Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (586. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
814.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 584585586587588
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bu igo ben bi türlü beyenemedim. sygic aura daha hoşuma gitti.
  • bir şey denemenizi isteyeceğim, hafıza kartınıza bilgisayarınızdan bir excell dosyası atıp daha sonra telefonda bunu açabiliyormusunuz ve hücrelere giriş yapıp yazabiliyormusunuz.
  • öcelikle herkese selamlar arkadaşlar... ben telefonu alalı aşağı yukarı 1 hafta oldu. telefonun çoğu özelliğini çözdüm. ancak sormak istediğim 1-2 soru var...

1. crackli oyunları ve programları çalıştırmak için ne yapmam gerekiyor? oyunu hafıza kartına atıyorum ama (mesela downloads klasörüne atıyorum) ancak oyun ve programlar orda görünmüyor. ne yapmam gerekli? ( telefonum rootlu değil...)
    2. telefonumu root etmemi tavsiye eder misiniz? (bu benim ilk android telefonum. root konusunda tecrübesizim yani. brick etmekten korkuyorum açıkçası :))
    3. crackli oyunları çalıştırmak için root gerekli midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

bir şey denemenizi isteyeceğim, hafıza kartınıza bilgisayarınızdan bir excell dosyası atıp daha sonra telefonda bunu açabiliyormusunuz ve hücrelere giriş yapıp yazabiliyormusunuz.

Telefonda office görüntüleme programı yüklü geliyor. Office düzenleme yazılımları mevcut, kurulabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sombre06

Ben kırmızıya bittimde aldım yoksa ne alacam. XpressMusic red de kullandım ve mutlaka kırmızıyı alın derim neo'da da . Stilini yalnızca kırmızıyla yansıttığını düşünüyorum. Ayrıca hb den almamaya çalışın. Mümkünsü gidin güzel bi mağazadan alın ama etrfımda hiç ama hiç mağaza yok diyosanız hb gibi daha bisürü site var cimri den aratıp en ucuzundan alın yine hb den iyidir. Gıcırdama bendede var ama telefonda can sıkıcı bi sorun görmedim beklemiyorumda. Başa gelirsede artk garantiye yapacak bişey yok bu telefonların hepsi aynı sonucta herhangi bi telefonda gelip sizi bulabilir sıkıntılar. Düşünmeden kırmızısını alın Kırmızı Rock!

Kırmızıdan şaşmıcam teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Carraciola

öcelikle herkese selamlar arkadaşlar... ben telefonu alalı aşağı yukarı 1 hafta oldu. telefonun çoğu özelliğini çözdüm. ancak sormak istediğim 1-2 soru var...

1. crackli oyunları ve programları çalıştırmak için ne yapmam gerekiyor? oyunu hafıza kartına atıyorum ama (mesela downloads klasörüne atıyorum) ancak oyun ve programlar orda görünmüyor. ne yapmam gerekli? ( telefonum rootlu değil...)
    2. telefonumu root etmemi tavsiye eder misiniz? (bu benim ilk android telefonum. root konusunda tecrübesizim yani. brick etmekten korkuyorum açıkçası :))

1- Bazı oyunların sadace .apk dosyası var, bazılarının ayrıca klasörü var. Apk'yı herhangi bir yere atıp daha sonra telefondan seçerek kurman gerekiyor. Klasör (varsa) onu da nereye kopyalaman gerektiği yazılı olması gerekir. Mesela "games" klasörü altına gibi...
    2- Root ederken brick olan cihaz duymadım. Telefon hakkında biraz daha bilgi sahibi olduktan sonra yapmanı tavsiye ederim. Şu an ihtiyacın yoksa root yapma.
    3- Oyunlar için root gerekmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tranquilizer

quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Mart ayinda Official ICS 4 bizlerle :) Az once kendi telefonuma Israil icin cikmis olan versionu yukledim. Gorsel fazla bir farkilik yok gibi ama ufak tefek takilmalar yapiyor. Hala beta olmasindan dolayi sanirim.

Ekran ayarlarinda ışık sensörünü deaktif hale getirme seçeneği koysunlar yeter.

