Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (758. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 756757758759760
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _deadmaster

16 gb hafıza kartı kullanan var mı?telefonu kasar diyorlar doğru mu?

32 gb ta kadar destekliyor kasma falanda olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoldaTr

quote:

Orijinalden alıntı: sendemail

ARKADAŞLAR TELEFONUN ÇOGU SEYINI COZDUM ANCAK ,

GONDERILEN MESAJLARI NASIL GORECEGIM ???

NOKIA DA SORUN DEGILDI DE ,ANDROID DE BULAMADIM BIR TURLU ,

GONDERDIGIM MESAJLAR NEREDE NASIL ULASIRIM?????

Androidinde bir güzelliği işte bu Gelene gidene ayrı ayrı bakmana gerek kalmıyor mesaja girdiğiniz zaman ikiside beraber gözüküyor messenger tarzı.

mesajlara girdiğinizde ikisni de görmeniz lazım.. öyle iki ayrı klasör yok.. sohbet ekranı şeklinde ilerliyor.. bunu görmemiş olmanız için ya hiç msj göndermemiş olmanız ya da msj menüsüne hiç girmemiş olmanız lazım

• 64 gb olsa ne yazarki arkadaşlar çoğu program hafızaya yükleniyor.Bence telefonlarda 8 gb dan fazlası boşa para vermek.Benim sorum hafıza kartının bir kısmını ram olarak paylaştırabilirmiyiz bilgisi olan varmı acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epstemolojk_kopus -- 5 Nisan 2012; 14:50:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

http://www.chip.com.tr/konu/sony-android-4.0-a-sakin-gecmeyin_32894.html burda sony 4,0 ı önermediği yazıyor

e yayınlamasın canım o zaman güncelleme.. böyle saçma şey mi olur? ayrıca htc sensation serisi için güncellemeler çıktı, millet gayet memnun, telefnun daha da hızlandığı yazıyor. yük biniyorsa onlara da biniyor, neden onlarınki eskisine göre hızlı oluyor da sony yavaşlıyor? millet gider mersine biz gideriz tersine..

• quote:

Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_

quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

16 gb hafıza kartı kullanan var mı?telefonu kasar diyorlar doğru mu?

32 gb ta kadar destekliyor kasma falanda olmaz

teşekkürler
  • quote:

quote:

Androidinde bir güzelliği işte bu Gelene gidene ayrı ayrı bakmana gerek kalmıyor mesaja girdiğiniz zaman ikiside beraber gözüküyor messenger tarzı.

bu dediğin symbiandada var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

quote:

bu dediğin symbiandada var.

javada bile var

• quote:

http://www.chip.com.tr/konu/sony-android-4.0-a-sakin-gecmeyin_32894.html burda sony 4,0 ı önermediği yazıyor

Arkadaşlar tek birşey söylüyorum Sony öyle küçük bir firma değil gerekli araştırmalar önceden yapılmıştır ve eğer ki çok fazla kasma veya kullanıma uygunsuzluk olsaydı 4.0 güncellemesi vermicekti tabiki bekleyip göreceğiz fakat benim kendi şahsi fikrim gayet hızlı bir android 4.0 kullanıcaz ;)

• quote:

Android marketten GO SMS PRO yu indirmeni ve kullanmanı tavsiye ederim..gelen-giden-taslaklar-mesaj gizleme gibi birçok özellikleri var..kullanıcı arayüzü de çok hoş...ilk günden beri kullanıyorum...türkçe dil desteği de var...
  • quote:

ben sıze demıstım. bana ne cekıyorsun demıslerdı. sımdı SONY nın kendısı soyluyor.ve hala aramaızda ıyımser bakanlar yukleyın bısey olmaz dıyenler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakara

quote:

ben sıze demıstım. bana ne cekıyorsun demıslerdı. sımdı SONY nın kendısı soyluyor.ve hala aramaızda ıyımser bakanlar yukleyın bısey olmaz dıyenler var.

Yayımladıkları beta berbat halde. Hem çok şarj yiyor, uygulamalarda kasıyor.

• herkese kolay gelsin..bi sorum olacak ben xperia x10 telefonumu sattiktan sonra arc ve neo arasında kaldım.. arc fazla büyük oldugu icin bunu tercih ettim.. fzla bi arastirma ypmadım android telefolar hakkında fazlada bi fikrim yok zaten.. acaba x10 ile arasında performans farki varmidir. yeni bi telefona gectigime deger mi . yoksa kesinlikle arc mi almalıydım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTH88

herkese kolay gelsin..bi sorum olacak ben xperia x10 telefonumu sattiktan sonra arc ve neo arasında kaldım.. arc fazla büyük oldugu icin bunu tercih ettim.. fzla bi arastirma ypmadım android telefolar hakkında fazlada bi fikrim yok zaten.. acaba x10 ile arasında performans farki varmidir. yeni bi telefona gectigime deger mi . yoksa kesinlikle arc mi almalıydım

