Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (716. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
814.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 714715716717718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: solventh

bukya kardeş.. şu yaptığın negatif yorumları okumak zorunda kalmaktan bıktım.. bu kadar şikayet edeceksen sat şu telefonu kurtul demiştim. 2 hafta geçti hala kafa ütülemeye devam ediyorsun.

ya elde olanı kabullen ya da kafamızı ütülemeyi bırak.

yaptığın yorumların %90 ı gereksiz ve saçma.. acemisi olduğunu da bildiğimden anlatmaya bile yeltenmiyorum bişileri..

Katılıyorum. Son bir aydır filan konu girilmez bir hal aldı. Konu dışından farkı yok artık buranın milletin canı sıkılıyor sinirleniyor üzülüyor geliyor burada yazıyor.
  • Neo için kulakiçi ve mikrofonlu kulaklık araştırıken şunu buldum

http://www.elmasepeti.com/Audio-Technica-ATH-CK400XP-Mikrofonlu-Sony-Ericsson-Xperia-Kulakligi-Siyah-_12407.html#0

Orjinal kulaklığına göre farkı hissedilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starless -- 8 Mart 2012; 15:12:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: solventh

biz de telefonun yazılan özelliklerine kanıp aldık ve memnun değiliz.

konu android vs ios konusu olabilir burada tartışmak da yersiz olabilir eyvallah ama beğenmiyorsan telefonu sat kurtul demek çok kolay çünkü adamın telefonu satarkenki 200tl lik zararını sen karşılamıyorsun.

kanarken bana mı sordun? hata yaptığını açık açık itiraf etmesini biliyorsun ama sat kurtul diyene demesi kolay demeyi suç sayıyorsun. nasıl mantık var kardeş sende?

kanarken sen karşılayacaksın bir eksiklik görürsem dedin mi?

haltı kendi yiyor bi de kalkmış demesi kolay diyor..

burası bir forum, sürekli iyi şeyler yazılacak değil ya, okumak istemiyorsan sayfayı biraz aşağı indirirsin cevap vermezsin olur biter. kimseye onu yazma bunu yazma diye karışamazsın konu neo olunca.

arkadaşım bu çocuk buraya geldiği günden beri kafa ütüleyip duruyor. bu buraya attığı nerden baksan 3-4 haftalık süreçteki 10. sürekli şikayet içeren mesaj. önceki profili de ne halt yediyse bir şekilde forumdan uzaklaştırılmış. bilip bilmeden atlama herşeye.

önüme gelen her şikayet edene laf atıp tutmuyorum ben burada..

bir yandan da elinde huawei ideos x5 olan biri bende ram miktarı 150 nin altına hiç inmiyor diyebiliyorsa konu android konusu olmaktan çıkar neo konusu olur. sonuç olarak ram kullanımı kötü bu telefonun o kadar.

x5 in bildiğim kadarıyla bir sürü sorunu var. o yüzden öyle ram miktarı gibi şeyleri karşılaştırmadan önce o eksikliklerini bi düşünmelisin. zamanında almadan önce araştırırken o kadar sorunu olduğunu görünce x5 ten caymıştım. iyi ki de caymışım.

neo daki ram miktarını alırken aklı yeten herkes biliyordu.

hem haltı ye hem de yedikten sonra dövlet bize bakmir de..

Kafa mı ütülüyorum ben dostum ? O zaman yazdıklarımı okuma. Bu arada diğer hesabımın kapatılmasını ben talep ettim. Beni öyle lanse ediyorsun ki millet beni bu telefonu kötülemeye çalıştığımı sanacak. Telefonu foto sıkıştırması dışında hangi yönünü eleştirmişim göster. Android i eleştiriyoruz suç mu ? Başka telefon alsaydım gene android i eleştirirdim. Kendi telefonumu eleştiremeyeceksem vay babam vay.

• quote:

Orijinalden alıntı: luckyluke34

sende nası bi mantık var zaten sana zararı karşıla demedim nerenle okuyorsun anlamadım! 200tl lik zarar adama koyuoyor ki satamıyor sat sat diye diretemezsin adama. istediği gibi yakınır adam burada sürekli aynı konudan yakınmıyorsa sorun yok sana neden batıyor?

bi halt yediyse susup oturması mı lazım? kötü yönlerini buraya yazıyor ki bundan sonra alacaklar bilgi sahibi olsun. celallenmenin bi manası yok.

Kardeş boşver şu adamı ya. Kendini çok bilmiş sanıyor susalım ve izleyelim. :-o
  • benim market calismiyo, hicbir uygulama yuklenmiyor ve guncellenmiyor. play store da ayni sekilde. sizde calisiyormu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafa mı ütülüyorum ben dostum ? O zaman yazdıklarımı okuma. Bu arada diğer hesabımın kapatılmasını ben talep ettim. Beni öyle lanse ediyorsun ki millet beni bu telefonu kötülemeye çalıştığımı sanacak. Telefonu foto sıkıştırması dışında hangi yönünü eleştirmişim göster. Android i eleştiriyoruz suç mu ? Başka telefon alsaydım gene android i eleştirirdim. Kendi telefonumu eleştiremeyeceksem vay babam vay.

