Şimdi Ara

sdfghjkl (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
40
Favori
6.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sauron

İğne iplik götür.

Geçen sene ilk dönem götürdüm. Lazım olmadı diye yarıyılda geri getirdim. İkinci dönem lazım oldu yana yana iğne iplik aradım. Çok küçük ama lazım oldu mu perişan eder insanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eve ciktim rizorvid

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarı

• Bilgisayarını erken götürebilirsin bişey olmaz. Ben götürdüğümde odada sadece bende vardı koyuyodum ortaya isteyen istedii gibi kullanıyodu. Oyun yüklemezsin başlarda dizi film falan izlemek için kullanırsınız. Sonra diğerleri de getirince L4D, Cs..
  • KYK yurtlarında kalacaklar alabilecekleri en az malzemeyi götürsün, dolaplar fazla büyük değil ve mutlaka kayboluyor, çalınmıyor ama illaki odadan bunu bugunluk alsam olurmu diyen oluyor, kalıyor sonra onda.
    3 yılda 8 tşört 2 sweat 1 kemer, 1 ceket kaybettim kykda. dolaba sığmayanları dışarda bıraktım sonuç bu
  • Takip.
  • Ben bugün termos aldım kupa şeklinde alıcaktım yertmez dedim. Şu kafası bardak şeklinde olanlardan.sıcak suyu yurt kantinnden rahatlıkla alınır mı yani adam gel benden iç muhabbeti olur mu ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Evil.Blade

Ben bugün termos aldım kupa şeklinde alıcaktım yertmez dedim. Şu kafası bardak şeklinde olanlardan.sıcak suyu yurt kantinnden rahatlıkla alınır mı yani adam gel benden iç muhabbeti olur mu ??

Hayır, götürürsün bardağını sadece sıcak su alırsın 10 kuruşa, daha iyi bile yapmış olursun
  • Yarım litrelik termosu doldururlar 1 Tl ye razıyım gece odada kahve ve kitap , pc , fizik 😁😁😁😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil.Blade -- 28 Ağustos 2014; 17:56:00 >
  • tuvalet kağıdı peçete falan götür
  • laptop olarak ne tavsiye edersiniz iyi bir gamer laptobumu yoksa hafif bir laptopmu bide 15 inç mi 17 inçmi?
  • Üniversite okuyanlar yurtta kalanlar tavsiye versede liste dolsa
  • Küçük şeyleri yanınızda götürüp kendinize yük etmeyin (sabun, diş macunu vs). Sonuçta çölün ortasına gitmiyorsunuz kendi ilinizde ne varsa aynısı orada da olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byhtk

laptop olarak ne tavsiye edersiniz iyi bir gamer laptobumu yoksa hafif bir laptopmu bide 15 inç mi 17 inçmi?

Senin ihtiyçlarına göre değişir gamer laptop alacak paran varsa ve oyun oynayan biriysen al, değilse hafif cihazlara bak, eve geliş-gidişlerde sorun olmasın.
  • Bilgisayarı direk götür eğer kapılar kitleniyorsa ya da dolap ilk hafta tanışma falan olur arkadaşlarını belirlersin bilgisayarda takıl yurdun ilk aylarda bizde bütün kapılar kitlenirdi ikinci dönem hepsi açıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ash2ash dust2dust

tuvalet kağıdı peçete falan götür

abartmayın o kadar orada da alınabilecek şeyler bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil.Blade

Ben bugün termos aldım kupa şeklinde alıcaktım yertmez dedim. Şu kafası bardak şeklinde olanlardan.sıcak suyu yurt kantinnden rahatlıkla alınır mı yani adam gel benden iç muhabbeti olur mu ??

Adamdan su alacağına ucuz bir kettle al. Ya da elektrikli cezve.
    http://www.hizlial.com/sinbo-scm-2928-elektrikli-cezve/10232457
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeokinQ

Ben bilgisayari yeni aliyom taze bilgisayari neden yurttakilere oynatim evladim gibi lan

Ne aldın kanka ? Götürücenmi sen bilgisayarı ? Bebeğim gibi bakıyorum benimkine yemesinler orda aleti? Yerler mi ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Barzo

quote:

Orijinalden alıntı: byhtk

laptop olarak ne tavsiye edersiniz iyi bir gamer laptobumu yoksa hafif bir laptopmu bide 15 inç mi 17 inçmi?

Senin ihtiyçlarına göre değişir gamer laptop alacak paran varsa ve oyun oynayan biriysen al, değilse hafif cihazlara bak, eve geliş-gidişlerde sorun olmasın.

peki 15 17 hangisini önerirsin bu arada para var
  • Diş fırçaları için kutular oluyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.