Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (714. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
814.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 712713714715716
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet ekran parlaklığı %20 de easy battery saver progrmanını kullanıyorum

Oyun oynamadıkça şarj süresi gerçekten harika..

Task killer programları gereksiz cihazınızı sürekli kastırıyor sistem programlarını engelledikçe açılmalarını sağlıyorlar..

Tavsiyem mümkün olduğu kadar widgetları az yüklemeniz işinize yaramayan telefon belleğindeki programları kaldırın.
  • @ Slayish

ekran açık kalma süresini paylaşır mısınız?
  • Malesef şarj oluyor şu an cihaz, batarya süresini test etmek için tekrar bu şekilde kullanırsam onuda paylaşırım.

Ekran ne kadar açık kalırsa o kadar batarya süresi kısalır işim biter bitmez ana ekrana gelip tuş kilidi yapıyorum..
  • 27 Martta temple run geliyomuş hadi hayırlı olsun şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiLGEC

quote:

Orijinalden alıntı: UTK1907

Arkadaşlar telefonuma Android 4.0 Beta ROM kurmak istiyorum acaba nerden indirip nasıl kurabilirim. Kurarsam telefonumun hangi özelliklerini kullanamam?

Neo için beta verilmedi, Neo V için verildi. Betada yanlış hatırlamıyorsam wifi ve bluetooth kullanılmıyordu. XDA'nın sitesinde Neo için yapılan custom rom'lar var. Kullanılmayan özellik yok gibi.

Custom rom ları biraz açıklayabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

27 Martta temple run geliyomuş hadi hayırlı olsun şimdiden

Guya subatta gelecekti...

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar telefonuma Android 4.0 Beta ROM kurmak istiyorum acaba nerden indirip nasıl kurabilirim. Kurarsam telefonumun hangi özelliklerini kullanamam?

Neo için beta verilmedi, Neo V için verildi. Betada yanlış hatırlamıyorsam wifi ve bluetooth kullanılmıyordu. XDA'nın sitesinde Neo için yapılan custom rom'lar var. Kullanılmayan özellik yok gibi.

Xdada SEnin yayinladigi ics 4 beta icin fix dosyalari var her sey sorunsuz kullanilabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

27 Martta temple run geliyomuş hadi hayırlı olsun şimdiden

Guya subatta gelecekti...

Evet subat ortası dediler başta. Alıştık bekle bekle
  • Fiziksel tuşlardan ortadaki tuşa basınca da tuş kilidini açabiliyorsunuz...
    ( belki bilmeyenler vardır diye bi hatırlatayım dedim)
  • quote:

quote:

quote:

Kullanıcıların geliştirdiği yazılımlar... orijinal 4.0 üzerinden ya da sony'nin yayınladığı beta üzerinden geliştiriyorlar. Yazılımla gelen gereksiz uygulamalar bulunmadığı için genelde hızlı çalışıyorlar fakat orijinal yazılım olmadığı için stabil olmayabilir. Yüklemeden önce kullanıcı yorumlarını iyi okumak gerekiyor.
    Tabi bir de bootloader kilidini açmak gerekiyor. Cihazı garanti dışına çıkarabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kullanıcıların geliştirdiği yazılımlar... orijinal 4.0 üzerinden ya da sony'nin yayınladığı beta üzerinden geliştiriyorlar. Yazılımla gelen gereksiz uygulamalar bulunmadığı için genelde hızlı çalışıyorlar fakat orijinal yazılım olmadığı için stabil olmayabilir. Yüklemeden önce kullanıcı yorumlarını iyi okumak gerekiyor.
    Tabi bir de bootloader kilidini açmak gerekiyor. Cihazı garanti dışına çıkarabilir.

Teşekkür ederim. O zaman neo betasını ya da resmi android 4 ü beklemek en iyisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: By40bir

quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

quote:

İgo için ;

17.02.2011 tarihinde çıkan, linkini verdiğim iGO My Way Android 8.4.3.179971 versiyonu internette dolaşan güncel versiyonlardan sanırım. Fakat çok sık paylaşılmıyor. Sürümde bir hata var ve ondanmı paylaşılmıyor yada başka bir şeymi bilemem ama ben bu sürümü kullanıyorum ve sorun yok...

Kendi kullandığım apk dosyasını upload ettim, sorun yok

iGO My Way Android 8.4.3.179971

Indirdim, apk'yi attim, yukledim ve bu hatayi verdi:

Nerde yanlis yaptim ben?

İgo klasörünü de sd kart ana dizinine atacaksın. Sadece apk kurmak yeterli değil...

