Şimdi Ara

Scottie Pippen'den Şok Sözler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Pippen'dan şok sözler
    Scottie Pippen'ın, "LeBron James, Michael Jordan'dan daha büyük bir oyuncu olabilir" sözleri NBA finalleri öncesi büyük tartışma yarattı. Eski takım arkadaşları Pippen'a tepki gösterdi. Gelmiş geçmiş en büyük basketbolcu olarak nitelenen Michael Jordan ise sessizliğini koruyor.

    Michael Jordan, Chicago Bulls'u 6 NBA şampiyonluğuna taşırken, en büyük yardımcısı Scottie Pippen'dı.

    Bu yüzden Pippen'ın, son Chicago-Miami maçı sonrası, "Lebron James gelmiş geçmiş en büyük basketbolcu olabilir" demesi birçoklarınca şaşkınlıkla karşılandı.
    Pippen, "Michael Jordan muhtemelen bugüne dek basketbol sahasına ayak basmış en büyük skorer. Ancak Lebron James'in basketbol tarihinin en büyük oyuncusu olduğunu söyleyecek kadar ileri gidebilirim. Çünkü o sadece sayı atmıyor, arkadaşlarını da oyuna dahil ediyor. Ayrıca savunmada da en az hücumda olduğu kadar etkili" ifadelerini kullandı.
    Pippen'ın kariyerinde henüz şampiyonluk bulunmayan bir oyuncuyu, 6 kez finallerin en değerli oyuncusu seçilen Jordan'dan daha büyük ilan etmesi, Jordanlı kadroda 3 şampiyonluk yüzüğü kazanan Horace Grant'in tepkisini çekti.
    Grant, "Pippen benim adamım. Onunla her zaman yakın olacağız. Ancak kendisine kesinlikle katılmıyorum. Pippen'ın neden böyle bir açıklama yaptığına anlam veremiyorum. Jordan 2 yıl emekli olmasaydı muhtemelen 8 kez şampiyon olurduk. O hepimizi daha iyi birer basketbolcu yaptı" diye konuştu.
    Pippen eleştiriler üzerine Twitter hesabında, "Beni yanlış anlamayın. Jordan geçmişte de şimdi de en büyük oyuncu. Sadece LeBron’un bir gün onu geçebileceğini söylemeye çalışmıştım" ifadelerini kullandı.







  • Jordan'ı 50 yaşından sonra baskete başlatacaklar
  • İleriye yönelik bir tahminde bulunmuş. Gerekçeleri çokta yanlış değl açıkcası. Fiziksel ve oyun zakası olarak bunu başarabilecek kapasitesi var. Ancak fizik ve yetenek her şey değil. Jordan kadar olabilecek mi yada onu geçecek mi zaman gösterecek. Kaldı ki Majesteleri LeBron nba ya adım atarken birlikte kameralar karşısına geçmiş ve LeBronu kendi yerine en gerçekçi aday olarak gördüğünü açıklamıştı....
    Zaten Pippen geçmişte ve günümüzde Jordan bir numara demiş. İleriye yönelik öngörüsü gerçekleşir mi? bekleyip göreceğiz...
  • jordanın geçilme ihtimali milletin içinde korku olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hilarious

    jordanın geçilme ihtimali milletin içinde korku olmuş.


    Pippeni jordan'dan daha çok seviyorum niye bilmiyorum.
    Bu sözleride kadayafın üstüne kaymak oldu
  • kafası güzeldi diyorum ya işte
  • Pippen sadece bir ihtimalden bahsetmiş , şu an olan gerçek duruma baktığımızda Lebron'un geçmesi gereken tonla oyuncu var 6 tane yüzüğü olursa Kobe'yi geçer belki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vaypcnet

    Pippen sadece bir ihtimalden bahsetmiş , şu an olan gerçek duruma baktığımızda Lebron'un geçmesi gereken tonla oyuncu var 6 tane yüzüğü olursa Kobe'yi geçer belki.



    fisher var dj mbenga var robert horry var wallacelar var.. Daha cooook yolu var lebronun
  • Lebron yetenek olarak Jordan seviyesine cikabilecek bir oyuncu. Zaten Nba tarihinde Lebron'un fizigine ve yeteneklerine sahip olan baska bir oyuncu yoktur. O yuzden Lebron cok ayri bir oyuncu ama Jordan seviyesini birakin o seviyenin yakinlarina bile ulasmak istiyorsa bence Miami'den ayrilmasi gerekir. Miami'de kazanacagi sampiyonluklar baska bir takimda kazanacaklari sampiyonluklarla ayni degerde olmaz. O yuzden bence Lebron Miami'den ayrilip baska bir takimda sampiyonluklar yasarsa cok daha buyuk bir oyuncu haline gelir.

