Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (583. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
814.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 581582583584585
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncellemeden sonra arama yaparken ekran bi kaç saniye kararıyor sonra tekrar düzeliyor sizdede böyle olan varmı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

hocam sen bu kartı nerden aldın ya ben de istiyorum

bakırköyde bi vodafon bayisinden almıştım başkada yoktu o zaman.zaten tipide değişmiş yeni mobile ultraların.
    bir arkadaş için bakmıştım ama bir türlü bulamadım birdaha.yabancı sitelerde var.okuma hızları için 30mb/sn deniyor yenilerde.

valla iyi bulmuşsunuz ne diyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Sword54

Güncellemeden sonra arama yaparken ekran bi kaç saniye kararıyor sonra tekrar düzeliyor sizdede böyle olan varmı..

Aramaya bastığınız anda mı kararıyor? Normalde telefonu kulağınıza götürdüğünüzde yakınlık sensörü ekranı kapatıyor. Bunla ilgisi olabilir mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

quote:

öncelikle yazılarımı alıntılarken resimleri alıntılamaki çok yer kaplıyolar.
    bir iki saat sonra bir kısa bir video ile hızı nasıl ölçeceğini yayınlarım.çünki class 4 hızında bir kartın 12,5-13mb/sn hızında yazamayacağını söyleyenlerde var cevap olur onlarada.

sana o küçük seri numarasını sormamın sebebi bazı sandisklerin sahte çıkması ve seri numarası barındırmaması.seri no varsa iyi.

Tamam kardeşim Cok Teşekkür Ederim SD tools programıyla yaptım bunu da belirteyim..ya da benmi yanlış baktım dicem de yuvarlak içinde 4 yazıyor =S

arkadaşım senin kartın hızı normal....
    arkadaşlar hep bu bendeki kartın class4 olmasına rağmen aşırı hızlı olmasını örnek göstererek sandisk tercih edin derim çeşitli başlıklarda.
    bugün ilkkez neden benim kart bu kadar hızlı diye bi araştırayım dedim.
    benim sandisk 8gb microsd class 4 mobile ultra serisi,normal sandisk micro sd class 4 lerden biraz hızlıymış.hatta class10 hızındaki kartlara baktım başka markalardaki,onlardanda hızlı çıktı birçoğundan.
    birkaç sitede test edilmiş.ve bu kartların üstünde yazan class 4 ibaresinin gerçek olmadığı ve çok fazla hızlı olduğu söylenmiş.
    testlerdede.

toms hardware sitesinin incelemesinde şöyle denmiş.ingilizcem çok iyi değil anlayan anlar zaten.

Class 4 is a real understatement for the Mobile Ultra microSDHC model. Defying its designation, our test sample ran rings around many of the Class 10 cards and exhibited good to excellent read and write performance in all benchmarks. Clocking in at 22.8 MB/s, it even took the lead in our sequential read test. However, it is not quite as fast in the sequential write benchmark, achieving 15.8 MB/s. The card also demonstrates very strong random read and write performance, again winning first place in these categories.

bende örnek olsun diye videoya çekmiştim burda yayınlayayım diye orda yazma hızı 14mb/saniye hızında yazdı.
    insanları yanıltmamak adına söyliyeyim mobile ultra serisi kendi classındaki başka markalardan çok daha hızlı hatta class 10 lara eşit bazılarından hızlı hatta..ben 1,5 sene önce bu kartı alırken mobile ultra serisinin böyle farklı bir seri olduğunu bilmiyordum.bana denk gelmiş.

