Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (764. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 762763764765766
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree

ics'de kamera düzeliyormuş.beta kuranlar öyle diyor.

eyv kamera duzelsınde baska bısey ıstemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ford0692

hocam ıcs kullanıyorum demıssın camera performansı nası herhangı bır gelısme varmı

Detaylı inceleme yapmadım ama önceden dosya boyutu 1 mb'ın üstüne pek çıkmazken şu an 1,5-2 mb arasında.
    Yakınlaştırarak baktığımda eskiye göre iyi gibi geldi. Aynı resmi çekip karşılaştırma yapamadığım için net birşey söyleyemiyorum.
    Exmor sensöründe büyük bir farklılık var. Gece çekimleri eskiye göre çok karanlık. Kullandığım rom beta rom'dan düzenlendiği için Neo V kamera driverları olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiLGEC

quote:

hocam ıcs kullanıyorum demıssın camera performansı nası herhangı bır gelısme varmı

Detaylı inceleme yapmadım ama önceden dosya boyutu 1 mb'ın üstüne pek çıkmazken şu an 1,5-2 mb arasında.
    Yakınlaştırarak baktığımda eskiye göre iyi gibi geldi. Aynı resmi çekip karşılaştırma yapamadığım için net birşey söyleyemiyorum.
    Exmor sensöründe büyük bir farklılık var. Gece çekimleri eskiye göre çok karanlık. Kullandığım rom beta rom'dan düzenlendiği için Neo V kamera driverları olabilir.

eyv dostum verdıgın cevap ıcın sagol.. bekledıgım cevap buydu:)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lazcoxxz

kesinlikle ics nin rm yigecegi belli... sorun o deil benim performans anlayisim su beklentim en azindan sizi bilmem ama arka plan calismasi basli basina androidde problem... nokianin bile n9 saglam ram somurucu oyunlari prograamlari acip arka plana atikdan sonra programlar arasi gecislerde ve programlari kullanim asamasinda kasma yasatmiyor... bizim androide aaphalti oynunu arkaya koy ustune opere ac geri asphalta don asphalt falan kalmiyor... az bisey rame yuklensen yadq buyuk iki uygulama acsab bir oncekini arkadqn dusuruyorr dusurmesede program reset yigiyor... bu benim en buyuk sorrunum eminim sizdede oyledir... ics den bu bekleniyor ama emin hayal kirikligi olacak custom kullananlar soylesinler....

Android'in çalışma mantığında aktif programı en iyi şekilde çalıştırmak var. Örneğin boşta 100 mb ram varsa, 100 mb'ı asphalt için kullanır. 50'sini asphalta, 50'sini operaya ayırayım demez. Hepsi sorunsuz çalışsın derseniz 1 gb ram'li telefon şart.
    O yüzden ICS olmuş, gingerbread olmuş farketmiyor.

hocam androidin calisma mantigini bilmem ben ben kullaniciyim ve ssikayetim bu 1 gb rame be ihtiyac var 4 kisi lan asphalt yapiyoruz (s2 apl4 neo neo v ) senin 1 gb dedin rm sahip olan s2 dahi iosun yaninda tras bu bi gercek ben burda şu sacma ios android tartismasini yapacak deilim fakt adamlarda 512 ram varken s2 1 gb ram ile geri kaliyorsa androidden bi takim yenilikler beklemek marjinal bi yaklasim olmaz heralde ki dedigim gibi begenmedigiz nokia n9 uygulamalar arasi gecis performansi ve arka planda uygulamayi tam tutabilmesi varken bi zahmet google biseyler yapsin.... ben telimi gercekden seviyorum piyasada bu tel kadar karizma tel yok ve bu dilonaninmla adam gibi stabil issketim sistemiyle bu tel bana 3 sene daha yeter.... bilmmiyorum siz ne dusunuyorsunuz ....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

kesinlikle ics nin rm yigecegi belli... sorun o deil benim performans anlayisim su beklentim en azindan sizi bilmem ama arka plan calismasi basli basina androidde problem... nokianin bile n9 saglam ram somurucu oyunlari prograamlari acip arka plana atikdan sonra programlar arasi gecislerde ve programlari kullanim asamasinda kasma yasatmiyor... bizim androide aaphalti oynunu arkaya koy ustune opere ac geri asphalta don asphalt falan kalmiyor... az bisey rame yuklensen yadq buyuk iki uygulama acsab bir oncekini arkadqn dusuruyorr dusurmesede program reset yigiyor... bu benim en buyuk sorrunum eminim sizdede oyledir... ics den bu bekleniyor ama emin hayal kirikligi olacak custom kullananlar soylesinler....

