Şimdi Ara

SD Kartım vefat etti .s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ya kardeşler, benim sd kartımı ne telefon ne de pc ikisi de okumuyo. kart okuyucunun ışığı yanıyo ama orda kartın takılı olduğuna dair hiç bi belirti yok. telefoncuya götürdüm yeni bi kart al dedi ama içindekileri kurtarmamın bi yolu yok mudur ? telefona taktığımda sd kart boş veya desteklenmeyen dosya türü diyo. ama sd kart boş felan değil. desteklenmeyen dosya türünü nasıl destekleyebilirim ? biçimlendir diyorum biçimlendirmiyo. biçimlendirse recovery yapıcam ama biçimlendirmiyo. hayalet bi sd kartı kullanıyo gibiyim

• Yogacı Flamingo Y kullanıcısına yanıt
    Kartınız SDHC kart mı? Yani yan tarafında lock yazan bir kilit varmı? Yoksa ufak micro sd lerden mi bahsediyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonjuanTR -- 29 Ocak 2014; 11:52:31 >
  • pc hiç bi şekilde görmüyo telefon boş görüyo ya da dosya sistemini desteklemiyo windows sürümünü falan değiştirmedim daha düşük bi sürümde okuma ihtimali var mı ? bir de kart okuyucu çıkartırken donanımı güvenle kaldır vs telefondan çıkartırken de sd kartı devreden çıkar bunlara hiç dikka etmiyordum onla alaksı olabilir dediler bunun bi çözümü var mıdır ?
  • Masaüstünde Bilgisayar'a sağ tıklayıp Yönet'e gir. Soldan Depolama kısmının altında Disk Yönetimi'ne tıkla. Gelen ekrandan SD karta sağ tıklayıp biçimlendirmeyi dene. Daha önce format atamadığım flash diskimi böyle kurtarmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut -- 29 Ocak 2014; 18:53:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok mutluyum biçimlendirebildim sonunda ama şimdi recovry yapamıyorum neden sizce ?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.