Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (636. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 634635636637638
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu kapatıp açınca ekrana eklediğim kısayollar kalkıyor .birde menü uygulamalari ben düzgünce sıralıyorum kapanıp açılınca o sıra bozuluyor birde bir sürü yeni menü sayfası açıyor.bunu düzeltmenin yolu yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ısınma konusu çok abartılmış yoksa, bana mı öyle geldi? Aynı anda internete girip, müzik dinleyip, görüşme yapacak halimiz yok. Ben günde 2-3 saat müzik dinleme arasıra gps ve internetten müzik, video indiriyorum yani az çok kullanıyorum hiç ısınmaya tanık olmadım. Ha telefonla görüşme derseniz günde toplasan 15-20 dakikayı geçmiyor çünkü o işi diğer hattımda yaptığım için Neo'yu konuşma ağırlıklı kullanmıyorum alo mu, alo cinsinden ısıyı hissedecek kadar uzun kullanmadığımdan herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

quote:

Orijinalden alıntı: FuXiN

bi şey değil
    yeter ki sorunuz hakkında fikrimiz olsun
    yardımcı olabilirsek ne ala :-D

Eyv hocam.

Son olarak market dışında kullandığınız, apk indirebileceğim en iyi siteler hangileridir?

Google
  • .Her soruya,soruna yardım etmeye çalışan Siz forum üyelerine çok teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLACK-SEA-61 -- 4 Şubat 2012; 19:08:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_5866

Arkadaşlar telefonu kapatıp açınca ekrana eklediğim kısayollar kalkıyor .birde menü uygulamalari ben düzgünce sıralıyorum kapanıp açılınca o sıra bozuluyor birde bir sürü yeni menü sayfası açıyor.bunu düzeltmenin yolu yok mu?

Telefonunuz güncel en son sürüme sahip mi? Güncel versiyonla bu sorunu kaldırdılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberSheyTaN

quote:

Orijinalden alıntı: burak_5866

Arkadaşlar telefonu kapatıp açınca ekrana eklediğim kısayollar kalkıyor .birde menü uygulamalari ben düzgünce sıralıyorum kapanıp açılınca o sıra bozuluyor birde bir sürü yeni menü sayfası açıyor.bunu düzeltmenin yolu yok mu?

Telefonunuz güncel en son sürüme sahip mi? Güncel versiyonla bu sorunu kaldırdılar.

Sanırım son sürüme sahiptir arkadaş. Bende de aynı durum söz konusu. root yaptıktan sonra taşıdığım programlarda oluyor bu genelde
  • İlginç bende hiç bir sorun yok. Sadece 2.3.3te vardı yani telefounu ilk aldığımda ama güncelleyip 2.3.4 e geçince sorun tamamen ortadan kalktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

quote:

quote:

bi şey değil

Eyv hocam.

Son olarak market dışında kullandığınız, apk indirebileceğim en iyi siteler hangileridir?

Google

'Program adı' + apk diyosun yani?

Appplanet falan varmış heralde, onun gibi siteler ama güvenilir olan bişeyler varsa diye sormuştum. Ama googlesa tamam

• Arkadaşlar telefonu sipariş ettim. Bir kaç güne elimde olacaktır. Telefon elime ilk geçtiğinde ne yapmalıyım ? Şarja mı takacağız ? Bu konularda bilgilendirirseniz sevinirim.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrainDamaged

Arkadaşlar telefonu sipariş ettim. Bir kaç güne elimde olacaktır. Telefon elime ilk geçtiğinde ne yapmalıyım ? Şarja mı takacağız ? Bu konularda bilgilendirirseniz sevinirim.

Saygılar.

Telefonu açıp şarjı tamamen bitir, daha sonra şarja tak. Dolunca çıkarabilirsin. 12 saat filan beklemene gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

quote:

Arkadaşlar telefonu sipariş ettim. Bir kaç güne elimde olacaktır. Telefon elime ilk geçtiğinde ne yapmalıyım ? Şarja mı takacağız ? Bu konularda bilgilendirirseniz sevinirim.

Saygılar.

Telefonu açıp şarjı tamamen bitir, daha sonra şarja tak. Dolunca çıkarabilirsin. 12 saat filan beklemene gerek yok

Teşekkürler tamda istediğim cevap buydu çünkü bazıları 12 saat bazıları 1 gün şarjda dursun diyorlar o yüzden kafam karışmıştı. Yani geldiği zaman direk kutudan çıkarıp kullanabiliyorum. İlginiz için teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

Saygılar.