Aynen katılıyorum bu çok sıkıntı yaratabiliyor, kameraya yakın halde mesaj yazarken sürekli ekran bir koyulaşıp bir açılıyor basit bir ayar yapılması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiLGEC

quote:

Orijinalden alıntı: Carraciola

öcelikle herkese selamlar arkadaşlar... ben telefonu alalı aşağı yukarı 1 hafta oldu. telefonun çoğu özelliğini çözdüm. ancak sormak istediğim 1-2 soru var...

1- Bazı oyunların sadace .apk dosyası var, bazılarının ayrıca klasörü var. Apk'yı herhangi bir yere atıp daha sonra telefondan seçerek kurman gerekiyor. Klasör (varsa) onu da nereye kopyalaman gerektiği yazılı olması gerekir. Mesela "games" klasörü altına gibi...
    2- Root ederken brick olan cihaz duymadım. Telefon hakkında biraz daha bilgi sahibi olduktan sonra yapmanı tavsiye ederim. Şu an ihtiyacın yoksa root yapma.
    3- Oyunlar için root gerekmez.

teşekkür ederim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: knidos

Sonunda aklımdaki 5 telefonu eleyerek Sony Ericsson Neo da karar kıldım. Lakin aklıma takılan bir konu var şuan kullandığım telefon Nokia Express Music 5800 kırmızı renk olanı. Aldıktan sonra program yada oyun yüklemek için girdigim Forumlarda herkes kırmızı rengin daha cok sorunlu olduğundan bahsediyorlardı kasa acıklıgı gibi sorunlar.. Gercektende aynı şey bende de vardı kasa açıklığı arkadan bakıldıgında ışık hüzmesi gözüküyordu. Dedim belki bunlarda da degişik sorunlar vardır diye almadan önce sorayım dedim. Hangi renk yani parti parti cıktıgı için hangi renk sorunsuzdur? Benim gönlüm Kırmızı ama lacivertte olabilir silver cok sade gelir onu almam. Sizce hangisi daha güzel gözüküyor?? Bulundugum yerden dolayı görme ihtimalim yok telefonu..

Ha birde sizce hangi siteden almalıyım. Hepsiburadayla ilgili iyi seyler duymadım.. Herhangi bir sorunda pek ilgilenilmiyormus..

Cevaplarınız için teşekkkür ederim şimdiden..

Edit: Vatandan alıcaktım %25 indirimleri oluor ama neo satılmıormus orda sanırım acaba gelirmi* Nie satmıorlar? Güvenilir site ve fiyat bakımından da iyi olan hangisi?

Ben kırmızıya bittimde aldım yoksa ne alacam. XpressMusic red de kullandım ve mutlaka kırmızıyı alın derim neo'da da . Stilini yalnızca kırmızıyla yansıttığını düşünüyorum. Ayrıca hb den almamaya çalışın. Mümkünsü gidin güzel bi mağazadan alın ama etrfımda hiç ama hiç mağaza yok diyosanız hb gibi daha bisürü site var cimri den aratıp en ucuzundan alın yine hb den iyidir. Gıcırdama bendede var ama telefonda can sıkıcı bi sorun görmedim beklemiyorumda. Başa gelirsede artk garantiye yapacak bişey yok bu telefonların hepsi aynı sonucta herhangi bi telefonda gelip sizi bulabilir sıkıntılar. Düşünmeden kırmızısını alın Kırmızı Rock!

Merhaba... Benim önceki telefonum XpressMusic 5610 du, kırmızıolan... Onda biliyorsanız Nokia ismi de Kirmiziyla yazılıydı . O yüzden çok dikkat çekiyordu fakat bu telefonda zaten Arkadaki yazılar hepsi ilgi çekici bir halde yapılmış + ışık vurdugunda gerçekten cok güzel bir görünüm alıyor maviden siyaha doğru renk değiştirmesinin nedeni bu sanırım . Gerçekten cok clas duruyor. Kırmızı bu telefonun gorselligini örtüyor . Yani renk karmaşası gibi birşey oluyor. Zaten telefon ekranındaki uygulamalarin görüntüsü, effectler yetiyor üstüne yanlardaki renkler bayağı gözünü boyar diye düşünüyorum. En iyisi Gece Mavisi bütün gözleri üstüne çekiyor, ;))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

sorunlu renk diye birşey yok.herkezin zevki ayrıdır.bende kırmızıyı beğenip almıştım
    sen hangi rengi daha çok beğendiysen onu al.vatan bilgisayara bu saatten sonra neo gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 17 Ocak 2012; 18:48:16 >

