Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın sabah bornova vatana gitsem mavi alamazmıyım yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATaİk_

Yarın sabah bornova vatana gitsem mavi alamazmıyım yani?

%25 indirim internete özel oluyor.

Web'e Özel World 6 Taksitte ile %25 ve %20 indirim kampanyasında kargo ücreti alıcıya aittir. 
    World, Axess, CardFinans, Maximum 6 Taksit Ödeme seçenekleri
    sadece Web mağazamızda geçerlidir.
  • olaya bak neden ki kargo ne kadar tutar peki ve kaç günde gelir?
  • ya arkadaşlar bu igo navigasyonu telefona attım.nsl kurcas peki =?
  • arkadaşlar bu telefondan almayı dusunuyorum fakat netteki karsılastırma videolarından birisinde birşey dikkatimi çekti. browseri kullanıyorken, sitede aşağı-yukarı çekerken takılmalar oldukca fazla idi.

bu videoda 6:20 ile 7:15 arası

siz kullananların yorumu ne olur bu konu uzerine. browser permormansı hakkında ne dersiniz. videodaki durum siteye ozel midir yani?
    teşekkürler.

• iyi geceler arkadarşlar bir sorum olacak: neo yu bilgisayara kablosuz bağlayabilir miyim? bluetooth haricinde kablosuz ADSL modem üzerinden..
  • Arkadaşlar klavyeyi kullanırken oluşan titreşimi nasıl kapatıyoruz acaba bilgisi olan varmı bu konuda yardimlarinizi bekliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Necdet

Arkadaşlar klavyeyi kullanırken oluşan titreşimi nasıl kapatıyoruz acaba bilgisi olan varmı bu konuda yardimlarinizi bekliyorum...

ayarlar-> dil ve klavye-> uluslararası klavye-> tuşa basıldığında titreşim , tiki kaldırman yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **BlackTower** -- 18 Eylül 2011; 1:10:45 >
  • Tesekkur ederim.Yeni güncellemeyi yaptim fakat ana ekranda yatay moda halen geçmemekte bu konuda bilgisi olan arkadaşlarin yardımlarını bekliyoruz.
  • vatana gelir mi beyler 2-3 güne
  • Arkadaslar telefon yatay olmuyor diyen arkadaslar goruyorum yeni guncellemeyle bu olay geldi fakat HDMI cikisiyla tvye baglayinca donuyor ana ekran
    ayrica bi arkadasta telefonu wifiyle nasil baglarim pcye falan demis, internetten my phone explorer adli programi indir, markettente telefon icin olan my phone explorer clienti indir, teli ve pc yi ayni modeme bagladiktan sonra pcdki programi ac ve teli tanit daha sonra telefonu baglamis oluyorsun, bu programi herkese tavsiye ederim pcden mesaj gonderip alabilirsiniz, rehberinizi yedekleyip saklayabilirsiniz vs program cok kullanisli yani, iyi forumlar
  • @By Necdet rica ederim
    @Captain16 teşekkürler
  • bütün markalar bir yane se kalitesi bir yana..
  • bu telefonu almalımıyim ve şuanda en uygun fiyata nerden alınır ??
  • merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak rootlu kullanmanın ve rootsuz kullanmadın avantajları ve dezavantajları nelerdir? windows live mesenger görüntülü görüşme varmı eğer yoksa msn de görüntülü görüşme yapabileceğim program varmı fm transmitter özeliği varmı yoksa programla olurmu fm olayı jaksız radyo kullanılmıyormu fm transmitter antensiz radyo neden yok programlarlan kullanılma açılırmı ?? bunların yanı sıra sizin önereceginiz programlar varmı veya ayarlar ?? kendinize iyi bakın dostlar inşallah cevaplarsınız :) genelde cevap verilmiyo????
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmer10000

merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak rootlu kullanmanın ve rootsuz kullanmadın avantajları ve dezavantajları nelerdir? windows live mesenger görüntülü görüşme varmı eğer yoksa msn de görüntülü görüşme yapabileceğim program varmı fm transmitter özeliği varmı yoksa programla olurmu fm olayı jaksız radyo kullanılmıyormu fm transmitter antensiz radyo neden yok programlarlan kullanılma açılırmı ?? bunların yanı sıra sizin önereceginiz programlar varmı veya ayarlar ?? kendinize iyi bakın dostlar inşallah cevaplarsınız :) genelde cevap verilmiyo????

3500 kere cevap verildigi icin ayni seylere genelde cevap verilmiyo tabi.
    Root sana kalmis bi olay. Bazi istenmenmeyen gomulu programlari silmek , biraz daha fazla kontrol etnek icin yapabilirsin.bence gereksiz.
    Windows live de yok goruntulu konusma mobil versiyonda. Onun yerine tango veya skype kullanabilirsin.
    Fm var. Anten olarak kulaklik.
    Antensiz olarak sen icat edersen hepimiz rahat ederiz

• quote:

Orijinalden alıntı: technoB

ya arkadaşlar bu igo navigasyonu telefona attım.nsl kurcas peki =?

apk manager diye programı indir,apk dosyasını at telefona sonra manager programını ac ordan direk kurarsın,çok basit yani:) bu ekran dönme konusu çok hassas yahu film izlerken mesaj gelirse hemen 20 drece egimde ekran dönüyor bu da beni kıl etti biraz,ama güncellemeden sonra telefon cok güzel bir hal aldı bakalım yeni güncelleme neler getirecek.,beyler birde tivibu artık androidde tivibunun kendi siites,nden indirip başta soyledigim sekilde kurun,vesselam..

• Rootu bozmadan yazılım yüklemek mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurkanE

quote:

Orijinalden alıntı: SweetPea

quote:

Orijinalden alıntı: SweetPea

arkadaşlar biryardım lütfen.Wifi ile internet kullanıyorum.Teli kurcalamaya basladım yeni yeni.PlayNow'a girdim güncelleyin dedi girmek için.Güncelleye bastım yükledi falan sonra yazılar çıktı hiçbir şekilde girilmedi.Abidikkubidik kodlar gibi yazılar.Birde markette en yeni uygulamalar abasınca kapat hatası çıkıyor marketten.Lütfen bir yardım.

uuppp yardım lütfenn

Play Now hakkında bir bilgim yok kullanmıyorum zaten sildim hatta. Marketin yeni versiyonunu yükle bence arayüzü falan daha güzel, ülkemizde kısıtlama olduğu için ücretli uygulamaları falan göremiyoruz o yüzden hata vermiş olabilir, tahmin yürütüyorum sadece...
    Alternatif market uygulamaları var bunları da bir dene, Blackmart Alpha kullanıyorum ben, ücretli uygulamaları ücretsiz olarak indirebiliyorum.

Android Market 3.1.3
    Blackmart Alpha

Uygulamaları sd kartta herhangi bir yere at, marketten Astro isimli uygulamayı kur, programı aç dosyayı bul ve yükle.

Tşk denicem , sorun olursa paylaşırım :) Bu arada telefon aydınlık ortamda daha fazla parlaklık sağlıyor , karanlıkta ise otomatik parlaklık düşüyor.İncelemelerde bunu dikkate almamışlar

• merhaba arkadaşlar neo sebeke üzerinde görüşmesi icin neo v olan yazılım neo yüklesek olurmu yada bir yöntem varmı acil bekliyorum

veya 2.3.4 yazılım varmı suan root falan yapsak olurmu .......teşekkürler........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ank_rambo -- 18 Eylül 2011; 13:28:58 >
  • 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.