Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (697. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 695696697698699
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fatih0320

ACİL YARDIMM

Merhaba arkadaşlar telefon ile görüşme yaparken sesin az geliyor kulaklıktanmı konuşuyorsun gibi sorular alıyormusunuz? görüşmelerimde sürekli söylenen bu sıkıldım artık

bir ara bundan şikayetçi olan arkadaşlar vardı tek tük.. ama genelde böyle bir şikayet yok..
    ayarlar-çağrı ayarları-gürültü giderme bölümündeki tik işaretini kaldırıp deneyin bir de...
  • @Circles ellerine sağlık dostum, sıkılmıştık bu sürümden, Mart sonuna kadar ilaç gibi geldi bu değişiklik.

Merak eden arkadaşlar için; her hangi bir kasma falan yok, paketten çıkan Home.apk ve WigdetPicker'ı kurmazsanız bazı Widget'lar çalışmıyor arkadaşar (Hava durumu ve Araçlar gibi). Bazı SS'ler:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer.f -- 27 Şubat 2012; 17:35:38 >

• arkadaslar neo pıyasada pek yok uretımı durmus heralde neo v de teknosada 850 HB 770 VATANDA 840 nedersınız alıyımmı hb den yoksa ındrm gelırmı bekleyımmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

benim telefonun bataryasında bir problem var sanırım gece yatmadan %35 lerde fln sabah kalkınca bakıyorum telefon kapanmış şarj %1 fln son zamanlarda böyle oldu.

bu aralar bende de öyle olmaya başladı.

.42 ye geçince %10 a düşünce kapanmaya başladı.

.62 ye geçince de %30 lardayken bir uygulama yada wifi açınca batarya boş demeye başladı.

Diğer arkadaşlarda da böyle bir şarjı yanlış gösterme sorunu oldumu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ford0692

arkadaslar neo pıyasada pek yok uretımı durmus heralde neo v de teknosada 850 HB 770 VATANDA 840 nedersınız alıyımmı hb den yoksa ındrm gelırmı bekleyımmı

neo V daha dün vatan bilgisayarda 743TL idi.haftasonunu bekle alıcaksan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

quote:

Orijinalden alıntı: carpediem77

Adana'da neo ya uygun kılıf bulabileceğim bir yer var mı? Bir türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

İstanbul'da zor bulunuyor, Adana'da daha zor olur. Gittigidiyor'a filan bakın isterseniz

Teşekür ederim.
  • geçen gün full kapak yayınlamıştım fiyatında sorun vardı.düzeltmişler.29 dolar.
    http://www.ebay.com/itm/Housing-Battery-Back-Cover-Door-Button-Sony-Ericsson-Xperia-Neo-MT15i-MT15-/180791298645?pt=PDA_Accessories&hash=item2a18004a55

düğmeler ve usb+hdmi kapağı olmasada olur derseniz 15dolar.
    http://www.ebay.com/itm/Housing-Faceplate-Battery-Back-Cover-Sony-Ericsson-Xperia-Neo-MT15i-MT15a-WE-/140699691262?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20c25ae8fe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 27 Şubat 2012; 18:24:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fozata

quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

benim telefonun bataryasında bir problem var sanırım gece yatmadan %35 lerde fln sabah kalkınca bakıyorum telefon kapanmış şarj %1 fln son zamanlarda böyle oldu.

bu aralar bende de öyle olmaya başladı.

.42 ye geçince %10 a düşünce kapanmaya başladı.

.62 ye geçince de %30 lardayken bir uygulama yada wifi açınca batarya boş demeye başladı.

Diğer arkadaşlarda da böyle bir şarjı yanlış gösterme sorunu oldumu acaba?

Ben .42 deyim sorun yok. Çalışan hizmetler'i kontrol edin bence kesin açık kalmış bir uygulama sömürüyodur pili.

• quote:

Orijinalden alıntı: fkfk

quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Arama yaptirdim ama sorunumla ilgili bir cozum bulamadim malesef :(

yaklasik 3 aydir evdeki modemden wi-fi ile rahatca internete girebiliyordum. son birkac gundur kablosuz aga baglanabilmeme ragmen telefondan internete giremiyorum. (Bilgisayardan girebiliyorum)

Modem Airties RT-205, Sifreleme turu WPA/WPA2. Ne denediysem olmadi

Edit : Kablosuz geli$mi$ ayarlardan Static IP kismini i$aretleyerek telefonun ip`sini ve bilgisayardan aldigim alt ag maskesi, gecit vs bilgileri girerek internete baglanma olayini cozdum sanirim.

kablosuz ayarlarda menu tusuna basinca gelismis secenegi cikiyor. orda "statik ip" isaretli degil dimi. ayrica modemde turkce karakter olunca da sorun olabiliyor. sifre degisimi de cozum olabiliyor. ağı unut deyip tekrar eklediniz mi.