Hmm tamam Kardeşim.Cok Teşekkür ederim sana da zahmet verdik . . . Peki bu kartın hızlı okunması fln ne sağlıyor telefonla ,? Ve sizce benim aldığım model nasıl?
    Gerçi kartlardan fln anlamadığım için 15 lira kampanyasi vardı direk öyle aldım =))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bastıkdan bir-iki saniye sonra,sanırım yakınlık sensörüyle alakalı bişey.cvp tşk.
  • quote:

Hmm tamam Kardeşim.Cok Teşekkür ederim sana da zahmet verdik . . . Peki bu kartın hızlı okunması fln ne sağlıyor telefonla ,? Ve sizce benim aldığım model nasıl?
    Gerçi kartlardan fln anlamadığım için 15 lira kampanyasi vardı direk öyle aldım =))

bendede team marka 16 Gb class 10 card var testlerde15-16 civarı yazım hızı çıkıyor
    Bu hız kartın ve telefon hafızasının doluğuna göre farklılık gösterebiliyor .

bu kartı HD video seyredebilmek için almıştım fakat çoğu kartın okuma hızı üç aşağı 5 yukarı aynı ve HD videolar da akıcılık elde edemedim.

en sonunda geçmiş mesajlarımdan birinde tanıtıp indirme linki verdiğim

DiCE player ile akıcı HD video seyretme sorununu çözdüm .

denemelerinde ile class 4 kart ile bile dice player kullanarak HD videolari akıcı seyredebildim.

yani class 10 cokta işime yaramadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuXiN -- 16 Ocak 2012; 19:09:28 >

• Hmm Anladım Dostum Paylaşımın Için Teşekkür Ederim, Adına Çok Sevindim :)
  • Zamanında class10 diye bende team almıştım ama toshibalar olsun sandiskler olsun class farketmiyomuş demekki. Daha verimli çalışıyo bende class 4 sandisk kartlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuXiN

quote:

bendede team marka 16 Gb class 10 card var testlerde15-16 civarı yazım hızı çıkıyor
    Bu hız kartın ve telefon hafızasının doluğuna göre farklılık gösterebiliyor .

bu kartı HD video seyredebilmek için almıştım fakat çoğu kartın okuma hızı üç aşağı 5 yukarı aynı ve HD videolar da akıcılık elde edemedim.

en sonunda geçmiş mesajlarımdan birinde tanıtıp indirme linki verdiğim

DiCE player ile akıcı HD video seyretme sorununu çözdüm .

denemelerinde ile class 4 kart ile bile dice player kullanarak HD videolari akıcı seyredebildim.

yani class 10 cokta işime yaramadı.

Evet DICE çok iyi Moboda açamadım 480p videoyu DICE akıcı bir şekilde oynatıyor

• Merhaba,

Mevcut kulaklıklar,

MH-500.....25 TL
    MH-650.....25 TL
    MH-610.....25 TL

+5 tl kargo ücreti alınır.

Arkadaşlar sizce hangini alayım deneyip kullananlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Arkadaşlar güncellemeyi kurmak için telefonu bilgisayarıma bağladım güncellemeyi yaparken bir hata oluştu uyarısı verdi ve şuan telefon ne açılıyor usbyi arada görüp,görmüyor.Açılış düğmesine bastığımda sarı bir ünlem işareti geliyor nedeni nedir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Arkadaşlar güncellemeyi kurmak için telefonu bilgisayarıma bağladım güncellemeyi yaparken bir hata oluştu uyarısı verdi ve şuan telefon ne açılıyor usbyi arada görüp,görmüyor.Açılış düğmesine bastığımda sarı bir ünlem işareti geliyor nedeni nedir acaba ?

Telefonun bootloader kilidi açık mıydı? Brick olmuş gibi duruyor.
    Kilit kapalıysa pc companion üzerinden onarmayı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuXiN

quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

quote:

Orijinalden alıntı: kurtar72

quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

quote:

Orijinalden alıntı: kurtar72

last_legant "360 Launcher V1.3 "ü telefonuna kurdun mu, kurduysan memnun musun?

gençler ben download ettim ve yükledim.gayet stabil ve başarılı.go launcher tadında

FuXiN sağ olsun bizi haberdar etti. Gerçekten, görsellik açısından gayet güzel.

valla paylaşan arkadaştan allah razı olsun mükemmel bir launcher.go launcherdan daha iyi.efektleri süper ve go launcher gibi 25 mb değil sadece 4 mb kullanıyor ramden.muhakkak deneyin.ics teması ve ekran kilidi de süper oldu:-D

Elimizden geldiği kadarıyla paylaşalım topigimiz zenginleşsin :$

sevgi paylaşıldıkça çogalırmış
    (amma laf ettim şimdi)

topikte öyle :-D

fuxin kardeş 360 launcher paylaşımı için gerçekten teşekkürler bunu gördükten sonra go launcheri kaldırdım telefonumdan çok daha az yer kaplıyor ve daha stabil gerçekten....bunu yükleyen arkadaşlara ve sana bir sorum olacak uçak moduna aldıktan sonra tekrar uçak modundan çıktığımda şebekeyi bulamıyor ve telefonu kapatıp açmak zorunda kalıyorum sizlerde böyle bir sıkıntı varmı acaba?

