Şimdi Ara

SD-MMC MİNİ SD KART SORUNLARI VE ÇÖZÜMLERİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
2
Favori
288.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • selamun aleykum arkadaşlar bnm teleonum nokıa lumıa630 telefonun 8 gb lik bir hafıza var ve bnm ayrıyeten 8 gb lık hafıza kartım var ben müzik gibi öğeleri hafıza kartıma takıp telefon ile çalmaya çalıştıgımda desteklenmeyen dosya uyarısı yada hata 80070003 gibi uyarılar geliyo ama aynı şarkıları aynı şekilde telefonun hafızasına yuklediğimde sorunsuz bir şekilde çalıştiriyor yardımlarınızı bekliyorum
  • Daha dün çalışan mini sd kartımı bilgisayara takıyorum ve biçimlendirmem gerektiği uyarısı çıkıyor. İşi bitti mi kartım verileri kurtarabilir miyim? Birkaç programla denedim olmadı.

    http://www.tvt.com.tr/Veri-Kurtarma,AR-4.html
    http://recoverfab.com/

    Buralara mı başvursam? Kart falan önemli değil içindeki veriler önemli...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L-H-T -- 15 Mart 2015; 21:50:41 >




  • @sL@N kullanıcısına yanıt
    takip
  • Arkadaşlar telefonumu bilgisayara bağlıyorum sd kart birde telefon hafızası geliyor sd kart hafızasına bir kaç müzik attım sonra kabloyu cıkardım baktım telefonda müzikler gözükmüyor


    Telefon Nokia c5-01
  • quote:

    Orijinalden alıntı: L-H-T

    Daha dün çalışan mini sd kartımı bilgisayara takıyorum ve biçimlendirmem gerektiği uyarısı çıkıyor. İşi bitti mi kartım verileri kurtarabilir miyim? Birkaç programla denedim olmadı.

    http://www.tvt.com.tr/Veri-Kurtarma,AR-4.html
    http://recoverfab.com/

    Buralara mı başvursam? Kart falan önemli değil içindeki veriler önemli...

    Çözüm bulabildiniz mi ?




  • L-H-T kullanıcısına yanıt
    Ben bugün yeni kart aldım 0 banada aynı hatayı veriyor ne tuhaf birşey ise.içindekiler değilde kartı pc görmüyor ve raw olarak gözüküyor çözümü bulabildin mi?
  • arkadaşlar merhaba;
    ben arabanın çakmak yerinde çalıştırmak için yeni mp4 ve hafıza kartı aldım. normalde bilgisayarda dinlediğim müzikleri hafıza kartına attım fakat araba da yani mp4 de çalışmadı şarkı başlayınca şöyle ses çıkıyo çızızızıçıçızı gibi. bu neden olabilir ve çözümü nedir yardım ederseniz sevinirim.
  • SD KARTA ŞİFRE KOYUYORUM AMA PCDEN AÇINCA ŞİFRE İSTEMİYOR ŞİFRE İSTEMESİ İÇİN NE YAPMALIYIM ???????
  • selamun aleykum beyler size bise soracam bn bi tane mp3 muzik calar aldim bide 2gb hafiza karti aldim ve windows 7 de sarki attim 20ye yakin sarki var uzun suredir dinliyom daha sonra tele hafiza kartini taktim hafiza karti bos diyor bicimlendir diyorum bicimlendirmiyor neden bilen varmi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cep telefonlarında karşılaştığınız hafıza kartı , sd kart görmeme sorunlarını nasıl çözeceğinizi anlatacağız. Telefonun sd kartı görmemesi kullanıcılar için büyük sıkıntı yaratmaktadır. Telefonların hafızaları kullanım için yeterli olmadığından, önemli bilgileri hafıza kartında saklamaktayız. Hafıza kartını görmeme sorunun birden çok nedeni olabilir. sd kartın manyetik bölümünde bulunan sorunlar , telefonun kartı taktığınız bölümündeki sorunlar , yazılımsal problemler sorunun başlıca nedenleridir.
    Aşağıdaki yöntemleri adım adım uygulayarak sorunu çözmeye çalışacağız.
    1. Öncelikle kartınızı bilgisayar’a takarak kartı kontrol edebilirsiniz. Bilgisayarda kontrol ettiğiniz zaman karta erişim sağlayabiliyorsanız , telefonunuzda kartı biçimlendirmeyi deneyebilirsiniz. Biçimlendirmeyi yaptıktan sonra tekrar deneyebilirsiniz.
    bicimlendir
    2. Kartınızda şifre koruması olabilir. Bu tarz bir şifreleme yapıldığı zaman bilgisayarınızda ve telefonunuzda kartın içeriğine erişemezsiniz. Bu yüzden kartı yukardaki işlemdeki gibi telefonuza takarak biçimlendirmeyei deneyebilirsiniz.




  • Selamlar, sorunumu hiçbir yerde bulamadım ama yine de yazayım istedim.

    E-Bayden 64 gb sd kart satın almıştım sanıyorum ki çin malı. Telefonumda çalışırken durduk yere sd kart çıkarıldı hatası alıp duruyordum, sonra tak çıkar yapınca tekrar çalışıyordu. Artık ne bilgisayar sd kartı görüyor ne telefon. Başka telefonlarda denedim, çalışmıyor. Bilgisayara takıyorum, görmüyor. Teknolojiden anlarım, sd kartınız kilitli kalmıştır falan demeyiniz.

    SD Kartım hiçbir şekilde okunmuyor ne telefon ne bilgisayar. İçindeki bilgiler önemliydi. Varsa yardımcı olabilecek çok sevinirim. Yoksa artık çöpe atacağım. Teşekkürler.
  • celik_5050 C kullanıcısına yanıt
    Cep telefonu kartı bazen görüyor bazen görmüyor. Bilgisayara takıyorum görüyor biçimlendirme yapamıyorum. Resimleri videoları görüyorum ama silemyorum. Kartın içindekileri tek tek elle siliyorum çıkar tak yine aynı yerindeler. Dosya atıyorum içine çıkar tak dosya yok.
  • merhaba bende alcatel onetouch idol 3 var telefona sandisk sc kart taktım ancak çıkrabilrirsin diyor 32 gb göstermiyor. kartı dell tablete takıyorum 29 gb gösteriyor format atıp telefona takacağım biçimlendiremiyorum ne yapmam gerekiyor?
  • arkadaşlar bendede s-link slp310 okuyucu var 32 gb telefondaki sd kartı taktım bilgisayar görüyorda ama sorun şuki hiç bir veriyi doğru düzgün bilgisayara indiremiyorum ..

    misal ibr klasörü taşı diyorum %10 lara geliyor erorler vermeye başlıyor bazen devam et diyorum %20 deyse misal tekrar %15 dönüyor gene %20 ye geldiğinde eror falan veriyor..
  • doganmert94 kullanıcısına yanıt
    usta çözüm bulabildin mi sorununa bende de aynı sorun var. Her yöntemi denedim olmadı.
  • Merhabalar,
    Sony e-kitap okuyucum var. sony 128 gb'lik SDCard var ancak okuyucu tanimiyor. Ne yapmami tavsiye edersiniz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.