Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (1009. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10071008100910101011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu tabirlerin hiçbirini bilmiyorum inan ki.

Ben, telefonu aldığımda üzerinde gelen Android'i güncellediğime pişman olduğumu yazmıştım. Bazı yöntemlerle tekrar eskiye dönmek mümkünmüş sanki ama riskliymiş öğrendiğim kadarıyla. Ben de anlamadığım için telefonu riske etmek istemedim. Bu yaz, alalı 2 sene dolacak. Prensip olarak bozulana kadar kullanmak istiyorum ama bunun ömrü, öncekilerden daha kısa sürecek sanırım.

* * *

Konu harici olarak, imzandaki konudaki resim cortlamış. Tekrar yükle istersen. Abload.de'yi tavsiye ederim. Ordakiler silinmiyor.
  • Bende boş ve dolu ram miktarı neden böyle orantısız görünüyor? Önceden 100 küsürlerde görünürdü. Eski sürüm ftf attım ve rootladım. Şuan böyle görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varjot -- 17 Mart 2014; 1:01:42 >
  • Varjot kullanıcısına yanıt
    Bir şeyler yanlış olmuş galiba. Full wipe yaparak tekrardan atsanız iyi olacak gibi. Donanımsal arıza değildir inş. Ya da ilkin telefona bir sıfırlama çekin, olmazsa full wipe yaparak tekrar rom atın.
  • Beyler bunlardan hangisi orjinaldir sizce? Benim batarya baya bir şişmiş şarj 3-4 saat bile gitmiyor. Acil batarya almam lazım. Yardımcı olursanız sevinirim.

http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=xperia+neo+battery&catId=0&initiative_id=SB_20140318103907
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilucifer85

quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

Arkadaşlar bu telefonu kasmayan android güncellemesi çıktı mı?

Kasmayan derken :D hepsi kasıyor ne yazık ki. Telefonu değiştirmemiz lazım :D

Zaten kassında yeni telefon alınsın diye çıkıyor güncellemeler.ben bugüne kadar şu güncellemeyi yaptım telefonum eskisinden daha iyi oldu diyen görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncellemeyle kasmayan android nexus serisi başka bi alternatifi yok
    neo yu adam akıllı kullanıcam dersen gb .62 sürümü ile mutlu olmak zorunda
    veya rootlayıp bootloderı açıp ultimate diye bi ics romu vardı onuda yükleyebilirsiniz ben onu kullanıyodum
    ama sonradan gb rom yüklemiştim en iyisi gb performansda
    bu konular çooook önceleride konuşulmuştu ics nin tek avantajı kamera modu yükleyebiliyosun cybershoot dı sanırım o modun ismi kaliteli fotoğraflar yakalanabiliyodu o mod ile
  • arkadaşlar bagımsız gelıstırıcılerın neo için cıkardıgı yıne xperia arayuzunde 4.3 surumu varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerlix73

güncellemeyle kasmayan android nexus serisi başka bi alternatifi yok
    neo yu adam akıllı kullanıcam dersen gb .62 sürümü ile mutlu olmak zorunda
    veya rootlayıp bootloderı açıp ultimate diye bi ics romu vardı onuda yükleyebilirsiniz ben onu kullanıyodum
    ama sonradan gb rom yüklemiştim en iyisi gb performansda
    bu konular çooook önceleride konuşulmuştu ics nin tek avantajı kamera modu yükleyebiliyosun cybershoot dı sanırım o modun ismi kaliteli fotoğraflar yakalanabiliyodu o mod ile

Neo dolapta duruyor.onun üstüne galaxy s2 s4 ve en sonda note 3 aldım.hepsinde durum aynı.sonradan kasmayan telefon yok.arkadaşlarımızdaki değişik modelleride gördük.senaryo hep aynı.güncelleme ver sevindir, cihazı yavaşlat kişi yeni telefon alsın.neyse bunlar sondu zaten.birdaha hep önceki senenin cihazını alıp minimum 3 sene kullanırım tabi güncelleme yapmadan.
    Neo yedek telefon olarak duruyor.s2 kullanıyorum.s4 sattım.note3 eşimde.cep telefonlarıda eskisi kadar ilgimi çekmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 23 Mart 2014; 14:36:45 >

• arkadaşlar bu gb ye nasıl döneceğiz .. ? birde benim telefona imei atıldı formatla sorun çıkar mı ?
  • heavylocker. teşekkür ederim arkadaşım.
  • Bayadır yazmıyorum buraya ama telefon hakkında sorunları, soruları vs. olana yardımcı olabilirim bu başlık altından. Ayrıca şimdiye kadar kullandığım en iyi romlar;