• Mrb arkadaşlar. Facebook a sadece telefondan girdiğim halde arkadaşlar sabah aksam facede açık olduğumu söylüyorlar ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mi =S

• selam arkadaslar..

ben kırmızı olanını sevmiştim.gercekten süper..

ama midnight blue kullanıyorum..çunku o daha guzel.. degrade gecişler fln...

yalnız kırmızısını arkadasım aldı.. yabana atılır değil...

eşime de kırmızısını alacaktım... Xperia Ray Gold u gorunce neo dan vazgecti:):)

bazen burda da soruluyor ..neo mu ray mi vs....

direkt diyebilirim ki...

belki gold u biraz bayan rengi ..belki......

yalnız cok şık ve karizma bi tlf..... on numara yani...

özellikleri de neo ile aynı....

neo da haritalar acılıyor...ray de acılmıyor...fark bu:P:P saka bi yana ... daha once de sormustum ..neden acılmaz ki..???

normalde kayıtlı mesajlarım olur ya....(eski tlf da diyorum...)

bunu androidde nasil yaparız.. bir msj kaydetmek için....

tşkler....
  • Markette notlarımı yazabileceğim bir program varmı bilen varmı arkadaşlar. Daha önce birkaç program ismi verilmişti ama ben bulamadım geçmiş sayfalarda. Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duktil -- 17 Ocak 2012; 21:05:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duktil

Markette notlarımı yazabileceğim bir program varmı bilen varmı arkadaşlar. Daha önce birkaç program ismi verilmişti ama ben bulamadım geçmiş sayfalarda. Yardımcı olursanız sevinirim

ben sana catch öneriyorum...

ben de kullanıyorum....

hem de editörün seçimi.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: duktil

Markette notlarımı yazabileceğim bir program varmı bilen varmı arkadaşlar. Daha önce birkaç program ismi verilmişti ama ben bulamadım geçmiş sayfalarda. Yardımcı olursanız sevinirim

Ak Notepad i kullaniyorum cok sade ve rahat tavsiye ederim
  • Sutlusoda ve volie 82 teşekkürler tavsiyeleriniz için 2si arasında seçim yapacağız anlaşılan..
  • Arkadaşlar foursquare programı ne ise yariyor.. Facebookla bağlantısı var ama çözemedim bilen var mi... Ayrıca müzik ve videolar programını nasıl kullanıyoruz? O kadar sey denedim bi yapamadım =(

• quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

quote:

sorunlu renk diye birşey yok.herkezin zevki ayrıdır.bende kırmızıyı beğenip almıştım
    sen hangi rengi daha çok beğendiysen onu al.vatan bilgisayara bu saatten sonra neo gelmez.

Nie gelmez vatana bir bilgin varmı dostum?

• quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

Merhaba... Benim önceki telefonum XpressMusic 5610 du, kırmızıolan... Onda biliyorsanız Nokia ismi de Kirmiziyla yazılıydı . O yüzden çok dikkat çekiyordu fakat bu telefonda zaten Arkadaki yazılar hepsi ilgi çekici bir halde yapılmış + ışık vurdugunda gerçekten cok güzel bir görünüm alıyor maviden siyaha doğru renk değiştirmesinin nedeni bu sanırım . Gerçekten cok clas duruyor. Kırmızı bu telefonun gorselligini örtüyor . Yani renk karmaşası gibi birşey oluyor. Zaten telefon ekranındaki uygulamalarin görüntüsü, effectler yetiyor üstüne yanlardaki renkler bayağı gözünü boyar diye düşünüyorum. En iyisi Gece Mavisi bütün gözleri üstüne çekiyor, ;))

hmm tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtar72

Yeni bellek kartını kullanmadan önce formatlıyor musunuz, yada formatlamadan doğrudan takıp kullanıyor musunuz, verimlilik açısından bir etkisi olur mu acaba?

Arkadaşlar Samsung Wave 2'de bir seçenek vardı. Kart formatlansın mı diye, onay verirseniz formatlıyordu. Neo'da da böyle bir özellik var da, ben mi gözden kaçırdım, yardım ederseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 584585586587588
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.