Şimdi Ara

vodafone sım kart bozuldu hem de 13 gunde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
11.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • aveadan vadofone a numaramı tasıdım.gecıs tamamlandıktan sonra 13 gun sonra sım kartım bozuldum.vadofone shop a gıttım bızım yapcak bıseyımız yok dedıler 5 tl oduyerek yenısını verebılırız dedıler musterı hızmetlerını arayın dedıler.neyse sım kartı aldım ve musterı hzımetlerıne aynen su maılı atttım

ben yaklasık 13 gun once aveadan vodafone a numaramı tasıdım.ama 13 sonra sım kartım bozuldu.abone merkezıne gıttım durumu anlattım sım kartınız bozulmus dedıler ve benden 5 tl ucret alarak yenı sım kart verdıler.bende dedım daha 1 ay bıle olmadan sım kart bozuluyor ve benden ucret talep edıyosunuz bu nasıl ıs dedım.bu sım kart sureklı bozulucakmı?bu sım kart vodafoneden kaynaklı bozuldu.bunun analız edılıp odedıgım ucretin tarafıma ıadesını talep edıyorum.bozuk sım kart bende.istenıldıgınde sıze yollayabılırım analız ıcın.gereklı ıslemlerın yapılması rıca edıyorum

onlarda bana cvp yazmıslar

Öncellikle simkartlarımızda genel anlamda üretime yönelik herhangi bir problem bulunmadığının bilgisini paylaşmak isteriz.Yaşamış olduğunuz kart arızası kullanıma bağlı manyetik alanın bozulması vs. kaynaklı olabilmektedir. (Söz konusu durum simkartların sürekli telefonlara takılıp çıkartılmasından vs. oluşmaktadır. )Bu bağlamda 5 TL ücret karşılığında simkart değişikliği gerçekleştirilmekte olup, söz konusu ücretin iadesi yapılamamaktadır.

bende onlara aynen bole yazdım

iyide 13 gunde sım kart mı bozulur.? sıkayetvara yazıcam bu konuyu

sonra benı aradılar ve aynı seylerı soledıler bende ıtıraz ettım .cok takıp cıkarmıssınız dedıler .bende 3-4 hattımı aynı sekılde kullanıyorum ve hıcbısey olmuyorda bu sım kartında mı kullanıcı hatası yapıyorum dedım.sıkayet vara yazıcam dıyıp kapadım.
    arkadaslar sıkayet varda sorun mu var su anda yazamıyorumda
    bıde baska neler yapabılırım ?

• Şuan yapabileceğin hiç bir şey yok

Ama öncesinde vardı keşke işlem yapmadan önce yazsaydın burda destek olurduk

Eğer ilk kart bozulduğu zaman müşteri himetlerini arayıp SİM KARTIM Kayıp durumda yenisini talep ediyorum sizden kargo ile gönderim yapıyorsunuz sim kartları deyip

Vodafone müşteri hizmetlerinden isteseydin 48 saat içinde MNG Kargo ile ücretsiz bir şekilde tarafına ulaştırılacaktı

Ama artık geçti bolunun pazarı senin için ;) bundan sonrası için belki işine yarar bu bilgi muhakak Kayıp/Çalıntı durumu demen gerek sana kargo ile yedek sim kart ücretsiz yollamaları için

Diğer hallerde yollanmıyor anca faturalılara yollanıyor kontörlülerde sadece kayıp çalıntıda veriyorlar bu hizmeti
  • Sim kartın 3 Günlük Veya 13 Günlük Olması Birşey Değiştirmez. Şansızlık Olmuş KArtınız Bozulmuş Olması Doğal. Sizden KAynaklı Bir Sorunda Olabilir Manyetik' Den Kaynaklanan da Olabilir. 5 TL de Büyütülecek Bir Rakam Değil Zaten. Unutmayalımki Shoplarda ÇAlışan İnsanların Bir Masrafı Vardır Ve Ticaret Yaptıkları için Gelir Elde Etmeden Olmaz. Neticede 1 Siagara PArası Bile Diyebiliriz. Tabi Siz Sigara Kullanmıyor Olabilirsiniz.

