Şimdi Ara

Scope yayın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
6.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafa mi yaparsin kardes bunlar ic yazisma.sana atilmamis digiturk mail i.tabi sen bunu biliyorsun bence.bu periscopun Turkiye de kapatilma sebebi ile ilgili bir olay sanirsam.sende kopyala yapistir sana yapilmis gibi yalan haber yap burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunhan -- 8 Mayıs 2017; 7:46:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değil de şimdi bu konu ile kendinin suç işlediğini anlattın. digiturk Türkiye den bilgi alamıyordu bu ip kim kullanıyor diye ama dh den çatır çatır bilgi alıyorlar asıl şimdi geçmiş olsun digiturk avukatı bu konuyu beğendi.

• Bi sıkıntı olsaydı mail değil mahkeme celbi gelirdi rahat ol bidaha yapma eğer uslu bi çocuk olursan şirinleri görebilirsin

• Dostum korkmana gerek yok uyarı vermiş adam acik acik söylemis "adres bilgilerine kadar ulaşıyorum bak bir daha tekrar edersen yasal yollara gidecegiz "diyor açikca . Bu arada ceviriyi google ceviriden yaptiniz sanirim :) unutma google çeviri tami tamina düzgün ceviri yapamaz örnek vereyim bir filmde geciyordu bu dialog " ali diye yaziyorsun ahmet diye okuyorsun " aynen bu dialog misali:)

• telifi sana ait olmayan materyal paylaşıyorsun ondan
  • Gökhan Şanlı cyber warriorun sahibi 😃https://mobile.twitter.com/sanligokhan

• Bir daha yapmadgi surece birsey olmaz.Senin dediğin​ gibi olsaydı simdi tum dizi film siteleri sahipleri icerdeydi .d

• Canını alamazlar ya la rahat ol . Bir şey olmaz.

• Kardes davayi twitter degil ligtv aciyor yakalanmissan acarlar boyle mailde gelmez direk mahkeme celpi gelir 1 2 gune

• Arkadasim dava filan yok. .yaptigin yayin olumsuz iyi bir sey degil . hak sahibi isterse. Mahkeme yokuna gidebilur diyor. Nerdeyse her yayinciya gidiyor onemsiz birsey

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Digitürk çalışanları da ne işsiz. Ödül falan alıyorlar heralde yoksa kimse hayallerinden vazgeçmek için aldığı 3 5 kuruş için bu kadar uğraşmaz.

Yazıya gelince. Mahkemelik bi durum yok. Bi daha yaparsan hesabının tamamen kapatılmasına karar verdik diyor. Böyle işler yapacaksanız. Vpn kullanın. Tel noyuda fake sms receiveden onaylayın. Böyle mailler alsanız da altında antalya değil papua yeni gine tel noda 274728873838 falan yazar :)

• Scope yayın

yandin sen kanka... saka saka bisey olmaz ama bi daha yapma

• Telif uyarısı vermiş digitürk

• Adam sana telif hakkı uyarısı vermiş. Bir daha yaparsan, hesabın banlanabilir diyor (İngilizce biliyorum).

Kısacası, kaçak yayın yapmayı bırak diyor.
  • Su yayinlari yurt disinda olmadiginiz surece yapmayin

• Digiturk aradım anlattım bir problem yok diyor her şey normal diyor anlamadım bu işi

• yayın haklarını elinde bulunduran firma periscope'a dava açması halinde yayını sen paylaştığın için periscope bu bilgilendirme maili ve kullanım şartları dahilinde sorumluluk kabul etmeyip senin bilgilerini yayıncı firmaya vererekten suçlu olarak seni göstereceğini söylüyor.

yani biz suçlu değiliz, yayın haklarını çiğnediğin için herhangi bir dava açıldığında mahkemelerle sen uğraşırsın diyor.

yerinde olsam periscope uygulamasını direkt silerim hatta o telefonu da elimden çıkarırım, gerekirse parça pinçik eder kanıt yok ederim, çalındı derim o yayını yapan ben değildim çalan kişi yapmış olabilir derim
  • Burada bana yardımcı olanlara teşekkürler ortalığı karıştırmak isteyen dalga geçenlere bir haberim var. Gelen maildeki numarayı aradım Gökhan Şanlı ile görüştüm. Önce dava açılacak dedi. Sonra pişman olduğumu söyleyince copyright digiturk mail adresine durumu açıklayın bakarız dedi . Birdaha asla yapmayacağımı soyledim ve gercekten yapmayacağım.

• Dijitürk yayın izlenme oranlarını düştüğünü biliyor şirket devamlı ödediği maçların bedellerini karşılayamayacak duruma geliyor bu nedenle kaçak yayınlara karşı ekip kurup avukatlar aracılığıyla takip ediliyor.

Periscope'de 2000 izlenme oranı varsa bunu kat ve kat fazlasını çıkarmak için dava açıyor büyük ihtimallede kazanıyor şimdiden geçmiş olsun bütün bilgileriniz ve video kanıtlarını karşıda var zaten periscope sizin yaptığınız bütün yayınlardan ip adreslerine kadar sizin hakkınızdaki bilgileri savcılığa felan göndermektedir.

Bütün cezaları ödedikten sonra bir daha yapmazsınız.Bu işler çocuk oyuncağı değil yasal bir suç işlediniz.

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    Birader her derbiyi yayınlayan sitelere gidin bulaşın ben hayatımda ilk defa mac yayınladım oda 15 dakika başakşehir Antalya gibi dandik bir maç. Pişman olduk bir daha yapmayacagiz dedik adamlar da gereğini yapar dava acalarsa açarlar uzatmayı kesin artık

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.