Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (718. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
814.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 716717718719720
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -ALA-

Sıkıştırma olayı düzelecek mi bakalım ics'de.

Bununla ilgili bir açıklama yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xperia.REU

quote:

Bir bilgim yok.
  • quote:

quote:

quote:

Bir bilgim yok.

İnşallah düzeltirler can sıkıcı bir durum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bir bilgim yok.

İnşallah düzeltirler can sıkıcı bir durum.

İnşallah, en çok merak ettiğim durumlardan birisi.
  • arkdaslar sonunda aldım telefonu 3 gnu bugun guncellemeyı kurdum resım kalıtesı pek tatmın etmedı ama makro cekımlerı baya canlı gunduz cekımlerıde guzel bataryada bıraz az gıdıyo gıbı geldı yaklasık yarım saat 45 dk felan netten sureklı download yaptım yzde 60 ı kalmıs bıde ısınma sorunu var dıkkat cekecek sekılde sadece bendemı yoksa sızlerdedemı oluyo bıde batarya normalmı bazı arkadaslar ilerde batarya suresı artıyo demısler dogrumudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukya Sab'

quote:

Orijinalden alıntı: xxxtolgaxxx1977

kardeşim komik misiniz siz yaw, adam 2000.tl lik iphone la, 700-800 milyon verdiği telefonu kıyaslıyor, sonra da mutsuz oluyor. Bu fiat palio alıp sonra niye bmw gibi basmıyor bu araba demeye benziyor. Hakikaten komik..

Taktınız fiyata arkadaş. Biz burda android ve ios u kıyaslıyoruz iphone ve neo yu değil. Galaxy nexus da 2 bin lira ama o da iphone dan iyi değil daha doğrusu o da android. Sen telefonu fiyata göre kıyaslıyosan nokia nın altın kaplama telefonu var 26 bin tl ye. VGA kamerası var. Onun dışında sadece arama ve mesaj gönderebiliyorsun. Bu telefon senin felsefenle iphone a 100 çeker anlamına geliyor.

ios istediği kadar hızlı stabil olsun. internette flash içerileri açamayan ;bluetoot ile dosya gönderimi yapamayan(4s e sonradan nasılsa koydular:) , ) bilgisayara bağlayınca itunes suz dosya gönderilmeyen ,sesi duyulmayacak kadar az çıkan ,pil kapağı , pili çıkmayan , daha var cizildiğinde ancak serviste 200 dolara kasa değişimi yapılabilen , saydığım bazı özellikleri jailybreak ile yapmaya mecbur koyan ve cihazı garanti dışına çıkaran bi telefona ben 2000 lira vermem arkadaş.Anlamıyorum sizleri tabiki kasacak sonuçta gelişmiş bir işletim sistemi hergeçen gün güncelleniyor.Örnk vereyim windowss xp 128 mb ramla gayet rahat çalışabilirken ( 32 mb la çalıştırdım:) ) win 7 için en az 1 gb olması gerekiyor buda görsellikten kaynaklanıyor. İos niçin kasmıyor çünkü ios ta widget yok çoklu işlemlerde her zaman dokunmatik ekrana öncelik veriyor kullanılan işlemi ön belleğe yerleştiriyor.Hee bu özellik androit te olmaz çünkü daha işletim sistemi yazılırken bu özellikler belirleniyor ve androitte bu özelllik yok.

Sizlere önereceğim elinizde gerçekten güzel ,tasarımı hoş kaliteli bir cihaz var .Cİhazın 5 sn gecikmesinden bende rahatsızım ama bunada care var . öncelikle kullandığınız widget sayısını azaltın gerekmezse hiç kullanmayın.Özellikle timescape ve resimler widgetini kaldırın. cihazın telefon belleğinde en az 100 mb boş takas alanı bırakın. birde en önemlisi cihazın hafıza kartını ayda bir bilgisayara takıp disk birleştirme yapın. bu saydıklarımı yaparsanız neo sizin yüzünüzü bir kere daha gülümsetecektir:)

