Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (585. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 583584585586587
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende de güncelleştirme verileri başlatılamıyor diye zımbırtı çıkıyor.. şu son güncellemeyi yükleyebilen arkadaşlar memnun mu bu güncellemeden? 2.3.3 güncellediğime çok pişman olmuştum antika televizyon gibi kapanması pic olmuştu. hız düşmüştü vs güncelleme diye yine hacılanmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melcom

quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

quote:

Arkadaşlar bugün itibariyle neo v telefonumu yan çıtadan gıcırdama sesi gelmesi nedeniyle iade ettim. Aynı sorun neo modelindede yaygın mı? Kullanan arkadaşlardan busorunu yaşayan ve çözebilen var mı?

Dostum bunu yaşamayan neredeyse yok.bende aldığımdan beri var ama cok da dert etmiyorum.3 aydir böyle kullanıyorum

Teşekkür ederim arkadaşım. Tamda cihazın özelliklerine alışmıştım. Böyle bir marka bu seviyede bir cihazda bu hatayı nasıl yapmış, hiçmi test etmemişler anlamadım. Sanırım başka markaya yöneleceğim.

Bendede ayni durum var harbiden sony e yakışmayan bi durum :S

• quote:

Orijinalden alıntı: pessimistxstyle8

arkadaşlar bende de güncelleştirme verileri başlatılamıyor diye zımbırtı çıkıyor.. şu son güncellemeyi yükleyebilen arkadaşlar memnun mu bu güncellemeden? 2.3.3 güncellediğime çok pişman olmuştum antika televizyon gibi kapanması pic olmuştu. hız düşmüştü vs güncelleme diye yine hacılanmayalım.

Oyle gozle gorulen bi gelişme yok fakat bi kac surunun duzeltildigini felan yazmislar.sony in kendi forumunda kapanma olayinin felan. Bende öyle bi sorun olmadigi icin bilemiyorum :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberSheyTaN

ICS Martta gelicek çok büyük bir ihtimalle çünkü resmi açıklama var bu yönde.

Kılıf olarak ise ben şuan delikli kullanıyorum ama delikleri yüzünden çok tozlanıyo kılıfı çıkardığımda yuvarlak yuvarlak tozlar çok kötü görünüyor o yüzden ebay olayını hallettikten sonra http://www.ebay.com/itm/HARD-RUBBER-CASE-COVER-LCD-FILM-Sony-Ericsson-Xperia-Neo-MT15i-g-/190605108037?pt=PDA_Accessories&hash=item2c60f32345 bunu alıcam.

Ben kullanıyorum bundan çok da memnunum. Telefon kaymiyor elden hem de super koruma sagliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

quote:

Arkadaşlar bugün itibariyle neo v telefonumu yan çıtadan gıcırdama sesi gelmesi nedeniyle iade ettim. Aynı sorun neo modelindede yaygın mı? Kullanan arkadaşlardan busorunu yaşayan ve çözebilen var mı?

Dostum bunu yaşamayan neredeyse yok.bende aldığımdan beri var ama cok da dert etmiyorum.3 aydir böyle kullanıyorum

Kardeş o çıt.sesi.zamanla geçiyordu.
  • Son Guncellemeyi Yaptiktan Sonra Telefon Daha bi Hızlandı + Xperia Facebook Uygulamasindaki Ufak Pürüzler Gitmiş Tam Istediğim Gibi Olmuş... Kapak Gicirtisiymiş fln Hepsini Boşverin. Xperia ile Sosyal Ağın HıZını Yakalayınnnn ;)))

• quote:

Orijinalden alıntı: Cyblo

Kapak değişimi videosunu izledim. Dokunmatik mekanizmasıda değişiyor kapak değişiminde. Sipariş edip eline ulaşan deniyen varmı. İleride lazım olur diye bir iki tane alıp kenara atasım var. Başlıkta orjinal diyor ama orjinalmi değilmi belli değil. Fakat adresteki kapakta dokunmatik mekanizması yok.

http://www.ebay.com/itm/Original-Full-Housing-Cover-Case-SE-Sony-Ericsson-Xperia-Neo-MT15i-Red-/260892437143?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cbe66aa97

Aynı bu ilandaki gibi bütün parçaları (hdmi ve şarj kapakları, yan kapaklar + tornavidaları v.s) olan Gri bir kapak ilanı bulabildinizmi ? Hatta alan bir arkadaş varsa ve link verebilirse çok sevinirim...

RED kapak

Blue kapak

Gri kapak ???

İlgilenenlere teşekkürler !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By40bir -- 17 Ocak 2012; 9:35:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kumutk

Arkadaşlar merhaba,

daha önce birisi paylaşmıştı, ofiste vs. gibi yerlerde bilgisayardaki interneti kullanarak wifi ap oluşturup telefondan bedava internete girmek için bir program vardı. Bunu bilen var mı?

