Şimdi Ara

Scope yayın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
6.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdiozgor

Peki nasil anladiniz uyari olduğunu

İngilizce bildiğim için ve zamanım olduğu için okudum. Korkmanıza gerek yok bir daha yaparsanız korkabilirsiniz.
  • Hocam mantıken şöyle de diyemez mi?

Atıyorum diyelim ki; Bakın bu yaptığınız yasal suçtur. Tekrarında gerekli hukuki yerlere başvurulacak ve mahkemede yargılanmanız talep edilecek.

Sen tüm yazıdan sadece mahkemeyi algılıyorsun. Tekrar ederseniz veya bir daha ihlal ederseniz diyor orda. Rahat ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABSOLUT. kullanıcısına yanıt
    4 sayfayida okudun dimi? Çünkü onemli olan digiturkun ne dedigi. Periscope bidaha yaparsan hesabini askiya aliriz diyo o onemsiz. Digiturk ekibinin ne dedigini okudun mu kardes

• Ne kadar da yusuf yusuf bir konu.

Başına bişey gelirse yaşayıp görürsünüz. Bizim burada gelir desek ne gelmez desek ne. Düşünmeden bişey yapmışsınız mahkemeye çıkarsınız kendinizi savunursunuz canınızı almazlar ya. 🤣🤣🤣🤣

• Bir halt olmaz merak etme hocam ya. Bu kadar korkacaktınız madem ne diye yayın yaptınız ki.

• Durum ciddi.Kuzenime de böyle bir mesaj geldi 2 ay sonra da mahkeme kagidi geldi ister inan ister inanma.
  • İstanblue_34 kullanıcısına yanıt
    Oooof delircem

• quote:

Eminmisiniz sadece uyari dimi? Turkceye cevirince mahkeme vs bi suru sey cikiyoe:(

Kardesim anladik tr ye cevirince mahkeme falan cikiyor. Ok?

• Evini zebaniler basacakmıs.

• Sucun tespitine istinaden, avukatlara verilecekmis ve para cezasi odeyeceksiniz diyor. Donuna kadar alacak digiturk :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam okudum dh dayanışması olarak ziyaretine geliriz, hem sayılı gün çabuk geçer sıkmayın canınızı
  • "kanka kanka şu maçı verelim kalp invite fln popi oluruz" al gördün popiyi. Bende de digi play var da kılımı kıpırdatmam tanımadığım adam için. 2 saat telefonu elinde tutan var arkadaş. Görüntü desen çamur

• Ne salak adamlar var millet parayla gider alır izler.bunlarda elinde imkanı varken iki beğeni icin paylasıp yayın yapar.inşallah davalık olursun en ucuz avukat aramaya başla

• Beter olun beter. Senin için veya arkadaşın için demiyorum. Tüm bunları yayınlayanlara gerçekten bir ceza uygulansa keşke ağır ağır. Ben kendim gidip 60 lira veriyorum her ay şu maçları seyretmek için. Kendimi geçtim 3 milyon abone aylık 50 60 lira para ödüyor. 20 milyon insan gidip cafelerde 5 liraya izliyor. Bunca insan enayi mi bu paraları verip izlerken bazılarıda korsan yayıncılık yoluyla izlesin oldu ne güzel.

• quote:

Peki nasil anladiniz uyari olduğunu

Seniin Dijiturk tarafindan ozel olarak yollandigini dusunuyorum insanlara korku salmak.Cunku bir yerde acik verdin Varmi benim gibi dusunen..Bu bir submial Konu

• Kaçak yayın yaptığınız için digiturk siteye şikayette bulunmuş.

Site sizin bunu yaptığınızı tespit etmiş ve sizi bunu hemen sonlandırmanız ve tekrar etmemeniz yolunda uyarmış, ayrıca benzer telif hakkı olan başka yayınları derhal kaldırmanızı belirtmiş.

Burda gözden kaçırılan ciddi bir nokta var.

Site sizi dava etmez ama digiturk sizin kaçak yayınınızı tespit ettmiş ve site yoluyla ihrarı çekmiş.

Şuan digiturk elinde sizin kaçak yayın yaptığınızı gösteren çok sağlam bir delil var.

Digiturk bunun peşini bırakmaz. Adamın elinde sağlam delil kapısının önünde tonla avukat var, peşini bırakmaz.

Hiçbirşey bitmiş sadece uyarı almış değilsiniz.

Digiturk hala sizi mahkemeye verebilir.

Kendinize avukat aramaya başlasanız iyi olur diyeceğim ama işlediğiniz suç açık ve net, nasıl bir savunma yapabilirsiniz ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe_yakub -- 8 Mayıs 2017; 7:48:1 >

• Digitürk ekibi inşallah dava açar. O kadar insan para vererek maçı izliyor siz akıllı olduğunuz için böyle ücretsiz şekilde maç yayınlıyor-izliyorsunuz.

En gerekli cezayı almanız dileğiyle..

• Aynisi bizim arkadasa oldu her hafta temiz don atlet goturuyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yunus6397 kullanıcısına yanıt
    O kadar cam tv satan var senlemi ugrasiolar xD adam olduruyolar onu bile takan yok seni surundururler simdi

• Yasin kac?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.