Şimdi Ara

Scooterden sonra Yamaha Ybr 125

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 yıl yamaha bws 100 kullandım 2700 km sürdüm ve geçenlerde sattım. şimdide ikinci olarak yamaha ybr 125 düşünüyorum ama vites alışkanlığı olmadığı için baya bir çekingenim bu konuda. kullanamadığımdan, bilmediğimden değil sadece trafikte falan zorlanabileceğimi düşünüyorum. daha önce kısa mesefeli regal raptor dd250 kullanmışlığımda var yani biliyorum vitesli kullanmasını ama işte ne kadar sürece alışırım sizce? ybr 125 iyi bir tercih mi olur? kullananlar varsa vites geçişler falan kolay mı? scooterden sonra ybr 125 tavsiye edermisiniz? neden karamsar kaldım böyle bir konu açtım onuda bilmiyorum sanki biraz vites korkum var yinede.

bws içinde böyle konu açmıştım sonra aldım diye editlemiştim. bundada böyle olur umarım hadi bakalım. düşündüğüm motor bu arada 2013 model 8.000 km de kız gibi mavi ybr 125

• Benim İlk Başlangıç Motorum Vitesli Bir Sorun Olacağını Düşünmüyorum Ybr 125 Gayet Güzel bir seçim.
  • 2 gun sonra artik gozunuz kapali surersiniz rahat olun (gozunuz kapali surmenizi tavsiye etmem)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 125 cc lık vıteslı motorları genelde başlangıç motoru olarak önerıyolar zaten ılk motorum ve hala kullandııgm bı emektar ybr 125 ım var 1 sene once almısdık abım kurye 1 gün bıle surmedı tam teşekkullu sürmek trafıge gelırsek daha once trafıkde araba scoter fln surduysen sıkıntı olmaz şu an ıcın sıkıntın hangı vıtesde kaldıgını unutmak :D
  • ben 15 yaşında başladım kullanmaya ilk motorum vites li idi bence sıkıntı yaşamazsın 1 veya 2 gün alıştırma yaptıktan sonra.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YAMAHA YBR MOTOR FİYATLARI
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.