• 5 TL icin Degmez Cok Büyütme Bence
  • ben shop takı arkadasa zate bısey demedımkı.ordakı adamın zate yapcak bıseyı yok.ben vodafone kızıyorum.ayrıyetten 5 tl buyutulecek bır rakam degıl demıssınde ben zate 5 tl ıcın ugrasmıyorum.zate ugrascak olsam sım kartı hemen almadan dırek musterı hzımetlerını arayıp ne yapmam gerektıgı konusunda bılgı alırdım.

quote:

Orjinalden alıntı: vodafone silver

Sim kartın 3 Günlük Veya 13 Günlük Olması Birşey Değiştirmez. Şansızlık Olmuş KArtınız Bozulmuş Olması Doğal. Sizden KAynaklı Bir Sorunda Olabilir Manyetik' Den Kaynaklanan da Olabilir. 5 TL de Büyütülecek Bir Rakam Değil Zaten. Unutmayalımki Shoplarda ÇAlışan İnsanların Bir Masrafı Vardır Ve Ticaret Yaptıkları için Gelir Elde Etmeden Olmaz. Neticede 1 Siagara PArası Bile Diyebiliriz. Tabi Siz Sigara Kullanmıyor Olabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

kontörlü hat kullanan yeni müşteriye kargo ile sim kart yollamaz vodafone.

Benimde Böyle Bir Uygulamadan Haberim Yok . Varsa Haksızlıktır Kaybolana Veriyorsunda Arızalanana Neden Vermiyorsun . Kayıp Kullanıcıdan Kaynaklanır. Ama Kimi Zaman Sim Kart Arıza Müşteriden Kaynaklanmaz Böyle Bir Uygulama Varsa Yanlış Buluyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vodafone silver -- 30 Mayıs 2009; 15:53:21 >

• sizin ki şanssızlık olmuş.
    bir keresinde benim de yeni aldığım bir hattın(vodafone değil)
    sim kartını büyük kartın üzerindeki yuvasından çıkarırken plastiği ile metal kısmı ayrılmıştı.

5tl çok bir ücret değil hatta muhtemelen şu an en ucuz yedek simkart ücreti.

Vodafone bu konuda nasıl olduysa ucuz davranmış :=) :=)

Benim hattım kayboldu. Geçen gün mesaj attım bu konuda ve gönderdikleri cevap:

"Simkart değişikliği talebinizin karşılanabilmesi için, kimliğiniz ile şahsen
    Vodafone Cep Merkezlerimize müracaat edebileceğinizi belirtmek isteriz. Simkart
    değişikliği faturalı hatlarımızda ücretsiz olup, Vodafone Ön Ödemeli hatlarımızda 5
    TL'
    dir."

Artık ücretsiz gönderim yapmıyorlar demekki.

Orijinalden alıntı: dmltnman

Uyarı: Eski bir konudur.

Benim hattım kayboldu. Geçen gün mesaj attım bu konuda ve gönderdikleri cevap:

"Simkart değişikliği talebinizin karşılanabilmesi için, kimliğiniz ile şahsen
    Vodafone Cep Merkezlerimize müracaat edebileceğinizi belirtmek isteriz. Simkart
    değişikliği faturalı hatlarımızda ücretsiz olup, Vodafone Ön Ödemeli hatlarımızda 5
    TL'
    dir."

Artık ücretsiz gönderim yapmıyorlar demekki.

buradaki problem: arızalı sim kart.

kaybolduğunda 5 lira verip yenisini almak durumundasınız.
    faturalı iseniz ücretsiz sunuluyor.

(değişmediyse)

Orijinalden alıntı: fusem
    turkcell 8,5
    avea 8

(değişmediyse)

teşekkür ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Friday The 13Th

Şuan yapabileceğin hiç bir şey yok

Ama öncesinde vardı keşke işlem yapmadan önce yazsaydın burda destek olurduk

Eğer ilk kart bozulduğu zaman müşteri himetlerini arayıp SİM KARTIM Kayıp durumda yenisini talep ediyorum sizden kargo ile gönderim yapıyorsunuz sim kartları deyip

Vodafone müşteri hizmetlerinden isteseydin 48 saat içinde MNG Kargo ile ücretsiz bir şekilde tarafına ulaştırılacaktı

Ama artık geçti bolunun pazarı senin için ;) bundan sonrası için belki işine yarar bu bilgi muhakak Kayıp/Çalıntı durumu demen gerek sana kargo ile yedek sim kart ücretsiz yollamaları için

Diğer hallerde yollanmıyor anca faturalılara yollanıyor kontörlülerde sadece kayıp çalıntıda veriyorlar bu hizmeti

5 TL demi Almıyorlar Kardeşim Kargo İle Gelirse ?

• Lg kf510 telefonumla vodafone faturasiz 64 kb simkartim uyumsuzdu. Bayiden bildirdim ucretsiz adresime 32 kb simkarti mng kargoyla gonderdiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.