Şimdi Ara

SE .::MİX WALKMAN(WT13i)::. ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
7.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SE .::MİX WALKMAN(WT13i)::. ANA KONU

Sony Ericsson Mix Walkman WT13i

Özellikler

Boyut&agırlık :95.8 x 52.8 x 14.3 mm , 88g
    Ekran : 240x400 3.0 inç Kapasitif dokunmatik ,256k renk
    - Çizilmeye karşı dayanıklı yüzey
    - otomatik döndürmek için Accelerometer sensör
    - Yakınlık sensörü auto turn-off için
    Ses : Titreşim, MP3 zil sesleri , 3.5mm jak ,FM radyo
    Walkman oynatıcı (MP3/eAAC + / WMA/MP4/H.263) ,SensMe ,TrackID müzik tanıma
    Hafıza :256 MB (100 MB kullanıcı) , 32GB'a kadar microSD
    Bağlantı :Wi-fi ,Bluetooth,Gprs,Usb ,Edge
    Kamera :3.15 MP, 2048x1536 piksel , qvga video
    Bekleme/Konuşma süresi : 465 saat/9 saat 40 dakika -Standart pil, Li-Ion 1000 mAh

_İnceleme Videoları_

Ana Sayfası

http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/mixwalkmanphone?cc=tr&lc=tr

Güncel fiyat listesi
    http://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?sp=brand%3dsonyericsson&categoryId=376241
    http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/sony-ericsson-wt13i-mix-walkman_02.044.1357.0232.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technotronic -- 10 Kasım 2011; 22:00:59 >

• java işletim sistemli herhalde?
  • Ses kalitesi nasıl kullanan alan daha önceki walkman telefonların kalitesini bilenler bir karışılaştırma yapsın bir zahmet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erco35coast

java işletim sistemli herhalde?

evet java
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.

quote:

evet java

guzele benziyor, sarj konusunda android den iyiyse tam benlik.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.

quote:

evet java

guzele benziyor, sarj konusunda android den iyiyse tam benlik.

android pili su gibi içiyo , javalı teller pil konusunda çok daha iyi
  • galiba kimse mix walkman'in yüzüne bakmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Walkman (Music) Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

galiba kimse mix walkman'in yüzüne bakmıyor.

ürün şuan yeni çıktı ve internet üzerinden satılıyo , büyük teknoloji marketlerinde satışa başlasın alanların sayısı artacaktır
  • bi kişi çıkıp aldım güzel kötü desin yaw
  • shimsheck

Ses kalitesi nasıl aşina olduğumuz güzel walkman kalitesiyle kaliteli bas ve tiz veriyormu kulaklıkla?
  • merhaba arkadaşlar,
    ben bu telefondan bir tane edindim fakat tam ekran video yükleyip izleyemiyorum. bu konuda bana yardım edebilmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: velitek

merhaba arkadaşlar,
    ben bu telefondan bir tane edindim fakat tam ekran video yükleyip izleyemiyorum. bu konuda bana yardım edebilmisiniz.

Tam ekran video sorununu çözdüm ve bunu inan yabancı forumlarda da bilmiyorlar. Tam 50 tane video dönüştürdüm tam ekran yapmak için ama bir türlü yapamadım en sonunda teli usbden cıkardım videoyu izlerken tam ekran yapmanın yolunu tesadüfen keşfettim ve yüzümde inanılmaz bir gülümseme belirdi. Nasıl becerdiğimi öğrenmek istiyorsan daha heyecanlanmalısın
  • Ayrıca MİX WALKMAN telefon akustik atılıyormu modlama yapılıyormu o telefona? Sesi bana kısık geldi akustiğe alıştığım için sesini yükseltmem ve bası güçlendirmem lazım konu hakkında bilgisi olan birisi yardım ederse sevinirim.
  • Güzel Konu olmuş .::ÇaĞLaR::.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shattered Glass

Ayrıca MİX WALKMAN telefon akustik atılıyormu modlama yapılıyormu o telefona? Sesi bana kısık geldi akustiğe alıştığım için sesini yükseltmem ve bası güçlendirmem lazım konu hakkında bilgisi olan birisi yardım ederse sevinirim.

Bnm neo da EQ equallizer die program var bu program sayesinde ayarlıyabiliosun bulabilrsm mix walkmana paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nnn006

quote:

Orijinalden alıntı: Shattered Glass

Ayrıca MİX WALKMAN telefon akustik atılıyormu modlama yapılıyormu o telefona? Sesi bana kısık geldi akustiğe alıştığım için sesini yükseltmem ve bası güçlendirmem lazım konu hakkında bilgisi olan birisi yardım ederse sevinirim.

Bnm neo da EQ equallizer die program var bu program sayesinde ayarlıyabiliosun bulabilrsm mix walkmana paylaşırım.

Kardeş lütfen bul bu iyiliği unutmam valla telefonu aldım kullanmıyorum ses yetersiz geliyo bana paylaşırsan çok mutlu olurum.
  • Acaba Neo dakini paylaşsam uyumlu OLurmu ? Bi deneyim istersen.Evet dersen koycam.
  • en kötü yanı kamerada flaş olmaması
  • quote:

Orijinalden alıntı: nnn006

Güzel Konu olmuş .::ÇaĞLaR::.

Telefonu kullanan sayısı az oldugu için pek yoğun değil malesf konu
  • arkadaşlar bu tel.in ana ekranındaki dört köşesinde bulunan kısa yol simgelerini kaldırıp ekranı sadeleştirebiliyormuyuz acaba?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.