    Lebron'un Cavs'den ayrilip Miami'ye gitmesi Jordan'in Bulls'dan ayrilip Magic'in yanina gitmesi gibi bir sey olurdu. Yani ligin en iyi oyuncusunun ligin en iyi 2. ya da 3. oyuncusunun yanina gitmesi. Efsane olarak nitelendirilebilecek hic bir oyuncunun yapmamasi gereken bir sey.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vaypcnet

    Pippen sadece bir ihtimalden bahsetmiş , şu an olan gerçek duruma baktığımızda Lebron'un geçmesi gereken tonla oyuncu var 6 tane yüzüğü olursa Kobe'yi geçer belki.

    Bu saçma sapan mantığına göre o halde gelmiş geçmiş en büyük oyuncu Majesteleri falan değil. Kidd ler, Malone lar, Stockton lar, Dom-Wil ler oyuncu falan değil zaten dimi. Reggie Millerı telaffuz etmeye bile gerek yok zaten... Oturduğu yerden en ufak katkısı olmadan yüzük alanları da yazayım istersen. Yüzük hastasısınız ya o bakımdan diyorum.

    Bişeyler yazarken düşünün "acaba mantıklı mı?" diye...

    Konuya gelince, 85 tane yüzükde alsalar Majestelerinin yeri başka diğerlerinin yeri başka. Haber de zaten buram buram germe amaçlı.

    "Pippen'ın kariyerinde henüz şampiyonluk bulunmayan bir oyuncuyu, 6 kez finallerin en değerli oyuncusu seçilen Jordan'dan daha büyük ilan etmesi, Jordanlı kadroda 3 şampiyonluk yüzüğü kazanan Horace Grant'in tepkisini çekti."

    Ya okumayı-yazmayı bilmiyorlar yada işine gelenler böyle anlıyor konuyu. Ne zaman ilan etmiş arkadaş bu adam bunu...




  • LeBron'un oyunun 2 alaninida domine ettigi dogru yapamadigi hicbir sey yok yetenek olarak cok cok nadir gorulen bir oyuncu kariyerinin sonunda muhtemelen top 5 e girer ama simdiden Jordan'dan iyi demek dogru degil iyi olmasi icin daha cok uzun bir yol var kat etmesi gereken onunde. Iyi olabilir mi Jordan dan olabilir o yetenege sahip ama adam daha 26 yasinda boyle seyleri konusmak icin cok erken.
  • Şahsi fikrim bazı konularda Jordan la belki baş edecek seviyeye gelebilir hatta geçeceği kulvarlarda olabilir.. ancak toplamda Jordanı geçmesi imkansız. bu sadece LeBron için değil tüm basketbolcular için geçerli. Jordan ın dünya basketboluna ve bil hassa nba ya kazandırdığı hiç bir şeyle ölçülemez.. bu gün kobeleri wadeleri Lebronları izliyorsak bunda en büyük pay tüm basketbolcuların ufkunu açan Jordanın dır...
    O nedenle dünyanın en büyük basketbolcularından Magic Johnson ve en büyük koçlarından Phil Jackson in de dediği gibi Jordan her tür denklemin dışında olmalı...
    Jordan ve diğerleri... sözüyle noktayı koyalım...
  • Zaten LeBron kendiside Jordan fanidir. More than a game filmini izleyenler veya katildigi programlari izleyenler bilir. Kucuklukten beri Jordan hayraniymis halada oyle. Toplamda oyuna etki bakiminan Jordan'dan iyi olabilir belki bir sure sonra ama Jordan'in basketbol dunyasina kazandiklarini kimse kazandiramaz. Yani sadece oyunculuk bakimindan kiyaslanabilirler belki bir gun. Bu arada Pippen ayni roportajda Jordan'in gelmis gecmis en iyi skorer oldugunuda soyledi LeBron'un sadece oyunun her alanina etki bakimindan toplamda Jordan'dan iyi olabilicegini soyledi.