• arkadaşlar benim neo yuda bugün bilgisayara baktım ve güncelleme var diye uyarı verdi güncelleme yaparken güncelleme aşamasında hata veriyor ve daha sonra deneyin yada bi link vermiş sony niin sitesine bağlanıyor orasıda tırt yani bişe yok ne yapmam lazım lütfen yardımcı olurmusunuz bu sorunu yaşayan varmı acaba?
  • arkadaşlar bende bu telefondan almayı düşünüyorum nasıl memnunmusunuz mesela arc ile kameraları arasında bi farklılık varmı

xperia s çıkıp yaygınlaşana kadar sanıım şöyle agustos - eylül gibi xperia s e geçerim heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiLGEC

quote:

Arkadaşlar güncellemeyi kurmak için telefonu bilgisayarıma bağladım güncellemeyi yaparken bir hata oluştu uyarısı verdi ve şuan telefon ne açılıyor usbyi arada görüp,görmüyor.Açılış düğmesine bastığımda sarı bir ünlem işareti geliyor nedeni nedir acaba ?

Hocam tekrar bağlamayı denedim bilgisayara pc companionu açıyorum fakat bilgisayar telefonu 1 görüyor 1 görmüyor dediğinizin açık olup olmadığı hakkında bir fikrim yok şarja soktum şimdi bakalım 1 saat sonra bir daha deneyeceğim ne yapmamı önerirsiniz.

• htc desire z ile karşılaştırdık ses konusunda neo ezdi ama desire z nin parlaklığı daha fazlaydı.bravia engine falan hikaye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar o.facebooka girerken ne yaparsam yapayım dıger programlar arka planda birşeyler yapıyor fatura kabarıyor bir türlü engelleyemedim advenced task kileri falan kullanıp facebook uygulaması gibi uygulamalarıda kapattım senkranızasynda kapalıydı ama gecen gene avea mail adresimi vererek güncelleme oldugunu söylemiş maillle ilgili demekki gmail gene arka planda birşeyler yaptı çözüm öneriniz varmı arkadaşlar bu duruma....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SiLGEC

quote:

Hocam tekrar bağlamayı denedim bilgisayara pc companionu açıyorum fakat bilgisayar telefonu 1 görüyor 1 görmüyor dediğinizin açık olup olmadığı hakkında bir fikrim yok şarja soktum şimdi bakalım 1 saat sonra bir daha deneyeceğim ne yapmamı önerirsiniz.

Arkadaşlar benim sorunuma bir çözüm bulun ne yapmalıyım.

Telefonumu takıyorum pc ye bir açılıp bir kapaniyo sarı bir ünlem işareti veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: enspak

Arkadaşlar o.facebooka girerken ne yaparsam yapayım dıger programlar arka planda birşeyler yapıyor fatura kabarıyor bir türlü engelleyemedim advenced task kileri falan kullanıp facebook uygulaması gibi uygulamalarıda kapattım senkranızasynda kapalıydı ama gecen gene avea mail adresimi vererek güncelleme oldugunu söylemiş maillle ilgili demekki gmail gene arka planda birşeyler yaptı çözüm öneriniz varmı arkadaşlar bu duruma....

Mobil ağ ayarlarindan veri trafiğini kapat. Benim de başıma gelmişti simdi yaşamıyorum... Fakat şebeke üzerinden internete giriyorsan her girdiginde etkinlestirmen gerekir. Ben sadece wifi kullandigim için veri trafigi hep kapali .
  • 
Sayfa: önceki 581582583584585
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.