Arc ve neo arasında performans farkı yok.arcın ekranı büyük sadece,neonunda ön kamerası var artı olarak.ama arc S 1.4 ghz işlemcisiyle biraz daha hızlıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTH88

herkese kolay gelsin..bi sorum olacak ben xperia x10 telefonumu sattiktan sonra arc ve neo arasında kaldım.. arc fazla büyük oldugu icin bunu tercih ettim.. fzla bi arastirma ypmadım android telefolar hakkında fazlada bi fikrim yok zaten.. acaba x10 ile arasında performans farki varmidir. yeni bi telefona gectigime deger mi . yoksa kesinlikle arc mi almalıydım

Çok büyük bir fark yok ama Neo'nun chipseti ve grafik işlemcisi X10'a göre daha yeni seri.
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3734&idPhone2=2964

Arc ile Neo orasındaki fark ekran ve ön kamera diyebiliriz. Onun dışında bir fark yok.

• merhaba facebook twitter vs. bütün senkronizasyonları kullanan biri var mı acaba içinizde? rehberde kişilerin durum güncellemeleri fotoğrafları vs. leri görünürken şimdi görünmüyor bütün senkronizasyonlar açık yapmam gereken farklı bişey mi var yardımcı olursanız sevinirim
  • Bu facebook uygulaması acayip yavaş. İnternette yağ gibi akıyor facebook uygulamasını açıyorum 10 dakka da açılmadı.
  • XDA'da custom romları incelerken Team Xperia'nın stock beta rom üzerinden geliştirdiği hızlı ve temiz rom'u inceledim. En sorunsuzu gibi duruyor.
    Sony'nin kasabilir uyarılarının ne kadar gerçek olduğunu görmek ve ICS'yi daha fazla bekleyemediğim için romu yükledim.
    Program yüklemeden önce ilk izlenimim gerçekten hızlı. Son zamanlarda fazla uygulamadan dolayı cihazım biraz yavaşlamıştı zaten.
    Uygulamaların son halinin backup'ını almıştım, geri yükleyip testlerime başlıyorum. Bakalım ICS gerçekten yavaş mı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezbiderli

quote:

Android marketten GO SMS PRO yu indirmeni ve kullanmanı tavsiye ederim..gelen-giden-taslaklar-mesaj gizleme gibi birçok özellikleri var..kullanıcı arayüzü de çok hoş...ilk günden beri kullanıyorum...türkçe dil desteği de var...

cevabın için teşekkür ederim kardeşim ,
  • Kıymetli arkadaşlar,

Bugün htc sensation , galaxy wonder , samsung s2 telefonlarını yanyana koyup kendi telefonum olan xperia ile test etme ımkanı buldum.

Ekran ,parlaklık - doygunluk :
    1.samsung s2
    2.neo
    3.htc sensation
    4.galaxy wonder

Arayüz (launcher )
    1-Htc sensation ,samsung s2
    2. neo
    3.wonder

Genel kullanım performansı ( uygulamalara giriş çıkış , gecıkmeler vb..) ,ram kullanımı

1-Samsung s 2 ,son derece hızlı ,uygulamaları ardı ardına acıp kapıyorum daha yok mu dıyor sankı cıhaz..
    onlarca program acıp kapattım, arkaya mp3 sarkı ,mercury,viber,facebook ve tarayıcıyı acık bırakıp galeriyi tırtıkladım ,cıhaz genede bana mısın demedı..ram onca seye ragmen 260mb bos gozukuyordu gorev yonetıcısınde...

2-htc -xperia-wonder : oncelıkle sunu kesınlıkle soylemelıyım kı xperıa nın web deneyımı dıger cıhazlardan daha hızlı gıbı geldı bana ustelıkwww.nitrome.com ve yan sekmeye de haberturk sayfasını actım tıkanma vb.yasamadım.burada gercekten xperıa guclu cevrenızdekı farklı cıhazlarla karsılastırın anlayacaksınız.
    htc ekran buyuk , wonder da ıse bıraz kanırtma durumu var sankı ,ancak ergonomı ve web kullanımı konusunda kesınlıkle neo farklı ,

