden ICS olmuş, gingerbread olmuş farketmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SiLGEC

quote:

Orijinalden alıntı: mustafaokeer

quote:

quote:

quote:

Chip'in yazdığı başlığa bakarsanız öyle diyor. Blogdaki yazıyı detaylı okursanız sonuç olarak ICS'den daha fazla performans bekliyorsanız hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz, çünkü görsellik daha fazla ve sistemin çalışması için daha çok ram ihtiyacı gerekiyor diyor. Ayrıca şu an için henüz ram optimizasyonu yapılmadı diyorlar. Bu da performans daha da artabilir demek. ICS'de gelecek bir uygulamayla performans kazanmak için bazı servisler kapatılabilecekmiş.

Adamlar detaylı olarak açıklama yapmış. Kimseye de "sakın geçmeyin" demiyorlar. Sonuçlar bunlar olacak istediğinizi kullanın diyorlar.
    Hiç değilse elimizde bu seçenek var. Galaxy S gibi ICS'siz bırakmadılar.

Ben custom rom ICS kullanıyorum, gayet de memnunum. Stock rom'un bundan aşağı kalacağını düşünmüyorum.

hocam ıcs kullanıyorum demıssın camera performansı nası herhangı bır gelısme varmı

• ics'de kamera düzeliyormuş.beta kuranlar öyle diyor.
  • 
Sayfa: önceki 761762763764765
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.