Şimdi Ara

Scottish Fold (Ana Konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2011'den bu yana açık olan konum, ''Kural Dışı Konu'' sebebiyle silindi. Dolayısıyla orada yazan herkesin yazıları, bu hayvan hakkında verdiği bilgiler, hepsi çöp oldu. Yönetimin kimlerin elinde, neler yaptığının ayrımında değilim artık. Tamamen bir başıboşluk hakim.

    Her neyse,
    Ben yine burada bir konu açayım. Scottish Fold'lar hakkında sanırım forumda en deneyimli kişilerden biriyim. Hepimiz bildiklerimizi yazarsak, ileride bu konuya gelen arkadaşlara da ışık tutabiliriz. Liste yapacağım, bu kediye sahip olanlar, kedilerinin fotoğrafını ve kedilerinin isimlerini yazarlarsa; listede kendilerine yer vereceğim.



  • Kendisinin adı iffet bir sorum olucak kendisi hiç benle boğuşmuyor elimle sağa sola yatırmaya kalksam hemen kaçma peşinde sadece oyuncaklarıyla oynuyor ne yapabilirim
     Scottish Fold (Ana Konu) Scottish Fold (Ana Konu) Scottish Fold (Ana Konu)




  • Ne kadardır sizde? İlk zamanlar serbest bırakmanız gerekir. Evi ve evdeki insanları tanıması açısından.
    Kucağınıza çıktığında bir tane ödül maması verin. Alıştırın :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evcil Hayvanlar bölümü sadece bilgi paylaşım ve dayanışma amaçlıdır.
    Her türlü ticari reklam ve satış konusu açmak veya konuya cevap yazmak yasaktır.


    Konu içerisindeki mesajları ne kadar temizlesem de gün aşırı bu bağlamda mesajlar atıldığı için konuyu ben kaldırdım.Konu sahibi olarak siz bile ilk mesajlarınızda aldığınız ücrete kadar bu konularda mesaj atmışsınız.Yönetimi haksız yere eleştirmek yerine kurallara uymayı tercih etseniz bu şekilde sorun yaşamazsınız.Kaldı ki müsamaha gösterip uzun bir süre bu tarz mesajları bizzat silerek konunun kalmasını sağlamaya çalıştım.

    Bilgi paylaşımı olduğu sürece konu sonuna kadar kalabilir ama içeriğinde hayvanların satışıyla ilgili mesajlar geçerse yine kaldırmak zorunda kalacağım.
  • Nisan ayından beri bizimle ortadaki resim ilk geldiği gündü şuan baya büyüdü hatta bugün çektiğim bir resmini atayım. Sadece geceleri ve sabahın ilk saatlerinde kendini sevdirmeye çalışıyo o da saatlerce yalnız kaldığı için sanırım ve karnından severken patileriyle itiyor elimi kuzenim kedilerin ordan gıdıklandığını söylemişti doğru mu
     Scottish Fold (Ana Konu)




  • 1 yildir iran-van kirmasi kedim var cok seviyorum ancak yanina bir de scottish istiyorum. Varsa yavrulayan kedisi sahiplenmek isterim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22 temmuz dogumlu 1 adet scottish fold ve 1 adet scottish straightimiz var asi ve mama parasi karsiligi sahiplendirmeyi dusunuyoruz. ilgilenenler pm atabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.