Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (624. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 622623624625626
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lujin

Ben dayanamadım hepsiburadadan sipariş verdim.Birde world card %10puanda verilecek iyi oldu.Renk kırmızı falan dinlemedim aldım.Peki geldik buna bir kılıf almaya ne önerirsiniz beyler?

hayırlı olsun, aldığınız renk kırmızı değil zaten, çok hoş bir bordo renk, ben blue gradient alacaktım kesin, gittim vatana bordoda epey gözüm kaldı hatta, ama blue aldım :P Kırmızı diye bi rengi yok yani telefonun
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

quote:

Orijinalden alıntı: acmtncy

arkadaşlar bu telefondaki snapdragon çipseti 2. nesil değil mi?

öyle olması lazım. hayırdır?

yok telefon bakıyorum da htc desire gibi 1 ghz olup da eski nesil çıkmasın, 800mhzlik desire z'lere geçilmesin diye sordum
  • hb de stok var acaba kırmızısını alsam mı. keşke laciverti de stokta olsaydı.
  • Daha dün bimekste incelemiştim cihazı, kırmızı tam bir kırmızı değil arkadaşlar daha çok bordoya yakın, bir adet de ben aldım hepsiburada'dan, kargoya teslim edildi edildi hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan307

hb de stok var acaba kırmızısını alsam mı. keşke laciverti de stokta olsaydı.

tüm kasa 15 dolar galiba. İstediğin rengi al kullan. sonra değişirsin eskiyince
  • Beyler video kaydederken duraklatma ozelligi yokmu bu kadar para verdik bu ozellik yoksa cok sacma olur
  • sizce işlemci yeterli mi arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: belekbeach

sizce işlemci yeterli mi arkadaşlar ?

Ben yetmediği bir durum görmedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: belekbeach

sizce işlemci yeterli mi arkadaşlar ?

Bu seviye bir cihaz için gayet yeterli, çok üst düzey oyunlar haricinde işinizi görür, onlar için de çift çekirdek işlemci gerekiyor zaten
  • merhaba arkadaşlar 2 hafta önce hepsiburadadan neo aldım telefon çok hoşuma gitti ama ekranında jelatinin olmaması dikkatimi cekti acaba 2. el mi satıldı diye şüphelendim hemen sony ericsson müş.hiz. aradım kutudan jelatinli çıkması gerekir ama satıcı firmaya göre değişiklik gösterebilir dedi. bende tuttum telefonu hepsiburada.com a gönderdim neden2. el telefon satıyorsunuz diye :) aradan 5 gün geçti ses seda yok? asıl sorum telefon ilk geldiği zaman ekranda jelatin var mı yok mu? sıfır telefonların hepsinde çıkıyor biliyorum iyi veya kötü birşeyler yapıştırıyorlar size nasıl geldi telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih0320

merhaba arkadaşlar 2 hafta önce hepsiburadadan neo aldım telefon çok hoşuma gitti ama ekranında jelatinin olmaması dikkatimi cekti acaba 2. el mi satıldı diye şüphelendim hemen sony ericsson müş.hiz. aradım kutudan jelatinli çıkması gerekir ama satıcı firmaya göre değişiklik gösterebilir dedi. bende tuttum telefonu hepsiburada.com a gönderdim neden2. el telefon satıyorsunuz diye :) aradan 5 gün geçti ses seda yok? asıl sorum telefon ilk geldiği zaman ekranda jelatin var mı yok mu? sıfır telefonların hepsinde çıkıyor biliyorum iyi veya kötü birşeyler yapıştırıyorlar size nasıl geldi telefon

Ohoo boşuna hem kendiniz hemde başkalarını sıkıntıya sokmuşsunuz Neo V modelinden jelatin çıkıyor. Bizim telefonlardan ne kutusundan jelatin çıkıyor nede ekrana uygulanmış bir şekilde geliyor. Ebay yada Gittigidiyordan yada yakınlarınızdaki bir telefoncu dükkanından jelatin alıp uygulasaydınız tamam olcaktı herşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoldaTr -- 2 Şubat 2012; 16:14:41 >

• beyler güncellemeyi yapsam mı acaba ? yoksa 4.0 çıkana kada beklesem mi normal de beklemeye karar vermiştim ama telefon ağırlaştı gibi birde güncelleme yapınca kurulu uygulama ve widgetlar falan gidiyo mu bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.rex

beyler güncellemeyi yapsam mı acaba ? yoksa 4.0 çıkana kada beklesem mi normal de beklemeye karar vermiştim ama telefon ağırlaştı gibi birde güncelleme yapınca kurulu uygulama ve widgetlar falan gidiyo mu bilen var mı ?

hiçbir sıkıntı olmuyor telefon üzerinden güncellersen.. bilgisayardan da etkilemiyor diye biliyorum ama tam emin değilim.. ben güncelledim, telefonun hafif takılmaları vardı onlar gitti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberSheyTaN

quote:

Orijinalden alıntı: fatih0320

merhaba arkadaşlar 2 hafta önce hepsiburadadan neo aldım telefon çok hoşuma gitti ama ekranında jelatinin olmaması dikkatimi cekti acaba 2. el mi satıldı diye şüphelendim hemen sony ericsson müş.hiz. aradım kutudan jelatinli çıkması gerekir ama satıcı firmaya göre değişiklik gösterebilir dedi. bende tuttum telefonu hepsiburada.com a gönderdim neden2. el telefon satıyorsunuz diye :) aradan 5 gün geçti ses seda yok? asıl sorum telefon ilk geldiği zaman ekranda jelatin var mı yok mu? sıfır telefonların hepsinde çıkıyor biliyorum iyi veya kötü birşeyler yapıştırıyorlar size nasıl geldi telefon

