Şimdi Ara

sdfghjkl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
40
Favori
6.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim konu yanlış yerde sanırım.Kapanma riskine karşılık kopyaları konuyu sonra kapanirsa kendi yerinde acarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • House-M.D kullanıcısına yanıt
    Tabi ki sorun olur ama zaten kullandiktan sonra gorunmeyecek bir yere ozensizce bile koyulsa birsey diyemezler bulamazlar cunku

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askere mı gıdıyonuz anlamadım kı dagbasına gıtmeyeceksenız bunların hemen hepsını gıttıgınız yerde alırsını

• quote:

Orijinalden alıntı: LastChange

Kardeşim konu yanlış yerde sanırım.Kapanma riskine karşılık kopyaları konuyu sonra kapanirsa kendi yerinde acarsin

Citi Sağolsun ekran görüntüsü alıyoruz mecbur kopyalanmıyor.
     sdfghjkl

• quote:

Orijinalden alıntı: Platinum IV

Neden ki hocam?

Elden ele gezme ihtimali var.Versen bi dert vermesen bi dert.Biraz bekleyip goturmek en mantiklisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

Askere mı gıdıyonuz anlamadım kı dagbasına gıtmeyeceksenız bunların hemen hepsını gıttıgınız yerde alırsını

Bu listelediklerimizin %80 i zaten elimizde var neden orada alalım ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi House-M.D -- 28 Ağustos 2014; 15:14:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

Bilgisayari ilk 2 ay goturme.Baktin herkeste var o zaman gotur.Yoksa bilgisayarliktan cikar

Aklı başında olan insan bilgisayarını herkeze kullandırtmaz zaten , vermiyorum diyeceksin olur biter.
  • Kardesım kısısel bakım esyaları mesela bunlar zaten devamlı alınan seyler cantanızı gereksız seyler doldurmayın,ıgne ıplık nedır cay bardagı nedır gıttıgınız yer yurt

Kettle da goturmem mesela,yurttakılerle beraber alırsın sonucta senın goturdugun kettle baskaları tarafından da kullanılacak,yurtta zaten beraber toplanıp alısverıse cıkarsınız deterjan alırsınız,tuvalet kagıdı alırsınız vsvs

Ama oyle herseyı alıp dolabına koyan,kıtleyen,malını cok seven adamlar bek sevılmez yurt ortamında ıtıcı olur benden soylemesı

Zaten bır ay sonra gerı geleceksınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Beels

quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

Bilgisayari ilk 2 ay goturme.Baktin herkeste var o zaman gotur.Yoksa bilgisayarliktan cikar

Aklı başında olan insan bilgisayarını herkeze kullandırtmaz zaten , vermiyorum diyeceksin olur biter.

Haklısınız ama herkes hayir diyemiyor malesef. Ben kendim için söylemedim ama bazı arkadaşlar için yararlı olur diye düşündüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ortak kullanılacak eşyaları evinizde olsa da götürmeyin. herkes bu kafayla salça olma amacıyla gidiyor. ben pimpirikli bi adam değilim ama böyle salçaları engellemek için ilk zamanlar öyleymiş gibi davrancam. yoksa senin tıraş makinen olur yurdun makinesi bilgisayar olur yurdun bilgisayarı.
  • quote:

Kardesım kısısel bakım esyaları mesela bunlar zaten devamlı alınan seyler cantanızı gereksız seyler doldurmayın,ıgne ıplık nedır cay bardagı nedır gıttıgınız yer yurt

Kettle da goturmem mesela,yurttakılerle beraber alırsın sonucta senın goturdugun kettle baskaları tarafından da kullanılacak,yurtta zaten beraber toplanıp alısverıse cıkarsınız deterjan alırsınız,tuvalet kagıdı alırsınız vsvs

Ama oyle herseyı alıp dolabına koyan,kıtleyen,malını cok seven adamlar bek sevılmez yurt ortamında ıtıcı olur benden soylemesı

Benim gibi 2 kişilik odalarda hatta tek kişil odalarda kalacaklar bile olabilir bu yüzden ve daha hiç tanımadığın insanlara güvenip nasıl olsa beraber alırız diye yurda gitmek mantıklı değil.