• quote:

Orijinalden alıntı: mertbenzerli

ios istediği kadar hızlı stabil olsun. internette flash içerileri açamayan ;bluetoot ile dosya gönderimi yapamayan(4s e sonradan nasılsa koydular:) , ) bilgisayara bağlayınca itunes suz dosya gönderilmeyen ,sesi duyulmayacak kadar az çıkan ,pil kapağı , pili çıkmayan , daha var cizildiğinde ancak serviste 200 dolara kasa değişimi yapılabilen , saydığım bazı özellikleri jailybreak ile yapmaya mecbur koyan ve cihazı garanti dışına çıkaran bi telefona ben 2000 lira vermem arkadaş.Anlamıyorum sizleri tabiki kasacak sonuçta gelişmiş bir işletim sistemi hergeçen gün güncelleniyor.Örnk vereyim windowss xp 128 mb ramla gayet rahat çalışabilirken ( 32 mb la çalıştırdım:) ) win 7 için en az 1 gb olması gerekiyor buda görsellikten kaynaklanıyor. İos niçin kasmıyor çünkü ios ta widget yok çoklu işlemlerde her zaman dokunmatik ekrana öncelik veriyor kullanılan işlemi ön belleğe yerleştiriyor.Hee bu özellik androit te olmaz çünkü daha işletim sistemi yazılırken bu özellikler belirleniyor ve androitte bu özelllik yok.

Sizlere önereceğim elinizde gerçekten güzel ,tasarımı hoş kaliteli bir cihaz var .Cİhazın 5 sn gecikmesinden bende rahatsızım ama bunada care var . öncelikle kullandığınız widget sayısını azaltın gerekmezse hiç kullanmayın.Özellikle timescape ve resimler widgetini kaldırın. cihazın telefon belleğinde en az 100 mb boş takas alanı bırakın. birde en önemlisi cihazın hafıza kartını ayda bir bilgisayara takıp disk birleştirme yapın. bu saydıklarımı yaparsanız neo sizin yüzünüzü bir kere daha gülümsetecektir:)

Eline sağlık benim gibi düşünen başka biri yok sanıyordum :) Ben de yukarıda benzer şeylerden bahsettim.
    ICS için 1 milyondan fazla kod satırı olduğu, sistemi daha iyi kullandığı ve 2.3'e göre daha az ram tükettiği söyleniyor. Ben umutluyum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bukya Sab'

quote:

Orijinalden alıntı: xxxtolgaxxx1977

kardeşim komik misiniz siz yaw, adam 2000.tl lik iphone la, 700-800 milyon verdiği telefonu kıyaslıyor, sonra da mutsuz oluyor. Bu fiat palio alıp sonra niye bmw gibi basmıyor bu araba demeye benziyor. Hakikaten komik..

Taktınız fiyata arkadaş. Biz burda android ve ios u kıyaslıyoruz iphone ve neo yu değil. Galaxy nexus da 2 bin lira ama o da iphone dan iyi değil daha doğrusu o da android. Sen telefonu fiyata göre kıyaslıyosan nokia nın altın kaplama telefonu var 26 bin tl ye. VGA kamerası var. Onun dışında sadece arama ve mesaj gönderebiliyorsun. Bu telefon senin felsefenle iphone a 100 çeker anlamına geliyor.

yaw birde bu iPhone nun radyosu yoktu galiba :)) benim k750i de bile vardı arasıra açar süper fm i dinlerdim.şimdi neo cumla lada sağolsun dinliyorum.Çekmediği yerde de internetten dinliyorum.yaşasın neo:)