3-oyun performansı : adil bir karsılastırma olsun dıye marketten six guns dıye 3d oyun ındırdık. samsung s2 bence goruntu ve oynanabılırlık acısından ondeydı. htc wonder ve neo arasında fark yok gıbı geldı ,sankı neo nun gorsellıgınde sankı daha canlı bır paletı kullanılmıs gıbıydı ,wonder da sankı grimsi bır tabaka varmıs gıbı ,htc de ise gorunum cok canlı guzeldı. performansa gelınce ,oyun esnasında home tusuna basıp baska bır program calıstırdım,sonra tekrar hoem tusuna basıp tekrar oyunu actım.hepsınde bu mumkundu ancak yukleme surelerı acısında samsung s2 ve htc sensatıon dıgerlerınden ondeydı sankı. wonder daha sert denemelere maruz kalsa işin altında kalkar hıssı vermekte bu yuzden ekran cansızlıgını bır yana koyarsak wonder ondeymiş gibi geldı.Neo kesınlıkle yerlerde surunmuyor.

cozemedıgım konu ıse su oldu : bu deneyımler suresınce neo harıc tum cıhazlar cabucak ısındı bu bana oyle gelıyor dıye suphelendım ,2 kısıyı daha katarak anlamak ıstedım ,evet neo harıc dıgerlerı ısınmaktaydıç

ses kalıtesı : htc acık ara onde ,bu farkedılebılır kıvamda ustelık,baslar tizler ve kulaklık hersey acık ara onde dıgerlerınden.

ram : bu ram mıktarına tecavuz cıhazdan degıl androıdın kendısındenmıs ,samsung s2 harıc ,dıger telefonlarda kullanılabılen ram mıktarı 100-120 bandında, ben son derece uzuluyordum yhu uygulamadan cıkıslarda neden ıkonlar tekrar gelene kadar beklıyoruz ya da menu gecısınde tekleme oluyor dıye ,,lakın s3 harıc hepsınde hemen hemen aynı seyı yasadım.

son olarak sunu dıyebılırım kı ,neo dan sonra samsung s2 ve htc nın buyuk ekranı cok konforlu geldı ancak tek elle o telefonları kullanmak cok cok zor ,wonder ıle neo arasındakı fark renklerın canlılıgı ve objelerın keskınlıgıydı ,wonder daha cansız sankı ,ancak neo ve wonder tek elle gayet ıyı kullanılmakta...

samsung s2 yı kullanan arkadasa sordum ,kendısı turk telekomda calısmaktaydı kullanımı ıse ınternet wıfı veya 3g olarak sureklı acık en az 2 saat telefon konusması kısa surelı gps (her gun kesınlıkle gps kullnıyormus) en fazla 6 saat dayanabılıyormus batarya sabah dolup oglen 2-3 civarı yuzde 10 lara ınmekteymıs.
    htc sensatıon ıse pıl yonunden samsung s2 nın ustunde sureklı ınternet acık,normal kullanım sabah 8 aksam oglen 4-5 cıvarı sarja takılmakta.

wonder ıse sabah sarjdan alındıgında aksam saat 6 ye kadar bıtmeye yuz tutuyormus.

bendekı neo kesınlıkle hepsının onunde ınternet daıma acık 3g veya wıfı , sabahları yolda radyo ,oglen yemekte youtube (20 dk max) aksam donuste oyun (angry bırds ve ceramıc destroyer) gece 12 de sarja koyuyorum ve daha pıl yuzde 36 daha kalmıs bulunuyor...gunde en az 2 saat telefon gorusmem vardır ...

yukarıdakı bılgıler olabıldıgınce tarafsız ve yasanan deneyımler ısıgında aktarmaya calıstım ,ancak kişisel kanaatım odur kı ben sahsen samsung s2 yı cok begenmıs olmama ragmen o denlı ebatlı bır cıhazı sokaga cıkarmaya korkarım, htc ıcın de aynı sey sozkonusu, cok zarıf ınce ancak cıtkırıldım bır tıpı var gıbıler.
    neo ve wonder ıcınse hoyratlıga daha musaıtmıs gıbı geldıler....

burada wonder htc neo kıyaslamasında wonder ekranı grılıkle karanlık arasında gıdıp gelıyor sankı ,neo nun gunes karsısında parlayan ekranı kotu (yansımayı kast edıyorum) ,htc nın ıse arayuzu super cok rahat..samsung s2 yı dıger telefonlardan ayırmak lazım ekran cok cok ıyı ....

sımdılık bu kadar , unutmadan samsung s2 harıcınde dıger tum telefonlar uygulama cıkıslarında mallasıyor hele arkada calısan program varsa, bu da androıd ıle alakalı bır sey, yahu htc de 768 mb ram var gorev yonetıcısınden bakıyorum hıc bır sey acık degılken dahı free rm mıktarı 130-q50 bandında ,samsung s3 300 veya 260 ,wonder ve neo ıse 120 mb ve cıvarı ....

eyvallah.

• Baharın gelmesiyle neo nun ekranının ne kadar soluk olduğu ortaya çıktı. Ekranı görmek için şekilden şekile giriyorum. Acaba yaz gelince ne yapcaz
  • 
Sayfa: önceki 756757758759760
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.