İğne iplik ve çay bardağı tavsiye geldi arkadaşlardan bana kalırsada biraz gereksiz.

Her şeyi alıp dolaba kitleyen adamdan niye hoşlanmıyorlar ya bu ne çekemezlik, isteyince vermiyor mu eşyasını orası ayrı mesele.

• Mach 3 traş bıçağı

• quote:

Orijinalden alıntı: House-M.D

quote:

Orijinalden alıntı: LastChange

Kardeşim konu yanlış yerde sanırım.Kapanma riskine karşılık kopyaları konuyu sonra kapanirsa kendi yerinde acarsin

Citi Sağolsun ekran görüntüsü alıyoruz mecbur kopyalanmıyor.
     sdfghjkl

kardeş nasıl kopyalanmıyor ya ? seç sağ tık kopyala ? yani yeni gelen özellik bir şey değiştirmedi ki , sadece o zımbırtı çıkıyor kopyalamaya engel değil.

bu arada hangi browser ı kullanıyorsun ben chrome için bahsediyorum.

• ben gectigimiz sene(2. senem yurttaki) masaustu bilgisayar goturdum
    ben haric herkes kullandi
    aman dikkat

• Opera kullanıyorum gerçekten çıkmıyor arkadaşım kaç yıldır copy paste yaparım bu nasıl iş
  • Yeni konu açmayayım ben de bir şey sorayım,
    Üniversitede dönemler nasıl oluyor şimdiLisede falan yarı yıl tatili oluyordu ya,bu da aynı şekil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: House-M.D

quote:

Kardesım kısısel bakım esyaları mesela bunlar zaten devamlı alınan seyler cantanızı gereksız seyler doldurmayın,ıgne ıplık nedır cay bardagı nedır gıttıgınız yer yurt

Benim gibi 2 kişilik odalarda hatta tek kişil odalarda kalacaklar bile olabilir bu yüzden ve daha hiç tanımadığın insanlara güvenip nasıl olsa beraber alırız diye yurda gitmek mantıklı değil.

İğne iplik ve çay bardağı tavsiye geldi arkadaşlardan bana kalırsada biraz gereksiz.

Her şeyi alıp dolaba kitleyen adamdan niye hoşlanmıyorlar ya bu ne çekemezlik, isteyince vermiyor mu eşyasını orası ayrı mesele.

herkes esyasini dolabina kitler. buna kimse karisamaz. ama oyle tipler vardi ki kendini tamamiyle yalitiyor odadan.
    gittiginiz yerde arkadaslariniz aileniz gibi olacak. yurdu sadece gece yatacak yer olarak gormeyin. oradada ortaminiz arkadaslariniz olacak. hos karsilanmayan tiplerde asiri kendini dusunen odasinda yani basindaki yatakta yatan adami sanki yokmus gibi davrananlar.
    cok gordum oylelerini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sampiyon bilo -- 28 Ağustos 2014; 15:34:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest Account

ortak kullanılacak eşyaları evinizde olsa da götürmeyin. herkes bu kafayla salça olma amacıyla gidiyor. ben pimpirikli bi adam değilim ama böyle salçaları engellemek için ilk zamanlar öyleymiş gibi davrancam. yoksa senin tıraş makinen olur yurdun makinesi bilgisayar olur yurdun bilgisayarı.

Tıraş makinesi isteyende mi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Platinum IV

Yeni konu açmayayım ben de bir şey sorayım,
    Üniversitede dönemler nasıl oluyor şimdiLisede falan yarı yıl tatili oluyordu ya,bu da aynı şekil mi?

Aynı şekilde oluyor benim bildiğim
  • Vazelin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.