Android'in çalışma mantığında aktif programı en iyi şekilde çalıştırmak var. Örneğin boşta 100 mb ram varsa, 100 mb'ı asphalt için kullanır. 50'sini asphalta, 50'sini operaya ayırayım demez. Hepsi sorunsuz çalışsın derseniz 1 gb ram'li telefon şart.
    O yüzden ICS olmuş, gingerbread olmuş farketmiyor.

hocam androidin calisma mantigini bilmem ben ben kullaniciyim ve ssikayetim bu 1 gb rame be ihtiyac var 4 kisi lan asphalt yapiyoruz (s2 apl4 neo neo v ) senin 1 gb dedin rm sahip olan s2 dahi iosun yaninda tras bu bi gercek ben burda şu sacma ios android tartismasini yapacak deilim fakt adamlarda 512 ram varken s2 1 gb ram ile geri kaliyorsa androidden bi takim yenilikler beklemek marjinal bi yaklasim olmaz heralde ki dedigim gibi begenmedigiz nokia n9 uygulamalar arasi gecis performansi ve arka planda uygulamayi tam tutabilmesi varken bi zahmet google biseyler yapsin.... ben telimi gercekden seviyorum piyasada bu tel kadar karizma tel yok ve bu dilonaninmla adam gibi stabil issketim sistemiyle bu tel bana 3 sene daha yeter.... bilmmiyorum siz ne dusunuyorsunuz ....

Dediklerinizin bir kısmına katılıyorum. Daha önce bu konuda yazmıştım. Android linux üzerinde sanal makineyle çalışan bir işletim sistemi, yani iOS gibi başlı başına bir işletim sistemi değil. iOS'un stabil olmasının nedenlerinden biri bu. Ayrıca iOS üzerinde android gibi 5 ana sayfa ve widget gibi şeyler yok, direkt menüden başlıyor. Bu da ram'den kazanç sağlıyor.
    Bunun yanında Android'in esnekliği de yok. Stabil olmasını destekliyorum ama köleleştirilmiş bir telefon yerine özgür androidi kullanmayı tercih ediyorum.

• quote:

quote:

kameranın ne gibi sorunları var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: belekbeach

quote:

quote:

kameranın ne gibi sorunları var ?

kameranın yazılımı, çekilen fotoğrafa çok fazla sıkıştırma uyguluyor, daha az veri alanı kaplasın diye ama bu da fotoğrafın kalitesini etkiliyor.. cihazın kapasitesi çok daha kaliteli foto sunabilecekken o verim alınamıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirius_black -- 13 Nisan 2012; 9:37:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xifan

Çok havalı, vay bu kadar özel telefon tablet:http://goo.gl/xxmsC

chicken translation
    troll neyse ki uzaklaştırılmış..
  • asya telekomdan cevap geldi teli yapmışlar bakalım gidip alacağım eğer memnun kalırsam size yazarım herkes oraya verir 5 gün içinde hallettiler gibi gözüküyor ekranı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circles

asya telekomdan cevap geldi teli yapmışlar bakalım gidip alacağım eğer memnun kalırsam size yazarım herkes oraya verir 5 gün içinde hallettiler gibi gözüküyor ekranı :D

evet millet tahmin ettiğim gibi oldu cihazın ekranı bozuk fakat cihaz normal diyip format atıp vermişler teleservice gibi asya telekom da kötüymüş
  • quote:

quote:

asya telekomdan cevap geldi teli yapmışlar bakalım gidip alacağım eğer memnun kalırsam size yazarım herkes oraya verir 5 gün içinde hallettiler gibi gözüküyor ekranı :D

evet millet tahmin ettiğim gibi oldu cihazın ekranı bozuk fakat cihaz normal diyip format atıp vermişler teleservice gibi asya telekom da kötüymüş

Benim telefonu aldığım adam telefonuna bişey olduğunda ilk bana gel ben hallederim dedi. Acaba o adam da oralara mi gönderir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

önce sony türkiye ye, sonra şikayetimvar a sonra da sony global e isimleri de versen de bi tokat yeseler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukya Sab'

quote:

quote:

Benim telefonu aldığım adam telefonuna bişey olduğunda ilk bana gel ben hallederim dedi. Acaba o adam da oralara mi gönderir ?

elbette oralara gönderecek.. zaten oralara göndermiyorsa sen garantine elveda de

• Arkadaşlar orta tuş takımı soyulmuş olup servise veripr çözüm alabilen varmı + yanlardanda çıtırdıyor ne adi mal ürretmiş ya bu sony
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirius_black

quote:

Orijinalden alıntı: Bukya Sab'

quote:

quote:

elbette oralara gönderecek.. zaten oralara göndermiyorsa sen garantine elveda de

Anladım dostum. Telefon bozulduğunda bişeyi yoktu deyip formatlanıp geri alacaz desene :-/