Arkadaşlar benim soru arada kaynamış sd kart mevzuunda :D bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

Son Guncellemeyi Yaptiktan Sonra Telefon Daha bi Hızlandı + Xperia Facebook Uygulamasindaki Ufak Pürüzler Gitmiş Tam Istediğim Gibi Olmuş... Kapak Gicirtisiymiş fln Hepsini Boşverin. Xperia ile Sosyal Ağın HıZını Yakalayınnnn ;)))

son güncelleme? yeni güncelleme yayınlandı da ben mi kaçırdım acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By40bir

quote:

Kapak değişimi videosunu izledim. Dokunmatik mekanizmasıda değişiyor kapak değişiminde. Sipariş edip eline ulaşan deniyen varmı. İleride lazım olur diye bir iki tane alıp kenara atasım var. Başlıkta orjinal diyor ama orjinalmi değilmi belli değil. Fakat adresteki kapakta dokunmatik mekanizması yok.

http://www.ebay.com/itm/Original-Full-Housing-Cover-Case-SE-Sony-Ericsson-Xperia-Neo-MT15i-Red-/260892437143?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cbe66aa97

Aynı bu ilandaki gibi bütün parçaları (hdmi ve şarj kapakları, yan kapaklar + tornavidaları v.s) olan Gri bir kapak ilanı bulabildinizmi ? Hatta alan bir arkadaş varsa ve link verebilirse çok sevinirim...

RED kapak

Blue kapak

Gri kapak ???

linkteki kapağı uzun süredir takipteyim ama o kapaklar satılık değil.ilanın üstüne dikkat ederseniz şöyle bir uyarı var.

This seller is currently away until December 28, 2011, and is not processing orders at this time. You can add this item to your watch list to purchase later.

dokunmatik mekanizması dediğide digitizer.adam sana digitizeri o fiyattan tabi vermez.tek başına digitizer zaten 38-40 dolar.sadece kasa satıyor.sen kendi digitizerini monte edeceksin kasaya.yani nasılsa değiştiririm deyip ekranınızın digitizerinizin çizilmesine müsaade etmeyin jelatin kullanın.ha digitizer'ın üstünde ince koruyucu bi cam katman daha varmı onu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 17 Ocak 2012; 11:22:11 >

• Yeni bellek kartını kullanmadan önce formatlıyor musunuz, yada formatlamadan doğrudan takıp kullanıyor musunuz, verimlilik açısından bir etkisi olur mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

quote:

RED kapak

Blue kapak

Gri kapak ???

linkteki kapağı uzun süredir takipteyim ama o kapaklar satılık değil.ilanın üstüne dikkat ederseniz şöyle bir uyarı var.

This seller is currently away until December 28, 2011, and is not processing orders at this time. You can add this item to your watch list to purchase later.

dokunmatik mekanizması dediğide digitizer.adam sana digitizeri o fiyattan tabi vermez.tek başına digitizer zaten 38-40 dolar.sadece kasa satıyor.sen kendi digitizerini monte edeceksin kasaya.yani nasılsa değiştiririm deyip ekranınızın digitizerinizin çizilmesine müsaade etmeyin jelatin kullanın.ha digitizer'ın üstünde ince koruyucu bi cam katman daha varmı onu bilmiyorum.

Açıkçası dediğinizi tam anlayamadım

Amacım zaten kasayı değiştirmek, ekranın dokunmatiğin değişmesi v.s gerekmiyor. Dış kalıbı çıkaracağım (lacivert kullanıyorum), yeni Gri kapak takacağım. Digitizer dediğiniz ekran yani dokunmatik kısım mı ? Linkteki kasaların bu digitizer yani ekran, dokunmatik v.s kısmın olmadan satıldığı zaten belli ama siz bu denli özenli ve manalı konuşunca acaba bilmediğim farklı bir şeymi var diye düşünmeye başladım...

Sonuç olarak bu ilandaki kasaları alınca; ekranımda, dokunmatiğimde bir sorun olmadıkça (amacım sadece telefon kasasını Gri yapmak) bu kapaklar benim işimi görmezmi ?

+ elranımda aldığımda ince bir film vardı, ve üzerine birde kendim mat film yapıştırdım...

Mesajı dikkate alıp değerlendirdiğiniz için teşekkürler !

