Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (551. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
814.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 549550551552553
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: apoykalips

İCS 4 ile bekleniyor sanırım ama zor.

Az kaldı 1-2 aya gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

quote:

Az kaldı 1-2 aya gelir.

ics den çok şebeke üzerinden görüntülü görüşme söz konusu bu soruda dikkatiniz çekerim :) ics gelirde görüntülü görüşme gelcekmi ıcs ile şebekeden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutluerol

quote:

quote:

Az kaldı 1-2 aya gelir.

ics den çok şebeke üzerinden görüntülü görüşme söz konusu bu soruda dikkatiniz çekerim :) ics gelirde görüntülü görüşme gelcekmi ıcs ile şebekeden?

Bir çok ek özelliği destekliyor. Ama tanıtımında bende görmedim açıkcası ama beklentim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gt007

arkadaşlar e bayden alışveriş yapamıyorum. çünkü kredi kartım yok. teleservice bana kulaklık artı batarya için 120 tl dedi. mh650 kulaklık+ba700 batarya = 120 tl. fazlamı geldi yoksa acaba p.tesi gitmam gerek kulaklık sorun çıkarıyor. yada piyasada başka kullanabileceğim konuşma ve müzik dinleme işlevlerini yerine getirebilecek kulaklık varmı? ACİLLLL YARDIM LÜTFENNNN

SANIRIM SORUMA CEVAP YOK. HAYIRLISI OLSUN O ZAMAN.
  • quote:

quote:

Ey cemaat Bu uygulamaları kurarken hep telefon hafızasına mı kuruyor? Çünkü devamlı hafıza azaldı uyarısı veriyor. Kuruyorum sonra gidip hafıza kartına taşı diyorum. Böle devamlı taşı diyeceğime direk karta nasıl yüklicem ben bunları?

Bende cevap bulamadığım sorumu güncellim bari belki gören olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: y@s@r

Merhaba arkadaslar bu telefondan anneme almayi dusunuyorum ama birde aklima ray yakiliyor bunlarin ne farki var boyuttan baska

Neo'yu tavsiye ederim.

quote:

arkadaşlar ttnet in cepten interneti nasıl? bakın burda bana en ucuz gibi geldi. paket aşımı 1 mb 5 krş. bu önemli zaten sınırsız isteyenler için. en ucuz bu değilmi?

http://www.ttnetmobil.com.tr/3g-ile-baglan/cepten-mobil-internet.aspx

Bundan tüm operatörler faydalanabiliyor mu ben de merak ettim.Bilen varsa cevabını bekliyoruz.

• quote:

quote:

quote:

Ey cemaat Bu uygulamaları kurarken hep telefon hafızasına mı kuruyor? Çünkü devamlı hafıza azaldı uyarısı veriyor. Kuruyorum sonra gidip hafıza kartına taşı diyorum. Böle devamlı taşı diyeceğime direk karta nasıl yüklicem ben bunları?

HOCAM BENDE APP 2 SD DİYE BİR PROG VAR KENDİ OTOMATİK YAPIYOR MARKETTE BULABİLİRSİN. BANADA BİR ARKADAŞ YAPTI KURDU GERİSİ KALDI ÖYLE YENİ BİRŞEY YÜKLEYİNCE OTOMATİK ATIYOR SD YE

• quote:

quote:

quote:

quote:

HOCAM BENDE APP 2 SD DİYE BİR PROG VAR KENDİ OTOMATİK YAPIYOR MARKETTE BULABİLİRSİN. BANADA BİR ARKADAŞ YAPTI KURDU GERİSİ KALDI ÖYLE YENİ BİRŞEY YÜKLEYİNCE OTOMATİK ATIYOR SD YE

Eywallah saolasın deneyelim bir. Bu androidin ayarlarında olması gereken bişey ama çok eksiği var hala bu sistemin...

• neyse ki güncelleme geliyor.....

