Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (623. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
814.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 621622623624625
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

la havle sizene arkadaşım ister 0 dan girerim ister m den girerim.keyfimin kahyasımısınız.19 liraya zaten 1gb internet sms dakika paketi alıyorum fakat süresi dolmuş hatta yeterli lira olmayıncada yenilememiş paketi lazım oldu 0.facebook. adam gibi soru soruyoruz adam gibi insanlar vardır diye ama avellik diz boyu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drakin -- 2 Şubat 2012; 0:42:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakin

@sercan307 sağol hocam.

la havle sizene arkadaşım ister 0 dan girerim ister m den girerim.keyfimin kahyasımısınız.19 liraya zaten 1gb internet sms dakika paketi alıyorum fakat süresi dolmuş hatta yeterli lira olmayıncada yenilememiş paketi lazım oldu 0.facebook. adam gibi soru soruyoruz adam gibi insanlar vardır diye ama avellik diz boyu...

Yanlış anlama kardeşim , arkadaşın dediğini bana da dershanede bi arkadaşım demişti ondan dolayı güldüm :)) takılma bu kadar
  • Bu telefon hb de 829 tl ye düştü. Öyle bir heyecanla tıkladım ki telefonun butonuna ve sayfa açıldığında sadece kırmızısının stokta olduğunu farkettim. Laciverti sanırım bitti. Kırmızılarını da satmak için bu fiyata indirmiş olabilirler. Sırf bu yüzden sipariş etmedim telefonu. Bende ki şansa bak ya. En düşük fiyata bulduk o da içi boş çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fzt_66

arkadaşlar benim telefonumun internet bağlantısıyla ilgili birkaç sorunum var.
    1- telefonla wifi ile internete bağlandıktan 20-30 dk sonra bağlantı kesiliyo ve modeme bağlanamıyo modem üzerindeki ışıklar tamamı yandığı halde.
    2- mobil veri etkin yaptığım halde edge simgesi belirmiyo ve internete bağlanamıyorum bu durum bugün oldu daha önce böyle olmuyordu.

1. Sorun bende de var. Bi daha modemi kapat ac oyle duzeliyo. Tek benim wifi de oluyo x10 da da boyle oluyodu.
  • Ben dayanamadım hepsiburadadan sipariş verdim.Birde world card %10puanda verilecek iyi oldu.Renk kırmızı falan dinlemedim aldım.Peki geldik buna bir kılıf almaya ne önerirsiniz beyler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lujin

Ben dayanamadım hepsiburadadan sipariş verdim.Birde world card %10puanda verilecek iyi oldu.Renk kırmızı falan dinlemedim aldım.Peki geldik buna bir kılıf almaya ne önerirsiniz beyler?

hayırlı uğurlu olsun telefonunuz.
    kılıf kullanmıyorum önermiyorum da. hangi telefon olursa olsun kabalaştırıyor. derdiniz çizilme ise, bir komple kasa jelatin alırsınız mis gibi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

Arkadaşlar Toshiba 16 gb class 4 önerir misiniz, hd video izlerken falan problem çıkarır mı? Class 4 olması şüphelendiriyor ama sonuçta markası toshiba, diğer class 4'lerden üstün olabilir, kullanan varsa yorum bekliyorum

kullanmadım toshiba ama class 4'ten iyi bir hd performansı beklemeyin. gerçi belli de olmaz ama yine de kimse garanti edemez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

quote:

Orijinalden alıntı: Okeanus

Telefonda ısınma problemi sizde de oluyor mu konuşurken ya da oyun oynarken ?

Her cihaz, yapısı gereği ısınır o tür uygulamalar kullanırken, haliyle benimki de ısınıyor, ancak problem olacak kadar ısınma yok. Hatta hissetmedim diyebilirim daha öyle aşırı bir sıcaklık artışı.

ısınma olayı arkadaşın da dediği gibi sorun edilecek birşey değil, zira bir problem değil. suyla çalışmıyor, elektrik gücüyle çalışıyor bu cihazlar. işlem yaptıkça, akım yükseldikçe ısı ortaya çıkıyor. gayet normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan307

Bu telefon hb de 829 tl ye düştü. Öyle bir heyecanla tıkladım ki telefonun butonuna ve sayfa açıldığında sadece kırmızısının stokta olduğunu farkettim. Laciverti sanırım bitti. Kırmızılarını da satmak için bu fiyata indirmiş olabilirler. Sırf bu yüzden sipariş etmedim telefonu. Bende ki şansa bak ya. En düşük fiyata bulduk o da içi boş çıktı.

peki kırmızısını hiç gördünüz mü gerçekte? bence gayet hoş bir rengi var. ben gri kullanıyorum ama tek seçeneğim olsa kırmızıyı da almaktan çekinmezdim. yeni ford focus'ların koyu kırmızı bir rengi var, 2000tl fark veriyorsun o renk için, ismi candy red. ona benziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

