Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (698. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
814.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 696697698699700
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mr_luci

arkadaşlar internete girmek için sadece kablosuz ağı kullanmak istiyorum.ağ modu olarak

YALNIZCA WCDMA
    YALNIZCA GSM
    WCDMA

yukarıdakilerden hangisini seçmem lazım?

bir diğer sorumda güncellemeler bazen güncellemeler çıkıyor akşama kadar güncelleme yapmaya çalşıyor ama güncelleme yapamıyor çünkü internet olmuyor.bu güncellemeleri nasıl kapatabilirim?

Kablosuz internet için hangisini seçtiğiniz önemli değil, veri iletişimi kapatmayı unutmayın. Yalnızca gsm seçerseniz telefon 2G modunda (3G çalışmaz) ve şarj süresi biraz uzar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F5

Arkadaşlar ekran koruyucusuz kullanan var mı telefonu? Şimdi koruyucuyu çıkarttım ve ekran acayip güzelleşti. Ekran koruyucusuz kullanmayı düşünüyorum. Adam gibi bir ekran koruyucu bulamadım her yeri aramama rağmen..

Ben varım. Tam 4 ay oldu alalı, ekran koruyu yaptıramadım bir türlü, daha doğrusu mat yaptıran arkadaşların görüntüsünü beğenmedim bir kaç kerede ben heves ettim türkcell tim 2 haftadır oyaladı getircem diyip getiremedi. bende alıştım kullanıyorum böyle. Ama devamlı deri kılıfında muhafaza ediyorum, çekçekli olan. Vatandan teli alırken 10 liraya almıştım. TCase markası %100 derimi onuda bilmiyorum. Sen sorunca merak ettim ufak da olsa çizik varmı diye, camı, ön kasa arka kapak en ufak çizik yok şuanda.

• @Circles görüntüler için teşekkürler, güzel duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fozata

quote:

Arkadaşlar ekran koruyucusuz kullanan var mı telefonu? Şimdi koruyucuyu çıkarttım ve ekran acayip güzelleşti. Ekran koruyucusuz kullanmayı düşünüyorum. Adam gibi bir ekran koruyucu bulamadım her yeri aramama rağmen..

Ben varım. Tam 4 ay oldu alalı, ekran koruyu yaptıramadım bir türlü, daha doğrusu mat yaptıran arkadaşların görüntüsünü beğenmedim bir kaç kerede ben heves ettim türkcell tim 2 haftadır oyaladı getircem diyip getiremedi. bende alıştım kullanıyorum böyle. Ama devamlı deri kılıfında muhafaza ediyorum, çekçekli olan. Vatandan teli alırken 10 liraya almıştım. TCase markası %100 derimi onuda bilmiyorum. Sen sorunca merak ettim ufak da olsa çizik varmı diye, camı, ön kasa arka kapak en ufak çizik yok şuanda.

Ya bende sadece silikon kılıf var arka kapağı koruyan.. 2 farklı yerden parmak izi bırakmayan, çok ince dedikleri ekran koruyucu aldım. Renk cümbüşü içinde karıncalanmalar oluyor ve netliği kayboluyor. İlk defa ekran koruyucusuz gördüm şimdi inanamadım ekranın bu kadar güzel olduğuna.. Ben de o çek çekli kılıflardan alayım o zaman. Silikon kılıfı boşuna almışım. Bir de beyaz mycover aldım sert arka kapaklı o da 2 haftada kirlendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F5 -- 27 Şubat 2012; 20:23:32 >

• quote:

quote:

quote:

Ya bende sadece silikon kılıf var arka kapağı koruyan.. 2 farklı yerden parmak izi bırakmayan, çok ince dedikleri ekran koruyucu aldım. Renk cümbüşü içinde karıncalanmalar oluyor ve netliği kayboluyor. İlk defa ekran koruyucusuz gördüm şimdi inanamadım ekranın bu kadar güzel olduğuna.. Ben de o çek çekli kılıflardan alayım o zaman. Silikon kılıfı boşuna almışım. Bir de beyaz mycover aldım sert arka kapaklı o da 2 haftada kirlendi.