GB - Atomic GB 8
    ICS - Iridescent Zed 4
    JB - Super Jelly Bean 8
    KK - Henüz doğru dürüst KK rom bulamadım
  • ben bu GB dönüş işini yapamam.. fabrika ayarlar formatı attım telefon baya rahatladı benim gibi olanlara tavsiye ederim :) yalnız üç-beş uygulama yükledim telefonun hafızası yine doldu nerdeyse 8gb hafıza kartım var ona yüklenmiyor nedense ..
  • kankeyto kullanıcısına yanıt
    AppMgr tarzı programlarla hafıza kartına taşıyın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Bayadır yazmıyorum buraya ama telefon hakkında sorunları, soruları vs. olana yardımcı olabilirim bu başlık altından. Ayrıca şimdiye kadar kullandığım en iyi romlar;

GB - Atomic GB 8
    ICS - Iridescent Zed 4
    JB - Super Jelly Bean 8

Benim listemde şu:

GB - Atomic GB 8.0 - MIUI V2
    ICS - Cream Caramel 8.0 - MIUI V4
    JB - MIUI V5 - SJB 8.0
    KK - AOKP - CarbonKK (PoygonKK'nin yeni sürümü çok iyi olacakmış deneyince göreceğiz.)

Ben direk ICS romlarını eliyorum. Bu saatten sonra GB'de kullanılmaz. Geriye JB ve KK romları kalıyor. MIUI V5'i tek geçerim. Zaten MIUI ile android tekrar hayat buldu. Resmen IOS'e rakip oldu. Ama 512 mb ramli cihazlarda pek stabil çalışmasa da (stabil değil derken arada sırada tekliyor, fakat uygulamalar olduğundan daha hızlı çalışıyor) gene de vazgeçemiyorum. Zil seslerinden, temalara, ekran kilitlerinden, bildirim çubuğuna kadar buram buram kalite kokuyor. MIUI kullanan insanın standart android arayüzüne geçmesi çok koyar adama. Ferrari'den inip Tofaş'a binmek gibi birşey oluyor. Herkese tavsiye ederim MIUI V5'i.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Bayadır yazmıyorum buraya ama telefon hakkında sorunları, soruları vs. olana yardımcı olabilirim bu başlık altından. Ayrıca şimdiye kadar kullandığım en iyi romlar;

GB - Atomic GB 8
    ICS - Iridescent Zed 4
    JB - Super Jelly Bean 8

Benim listemde şu:

GB - Atomic GB 8.0 - MIUI V2
    ICS - Cream Caramel 8.0 - MIUI V4
    JB - MIUI V5 - SJB 8.0
    KK - AOKP - CarbonKK (PoygonKK'nin yeni sürümü çok iyi olacakmış deneyince göreceğiz.)

Ben direk ICS romlarını eliyorum. Bu saatten sonra GB'de kullanılmaz. Geriye JB ve KK romları kalıyor. MIUI V5'i tek geçerim. Zaten MIUI ile android tekrar hayat buldu. Resmen IOS'e rakip oldu. Ama 512 mb ramli cihazlarda pek stabil çalışmasa da (stabil değil derken arada sırada tekliyor, fakat uygulamalar olduğundan daha hızlı çalışıyor) gene de vazgeçemiyorum. Zil seslerinden, temalara, ekran kilitlerinden, bildirim çubuğuna kadar buram buram kalite kokuyor. MIUI kullanan insanın standart android arayüzüne geçmesi çok koyar adama. Ferrari'den inip Tofaş'a binmek gibi birşey oluyor. Herkese tavsiye ederim MIUI V5'i.

Hocam MIUI biraz sıkıntılı bizim telefonda tekliyor arada dediğin gibi. Şöyle biraz daha güçlü telefonumuz olsaydı keşke şöyle doğru düzgün rom kurabilseydik

• quote:

Hocam MIUI biraz sıkıntılı bizim telefonda tekliyor arada dediğin gibi. Şöyle biraz daha güçlü telefonumuz olsaydı keşke şöyle doğru düzgün rom kurabilseydik

Sırf MIUI yüklemek için iyi donanımlı ama fiyatı iyi bir cihaz almayı düşünüyorum. Elime para geçince. Sınavlar geçsin bir işe girip almak lazım.
  • taşımayın. taşıdığınızda gb komple kasılmaya başlıyor. mutlaka ihtiyacınız olduğunu düşünmediğiniz herşeyi kaldırın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten link to sd programını denemiştim daha önce nerdeyse hiç bi programı taşıyamadı ..
  • Selam beyler oyunda kalmayan ve kamerası da güzel olan bir rom var mı denemediğim rom kalmadı ciahazım boatloader acık cvblarınızı bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 10071008100910101011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.