Orijinalden alıntı: otherworld

arkadaşlar belki binlerce konuşulmuştur eminim ama 3g üzerinden görüntülü konuşma yapamadık. bu sorun ne zaman yapılacak?

sadece bu özelliği yüzünden neredeyse ben bu S.E lerden ve HTC lerden vaz caymak üzereyim, ya samsung yada nokia düşünmeye başladım nokia 701 sağlam ve stabil ancak belle (android yok) samsung ise android ve her ikiside 3G şebeke üzerinden görüntülü görüşmeyi destekliyor. gerçekten kararsız kaldım . benim için 3G görüntülü görüşme olmazsa olmazlardan,
    Neo ile samsung android olmasına ve aynı sürümlere sahip olmasına rağmen nedense S.E neo 3G görüntülü görüşmeyi desteklemiyor.

şurda biray beklersen ics 4 ile bu sorun ortadan kalkacak ve neo veya neo v diger telefonlardan bir adım önce çıkacak.şimdi cihazını degiştirsen bir a sonrada hay anasını ya desen geri dönebilecekmisin :) biraz sabredin.

• Beyler benim neo biaz kasmaya başladı , Racing Moto oynarken önceden hiç takılma vs yoktu şimdi saliselik atlamalar yapıyor oyunlarda...telefonda FIFA 2012 , Shadowgun , GRave Defense HD , NfS Hot Pursuit , Dungeon Hunter başta olmak üzere 15'den fazla oyun var 8GB'ın 6GB'ı dolu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirius_black

quote:

Bu telefon hb de 829 tl ye düştü. Öyle bir heyecanla tıkladım ki telefonun butonuna ve sayfa açıldığında sadece kırmızısının stokta olduğunu farkettim. Laciverti sanırım bitti. Kırmızılarını da satmak için bu fiyata indirmiş olabilirler. Sırf bu yüzden sipariş etmedim telefonu. Bende ki şansa bak ya. En düşük fiyata bulduk o da içi boş çıktı.

peki kırmızısını hiç gördünüz mü gerçekte? bence gayet hoş bir rengi var. ben gri kullanıyorum ama tek seçeneğim olsa kırmızıyı da almaktan çekinmezdim. yeni ford focus'ların koyu kırmızı bir rengi var, 2000tl fark veriyorsun o renk için, ismi candy red. ona benziyor.

Grisini nerden aldın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

14 subat yaklasiyor ya belki ondandir kirmizi satilsin sevgililer gununde diye dusunmus olabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

Beyler benim neo biaz kasmaya başladı , Racing Moto oynarken önceden hiç takılma vs yoktu şimdi saliselik atlamalar yapıyor oyunlarda...telefonda FIFA 2012 , Shadowgun , GRave Defense HD , NfS Hot Pursuit , Dungeon Hunter başta olmak üzere 15'den fazla oyun var 8GB'ın 6GB'ı dolu...

Android marketten Easy task killer ve memory booster ı indir problem ortadan kalkar.Gereksiz şeyleri ve ram yiyen gereksizleri kaldırıyor iyi bi program.
  • quote:

quote:

14 subat yaklasiyor ya belki ondandir kirmizi satilsin sevgililer gununde diye dusunmus olabilirler

Güzel Tespit

• arkadaşlar bu telefondaki snapdragon çipseti 2. nesil değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nnn006

quote:

quote:

Güzel Tespit

tespit güzel de benim gibi sevgilisi olmayanlar napsın bilader

• quote:

Orijinalden alıntı: nnn006

quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

Beyler benim neo biaz kasmaya başladı , Racing Moto oynarken önceden hiç takılma vs yoktu şimdi saliselik atlamalar yapıyor oyunlarda...telefonda FIFA 2012 , Shadowgun , GRave Defense HD , NfS Hot Pursuit , Dungeon Hunter başta olmak üzere 15'den fazla oyun var 8GB'ın 6GB'ı dolu...

Android marketten Easy task killer ve memory booster ı indir problem ortadan kalkar.Gereksiz şeyleri ve ram yiyen gereksizleri kaldırıyor iyi bi program.

deniyorum hocam , teşekkür ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

Arkadaşlar Toshiba 16 gb class 4 önerir misiniz, hd video izlerken falan problem çıkarır mı? Class 4 olması şüphelendiriyor ama sonuçta markası toshiba, diğer class 4'lerden üstün olabilir, kullanan varsa yorum bekliyorum

Telefonun içinde gelen mevcut kart bile hd videoları Dice Player ile sorunsuz oynatıyor. Sizin alcağınız kartta tabiki sorunsuz oynatır ama Dice Player ile. Başka uygulamalar ile nolur bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: acmtncy

arkadaşlar bu telefondaki snapdragon çipseti 2. nesil değil mi?

öyle olması lazım. hayırdır?
  • 
Sayfa: önceki 621622623624625
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.