YOK MU EY CEMAAT BANA BİR ADET NEO İÇİN KULAKLIK TAVSİYE EDECEK

BUDA MI OFSAYT...
  • Ebay'den anlayan arkadaşlardan biri burdaysa alıntı veya pm atarsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

Ebay'den anlayan arkadaşlardan biri burdaysa alıntı veya pm atarsa sevinirim

Hayırdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: adana8001

quote:

Orijinalden alıntı: y@s@r

Merhaba arkadaslar bu telefondan anneme almayi dusunuyorum ama birde aklima ray yakiliyor bunlarin ne farki var boyuttan baska

Neo'yu tavsiye ederim.

quote:

arkadaşlar ttnet in cepten interneti nasıl? bakın burda bana en ucuz gibi geldi. paket aşımı 1 mb 5 krş. bu önemli zaten sınırsız isteyenler için. en ucuz bu değilmi?

http://www.ttnetmobil.com.tr/3g-ile-baglan/cepten-mobil-internet.aspx

Bundan tüm operatörler faydalanabiliyor mu ben de merak ettim.Bilen varsa cevabını bekliyoruz.

burda yazıyor ayrıntılar ttnet mobil yani avea abonesi olmanız gerekiyor ki zaten gerek yok direk ave ya geçin 19 tl ye 1 gb 500 dk 1000 sms gelsin.Ayrıca aynı tarifeler avea dada var ki avea=ttnet mobil:)
    http://www.ttnetmobil.com.tr/yardim/ttnet-mobil-nedir.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 7 Ocak 2012; 23:11:55 >

• quote:

quote:

Hayırdır

Kayıt olmaya çalışıyorum henüz

Sen kayıtlımısın veya alışveriş yaptın mı ?

• quote:

quote:

quote:

Hayırdır

Kayıtlıyım. Çokça alışverişi yapıyodum ama gümrük biraz sıkılaştı. Gümrük vergisiyle yine aynı haline geliyo diye kestim bi süredir.

• quote:

neyse ki güncelleme geliyor.....

YOK MU EY CEMAAT BANA BİR ADET NEO İÇİN KULAKLIK TAVSİYE EDECEK

BUDA MI OFSAYT...

Bende yeni bir kulaklık arayışındayım.Araştırmalarıma göre senheiser marka yı çok övüyolar.20 tl civarında bir model var performansı iyi diolar.Ama kulaklık işi Bütceyle alakalı onu anladım 100 tl ye kulaklıklar var bugün elektro worde gittim adam senheiser i tavsiye etti sesin kulaklıktan geldiğine inanamıcaksın dedi.Ama mikrofonlu modeli yok gibi.Yinede Mikrofonlu istersen philipsler iyi bide cretive in bikaç modeli var.Öylesine dandik bi telefoncuya girdim sordum adam 10 tl le nokta die markada kulaklık çıkardı ilginçtir orijinalde daha iyi ses verdi.Ama ses çok tok çıktığından alamdın tisler yoktu.Birde öyle her marka olmuyor iphone kulaklığı denedim aksesuar destekelenmiyor uyarısını verdi.Telefoncu bile şaşırdı.İyi bir model alırsan bana da haber verirsen sevinirim.Deneyip almak şart..

• kılıfta vs. gümrük vergisi olmuyor diye biliyorum zarflanarak geldiği için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okeanus

kılıfta vs. gümrük vergisi olmuyor diye biliyorum zarflanarak geldiği için..

Ufak şeylere bişey demiyolar. Belli bir dolar ve euro sınırı var. Ben büyük oynuyodum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırdır

Kayıtlıyım. Çokça alışverişi yapıyodum ama gümrük biraz sıkılaştı. Gümrük vergisiyle yine aynı haline geliyo diye kestim bi süredir.

pm alımına kapalıymışsınız hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırdır

pm alımına kapalıymışsınız hocam

evet çok kafam ağrıyo. O yüzden kapattıydım şimdi hatırladım. Bende niye pm atmadı diyodum Buradan sorabilirsin. Elimden geldiğince yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi last_legant -- 7 Ocak 2012; 23:38:08 >

• 
Sayfa: önceki 549550551552553
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.