Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (756. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 754755756757758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SoldaTr

Bekleyenlerine müjde Instagram çıkmış.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.instagram.android

Tam olarak neye yaranıdığını çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiLGEC

quote:

Orijinalden alıntı: xByFm

Arkadaşlar xperia neoda takılı gelen hafıza kartı class kaç?

Class 2 yaklaşık değerler (SD tools ile)
    Write: 7-8 MB/s
    Read: 15-16 MB/s

hmm teşekkürler cevap için
    Toshiba 16 gb class 4 hafıza kartı almayı düşünüyorum class 6 veya 10 dan pek bir fark yaratırmı?
  • quote:

quote:

quote:

Toshiba 16 gb class 4 hafıza kartı almayı düşünüyorum class 6 veya 10 dan pek bir fark yaratırmı?

Çok fark yaratır. Class 10 alın bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drake_

quote:

quote:

quote:

Çok fark yaratır. Class 10 alın bence.

Ne açıdan fark yaratır ?
    Şu an içinde kendinden gelen kart var class 2 videolarda donma falan yaşamadım

• quote:

Ne açıdan fark yaratır ?

Class 10 en uygun fiyatlı Team marka var. Read 20 MB/s değerinde. Çok gerekli olduğunu düşünmüyorum.
    Daha iyi markaların da fiyatları uçuk.
    Kendi kartı class 2 için iyi değerler veriyor bence.
  • quote:

quote:

Ne açıdan fark yaratır ?

Class 10 en uygun fiyatlı Team marka var. Read 20 MB/s değerinde. Çok gerekli olduğunu düşünmüyorum.

16 gb Toshiba class 4 34 lira uygun mudur?
  • quote:

quote:

quote:

Ne açıdan fark yaratır ?

16 gb Toshiba class 4 34 lira uygun mudur?

Class 2'den 4'e geçmeyi düşünüyorsanız çok gerekli değil. Ama 16 gb'a geçmek için alıyorsanız normal fiyat. İnternetten alıyorsanız 31 liraya var, çok büyük fark değil.

• 16 gb a gecmek icin aliyorum cevap icin tesekkkuler..d
  • millet merhaba.bu android uygulamasının içinde okadar gereksiz dosyalar yüklü ki anlatamam.bize bu dosyaların hangi program ile kaldırılabileceğini ve hangi programın ne işe yaradığını burada açıkca anlatabilecek arkadaş var mı?açıkcası bu program şu şu şu işe yarar kaldırırsanız böyle olur kaldırmazsanız durum budur vb.. ayrıca bu işlemi yapabilen en iyi program? şimdiden elinize sağlık
  • Arkadaşlar Opera yeni bir tarayıcı çıkartmış. Opera Mini Next Browser diye ve bayağı hızlı bir şeye benziyor. Tarama yaptım Dolphin HD ve Dolphin Mini sırasıyla 233, 220 verirken, Opera Mini Next 1.508 pts veriyor ama sayfaya tıkladığımızda 2 saniye bekletiyor yüklemeden önce.. Değerleri aşağıya yazıyorum..

Opera Mini Next 1.508 pts

Download 3.01 mbps
    Upload 1.43 mbps
    Latency 120.9 ms
    Browser 7.5 ms

Dolphin HD

Download 2.29 mbps
    Upload 0.45 mbps
    Latency 215.7 ms
    Browser 1.524,5 ms

Dolphin Mini 233 pts

Download 2.09 mbps
    Upload 0.48 mbps
    Latency 217 ms
    Browser 1.282 ms
  • quote:

Orijinalden alıntı: wboard

millet merhaba.bu android uygulamasının içinde okadar gereksiz dosyalar yüklü ki anlatamam.bize bu dosyaların hangi program ile kaldırılabileceğini ve hangi programın ne işe yaradığını burada açıkca anlatabilecek arkadaş var mı?açıkcası bu program şu şu şu işe yarar kaldırırsanız böyle olur kaldırmazsanız durum budur vb.. ayrıca bu işlemi yapabilen en iyi program? şimdiden elinize sağlık

Öncelikle cihazın rootlu olması gerekiyor. SystemApp Remover en çok kullanılan program. Kaldırılabilecek uygulamalar bu başlıkta daha önce yazıldı.
  • beklenen güncelleme için yüzeysel bir inceleme
    https://www.youtube.com/watch?v=XicEUl1t0iY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 4 Nisan 2012; 7:30:17 >
  • Arkadaşlar Neo'mun normal çalışır durumdayken boş hafıza işlemci hızı 80 mblarda.Sizce de bu çok düşük değil mi ? Her ne kadar programları uygulamalardan kapatsam da tekrar bazı programlar açılıyor.Telefonum çok ağırlaştı ne yapmalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

http://www.chip.com.tr/konu/sony-android-4.0-a-sakin-gecmeyin_32894.html burda sony 4,0 ı önermediği yazıyor

evet bari bize xperis s in derlemesini versinler de değişiklik olsun :D
  • quote:

http://www.chip.com.tr/konu/sony-android-4.0-a-sakin-gecmeyin_32894.html burda sony 4,0 ı önermediği yazıyor

Evet dün okudum sony bloglarından birisinde işlemcileri biraz zorlayan bi yapıya sahipmiş 4.0
    performans olarak neo ları biraz yoracak sanırım bu güncelleme bekleyip görmek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: BLACK-SEA-61

Arkadaşlar Neo'mun normal çalışır durumdayken boş hafıza işlemci hızı 80 mblarda.Sizce de bu çok düşük değil mi ? Her ne kadar programları uygulamalardan kapatsam da tekrar bazı programlar açılıyor.Telefonum çok ağırlaştı ne yapmalıyım ?

Arka plandaki uygulamaları sonlandır. Benim tel şu anda boş hafıza onlarca program yüklü 150 mb.
  • quote:

Kaç ay bekledik, yapılır mı bu şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: BrainDamaged

quote:

Kaç ay bekledik, yapılır mı bu şimdi.

Ben Chip'i kaale almayı 5800 vs Iphone 3G testlerinden sonra bıraktım arkadaşlar size de öneririm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wboard

millet merhaba.bu android uygulamasının içinde okadar gereksiz dosyalar yüklü ki anlatamam.bize bu dosyaların hangi program ile kaldırılabileceğini ve hangi programın ne işe yaradığını burada açıkca anlatabilecek arkadaş var mı?açıkcası bu program şu şu şu işe yarar kaldırırsanız böyle olur kaldırmazsanız durum budur vb.. ayrıca bu işlemi yapabilen en iyi program? şimdiden elinize sağlık

Öncelikle cihazın rootlu olması gerekiyor. SystemApp Remover en çok kullanılan program. Kaldırılabilecek uygulamalar bu başlıkta daha önce yazıldı.

cihazın rootlu olması ne anlama geliyor ayrıca root yaparsanız garanti gidiyor diye birşey var bu dogru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wboard -- 4 Nisan 2012; 18:10:12 >

• 
Sayfa: önceki 754755756757758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.