Teşekkürler tamda istediğim cevap buydu çünkü bazıları 12 saat bazıları 1 gün şarjda dursun diyorlar o yüzden kafam karışmıştı. Yani geldiği zaman direk kutudan çıkarıp kullanabiliyorum. İlginiz için teşekkürler.

Artık eskide kaldı o tür şeyler

• quote:

quote:

quote:

quote:

Saygılar.

Artık eskide kaldı o tür şeyler

Aynen bunlar artık birer halk efsanesi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

quote:

quote:

bi şey değil

Eyv hocam.

Google

'Program adı' + apk diyosun yani?

Appplanet falan varmış heralde, onun gibi siteler ama güvenilir olan bişeyler varsa diye sormuştum. Ama googlesa tamam

http://approb.com/ Ücretli uygulamaları buradan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

• quote:

Saygılar.

Hayırlı olsun.Hepsiburada dan mı sipariş verdin ?
  • DüN xperia serilerinin bayağı videoalrını izledim.Live Dock yardımıyla telefona mouse,klavye ve joystick bağlayabiliyoruz.ve telefonu da led ekrana bağladıktan sonra 10 numara oldu sana bilgisayar.Fakat oyun oynarken bilgisayar kadar kaliteli oyunlar oynatmaz diye düşünüyorum.Genelde basit tarz oyunlar olur.Ama televizyona bağlayarak kocaman ekrandan internete girebiliriz.Bu çok güzel bir özellik olsa da,saatlerce araştırmam sonucunda Türkiyede satılan Live Dock aparatı bulamadım,hep yurtdışında var galiba.Eğer bu konu hakkında bilgisi olan varsa çok sevinirim.Acaba Türkiyede satılıyor olabilir mi ? çünkü nette hiçbir bilgi yok.
  • Bende an itibariyle hepsiburada.com dan Kdv dahil 819 tl ye aldım.
    Neo V ile bunun arasında kaldım camera ve yanında gelen kulaklık + 8Gb hafıza kartı daha cazip geldi ve neo sipariş verdim.
    Sizce iyi yapmışmıyım birde bütün sayfalara bakamadıgım için telefonda herhangi bir sorun yoktur inşallah
  • quote:

Bak bende Pro var, Neonun onun klavyesizi olduğunu düşünürsek (bildiğim kadarıyla hiç bi fark yok aralarında ama emin değilim) kesin tavsiye ederim. Kafanda şüphe kalmaması için git bi Vatan mağazasına, Neoyu incelemek istiyorum de, bak sağına soluna fotoğraf çek ona göre karar ver.

Kendimi kötü hissetmeye başladım, her konuya Pro var bende falan yazıyorum.

Benim de bi iki sorum var ama hep havada kalıyor. Yine yazıyım cevap veren çıkar belki. Geri tuşuna basarak çıktığımız bazı uygulamalar arka planda çalışmaya devam ediyor dimi? Mesajlar mesela, veya kayıtlar. Bunun böyle olmaması için napıcaz, çıkınca kapatsın o uygulamayı. Atıyorum Opera Miniden çıkınca çalışmaya devam ediyor, kendi içinde bi kapat düğmesi falanda yok. Ama Dolphin browser indirdim, basıyosun menü tuşuna kapat komutu var, efendi gibi kapanıyor kendiliğinden. Rootla falan halledilecek bişey mi acaba bu? Ayarlar açıkken 15-20 mb ram yiyor arkada. Hep girip manuel olarak kapatmakta sıkıcı. Yol gösterin napıyım?

Home tuşuna basarsan açık kalır, geriye basarsan önbellekte tutar. Bellekte kalması büyük sorun değil. Zaten Android eğer bellek yetersiz gelirse kendisi kapatıyor.
    Ben task killer'a saatte bir kill yap diye ayarladım. Sorun yaşamıyorum.

• Hayırlı olsun,ehlika güle güle kullanırsın inşallah.Bende almakla almamak arasındayım,hala araştırmaya devam ediyorum.849 tlye aldın heralde..Çünkü öyle gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ehlika

Bende an itibariyle hepsiburada.com dan Kdv dahil 819 tl ye aldım.
    Neo V ile bunun arasında kaldım camera ve yanında gelen kulaklık + 8Gb hafıza kartı daha cazip geldi ve neo sipariş verdim.
    Sizce iyi yapmışmıyım birde bütün sayfalara bakamadıgım için telefonda herhangi bir sorun yoktur inşallah

telefonun hayırlı olsun f/p olarak alınabilecek en güzel telefonu aldın...telefonun geldiğinde 2.3.4 güncellemesini telefonuna kurmanı tavsiye ederim....
  • 
Sayfa: önceki 634635636637638
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.