SD yayından HD yayına geçmek gibi :)
    keşke gorilla glass filan olsaymış ozaman normal cepte taşırken kılıfta gerekmezdi kanımca, kitapçığını okumuştum ekranı için Cam diyordu Green Life politikası doğa için üretilen telefon olduğundan pvc plastik kullanmamışlar sanırım ekran için. Ekranı çizilmesi zor ama düşürdüğünde parçalanacak hissi uyandırıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

SD yayından HD yayına geçmek gibi :)
    keşke gorilla glass filan olsaymış ozaman normal cepte taşırken kılıfta gerekmezdi kanımca, kitapçığını okumuştum ekranı için Cam diyordu Green Life politikası doğa için üretilen telefon olduğundan pvc plastik kullanmamışlar sanırım ekran için. Ekranı çizilmesi zor ama düşürdüğünde parçalanacak hissi uyandırıyor.

Aynen Bu arada gorilla glass bile olsa kılcal çizikler oluyor. Motorola Defy en iddialısı mesela onu iğneyle falan çiziyorlar. Kılcal çizikler oluşuyor. Bu ekranda da öyle abartı çizikler oluşacağını sanmıyorum ama kılcal çizikler bile benim gözüme takılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr_luci

arkadaşlar internete girmek için sadece kablosuz ağı kullanmak istiyorum.ağ modu olarak

YALNIZCA WCDMA
    YALNIZCA GSM
    WCDMA

yukarıdakilerden hangisini seçmem lazım?

bir diğer sorumda güncellemeler bazen güncellemeler çıkıyor akşama kadar güncelleme yapmaya çalşıyor ama güncelleme yapamıyor çünkü internet olmuyor.bu güncellemeleri nasıl kapatabilirim?

Dostum internete girebilmek için iki yol var. Kablosuz Ağlar (Wifi), birde Mobil ağlar (3G-edge). Yukardaki yazdıkların mobil ağ özellikleri. Mobil ağı da wifiyide etkin/pasif yaparak internetide kesebilirsin (masaüstü widgetlar daha pratik ben öyle kullanıyorum).

WCDMA da 3g için yüksek bağlantı standardı. Bizim operatörlerden ne kadardan destek var hangi operatör kullanıyor bilmiyorum.

Tanımı: WCDMA (Wideband Code Division Multiple Access) 3G uygulamaları için kullanılan bir GSM ağıdır. Yüksek hızlı iletişim protokolü olan W-CDMA, Japon FOMA sistemi ve UMTS sistemler için 3G uygulamalarda kullanılmaktadır.

Güncelleme kısmındaki sorun ise: Ayarlar / Hesaplar ve Uygulamalar / Arkaplan Veri trafiğ vs bütün bunları kapatmanı öneririm. İhitiyacın olduğun tekrar aktif yapabilirsin. Bunu güncelleme olarak kastım program oyun vb olarak yeni sürüm yükseltme değilde daha çok arka planda facebook, whatsapp, gmail gibi programların verileri eşitlemek için yapılıyor. Program Güncellemeleri marketten yapılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Circles

quote:

Orijinalden alıntı: kumutk

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serkanky

quote:

arkadaşlar telefonun widgetlerından sıkılanlar için Xperia S in widget ve değişen müzik çalar ara yüzü apk larını verdim linkte merak etmeyin hepsi güvenilir ve kastırmıyor 4 gündür kullanıyorum...

http://i.minus.com/1330381807/f8QVD7izSrQ_QqA1allpfQ/dhB7jVdV6XoWK.zip

app içindeki sadece.apk dosyalarını telde bir klasor oluşturup atın sonra da telden bir file açma programı ile açıp yükleyin memnun kalmazsanız ayarlar/uygulamalardan tüm uygulamaları açıp güncellediğiniz şeyin mesela müzik playerin sistemini bulup güncellemeleri kaldırın deyin eskiye dönersiniz..saygılarımla..

sağol on numara oldu

olmamıııı :D

Hocam klasörde Home.apk da var? komple home screen de mi yenileniyor? ne farklar var?
    Emeğine sağlık bu arada teşekkürler

Edit:
    Hocam widgetları (hava durumu ve on off widget) yükledim ama açılmıyor, galiba kendi home screeni istiyor. Sen öyle mi kurdun?

