Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (638. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 636637638639640
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün teli düşürdüm köşeleri zedelendi ne yazık ki. Kasa değiştirmeyi düşünüyorum nerelerde yapılır acaba bilgisi olan var mi ? Ebay almak istemiyorum ugrasilmaz onla daha önce bi kasa degistiriyim dedim parçaladim teli birde ne kadara patlar bana çok belli olmuyor ama takintiliyim böyle konularda...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ehlika

Para puan olayı nedir?

world cardı olanlar için yüzde 10 para puan geliyo buda 85 lira eder.Bende isterdim -85 tlye sipariş vereyim ama yok. :(
  • arkadaşlar, biraz üşengeçlik yapıyor gibiyim kusura bakmayın. arka sayfalarda paylaşılmıştı, fakat bakmak için çok fazla vaktim yok. postları tek tek okumam gerek

1.si, telefonun ekranına şeffaf jelatin istiyorum.
    2.si, telefon kapağı, kılıf istiyorum.

hangilerini kullanıyorsunuz, nereden buldunuz?

eğer ebaydan alışveriş yapılacaksa nasıl yapılıyor? biri açık açık anlatabilir mi?

en başta söylediğim gibi üşengeçlik yapıyorum kusura bakmayın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serhat_silvan

quote:

Para puan olayı nedir?

Word karta alırsan %10 para puan kazanıyorsun

Hepsiburada.com da geçerli mi?

Evet zaten orda geçerli
  • Arkadaşlar şuan araştırma yaparken bir sayfada yorum gördüm şöyle ki ...android tellerde tüm uygulamalar hafıza kartına taşınamıyor diye.Bu telefonun da hafızası az diye biliyorum.Eğer ben,atıyorum 32 gb ekran kartı alırsam bu sıkıntıdan kurtulabilirmiyim ? yoksa gerçekten android tellerde tüm uygulamalar hafıza kartına taşınamıyor mu ?
  • Beyler ben bu telefona usb takılıyor diye biliyorum ama takılmıyor galiba görünürde öyle bir boşluk görünmüyor tüh ya lazım olacaktı orasa flash belleğim için neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.rex

bugün teli düşürdüm köşeleri zedelendi ne yazık ki. Kasa değiştirmeyi düşünüyorum nerelerde yapılır acaba bilgisi olan var mi ? Ebay almak istemiyorum ugrasilmaz onla daha önce bi kasa degistiriyim dedim parçaladim teli birde ne kadara patlar bana çok belli olmuyor ama takintiliyim böyle konularda...

Yardım lütfen arkadaşlar bilgisi olan yok mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLACK-SEA-61

Arkadaşlar şuan araştırma yaparken bir sayfada yorum gördüm şöyle ki ...android tellerde tüm uygulamalar hafıza kartına taşınamıyor diye.Bu telefonun da hafızası az diye biliyorum.Eğer ben,atıyorum 32 gb ekran kartı alırsam bu sıkıntıdan kurtulabilirmiyim ? yoksa gerçekten android tellerde tüm uygulamalar hafıza kartına taşınamıyor mu ?

Telefon hafıza 380 mb. Taşınamayan uygulamaları pc yardımıyla taşıyabiliyorsun. Ama bazılarında sorun çıkıyor. Mesela widget çalışmıyor.
    O yüzden ben taşımadım. Telefonumda 55 civarında uygulama var. Telefonda 70-80 mb civarı boş alan var. Bence hafıza sıkıntısı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan307

Beyler ben bu telefona usb takılıyor diye biliyorum ama takılmıyor galiba görünürde öyle bir boşluk görünmüyor tüh ya lazım olacaktı orasa flash belleğim için neyse

Usb takmak için usb otg (on the go) kablosu alman gerekiyor. Ve rootlayıp 1-2 uygulama yükleyerek usb bellek kullanabiliyorsun. Forumda yapan arkadaşlar vardı.
  • sağol.Widget dediğin ne oluyor ? belki güncellemelerle,o dediklerin de taşınabilir ilerde.
  • selam

telefonun wifi bağlantısı nasıl ? kaliteli mi ?
  • Arkadaşlar hepsiburada comdan bugün sipariş versem antalyaya ne zaman ulaşır ? Tecrübelerinize göre çünkü 3 gün sonra başka şehire gidecem.pazartesi elimde olması alzım.
  • quote:

Arkadaşlar hepsiburada comdan bugün sipariş versem antalyaya ne zaman ulaşır ? Tecrübelerinize göre çünkü 3 gün sonra başka şehire gidecem.pazartesi elimde olması alzım.

Süper hızlı gönderi yoksa Pazartesiye gelmesi çok düşük ihtimal, varsa bile zor yarın Pazar olduğu için
  • süper hızlı gönderi var.Çok kötü oldu bence de salı gelir çünkü dediğin gibi yarın pazar olduğundan.Bunu hiç düşünememiştim.
  • Bende hepsiburadanın deposu ile aynı ilçe de oturuyorum.Bana ne zaman ulaşır acaba pazartesi verilse pazartesi akşama doğru gelir mi?
  • Acaba bu gönderne işlemi sadece istanbuldan mı oluyor yoksa dediğin gibi illerde depaları var mı ?
  • quote:

Acaba bu gönderne işlemi sadece istanbuldan mı oluyor yoksa dediğin gibi illerde depaları var mı ?

Sadece İstanbul diye biliyorum
  • Forumda yeni neo alanlar vardı.hEPSİBURADA COMDAN SÜPER HIZLI GÖNDERİYLE ALANLAR SÖYLEYEBİLİR Mİ ? KAÇ GÜNDE KARGO ELİNİZE ULAŞTI ACABA ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiLGEC

Teşekkür ettim SilGEC. Bende yükliyim Task Killer
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

selam

telefonun wifi bağlantısı nasıl ? kaliteli mi ?

Proda, yan odadan çekmediğine şahit oldum. Bişey demek istemiyorum şimdi, adı çıkmasın telefonun. Ben yanlış yapmışımdır belki
  • 
Sayfa: önceki 636637638639640
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.