Bildirim
se lerin sms hafızası stadart mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Alır neden almasın. Mesela K850i'de sınırsız.. Önceki telefonlarım W700i'de 40.000 ve W610i'de 60.000 yapmıştım.. Galiba Far Manager ile oluyordu.. -
quote:
Orjinalden alıntı: pohuman
Alır neden almasın. Mesela K850i'de sınırsız.. Önceki telefonlarım W700i'de 40.000 ve W610i'de 60.000 yapmıştım.. Galiba Far Manager ile oluyordu..
peki bana far manager i anlatırmısınz nasıl oluyor kurulumu vs..yazılımın çökme ihtimali varmı far managerde fln -
quote:
Orjinalden alıntı: tpcbrk
quote:
Alır neden almasın. Mesela K850i'de sınırsız.. Önceki telefonlarım W700i'de 40.000 ve W610i'de 60.000 yapmıştım.. Galiba Far Manager ile oluyordu..
peki bana far manager i anlatırmısınz nasıl oluyor kurulumu vs..yazılımın çökme ihtimali varmı far managerde fln
far biraz karışık gelebilir setool ü öğrenmeye çelış
http://forum.donanimhaber.com/m_19217663/mpage_1/key_//tm.htm#19217663
-
K750i, normal haliyle 100 kadar alabiliyor maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 8 Ağustos 2008; 0:39:45 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Katze
K750i, normal haliyle 100 kadar alabiliyor maalesef.
k790i orjinal haliyle bir ara bende gelen kutusu 450 giden kutusu 350 idi. ama sonra format attıgım için sılındı. tekrar o kadar mesaja ulasamadım :D -
Enteresan bir durum gerçekten.
Keşke bana da bir kereye mahsus olsaydı. -
k 790 modelinin 1000 adet mesaj hafıza sayısı var artı sim hafızası -
quote:
Keşke bana da bir kereye mahsus olsaydı.
Bir kereye mahsus derken sadece bir kere o kadar mesaja ulasmama izin verdi anlamına gelmesin. yani ben mesajları biriktire biriktire gelen kutusunda 450 giden kutusunda 350 mesaja kadar ulasabilmistim. bir daha ulasamadıgım dediğim mesajları biriktirmeden sildiğim için bir daha o rakamlara ulasamadım yani. yanlıs anlasılma olmasın
-
quote:
Orjinalden alıntı: hardcrss
quote:
Keşke bana da bir kereye mahsus olsaydı.
Bir kereye mahsus derken sadece bir kere o kadar mesaja ulasmama izin verdi anlamına gelmesin. yani ben mesajları biriktire biriktire gelen kutusunda 450 giden kutusunda 350 mesaja kadar ulasabilmistim. bir daha ulasamadıgım dediğim mesajları biriktirmeden sildiğim için bir daha o rakamlara ulasamadım yani. yanlıs anlasılma olmasın
bencede biraz yanlış anlaşılma olmuşonun için yukarıya cevabını yazdım
-
Anladım. -
quote:
40,000 ve 60,000 mesajmı abi o kadar mesajı telefonun alabileceğini anlayabilirim ama senin parmaklarında sorun yoktur demi . Eklemlerin aşınır insanın :s -
benim w810i m de anca 200 kadar mesaj depolayabiliyo ama ne gerek var ki binlerce mesaj depolamaya
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X