Indirdigim linkde sadece apk vardi onu attim ve kurdum. O bahsettiginiz klasor hangisi oluyor bu isi anlayamadim bir turlu, yardimci olursaniz sevinirim.

http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-igo-my-way-v8-4-2-139242-basarsoft-2011-10-q4-tr-poi-buildings-kktc-speedcam

Bu konuya göz at. Takılırsan sorabilirsin

Arkadaşın verdiğin linkteki dosyayı indirip SD kart data dosyaları + v8.4.2 versiyonunun istediğin çözünürlüğünü kurabilirsin. Benim verdiğim APK dosyası sadece v8.4.3 (800x480) program kurulumu.

Anladım ikinize de teşekkürler. Peki sd karta dosyayı attıktan sonra hangi apk'yı yükleyim hangi sürüm daha iyi?

Ekleme: v8.4.2 kurdum, tekrar teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ala -- 7 Mart 2012; 18:53:22 >

• quote:

Teşekkür ederim. O zaman neo betasını ya da resmi android 4 ü beklemek en iyisi.

Neo betası çıkaracaklarını düşünmüyorum. Alpha versiyonu da Neo'ya çıkmamıştı. Çıksa bile eksiklikler olabilir (wifi gibi). Ayrıca betayı da kurmak için bootloaderı açmak gerekiyor. Zaten 1 ay kadar bir süre kaldı, ben de beklemekten yanayım.

Arayüz olarak farklılıklar olacaktır ama 4.0.2'yi merak edenler detaylı incelemeyi izleyebilir.
    http://shiftdelete.net/android-4.0.2-ics-video-inceleme-35425.html

• slm arkadaşlar...

benim de google play store otomatik..yuklenmiş...

ne zaman nasıl ve niçin bilmiyorum..:S:S

şu da ilginç : menu icersinde gorunmuyor play store....

uygulamaları yonette gorunuyor..:S:S

ana ekrana kısayol ekle de gorunmuyor , widget ekle de gorunuyor...:S:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circles

arkadaşlar yeni bir hizmetle daha karşınızdayım :D (xperia s widget seti idi ilki :D)

kardeşlerim Android Market artık tarih oldu yeni marketimiz Google Play Store aşağıdaki linkten apkyı indirip kurun bir değişiklik yok ama amacımız yenilik olması denedim stabil çalışıyor
    ..

http://t.co/JDj1B7LR

saygılarımla

Bende yarım saat önce fark ettim otomatik olarak gelmiş
    Ilk verdiğin se xperia s launceri,müzik çaları, foto galerisi çok güzel oldu

• Arkadaşlar ben yeni hat aldım. Bu yeni hattımı takınca "veri trafiği" ni açamıyorum. Yani ekrandaki veri trafiği simgesine basıyorum, simge de açık görünüyor fakat telefon mobil şebekeden internete girmiyor. Belki internet ayarı falan yapmam gerekiyordur nasıl yapıldıgını hatırlayamıyorum :/ Yardımcı olabilecek var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fb_440

Arkadaşlar ben yeni hat aldım. Bu yeni hattımı takınca "veri trafiği" ni açamıyorum. Yani ekrandaki veri trafiği simgesine basıyorum, simge de açık görünüyor fakat telefon mobil şebekeden internete girmiyor. Belki internet ayarı falan yapmam gerekiyordur nasıl yapıldıgını hatırlayamıyorum :/ Yardımcı olabilecek var mı acaba?

önce veri bağlantısını aç sonra ayarlar-sony ericsson-ayarları al dan otomatik indiriyo cihaz kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_silvan

quote:

Orijinalden alıntı: Circles

arkadaşlar yeni bir hizmetle daha karşınızdayım :D (xperia s widget seti idi ilki :D)

kardeşlerim Android Market artık tarih oldu yeni marketimiz Google Play Store aşağıdaki linkten apkyı indirip kurun bir değişiklik yok ama amacımız yenilik olması denedim stabil çalışıyor
    ..

http://t.co/JDj1B7LR

saygılarımla

Bende yarım saat önce fark ettim otomatik olarak gelmiş
    Ilk verdiğin se xperia s launceri,müzik çaları, foto galerisi çok güzel oldu

hazır konusu açılmışken sorayım beyler circles ın verdiği linkte music player da ekolayzır ayarı var mı ya ben bulamadım ayarlarında ondan sildim onu

• arkadaşlar bu usb otg kablo ile joypad baglayabiliyor muyuz :P:P (yok artık joypad joystick ne bulursan bağla :P:)

oluyosa o kabloyu alcam :) :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: volie82

arkadaşlar bu usb otg kablo ile joypad baglayabiliyor muyuz :P:P (yok artık joypad joystick ne bulursan bağla :P:)

oluyosa o kabloyu alcam :) :)

önceki sayfada bi arkadaş ıcs güncellemesinde rootsuz joypad olur inşallah diyodu sanırım root ile yapılabiliyo tabi ona sorcan ben pek anlamadım bu işten
  • 
Sayfa: önceki 712713714715716
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.