Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (743. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 741742743744745
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: G.rex

quote:

Orijinalden alıntı: Bukya Sab'

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ebay dan full kasa alan varsa pm atsın.

aynen pm alırsan bana da atarmısın hocam değiştircem ben teleservice ve asya telekom aramayı hep unutuyorum oralara sordunuz mu siz ?

Bizim milletimize yaranilmiyor dostum. Adama sipariş ver fazlasını bile veririm dedim güvenmiyorum dedi. Hiç işimiz yok buraya gelip saatlerce yardımlasip milletten neo kasası çalcaz sanki

teleservice ararım yarın sana fiyat hakkında bilgi veririm yapcak bişey yok alsak bile kasa değişimi o kadar kolay bişey değil bilmeyen için benim önce bir deneyemim oldu çok başardığım söylenemez

dostum kasayı alalım takması kolay. sen bana bilgileri verirsin.

bugün aradım teleservice 100 tl dediler dostum

Eyvallah sağolasin. Artık ebay dan bulmaya çalışacaz kasayı.

asya telekomda 82 tl dedi.

Telefon bin lira kasası 100 lira. Bu teknolojik ürünler çok saçma pazarlanıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: aydın79

Selam arkadaşlar, İki sorum olacak
    1- Telden resimli mesaj yollamaya çalışıyorum gönderilmek üzere sıraya alındı diyor 2 gündür yerine ulaşmadı. Daha önce normal gitmişti. Neden şimdi böyle olmuş olabilir?
    2- Telden maillerimi kontrol ediyorum kimilerini saklıyor kimilerini siliyorum fakat evdeki bilgisayardan maillerimi açtığımda maillerin durduğunu görüyorum. Orada sildiklerimde telde aynı duruyor. Neden sildiklerim heryerden silinmiyor?

1- Kablosuz/Mobil ağlar/Erişim noktasında MMS ayarını mevcut mu kontrol eder misiniz? Telefonunuz güncel mi?
    2- Hangi maili kullanıyorsunuz? Hotmail, gmail vs?
  • arkadaşlara kolay gelsin ben ,neo kualanıyorumm resimde görünen ram bana az gibi geldi

• arkadaşlara kolay gelsin ben ,neo kualanıyorumm resimde görünen ram bana az gibi geldi

• ya benım 3 tl aylık faCEBOOK PAKETIM VAR AMA bı turlu acamıyom sımdı nedense 2 gun onceye kadar acıyordum sımdı ne oldu da acılmıyor ya. yenı aylık yaptım hemde bı hafta olmadı.gırınce yuvarlak donuyor ama bı turlu gırmıyor faceboooga. ne yapmam lazım. altına yap ustune otur gıbı bısey demeyın bana ama ha sakın.
  • ya benım 3 tl aylık faCEBOOK PAKETIM VAR AMA bı turlu acamıyom sımdı nedense 2 gun onceye kadar acıyordum sımdı ne oldu da acılmıyor ya. yenı aylık yaptım hemde bı hafta olmadı.gırınce yuvarlak donuyor ama bı turlu gırmıyor faceboooga. ne yapmam lazım. altına yap ustune otur gıbı bısey demeyın bana ama ha sakın.
  • ya arkadaslar bu facebooku yapmak ıcın ugasıken tarayıcıya gırdıktan sonra sag tuşla AYARLAR a gırdım. sonra DIGER yapıp web sıtesı ayarlarına gırdım. oradawww.google.com - www google.co.uk ve m.facebook.com vardı. yanlışlıkla m.facebook.com u sıldım. bısey olur mu. tekrar gerı yazabılmek ıcın ne yapmam lazım. off ya. yardım edebılecek arkadaslara sımdıdedn tesekkurler.
  • arkadaşlar bu cihazdaki google haritasını navigasyon olarak kullanabiliyormuyuz ?.. kullanıyorsa bu faturaya bir şey yazarmı yoksa gps denmi bağlantı kurar acaba ?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

arkadaşlar bu cihazdaki google haritasını navigasyon olarak kullanabiliyormuyuz ?.. kullanıyorsa bu faturaya bir şey yazarmı yoksa gps denmi bağlantı kurar acaba ?..

Türkiye'de navigasyonu desteklemiyor. Google haritaların telefona kayıtlı haritası yok, sürekli internetten indirir haritayı.
    Navigasyon için igo'yu yükleyebilirsiniz. Veri iletişimini kapatırsanız internet kullanmaz, açık olursa sadece ilk bağlantıda çok az kullanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

arkadaşlar bu cihazdaki google haritasını navigasyon olarak kullanabiliyormuyuz ?.. kullanıyorsa bu faturaya bir şey yazarmı yoksa gps denmi bağlantı kurar acaba ?..

navigasyon olarak kullanabilirsin yanlız haritaları netten indiriyo faturaya yansır kısaca
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiLGEC

quote:

1- Telden resimli mesaj yollamaya çalışıyorum gönderilmek üzere sıraya alındı diyor 2 gündür yerine ulaşmadı. Daha önce normal gitmişti. Neden şimdi böyle olmuş olabilir?
    2- Telden maillerimi kontrol ediyorum kimilerini saklıyor kimilerini siliyorum fakat evdeki bilgisayardan maillerimi açtığımda maillerin durduğunu görüyorum. Orada sildiklerimde telde aynı duruyor. Neden sildiklerim heryerden silinmiyor?

