Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (696. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 694695696697698
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burak_5866

valla kafayı yiyeceğim birisi bana yardım etsin.telefonda tüm çektiğim resimler görünüyor bugünküler görünmüyor nasıl işse.tekrar çıakrıp taktım yine yeni resimler gözükmüyor.astrodan bakıyorum görünüyor pc den görünmüyor.en son 283 nolu resim görünüyor gerisi görünmüyor benim bugünkü çektikleirm 312 noya kadar mesela.onalrı ansıl kopyalıyacam tek tek bluetoothla uğraşmak istemiyorum.başka pc de denedim onda da 283 den sonrası gözükmüyor.ama astro ile gözüküyor.

arkadaşlar lütfen yardım edin ya resimleri nasıl göreceğim ben.tek tek bluetoothla mı atacağım resimleri.
  • Arkadaşlar telefonum son zamanlarda özellikle internet tarayıcısında kasmaya başladı acaba neden olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 3 gün önce xperia neo ile aranıza katıldım
  • quote:

quote:

valla kafayı yiyeceğim birisi bana yardım etsin.telefonda tüm çektiğim resimler görünüyor bugünküler görünmüyor nasıl işse.tekrar çıakrıp taktım yine yeni resimler gözükmüyor.astrodan bakıyorum görünüyor pc den görünmüyor.en son 283 nolu resim görünüyor gerisi görünmüyor benim bugünkü çektikleirm 312 noya kadar mesela.onalrı ansıl kopyalıyacam tek tek bluetoothla uğraşmak istemiyorum.başka pc de denedim onda da 283 den sonrası gözükmüyor.ama astro ile gözüküyor.

arkadaşlar lütfen yardım edin ya resimleri nasıl göreceğim ben.tek tek bluetoothla mı atacağım resimleri.

Herhangi br program kullanip gizlemis olablr msnz yanlslikla? Ya da pc e taktgnzda gizle dednz mi? o yuzden olabilir..

• arkadaşlar telefonun widgetlerından sıkılanlar için Xperia S in widget ve değişen müzik çalar ara yüzü apk larını verdim linkte merak etmeyin hepsi güvenilir ve kastırmıyor 4 gündür kullanıyorum...

http://i.minus.com/1330381807/f8QVD7izSrQ_QqA1allpfQ/dhB7jVdV6XoWK.zip

app içindeki sadece.apk dosyalarını telde bir klasor oluşturup atın sonra da telden bir file açma programı ile açıp yükleyin memnun kalmazsanız ayarlar/uygulamalardan tüm uygulamaları açıp güncellediğiniz şeyin mesela müzik playerin sistemini bulup güncellemeleri kaldırın deyin eskiye dönersiniz..saygılarımla..

• quote:

Orijinalden alıntı: eternal soul

quote:

Orijinalden alıntı: HKN42

Xperia Neo m var. [4.0.2.A.0.62]‎ derleme sürümü var. root yapmak istiyorum. yapabilir miyim? yapabiliyorsam nasıl yapacağımı anlatan bi link var mı?

.62 sürümü için şu an root bulunmuyor sanırım. ama xda forumlarında yapan var mı oraya bakmak gerek.

Bootloader kilidi açılarak rootlanabiliyor. Xda'da açıklaması var. Tecrübeli olmayan kullanıcılar için önermem.

Not: BL kilidi açmak cihazı garanti dışına çıkarabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circles

arkadaşlar telefonun widgetlerından sıkılanlar için Xperia S in widget ve değişen müzik çalar ara yüzü apk larını verdim linkte merak etmeyin hepsi güvenilir ve kastırmıyor 4 gündür kullanıyorum...

app içindeki sadece.apk dosyalarını telde bir klasor oluşturup atın sonra da telden bir file açma programı ile açıp yükleyin memnun kalmazsanız ayarlar/uygulamalardan tüm uygulamaları açıp güncellediğiniz şeyin mesela müzik playerin sistemini bulup güncellemeleri kaldırın deyin eskiye dönersiniz..saygılarımla..