Modem sifresinde turkce karakter yok. Statik ip kismini i$aretleyerek sorunu cozebildim yani i$aretli $u an. Bu cozumden once agi unut dedm, sifreyi degistirdim, modeme reset attim vs bi dunya sey denedim malesef olmami$ti. Statik ip secenegini i$aretleyerek ve doldurulmasi gereken kisimlari doldurarark sorun cozuldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

arkadaslar neo pıyasada pek yok uretımı durmus heralde neo v de teknosada 850 HB 770 VATANDA 840 nedersınız alıyımmı hb den yoksa ındrm gelırmı bekleyımmı

dun gıttım vatana yokmustu vatanda her haftasonu mu oluyo ındırım olmadı bekleyelım bı kac gun daha
  • quote:

quote:

quote:

dun gıttım vatana yokmustu vatanda her haftasonu mu oluyo ındırım olmadı bekleyelım bı kac gun daha

hemen hemen herhafta sonu diyecem ama bu seferde bu hafta sonu yapmazlar sana denk gelir.o yüzden sen bilirsin.

• Arkadaşlar ekran koruyucusuz kullanan var mı telefonu? Şimdi koruyucuyu çıkarttım ve ekran acayip güzelleşti. Ekran koruyucusuz kullanmayı düşünüyorum. Adam gibi bir ekran koruyucu bulamadım her yeri aramama rağmen..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hemen hemen herhafta sonu diyecem ama bu seferde bu hafta sonu yapmazlar sana denk gelir.o yüzden sen bilirsin.

tesekkr ettım cevabın ıcın 1 kac gun daha bekleyelımde olmadı hb den alırız

• Arkadaşlar Telefonu Kapatıp Açınca Masaüstüne Kisayollarini Ekledigim Uygulamalar Kayboluyor Ve Menü Düzeni Bozuluyor En Son Yüklediğim Uygulamalari Ön Taraflara Almama Rağmen Kapatıp Açınca Menünün En Sonuna Diziliyor ... Bunun Önüne Nasıl Geçerim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circles

arkadaşlar telefonun widgetlerından sıkılanlar için Xperia S in widget ve değişen müzik çalar ara yüzü apk larını verdim linkte merak etmeyin hepsi güvenilir ve kastırmıyor 4 gündür kullanıyorum...

http://i.minus.com/1330381807/f8QVD7izSrQ_QqA1allpfQ/dhB7jVdV6XoWK.zip

app içindeki sadece.apk dosyalarını telde bir klasor oluşturup atın sonra da telden bir file açma programı ile açıp yükleyin memnun kalmazsanız ayarlar/uygulamalardan tüm uygulamaları açıp güncellediğiniz şeyin mesela müzik playerin sistemini bulup güncellemeleri kaldırın deyin eskiye dönersiniz..saygılarımla..

home apk yi yükleyip geri sildiğinizde fabrika ayarlarına dönüyor ana ekran ve menü :) klasörleriniz varsa gidiyor dikkat edin ona göre :) menüdeki düzeniniz de tamamen mahvoluyor haberiniz olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kumutk

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serkanky

quote:

arkadaşlar telefonun widgetlerından sıkılanlar için Xperia S in widget ve değişen müzik çalar ara yüzü apk larını verdim linkte merak etmeyin hepsi güvenilir ve kastırmıyor 4 gündür kullanıyorum...

http://i.minus.com/1330381807/f8QVD7izSrQ_QqA1allpfQ/dhB7jVdV6XoWK.zip

app içindeki sadece.apk dosyalarını telde bir klasor oluşturup atın sonra da telden bir file açma programı ile açıp yükleyin memnun kalmazsanız ayarlar/uygulamalardan tüm uygulamaları açıp güncellediğiniz şeyin mesela müzik playerin sistemini bulup güncellemeleri kaldırın deyin eskiye dönersiniz..saygılarımla..

sağol on numara oldu

olmamıııı :D

Hocam klasörde Home.apk da var? komple home screen de mi yenileniyor? ne farklar var?
    Emeğine sağlık bu arada teşekkürler

Edit:
    Hocam widgetları (hava durumu ve on off widget) yükledim ama açılmıyor, galiba kendi home screeni istiyor. Sen öyle mi kurdun?

kardeşim home u kurarsan bi değişiklik olmaz kurma hiç hava durumu ve on/off malesef çalışmıyor sanırım arc da çalıştı ama neo da olmadı :( yüklediysek uygulamalardan silebilirsin yada güncellemesini geri çekebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Wheatherman

@Circles ellerine sağlık dostum, sıkılmıştık bu sürümden, Mart sonuna kadar ilaç gibi geldi bu değişiklik.

Merak eden arkadaşlar için; her hangi bir kasma falan yok, paketten çıkan Home.apk ve WigdetPicker'ı kurmazsanız bazı Widget'lar çalışmıyor arkadaşar (Hava durumu ve Araçlar gibi). Bazı SS'ler:

gerçekten kaymak gibi geldi görsellik iyi oldu iyi ki bulmuşum

• arkadaşlar internete girmek için sadece kablosuz ağı kullanmak istiyorum.ağ modu olarak

YALNIZCA WCDMA
    YALNIZCA GSM
    WCDMA

yukarıdakilerden hangisini seçmem lazım?

bir diğer sorumda güncellemeler bazen güncellemeler çıkıyor akşama kadar güncelleme yapmaya çalşıyor ama güncelleme yapamıyor çünkü internet olmuyor.bu güncellemeleri nasıl kapatabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrumud -- 27 Şubat 2012; 20:02:05 >
  • quote:

quote:

Evet dostum, harika oldu bunu bulduğun, tekrar ellerine sağlık.
  • quote:

quote:

quote:

Evet dostum, harika oldu bunu bulduğun, tekrar ellerine sağlık.

bana arkaplanın lazım ödeşelim :D

• 
Sayfa: önceki 695696697698699
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.