kardeşim home u kurarsan bi değişiklik olmaz kurma hiç hava durumu ve on/off malesef çalışmıyor sanırım arc da çalıştı ama neo da olmadı :( yüklediysek uygulamalardan silebilirsin yada güncellemesini geri çekebilirsin

circles öncelikle emeğine sağlık..'home apkyı kurup kaldırdığımızda cihazdaki klasörlerimiz siliniyor ve fabrika ayarlarına dönüyor' demiş bir arkadaşımız bu doğrumudur acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: HKN42

quote:

arkadaşlar telefonun widgetlerından sıkılanlar için Xperia S in widget ve değişen müzik çalar ara yüzü apk larını verdim linkte merak etmeyin hepsi güvenilir ve kastırmıyor 4 gündür kullanıyorum...

app içindeki sadece.apk dosyalarını telde bir klasor oluşturup atın sonra da telden bir file açma programı ile açıp yükleyin memnun kalmazsanız ayarlar/uygulamalardan tüm uygulamaları açıp güncellediğiniz şeyin mesela müzik playerin sistemini bulup güncellemeleri kaldırın deyin eskiye dönersiniz..saygılarımla..

home apk yi yükleyip geri sildiğinizde fabrika ayarlarına dönüyor ana ekran ve menü :) klasörleriniz varsa gidiyor dikkat edin ona göre :) menüdeki düzeniniz de tamamen mahvoluyor haberiniz olsun :)

klasör derken?
    sdkarttaki veriler falan da mı gidiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: ford0692

arkadaslar neo pıyasada pek yok uretımı durmus heralde neo v de teknosada 850 HB 770 VATANDA 840 nedersınız alıyımmı hb den yoksa ındrm gelırmı bekleyımmı

vay be 4 ay olmuş neoyu alalı vatandan 850 ye almıştım %25 indirimle. şimdi Neo V yi bu fiyata veriyorlarsa pahalı. ÖTV filan da arttı ondanda olabilir ama ben yerinde olsam Andorid 4.0 ice cream sandwich li cihazlar gelecek onları beklerdim. iphone un kar pastasından yemek için büyük firmalar harıl harıl çalışıyorlar. sony, htc, lg samsung zaten bayadır var. sony cephesinde - ericssonu da aldıktan sonra yeni xperia serisi çıkartıyor. Tabi bu söylediklerim durumuna acil olarak bakmadığımdan, acilse sıcak kampanyalardan neo v alabilirsin. sonuçta ics 4.0'ı oda nisanda alacak diye biliyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sağol on numara oldu

Hocam klasörde Home.apk da var? komple home screen de mi yenileniyor? ne farklar var?

Edit:
    Hocam widgetları (hava durumu ve on off widget) yükledim ama açılmıyor, galiba kendi home screeni istiyor. Sen öyle mi kurdun?

kardeşim home u kurarsan bi değişiklik olmaz kurma hiç hava durumu ve on/off malesef çalışmıyor sanırım arc da çalıştı ama neo da olmadı :( yüklediysek uygulamalardan silebilirsin yada güncellemesini geri çekebilirsin

önce home u ve widgetpickerı sonra diğerlerini kurunca hepsi çalıştı bende..

• quote:

Orijinalden alıntı: nacre2861

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sağol on numara oldu

Edit:

circles öncelikle emeğine sağlık..'home apkyı kurup kaldırdığımızda cihazdaki klasörlerimiz siliniyor ve fabrika ayarlarına dönüyor' demiş bir arkadaşımız bu doğrumudur acaba?

Hiç alakası yok arkadaşım, kim ki onu diyen? Nasıl bir sorun oluşmuş?
    Hepsini kurdum şu anda, telefonu 2 kere kapatıp açtım, gayet de sorunsuz kullanılıyor. Üstelik de hepsini ayrı ayrı kaldırmak da çok kolay. Tavsiye ederim, renk geldi telefona.

Ayrıca ON/OFF ve Hava durumu widget'ları da çalışıyor bende Circles.

Bu da ON/OFF widget'ı:
     ^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^

Normalde simgesi 2x1'lik bir yer kaplıyor, üzerine bastığınızda bu şekilde açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer.f -- 27 Şubat 2012; 21:47:25 >

• Ana Ekrana oluşturduğunuz klasörler gidiyor. Sd kartla alakası yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheatherman

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sağol on numara oldu

Edit:

Hiç alakası yok arkadaşım, kim ki onu diyen? Nasıl bir sorun oluşmuş?
    Hepsini kurdum şu anda, telefonu 2 kere kapatıp açtım, gayet de sorunsuz kullanılıyor. Üstelik de hepsini ayrı ayrı kaldırmak da çok kolay. Tavsiye ederim, renk geldi telefona.