1-2 kereliğine şikayet edip sürekli benzer şeyleri tekrarlamış olmasan bişi demem. demedim de. ama artık suyunu çıkardın.

telefonu suçlamıyorum hangi yönünü eleştirmişim diyorsun. sana bişileri anlatmaya uğraşacak vaktim yok diyorum, bak hala anlattırıyorsun:

al sana sadece 1 tanesini söyleyeyim:

telefonun ram miktarı belli. bu telefona BU KADAR BELLEK MİKTARINI KOYAN FİRMA GOOGLE DEĞİL. SONY! sen kalkıp daha fazla bellek koyulmuş modelleri değil gitmiş kendi ellerinle seçimini bu telefondan yapmışsın. haliyle android in hiçbir suçu yok. bu şuna benziyor (mesela..) 256 veya 512 mb ramli sıfır bilgisayar alıp windows 7 çok yaavş çalışıyor, tu kaka windows!

bak sana sadece 1 konudan bahsettim. daha da bahsetmeyeceğim.

• Neo nun tek eksik yanı şu boş bölümde olan gıcırdaması onun haricinde performansı gayet güzel şarjı 2 gün gidiyor 240 250 mb boş ram oranı var ics nin nexus ta çalışan hali oldukça az ram yiyormuş tanıtılan beta değilmiş shift delete net te tanıtımı var izleyebilirsiniz.

Telefondan ziyade android lere artık sabit bir hal getirilmeli modele göre özel sürümler sabitlenip 2 sene de küçük yamalarla stabil şekilde kullanılmalı.

Yoksa 1 gb değil 4 gb ram de çıksa böyle karışık sistemlerle başedilmez. Çoğumuzun sisteminde 2 gb ram var yıllardır amanda aman bi problem yaratmıyor. Gönül isterdi ki Nokia da android e geçip patentlerini paylaşsın şu toplantı dışarda vs modları tek tuşla aramalar gibi basit özellikleri hızlıca entegre etsinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkfk

benim market calismiyo, hicbir uygulama yuklenmiyor ve guncellenmiyor. play store da ayni sekilde. sizde calisiyormu.

Bende çalışıyor az önce güncellemeleri yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoldaTr

quote:

Orijinalden alıntı: fkfk

benim market calismiyo, hicbir uygulama yuklenmiyor ve guncellenmiyor. play store da ayni sekilde. sizde calisiyormu.

Bende çalışıyor az önce güncellemeleri yaptım.

tesekkurler. demek sorun benim cihazda. kurcalayalim biraz daha.
  • Anlamsız tartışmalar içine girmeyiniz. Seviyeyi koruyunuz.
  • birşey sorcam, konuyu tam okumadım normal bir 8mp fotograf 4-5mb veya daha fazla boyutta oluyorken Xperia neo nu 8mp fotoğrafı neden 1mb daha az yer tutuyor? çakma 8mp bu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizk.

birşey sorcam, konuyu tam okumadım normal bir 8mp fotograf 4-5mb veya daha fazla boyutta oluyorken Xperia neo nu 8mp fotoğrafı neden 1mb daha az yer tutuyor? çakma 8mp bu :D

Fotoğrafı sıkıştırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizk.

birşey sorcam, konuyu tam okumadım normal bir 8mp fotograf 4-5mb veya daha fazla boyutta oluyorken Xperia neo nu 8mp fotoğrafı neden 1mb daha az yer tutuyor? çakma 8mp bu :D

Sorma arkadaş bir türlü çözüm getiremediler kamera konusuna...
  • Neo nun hoparlör sesi diğer se lere kıyasla nasil

• Sıkıştırarak saklaması gayet iyi ama ufak tefek ayarlar gelmesi lazım 5 10 20 mb yapsalarda keşke resim boyutlarını insanlar zihinen tatmin olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_

Neo nun hoparlör sesi diğer se lere kıyasla nasil

diğer sonyleri bilmem ama güncellemeyle gelen xloud efekti açıkken gayet tatminkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerlix73

quote:

diğer sonyleri bilmem ama güncellemeyle gelen xloud efekti açıkken gayet tatminkar

kulaklık sesi nasıl kalite ve yukseklık bakımından

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fenerlix73

quote:

kulaklık sesi nasıl kalite ve yukseklık bakımından

kutuddan çıkan kulaklık bence çok kötü ses seviyeside çok düşük bu sebepten başka bi kulaklık almalısın bence, philips shs 3200 kullanıyorum ben gayet güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: Slayish

Evet ekran parlaklığı %20 de easy battery saver progrmanını kullanıyorum

Oyun oynamadıkça şarj süresi gerçekten harika..

Task killer programları gereksiz cihazınızı sürekli kastırıyor sistem programlarını engelledikçe açılmalarını sağlıyorlar..

Tavsiyem mümkün olduğu kadar widgetları az yüklemeniz işinize yaramayan telefon belleğindeki programları kaldırın.

cidden haklısın slayish bende adv.task killer dr.webi bazı widgetları kaldırdım ekran parlaklığını %28 e getirdim android manager kullanıyom onda ekran zaman aşımı var 6 saniyeyi seçtim sabah 6da şarjdan çıkardım işim gereğide gün içinde bir buçuk saate yakın görüşme yaptım şu an hala %72 de şarj süper vallaha ayrıca android manager ı da tavsiye ederim her bişey var programda, task killer özelliği varmış onuda dün keşfettim on dk da bir kapatıyo herşeyi ve ilk kez cihaz durduk yere facebook whats app kullanmamayı öğrendi bu program sayesinde

• arkadaşlar ben mx video player kullanıyorum,telefona bi klip atmşım ama haberim yok çünkü diğer attığımkliplerin arasında gözükmüyo sd kartta.baktım mx pplayere girdim direk program olarak orda gördüm 100 ANDRO klasöründe ama telefonu pc ye takıyorum o klasörde klip yok
    nerden bulacamda o kilib izleyecem diğerleri gibi,
  • 
Sayfa: önceki 714715716717718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.