Şimdi Ara

Scope yayın (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
6.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • askerasker A kullanıcısına yanıt
    Scope oldu evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan sonra ,mahkum arkadaşlarına da yayın açarsın

• artes16 kullanıcısına yanıt
    Konuyu hallettim uzatma konu kilit

• Gökhan şanlıyı yani doktoray'ı 13 sene önce tanıdım cyber warriorda. Digiturk için çalıştığını bilmiyordum. Demekki kaçak yayın yapanları tespit ediyorlar böyle
  • Ben izliyorum beyler maçları scopetan. Çok yüklenmeyin

• popi uğruna ne gençler batıyor..

wcnin adamı kafa bulmuş resmen :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlar baya bilgili insanlar yapıyor.Vpn ve bir çok yollara başvuru yapıyorlar.

Sizin acemi olduğunuz dh'ye konu açmanızdan anlaşılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Onlar baya bilgili insanlar yapıyor.Vpn ve bir çok yollara başvuru yapıyorlar.

Sizin acemi olduğunuz dh'ye konu açmanızdan anlaşılıyor.

Kim başvuruyor kardeşim VPN falan ne alaka ne demek istediğini açık konuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Atakan-

Digitürk ekibi inşallah dava açar. O kadar insan para vererek maçı izliyor siz akıllı olduğunuz için böyle ücretsiz şekilde maç yayınlıyor-izliyorsunuz.

En gerekli cezayı almanız dileğiyle..

para vermeyen milyonlar var netspordan spikersiz izliyoruz hadi onlarıda mahkemeye versenize digiturk culer senelerdir veremediler ne netspormus netspor 1 2 3 4 5 6 7 8 9 diye 10 site açtılar halen her maçı veriyorlar

ben digiturk kullandım 10 yıla yakın ve her ay 100 liradan aşağı fatura vermıyordum sonra baktım benle aynı paketı kullanan arkadaşlarıma farklı bana farklı fiyat herkese tutturabildiğine fiyat politikası yapan digiturk bence hakediyor bunu sizde kullanmayın kapatın bu digiturk denen şirketin çalışanları herekese tutturabildiğine fiyat politikası sürdürüyor yıllardır

3 kutu değiştim 10 yıl uyelıgım vardı dıgıturkle hepsinide iptal ettirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockymarlboro -- 8 Mayıs 2017; 12:48:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

Ben izliyorum beyler maçları scopetan. Çok yüklenmeyin

aynen periskopta 55 bin kişi izledi dünkü maçı bir yayında 5 10 bin izlenen yayınlarda vardı burda bır kaç kısının ızledıgı yayını sıkayet etseler ne olucak dıgıturk kolaysa 55 bın kısının dun scopeda ızledıgı yayını mahkemeye versın hadı

yada netsporu versın mılyonlar ızlıyor netspordan
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Dijitürk yayın izlenme oranlarını düştüğünü biliyor şirket devamlı ödediği maçların bedellerini karşılayamayacak duruma geliyor bu nedenle kaçak yayınlara karşı ekip kurup avukatlar aracılığıyla takip ediliyor.

Periscope'de 2000 izlenme oranı varsa bunu kat ve kat fazlasını çıkarmak için dava açıyor büyük ihtimallede kazanıyor şimdiden geçmiş olsun bütün bilgileriniz ve video kanıtlarını karşıda var zaten periscope sizin yaptığınız bütün yayınlardan ip adreslerine kadar sizin hakkınızdaki bilgileri savcılığa felan göndermektedir.

Bütün cezaları ödedikten sonra bir daha yapmazsınız.Bu işler çocuk oyuncağı değil yasal bir suç işlediniz.

dün maçı yayınlayan biri vardı scopeda 55 bin izleniyordu anlık ve hala banlanmadı

• rockymarlboro kullanıcısına yanıt
    Periscope twitter yurt dışı kaynaklıdır eğer telif hakkı bulunan firma şikayet ederse kullanıcının bütün bilgilerini vererek periscope devreden çıkıyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.