Ben dedim. Home apk yi kaldır da ne olduğunu gör :) uyduracak değilim herhalde :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SoldaTr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

benim telefonun bataryasında bir problem var sanırım gece yatmadan %35 lerde fln sabah kalkınca bakıyorum telefon kapanmış şarj %1 fln son zamanlarda böyle oldu.

bu aralar bende de öyle olmaya başladı.

.42 ye geçince %10 a düşünce kapanmaya başladı.

.62 ye geçince de %30 lardayken bir uygulama yada wifi açınca batarya boş demeye başladı.

Diğer arkadaşlarda da böyle bir şarjı yanlış gösterme sorunu oldumu acaba?

Ben .42 deyim sorun yok. Çalışan hizmetler'i kontrol edin bence kesin açık kalmış bir uygulama sömürüyodur pili.

aslında bu aralar oyunlara çok daldım, gereksiz uygulamaları vs silmek lazım. temizledikten sonra dediğiniz gibi arkaplanı sıkı tutayım.

• quote:

Ben dedim. Home apk yi kaldır da ne olduğunu gör :) uyduracak değilim herhalde :)

Dostum home.apk kaldırılır mı hiç? Güncellemeyi kaldıracaksın sadece. Üstelik 2 kere güncellemeyi çekip tekrar Xperia S'inkini kurdum, hiçbir sorun yok. Üstelik oluşturduğum "Oyunlar" klasörü de aynen duruyor mesela ana ekrandaki.

Örnek:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer.f -- 27 Şubat 2012; 21:48:35 >

• quote:

quote:

Dostum home.apk kaldırılır mı hiç? Güncellemeyi kaldıracaksın sadece. Üstelik 2 kere güncellemeyi çekip tekrar Xperia S'inkini kurdum, hiçbir sorun yok. Üstelik oluşturduğum "Oyunlar" klasörü de aynen duruyor mesela ana ekrandaki.

Örnek:

öncelikle cevap için tşkkürler..anlayamadığım home apk kurduktan sonra hoşumuza gitmedi kaldırmamızın ne mahsuru var açıklayabilirsen sevinirim cihaz neden fabrika ayarlarına dönsün ki?

• quote:

öncelikle cevap için tşkkürler..anlayamadığım home apk kurduktan sonra hoşumuza gitmedi kaldırmamızın ne mahsuru var açıklayabilirsen sevinirim cihaz neden fabrika ayarlarına dönsün ki?

Dostum Home.apk ana sistem bileşenlerinden birisidir. Daha doğrusu "Sony Ericsson Ana Sayfa" yazılımını kuran apk'dır, diğer bir deyişle telefonun o gördüğümüz 5 ekranının altyapısı, şekli şemalini belirleyen şablondur diyebiliriz. Bizim burada kurduğumuz onun yerine geçiyor, onu değiştiriyor. Yani yeni kurduğumuzdan sıkıldığımızda kaldırmayacağız, kaldırırsak sistem bileşenlerinden en önemlisi silinmiş olur. Yapmamız gereken şey "Güncellemeyi geri çek"mektir. Yani son kurduğumuz değişikliği geri alırız. Olay bundan ibaret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer.f -- 27 Şubat 2012; 22:15:02 >
  • Home.apk yi silmeyin sakın ben bir kere sildim sonra düzeltemedim mecbur pc companiondan onar demek zorunda kaldım. Güncellemeyi kaldır demeniz hiç bir sorun çıkarmaz tabi.
  • quote:

quote:

Dostum Home.apk ana sistem bileşenlerinden birisidir. Daha doğrusu "Sony Ericsson Ana Sayfa" yazılımını kuran apk'dır, diğer bir deyişle telefonun o gördüğümüz 5 ekranının altyapısı, şekli şemalini belirleyen şablondur diyebiliriz. Bizim burada kurduğumuz onun yerine geçiyor, onu değiştiriyor. Yani yeni kurduğumuzdan sıkıldığımızda kaldırmayacağız, kaldırırsak sistem bileşenlerinden en önemlisi silinmiş olur. Yapmamız gereken şey "Güncellemeyi geri çek"mektir. Yani son kurduğumuz değişikliği geri alırız. Olay bundan ibaret.

çok teşekkür ederim ilgine alakana.....

• 
Sayfa: önceki 696697698699700
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.