    Buda direk roportaj linki:
    http://espn.go.com/espnradio/player?rd=1#/podcenter/?id=6598386&autoplay=1&callsign=WMVPAM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baronious -- 29 Mayıs 2011; 3:46:38 >




  • jordan bana göre gelmiş geçmiş en iyi oyuncu değildir, belki kariyerinin son kısmına yetiştiğim için öyle düşünüyorum ama izlediğim oyuncular arasında shaq' ın daha iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum hatta canlı izleyemediğim için iddaa edemem ama bir çaylak olarak pg iken c oynayıp 42 15 6 oynayan magic' de jordan' dan daha iyi oyuncudur- her ne kadar kendisi büyük bir tevazu ile hatta abartarak jordan' ı ayrı bir yere koysa da-.

    tabi birde işin diğer yönü var büyük oyunculukla iyi oyunculuk arasındaki fark. lebron tarihin en iyi oyuncularından biri olacak ama büyük bir oyuncu gerçek bir efsane hayatı boyunca olamayacak. jordan' ı da insanların gözünde bu kadar ayrı yere konulmasının sebebi bu 40 derecelik ateşle maça çıkması, bad boys' lardan dayak yiyip rezil olurken takımına sahip çıkması lebron gibi korkaklık yapıp takımını terk etmemesi ve bunun üzeirne " what should i do" gibi saçma reklamlar çekmemesi - aksine bir reklam ile ayarın kralını vermesi :) - yüzünden büyük oyuncu . yani büyük oyunculuk sadece şampiyonluklarla olmuyor yada aşırı istatisliklerle öyle olsaydı robert horry' nin 7 şampiyonluğu var jordan' dan bile fazla. misal rondo benim gözümde artık bir efsane, o çıkan kolla geri gelip oyuna devam etmesi bir ele alın bir de sinek ısırınca black mamba ısırdı tepkisi veren lebron' u. iyi oyuncu ile büyük oyuncu arasındaki farkı karakteri belirler.

    lebron hakkın şu sözü çok seviyorum. " lebron ile saturn birbirlerine benziyor ikiside gaz ile dolu ama en azından saturn' un yüzüğü var "



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TroopeR -- 29 Mayıs 2011; 4:04:29 >




  • LeBron'un Jordan veya Kobe kadar hırsı ve çalışma azmi olsa, basketbolu bıraktığında Jordan'dan daha büyük bir isim olabilirdi. Tabi artık olamaz demiyorum hala şansı var. Bu Play-Off serisinde artık iyice kendini geliştirdiğini gösterdi. Şimdi tüm yaz şut çalış LeBron reiz. Bastır LeBron
  • Şahsi fikrim lebronun majesteleri ile aynı cümle içerisinde geçmesi bile çok büyük bir yanlış miamide wade ve bosh ile oynama kararı aldıktan sonra top 5 olma ihtimali bile kalmadı
  • lebron oyuncu olarak jordan'dan iyi olabilir,ona bir itirazım yok(ki olacakta bence) ama jordan olmak bir başka açıkçası.basketbolu ve nba'i yeniden şekillendirme,yeniden yazma kapasitesini lebron'da göremiyorum.
  • LeBron, Jordan ile aynı seviyede olamayacağını Miami'ye giderek gösterdi
  • jordan ın sadece wizards dönemini izleyenler tabii ki lebron daha iyi der. schumacher in şimdi ki haline bakıp gelmiş geçmiş en iyi pilot değil demek gibi birşey bu da.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Y!g!T

    Lebron yetenek olarak Jordan seviyesine cikabilecek bir oyuncu. Zaten Nba tarihinde Lebron'un fizigine ve yeteneklerine sahip olan baska bir oyuncu yoktur. O yuzden Lebron cok ayri bir oyuncu ama Jordan seviyesini birakin o seviyenin yakinlarina bile ulasmak istiyorsa bence Miami'den ayrilmasi gerekir. Miami'de kazanacagi sampiyonluklar baska bir takimda kazanacaklari sampiyonluklarla ayni degerde olmaz. O yuzden bence Lebron Miami'den ayrilip baska bir takimda sampiyonluklar yasarsa cok daha buyuk bir oyuncu haline gelir.

    Lebron'un Cavs'den ayrilip Miami'ye gitmesi Jordan'in Bulls'dan ayrilip Magic'in yanina gitmesi gibi bir sey olurdu. Yani ligin en iyi oyuncusunun ligin en iyi 2. ya da 3. oyuncusunun yanina gitmesi. Efsane olarak nitelendirilebilecek hic bir oyuncunun yapmamasi gereken bir sey.


    Şu yazının altına imzamı atarım.




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.