1- Kablosuz/Mobil ağlar/Erişim noktasında MMS ayarını mevcut mu kontrol eder misiniz? Telefonunuz güncel mi?

Ayarlar nasıl olmalı bilmiyorum daha önce göndermiştim normal olmalı.
    hotmail kullaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ezheran

quote:

Orijinalden alıntı: iyinin kötüsü

quote:

Orijinalden alıntı: ezheran

arkadaşlar yardım edin!!!!
    neoya uygun igo navigasyon indirimi bulamadım..nasıl yüklenceğimi de bilmiyorum..ilk akıllı telefonum ve ilk android deneyimim..açıkcası bu konularda
    cahilim..:(

ŞU anlatımı birebir uygularsan sorun yaşamazsın. Ben burdan yapmıştım.

verdiğiniz adresdeki hiç bi linke tıklanmıyoo
    belki üye olmadığımdandır diye düşünerek üye oldum bişey farketmedii

Aradan epey zaman geçmiş ama...

linke tıklanmıyor, kopyala-yapıştır yapılacak

• quote:

Orijinalden alıntı: musti2307

quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

quote:

Orijinalden alıntı: f_conq

quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

http://199.91.153.73/dp3lm1d0t8mg/dhhpc694uon05so/Yandex+Shell+Tr.apk Forumda paylaşıldımı bilmiyorum ama tam aradığım programın tam sürümü sizlede paylaşayım dedim.

Bu uygulamayı yükledim telefon kafayı yedi grafikler birbirine girdi zor çıktım uygulamadan sizde de böyle oldu mu?

Gayet güzel çalışıyor ben memnunum şimdilik.

Hocam bende yükledim çokda iyi çalıştıda 69mb ram kullanıyor ya rica etsem kullandığı ram miktarlarını paylaşır mısınız ? bu arada ana ekran sayısını ve widgetlarıda sildim buna rağmen 69mb kullanımda

aynen 72 mb kullanıyor diyor bendede ama çok şık değer 50 mb falan kalmış benim ram şimdilik sorun yok gibi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SiLGEC

quote:

Ayarlar nasıl olmalı bilmiyorum daha önce göndermiştim normal olmalı.
    hotmail kullaniyorum

Sorulara detaylı cevap vermezseniz yardımcı olamayız.
    Hotmail için hotmailin programını (markette mevcut) tavsiye ederim. Dediğiniz sorunları yaşamazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: volki57

arkadaşlara kolay gelsin ben ,neo kualanıyorumm resimde görünen ram bana az gibi geldi

hocam ram az gelir tabi görünüşe göre sen 24 gündür kapatmıyosun cihazı eee yuh yani android cihazlarda ön bellek boşaltımı ve telefonun kendini toplaması için günde bi kere açıp kapama yapmalısın ayrıca ana ekranda çok widget varsa biraz temizlik yapmalısın gereksiz uygulamalar var bence cihazında ve telefon belleğin çok dolu sanki çünkü bende ortalama 160 mb boş ram var sürekli

ayrıca bişey dikkatimi çekti yanlışsam düzeltin ama kullanılan ram ile boş ram toplamı ortalama 304 mb olması gerekmiyor mu ? bak senin resimde 200 civarı bişey toplamda aga bence senin telefonda bi sorun var ya saçma bi program var ya virüs var anlamadım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti2307 -- 23 Mart 2012; 9:34:51 >

• ya benim facebook ile ilgili soruma cevap verin. Gözünuzü seveyim.
  • Bu görünmez tam kasa kılıf diye geçiyor. Etiket kısacası. Onlardan alıp memnun olan var mı? Ne derece korur telefonu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: agritux

Bu görünmez tam kasa kılıf diye geçiyor. Etiket kısacası. Onlardan alıp memnun olan var mı? Ne derece korur telefonu?

jelatin diyorsunuz yani... çiziklere karşı kesinlikle koruyor.. ekran için mat olanını öneririm.. parmak izi kalmıyor.
  • parmak izi kalmasa da matlarda da parmak kaydırma izi kalıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirius_black

jelatin diyorsunuz yani... çiziklere karşı kesinlikle koruyor.. ekran için mat olanını öneririm.. parmak izi kalmıyor.

şu 40 lira civarı olan tüm body kaplayanlardan bahsediyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 741742743744745
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.