• VALLA BEYLER BENDE BUNDAN SONRA GREENHART ÜRÜN ALMICAM KOTU MALZEME DEGILDE CEVREDE KENDI KENDINE COZULEBILEN MATERYALLERDEN URETILDIGI ICIN BU GIBI SORUNLAR YASANIYOR SONY(ERİCSSON)DA TUS SOYULMASI BENDEDE VAR HATTA KAPAGIN ALT ACMA TARAFINDADA BOYA SOYULMAYA BASLADI KENARLARI NEDENDIR BILMEM SUREKLI SILIKON KILIFLA KULANMAMA RAGMEN ASIRI CIZIK OLUSMUS.GREENHART ALIYORUZ SAG I SOL U CABUK CIZILIYOR TUSLARI SOYULUYOR,KIMYASALLARDAN URETILMIS ALICAZ SAGLIGA ZARARLI NE YAPACAK BU INSANLIK BILMEM...ZATEN MAYA LARA GORE 21.12.2012 DUNYANIN SONU
  • Alıntı..Bizleri sürekli geliştirme sürecinden haberdar eden Sony, bugün 2011 yılında piyasaya sürülen Xperia akıllı telefonları için Android 4.0 Ice Cream Sandwich güncellemesini dağıtmaya başladı.

Güncelleme ilk olarak İsveç, Norveç, Danimarka, İzlanda, Finlandiya ülkelerindeki Xperia Arc S, Xperia Ray ve Xperia Neo V kullanıcıları için dağıtılmaya başladı. Yazılımın dağıtımı 4-6 hafta kadar devam edecek, yeni bölgelere yayılacak. Sony, güncelleme konusunda yaşanan her gelişmeden bizleri resmi blogu aracılığıyla bilgilendirecek.
    Telefonunuz için güncellemenin dağıtılıp dağıtılmadığını öğrenmek için Kit numarası ya daş SI numarasını kontrol etmelisiniz. Şuan için dağıtım yapılan kit numaralarını ve bu numaraya nereden bakılabileceğine buradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
    Ice Cream Sandwich yazılımı cihazınıza OTA yoluyla gelmeyecek. Son sürüme yükselmek için Sony’nun PC Companion programını indirmeniz gerekiyor. Yukarıdaki bağlantıdan SI numaranız için dağıtım yapıldığını öğrendikten sonra buradan programı indirip telefonunuzu bilgisayara bağlayın ve güncellemeye başlayın.
    Sony Ericsson’dan miras kalan Xperia Arc, Xperia Neo, Xperia Pro, Xperia Play, Xperia Mini, Xperia Mini Pro, Xperia Active, Live with Walkman modelleri ise Mayıs sonu, Haziran başında Android’in son versiyonuyla bezenecek.
    Her zamanki gibi güncellemenin dağıtım zamanının bölgelere ya da operatörlere göre değiştiğini ekleyelim. Sizleri yeni gelişmelerden haberdar etmeye devam edeceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurr82

Alıntı..Bizleri sürekli geliştirme sürecinden haberdar eden Sony, bugün 2011 yılında piyasaya sürülen Xperia akıllı telefonları için Android 4.0 Ice Cream Sandwich güncellemesini dağıtmaya başladı.

Güncelleme ilk olarak İsveç, Norveç, Danimarka, İzlanda, Finlandiya ülkelerindeki Xperia Arc S, Xperia Ray ve Xperia Neo V kullanıcıları için dağıtılmaya başladı. Yazılımın dağıtımı 4-6 hafta kadar devam edecek, yeni bölgelere yayılacak. Sony, güncelleme konusunda yaşanan her gelişmeden bizleri resmi blogu aracılığıyla bilgilendirecek.
    Telefonunuz için güncellemenin dağıtılıp dağıtılmadığını öğrenmek için Kit numarası ya daş SI numarasını kontrol etmelisiniz. Şuan için dağıtım yapılan kit numaralarını ve bu numaraya nereden bakılabileceğine buradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
    Ice Cream Sandwich yazılımı cihazınıza OTA yoluyla gelmeyecek. Son sürüme yükselmek için Sony’nun PC Companion programını indirmeniz gerekiyor. Yukarıdaki bağlantıdan SI numaranız için dağıtım yapıldığını öğrendikten sonra buradan programı indirip telefonunuzu bilgisayara bağlayın ve güncellemeye başlayın.
    Sony Ericsson’dan miras kalan Xperia Arc, Xperia Neo, Xperia Pro, Xperia Play, Xperia Mini, Xperia Mini Pro, Xperia Active, Live with Walkman modelleri ise Mayıs sonu, Haziran başında Android’in son versiyonuyla bezenecek.
    Her zamanki gibi güncellemenin dağıtım zamanının bölgelere ya da operatörlere göre değiştiğini ekleyelim. Sizleri yeni gelişmelerden haberdar etmeye devam edeceğiz.

Hadi gözümüz aydın ;-)

• değişen bişey yokki yine mayıs sonu haziran başı bekle bekle nereye kadar. öle milleti avutuyolar
    wotanserver a daha erken gelir diye ümit ediyorum bakalım :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neydiyon -- 13 Nisan 2012; 23:34:10 >
  • Güncelleme olayi cok acil bir konu mu sizce?
  • 
Sayfa: önceki 762763764765766
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.