Şimdi Ara

sdfghjkl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
40
Favori
6.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • internet paketin varsa kimseye belli etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli eşyalarını götürme Kyk'da kalmanı tavsiye etmem maddi durumun yetiyorsa özel yurtta kal.
  • Ben bilgisayari yeni aliyom taze bilgisayari neden yurttakilere oynatim evladim gibi lan

• quote:

Orijinalden alıntı: House-M.D

Opera kullanıyorum gerçekten çıkmıyor arkadaşım kaç yıldır copy paste yaparım bu nasıl iş

chrome zamanı gelmiş bro :)))
  • Yukarı
  • Ctrl-C de mi çalışmıyor ? sonra Cltrl-V
  • Akşam gece civarı daha çok insan oluyor forumda o zaman devam edelim o zaman.
  • Hocam o yurda verceğin para yerine 1 adam bul eşyalı eve çık? Zaten kocaelinde kira çok olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ComandanteBilic

Hocam o yurda verceğin para yerine 1 adam bul eşyalı eve çık? Zaten kocaelinde kira çok olmaz

550 lira hocam yemek önümüze geliyor eşya derdi yok böyle düşünmüştüm bence biraz açıklayın mesela ne kadara patlar ev nereden olur? 2. sene çıkarım zaten büyük ihtimal
  • House-M.D kullanıcısına yanıt
    Ben istanbula taşındım üni için burdaki evde ablam yaşıyordu yanına geldim ev eşyalı kirası 800 tl eşya için tek seferlik 1800 para verdik ve artık eşyalar bizim oldu eşya olarak ne ararsan var koltuk yatak dolap makinalar vs. Bence sende böyle yapabilirsin sonuçta kocaelinde kira fazla olmaz bide eşyalı ev bulursan 1 kişiyle evde çok rahat kalırsın zaten faturalar fazla olmaz 30 35 gelir en fazla. Yemek nasıl dersende peynir makarna kısır yumurta yersin. Haftada 2 3 günde dışarda geçir olur biter.

• yukarı

• laptop konusu önemli.odadakilerin yoksa sakın götürmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Phantom II

internet paketin varsa kimseye belli etme

aynen dinleyin bu adamı

• quote:

Orijinalden alıntı: practice

imrendim lan kaldık mezuna siz böyle hazırlık yaparken biz bi elimizde kitap bakıyoruz öyle melül melül

Kazandığın yeri sevmen önemli. Yoksa benim gibi tekrar hazırlanırsın. Keşke ebn de mezuna kalsaydım da böyle bir hata yapmasaydım. İyi tarafından da böyle bakabilirsin mesela.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • askilik bavula koymayin cok yer kaplar gittiginiz yerden bir milyoncudan alirsiniz. ayni sekilde su isiticisi sac kurutma falan da ordan alin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

quote:

imrendim lan kaldık mezuna siz böyle hazırlık yaparken biz bi elimizde kitap bakıyoruz öyle melül melül

Kazandığın yeri sevmen önemli. Yoksa benim gibi tekrar hazırlanırsın. Keşke ebn de mezuna kalsaydım da böyle bir hata yapmasaydım. İyi tarafından da böyle bakabilirsin mesela.

hangi üniversite hangi.bölümü kazandında geri hazırlanıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: House-M.D

quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

quote:

hangi üniversite hangi.bölümü kazandında geri hazırlanıyorsun

Geçen sene(2013)iü iktisat

• laptopu götürmeyin diyorsunuz da ihtiyacım var yahu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk günlerde kantinde sağda solda yanına gelip ( sınıf arkadaşı değil) gel kardeşim bir çay içelim diyen tiplerden uzak durun, zira sizi belirli bir grup (ülkücü-bölücü vs envai türlü oluşumlar var) içerisine çekmek için uğraşırlar

• yukarı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.