• Mart ayinda Official ICS 4 bizlerle :) Az once kendi telefonuma Israil icin cikmis olan versionu yukledim. Gorsel fazla bir farkilik yok gibi ama ufak tefek takilmalar yapiyor. Hala beta olmasindan dolayi sanirim.
  • Sonunda aklımdaki 5 telefonu eleyerek Sony Ericsson Neo da karar kıldım. Lakin aklıma takılan bir konu var şuan kullandığım telefon Nokia Express Music 5800 kırmızı renk olanı. Aldıktan sonra program yada oyun yüklemek için girdigim Forumlarda herkes kırmızı rengin daha cok sorunlu olduğundan bahsediyorlardı kasa acıklıgı gibi sorunlar.. Gercektende aynı şey bende de vardı kasa açıklığı arkadan bakıldıgında ışık hüzmesi gözüküyordu. Dedim belki bunlarda da degişik sorunlar vardır diye almadan önce sorayım dedim. Hangi renk yani parti parti cıktıgı için hangi renk sorunsuzdur? Benim gönlüm Kırmızı ama lacivertte olabilir silver cok sade gelir onu almam. Sizce hangisi daha güzel gözüküyor?? Bulundugum yerden dolayı görme ihtimalim yok telefonu..

Ha birde sizce hangi siteden almalıyım. Hepsiburadayla ilgili iyi seyler duymadım.. Herhangi bir sorunda pek ilgilenilmiyormus..

Cevaplarınız için teşekkkür ederim şimdiden..

Edit: Vatandan alıcaktım %25 indirimleri oluor ama neo satılmıormus orda sanırım acaba gelirmi* Nie satmıorlar? Güvenilir site ve fiyat bakımından da iyi olan hangisi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Mart ayinda Official ICS 4 bizlerle :) Az once kendi telefonuma Israil icin cikmis olan versionu yukledim. Gorsel fazla bir farkilik yok gibi ama ufak tefek takilmalar yapiyor. Hala beta olmasindan dolayi sanirim.

Ekran ayarlarinda ışık sensörünü deaktif hale getirme seçeneği koysunlar yeter.

• quote:

quote:

quote:

quote:

RED kapak

Blue kapak

Gri kapak ???

Açıkçası dediğinizi tam anlayamadım

Amacım zaten kasayı değiştirmek, ekranın dokunmatiğin değişmesi v.s gerekmiyor. Dış kalıbı çıkaracağım (lacivert kullanıyorum), yeni Gri kapak takacağım. Digitizer dediğiniz ekran yani dokunmatik kısım mı ? Linkteki kasaların bu digitizer yani ekran, dokunmatik v.s kısmın olmadan satıldığı zaten belli ama siz bu denli özenli ve manalı konuşunca acaba bilmediğim farklı bir şeymi var diye düşünmeye başladım...

Sonuç olarak bu ilandaki kasaları alınca; ekranımda, dokunmatiğimde bir sorun olmadıkça (amacım sadece telefon kasasını Gri yapmak) bu kapaklar benim işimi görmezmi ?

+ elranımda aldığımda ince bir film vardı, ve üzerine birde kendim mat film yapıştırdım...

Mesajı dikkate alıp değerlendirdiğiniz için teşekkürler !

siz zaten biliyorsanız sorun yok uyarmak istedim.insanlar hoop ön kapağı çıkardım yenisini taktım(arka kapak gibi)öyle basit zannediyorlar.

buda devamı.lazım olan olursa diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 17 Ocak 2012; 12:55:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: knidos

Sonunda aklımdaki 5 telefonu eleyerek Sony Ericsson Neo da karar kıldım. Lakin aklıma takılan bir konu var şuan kullandığım telefon Nokia Express Music 5800 kırmızı renk olanı. Aldıktan sonra program yada oyun yüklemek için girdigim Forumlarda herkes kırmızı rengin daha cok sorunlu olduğundan bahsediyorlardı kasa acıklıgı gibi sorunlar.. Gercektende aynı şey bende de vardı kasa açıklığı arkadan bakıldıgında ışık hüzmesi gözüküyordu. Dedim belki bunlarda da degişik sorunlar vardır diye almadan önce sorayım dedim. Hangi renk yani parti parti cıktıgı için hangi renk sorunsuzdur? Benim gönlüm Kırmızı ama lacivertte olabilir silver cok sade gelir onu almam. Sizce hangisi daha güzel gözüküyor?? Bulundugum yerden dolayı görme ihtimalim yok telefonu..

Ha birde sizce hangi siteden almalıyım. Hepsiburadayla ilgili iyi seyler duymadım.. Herhangi bir sorunda pek ilgilenilmiyormus..

Edit: Vatandan alıcaktım %25 indirimleri oluor ama neo satılmıormus orda sanırım acaba gelirmi* Nie satmıorlar? Güvenilir site ve fiyat bakımından da iyi olan hangisi?

Bende mavisi var ve cokda ilgi cekici duruyor inan bana. Suana kadar herhangi bir sorununu gormedim yada duymadim. Gri pekde hos gelmedi bana. Telefonu esim icin aldim o bile kirmizi istemedi diyim gerisini sen dusun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: devilucifer85

quote:

Orijinalden alıntı: CyberSheyTaN

ICS Martta gelicek çok büyük bir ihtimalle çünkü resmi açıklama var bu yönde.