Görüntüleri varsa eklerseniz daha iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: carpediem77

Adana'da neo ya uygun kılıf bulabileceğim bir yer var mı? Bir türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

İstanbul'da zor bulunuyor, Adana'da daha zor olur. Gittigidiyor'a filan bakın isterseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.0 güncellemesi türkiye'ye ne zaman gelir acaba?teşekkürler
  • arkdaşlar bu internet üstünden erişim porgramı blip me kurmak için ugraşıyorum ama bir türlü onay kodu gelmiyor ? sorun nerede arkadaşım aynı programı iphone kurdu kode hemen geldi?kuramadım yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

4.0 güncellemesi türkiye'ye ne zaman gelir acaba?teşekkürler

Nisan'ın 2. veya 3. haftası muhtemelen
  • arkadaşlar merhaba nasılsınız sizlerden bir konuda yardım isteyecektim. Sorum özellikle poweramp kullananlara ben poweramp'ı satın alarak full olarak kullanmaktayım. Son 3 bilemedim 4 güncellemedir headset modunda arama geldiğinde durdur ve arama bitince devam et (kulaklığı takınca) modları çalışmamakta ve gorusme bittiği zaman bangır bangır müzik çalmakta bu daha önceden yoktu ben nerede yanlış yapıyorum acaba bu konuda ayarları bilen ve bana yardım edecek arkadaslara şimdiden teşekkür ediyorum kafayı yiyecem niye olmadığını bir turlu anlayamadım.
  • quote:

arkadaşlar telefonun widgetlerından sıkılanlar için Xperia S in widget ve değişen müzik çalar ara yüzü apk larını verdim linkte merak etmeyin hepsi güvenilir ve kastırmıyor 4 gündür kullanıyorum...

sağol on numara oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: SiLGEC

quote:

Orijinalden alıntı: eternal soul

quote:

Orijinalden alıntı: HKN42

Xperia Neo m var. [4.0.2.A.0.62]‎ derleme sürümü var. root yapmak istiyorum. yapabilir miyim? yapabiliyorsam nasıl yapacağımı anlatan bi link var mı?

.62 sürümü için şu an root bulunmuyor sanırım. ama xda forumlarında yapan var mı oraya bakmak gerek.

Bootloader kilidi açılarak rootlanabiliyor. Xda'da açıklaması var. Tecrübeli olmayan kullanıcılar için önermem.

Not: BL kilidi açmak cihazı garanti dışına çıkarabilir.

bu forumda bir bölümde okumuştum. neo v ya da arc konusundaydı sanırım. bl kilidini açarak root yapmaya çalışıyormuş arkadaş, derken bir şeyler olmuş, yapamamış. daha sonra yanlış hatırlamıyorsam telefonun ilk sürümüne döndürmüş. o şekilde aşmış olayı. 3-4 saat sürdü demişti.

bir yandan tırsıyorum bir yandan da öğrenmek gerek, karar veremedim yapmak için.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanky

quote:

sağol on numara oldu

olmamıııı :D

• quote:

Orijinalden alıntı: SiLGEC

quote:

Görüntüleri varsa eklerseniz daha iyi olur.

• benim telefonun bataryasında bir problem var sanırım gece yatmadan %35 lerde fln sabah kalkınca bakıyorum telefon kapanmış şarj %1 fln son zamanlarda böyle oldu.
  • .62 sürümü için bir root yöntemi anlatmışlar. ancak cwm ne işe yarıyor, bu yöntem kolay mı bilmiyorum...

http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-4-0-2-a-0-62-firmware-root-busybox-cwm
  • ACİL YARDIMM

Merhaba arkadaşlar telefon ile görüşme yaparken sesin az geliyor kulaklıktanmı konuşuyorsun gibi sorular alıyormusunuz? görüşmelerimde sürekli söylenen bu sıkıldım artık
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serkanky

quote:

sağol on numara oldu

olmamıııı :D

Hocam klasörde Home.apk da var? komple home screen de mi yenileniyor? ne farklar var?
    Emeğine sağlık bu arada teşekkürler

Edit:
    Hocam widgetları (hava durumu ve on off widget) yükledim ama açılmıyor, galiba kendi home screeni istiyor. Sen öyle mi kurdun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumutk -- 27 Şubat 2012; 14:48:23 >

• 
Sayfa: önceki 694695696697698
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.