Ohoo boşuna hem kendiniz hemde başkalarını sıkıntıya sokmuşsunuz Neo V modelinden jelatin çıkıyor. Bizim telefonlardan ne kutusundan jelatin çıkıyor nede ekrana uygulanmış bir şekilde geliyor. Ebay yada Gittigidiyordan yada yakınlarınızdaki bir telefoncu dükkanından jelatin alıp uygulasaydınız tamam olcaktı herşey

Dostum ne yaptın? keşke bir sorsaydın göndermeden önce.. jelatin fln çıkmıyor.. koruma amaçlı olmayan, reklam jelatinlerini (telefonu tanıtan yazıların yazdığı jelatin) diyorsan neo'da o da yapışık değil. ben teknosa'dan aldım. kutu dışı vakumlu jelatinliydi, eleman gözümün önünde açtı kutuyu, herşeyi kontrol edip aldım, jelatin filan yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirius_black -- 2 Şubat 2012; 17:08:30 >

• Arkadaşlar 2 aydır araştırmalarım sonucu bugün 960 liraya neonun grisini aldım. Şuan şarja taktım. Telefona ne yükliyim ne önerirsiniz. Bu arada ben klavyeyi kullanamıyom diğer telefonumdaki gibi nasıl yapcam. Lütfen cevaplarınızı esirgemeyin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

quote:

arkadaşlar bu telefondaki snapdragon çipseti 2. nesil değil mi?

öyle olması lazım. hayırdır?

yok telefon bakıyorum da htc desire gibi 1 ghz olup da eski nesil çıkmasın, 800mhzlik desire z'lere geçilmesin diye sordum

1. nesil dediğiniz arm8 mimarisi üzerine kurulu 1ghz chipsetler.. snapdragon, bırakınız 800mhz'yi, diğer 1ghz'leri bile solda sıfır bırakıyorlar..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sirius_black

quote:

Bu telefon hb de 829 tl ye düştü. Öyle bir heyecanla tıkladım ki telefonun butonuna ve sayfa açıldığında sadece kırmızısının stokta olduğunu farkettim. Laciverti sanırım bitti. Kırmızılarını da satmak için bu fiyata indirmiş olabilirler. Sırf bu yüzden sipariş etmedim telefonu. Bende ki şansa bak ya. En düşük fiyata bulduk o da içi boş çıktı.

peki kırmızısını hiç gördünüz mü gerçekte? bence gayet hoş bir rengi var. ben gri kullanıyorum ama tek seçeneğim olsa kırmızıyı da almaktan çekinmezdim. yeni ford focus'ların koyu kırmızı bir rengi var, 2000tl fark veriyorsun o renk için, ismi candy red. ona benziyor.

Grisini nerden aldın

3 ay önce teknosa'dan 950'ye..

• quote:

Arkadaşlar 2 aydır araştırmalarım sonucu bugün 960 liraya neonun grisini aldım. Şuan şarja taktım. Telefona ne yükliyim ne önerirsiniz. Bu arada ben klavyeyi kullanamıyom diğer telefonumdaki gibi nasıl yapcam. Lütfen cevaplarınızı esirgemeyin.

öncelikle tavsiyem ıvır zıvır, sırf "telefonumda bulunsun" diyip hiç kullanmayacağın programları yükleme.

astro file manager yükle.. zira telefonda bir dosya yöneticisi yok.
    msn kullanıyorsan bir msn programı yükle.. bende msn mercury yüklü.. ama sık kullanmıyorum işimi görüyor. belki daha iyileri vardır.
    navigasyon için igo yükle.. en iyisidir. markette bulamazsın boşuna arama.. forumda var..
    whatsapp zaten olmazsa olmazlardan.
    ben ayrıca youtube uygulamaasını yükledim.
    bir ajanda programı yükledim. milyon tane var.
    namazla aran varsa bir ezan vakitleri programı yükleyebilirsin. ezan vakti diye bir program kullanıyorum gerçekten çok iyi.
    onun dışında da oyunlar var işte.

başka arkadaşlar da mutlaka tavsiyelerde bulunacaklardır.

hayırlı olsun telefonun.

• quote:

Orijinalden alıntı: sirius_black

quote:

Arkadaşlar 2 aydır araştırmalarım sonucu bugün 960 liraya neonun grisini aldım. Şuan şarja taktım. Telefona ne yükliyim ne önerirsiniz. Bu arada ben klavyeyi kullanamıyom diğer telefonumdaki gibi nasıl yapcam. Lütfen cevaplarınızı esirgemeyin.

öncelikle tavsiyem ıvır zıvır, sırf "telefonumda bulunsun" diyip hiç kullanmayacağın programları yükleme.

astro file manager yükle.. zira telefonda bir dosya yöneticisi yok.
    msn kullanıyorsan bir msn programı yükle.. bende msn mercury yüklü.. ama sık kullanmıyorum işimi görüyor. belki daha iyileri vardır.
    navigasyon için igo yükle.. en iyisidir. markette bulamazsın boşuna arama.. forumda var..
    whatsapp zaten olmazsa olmazlardan.
    ben ayrıca youtube uygulamaasını yükledim.
    bir ajanda programı yükledim. milyon tane var.
    namazla aran varsa bir ezan vakitleri programı yükleyebilirsin. ezan vakti diye bir program kullanıyorum gerçekten çok iyi.
    onun dışında da oyunlar var işte.

başka arkadaşlar da mutlaka tavsiyelerde bulunacaklardır.

hayırlı olsun telefonun.

Dostum klavyeyi nasıl düz tuş şeklinde yapacam

• quote:

hb de stok var acaba kırmızısını alsam mı. keşke laciverti de stokta olsaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDifferance -- 2 Şubat 2012; 17:26:06 >
  • 
Sayfa: önceki 622623624625626
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.