Kılıf olarak ise ben şuan delikli kullanıyorum ama delikleri yüzünden çok tozlanıyo kılıfı çıkardığımda yuvarlak yuvarlak tozlar çok kötü görünüyor o yüzden ebay olayını hallettikten sonra http://www.ebay.com/itm/HARD-RUBBER-CASE-COVER-LCD-FILM-Sony-Ericsson-Xperia-Neo-MT15i-g-/190605108037?pt=PDA_Accessories&hash=item2c60f32345 bunu alıcam.

Ben kullanıyorum bundan çok da memnunum. Telefon kaymiyor elden hem de super koruma sagliyor

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: knidos

Sonunda aklımdaki 5 telefonu eleyerek Sony Ericsson Neo da karar kıldım. Lakin aklıma takılan bir konu var şuan kullandığım telefon Nokia Express Music 5800 kırmızı renk olanı. Aldıktan sonra program yada oyun yüklemek için girdigim Forumlarda herkes kırmızı rengin daha cok sorunlu olduğundan bahsediyorlardı kasa acıklıgı gibi sorunlar.. Gercektende aynı şey bende de vardı kasa açıklığı arkadan bakıldıgında ışık hüzmesi gözüküyordu. Dedim belki bunlarda da degişik sorunlar vardır diye almadan önce sorayım dedim. Hangi renk yani parti parti cıktıgı için hangi renk sorunsuzdur? Benim gönlüm Kırmızı ama lacivertte olabilir silver cok sade gelir onu almam. Sizce hangisi daha güzel gözüküyor?? Bulundugum yerden dolayı görme ihtimalim yok telefonu..

Ben kırmızıya bittimde aldım yoksa ne alacam. XpressMusic red de kullandım ve mutlaka kırmızıyı alın derim neo'da da . Stilini yalnızca kırmızıyla yansıttığını düşünüyorum. Ayrıca hb den almamaya çalışın. Mümkünsü gidin güzel bi mağazadan alın ama etrfımda hiç ama hiç mağaza yok diyosanız hb gibi daha bisürü site var cimri den aratıp en ucuzundan alın yine hb den iyidir. Gıcırdama bendede var ama telefonda can sıkıcı bi sorun görmedim beklemiyorumda. Başa gelirsede artk garantiye yapacak bişey yok bu telefonların hepsi aynı sonucta herhangi bi telefonda gelip sizi bulabilir sıkıntılar. Düşünmeden kırmızısını alın Kırmızı Rock!

• quote:

Orijinalden alıntı: technoB

quote:

Orijinalden alıntı: limitsizim

quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: merter2006

arkadaşlar bir program buldum denedim oldu.telefonda yüklü olan programları sd karta taşıyo.yani sd karta taşı seçeneğini aktif yapıyo.buda linki:
    http://uploading.com/files/m8b2d45m/GalaxyACE.rar/

KULLANIMI :

Ekdeki dosyayı indirin ve kurun , Samsung telefon şeklinde uygulama açılacak.
    Program açıldıktan sonra öncelikle yapmamız gereken şunlardır.

Telefonun Ayarlar/Uygulamalar/Geliştirme/usb Hata Ayıklaması 'nı aktifleştirin ve telefon açıkken pcye bağlayın, Antiace (Samsun görünümde) programında uygulamaları karta kura tıklayın ve 1 dk ka bekleyin.
    Telefonun kablosunu sökün Ayarlar/Uygulamalar/Geliştirme/Usb Hata Ayıklaması 'nı kapatın.
    Ayarlar/Uygulamalar/Uygulamaları Yönet e giriyoruz ve buradan Flash player gibi sistem programları hariç dilediğimiz programı hafıza kartına taşıyoruz.

bunla uğraşacağına marketten ''sd move'' yada ''App 2 SD'' programlarını indirsen yine basitçe zahmetsizce aynı işi yapıyorlar.
    hangi program taşınabilir yada taşınamaz onuda gösteriyorlar.
    önemli olan facebook,google haritalar gibi programları karta taşıyabilmek.varsa öyle bir program iyi olur.

Ben Şunu Anlamıyorum... Uygulamaları Zaten Ayarlar/ Uygulamalar Kısmından Taşıyamıyor muyuz ?

android kullanicisi degilim gecmeye calisiyorum ama arastirdigim kadariile tamtasinmiyor uygulamalar tasinanlarinda bazi dosyalari tel hafizasinda kaliyor

yalnız bu arkdaşın paylaştığı sistem normalde sd karta taşınamayan uygulamalarla ilgiliyani root yapmadan.yani sd move app 2 sd programları sadece tanışabilirleri taşır.yanlış mıyım ?

hocam sağolasın paylaşım için.igoyu fln sd karta taşıdım bende.

• 
Sayfa: önceki 583584585586587
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.