• aaaa birde bu aypon nun hafıza kartı girişini unutmuşlardı galiba ben 32 gb almayı düşünüyorum da neo ma. birde usb otg sağolsun harici hardiskimi bağlıyorum 1 tb aaa birde 50 gb box hizmetimiz vardı galiba:))))))))
  • Yaşasın Neo,yaşasın Neo kardeşliği...:) bende sizdenim Neodaşlarım.
  • 800 lıralık telle 2000 lıralık telı karsılastırılıyor bence cevap bıle vermemek gerekır
  • son kez unuttum söylemeye micro usb harika bişi artık heryerde bulunuyor sınıfta arkadaşımda s2 var onun şarj aletiyle rahatca şarj ediyorum.DAyım dada htc var onun kiylede şarj ediyorum. kısaca yaşasın evrensellik ,özgürlük , androit , kahrolsun tekelcilik .....
  • quote:

aaaa birde bu aypon nun hafıza kartı girişini unutmuşlardı galiba ben 32 gb almayı düşünüyorum da neo ma. birde usb otg sağolsun harici hardiskimi bağlıyorum 1 tb aaa birde 50 gb box hizmetimiz vardı galiba:))))))))

dostum bu arada otg yi hangi sürümde kullanıyorsun.ben çalıştıramadım bi türlü.gerçi aldığım kablo da sorunlu olabilir.kuzenimde s2 var onda da çalışmamış.yeni sipariş ettim ebaydan ama hala gelmedi:( 2 aydan fazla oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

Yaşasın Neo,yaşasın Neo kardeşliği...:) bende sizdenim Neodaşlarım.

yaşasın neo kardeslıgı:P :)) gercı benımkı v sınden ama olsun ıdare edecez artık
  • 2000 lira verip bu saydığım özelliklerin yarısını bile yapamayan ancak kasmayan ,parlak ekranı var en önemlisi arkada elması olup bol bol havası var diyenlerrrrrr.Sizlerde bu saydıklarımdan mahrum kalacaksınız....
  • ardaslar bugn bısey farkettım 50 dk yzde 50 60 dk yzde 60 yanı dk ya gore sarj oluyo
  • pretty 34 yakala.... umarım işini görür.konuyu yersiz karşılaştırmalar yerine faydalı içerik paylaşımı haline getirsek neodaşlar için daha iyi olacak!!!

http://forum.donanimhaber.com/m_55146148/tm.htm
  • neo kasıyo dıen arkadaslar cozum buldum arkaya bı elma yapıstırın yalnız onemlı nokta ısırılmısından olcak o zmn kasma masma kalmıyo test edıldı onaylandı sankı ıphone kusursuz bı cıhazmıs gıbı adamlar sırf sorunları uzerıne forum sıtesı acmıs
  • quote:

pretty 34 yakala.... umarım işini görür.konuyu yersiz karşılaştırmalar yerine faydalı içerik paylaşımı haline getirsek neodaşlar için daha iyi olacak!!!

http://forum.donanimhaber.com/m_55146148/tm.htm

teşekkürler mertbenzerli...konuyu daha önce de okumuştum tabi o zamanlar ....042 sürümü vardı ve rootluydu cihaz.o zamanda çalıştıramamış,kabloda sorun oldugunu düşünüp ebaydan yenisini sipariş etmiştim.tabi gelmedi hala.bende çalışmayan kabloyu da kuzeime versin işi görülsün diye.ama onun s2 sinde de çalışmadı.bikaç gün önce bi yerde okumuştum flash bellek okuması için root gerekiyor ama mouse klavye için root gerekmiyor zaten otg özelliği neolarda var diye.ne kadar doğrudur bilmem tabi.

• Arkadaşlar neo nun kulaklığından az ses çıkıyor die şikayetçiyseniz size bir önerim var kulaklığın yumuşak kısmını çıkarın sesin çıktığı yerde siyah bir süzgeç tarzı bişi göreceksiniz o parçayı tırnağınızın ucu ile çıkartın.Ses inanılmaz derece de artacaktır.Ama bass seslerde biraz azalma oluyor.bu yüzden beğenmeme ihtimaline karşın o parçaları saklayın beğenmezseniz yerlerine takın.yumuşak kısımları tekrar takmayı unutmayın:))
  • 
Sayfa: önceki 716717718719720
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.