Şimdi Ara

Scooter ile Vitesli motorların farkı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süredir hava soğutmalı 125cc scooter kullanıyorum, trafiğe falan az çok aşina oldum ancak motor özellikle uzun yolda yetersiz kalıyor ve dengesi, frenleri çok güven vermiyor bu yüzden yükseltme planı yaptım.

Normalde aklımda 250cc ilk birkaç Maxi Scooter modeli vardı ve bu modellerin her işimi göreceğini düşünüyorum ama bir yandan da acaba bir vitesli motora mı geçsem düşüncesi geliyor. Vitesli motor deneyimim çok az ve alacağım motoru birkaç yıldan önce değiştirmek istemiyorum o yüzden bu konuda tecrübesi olanlara danışmak istedim. Bazen şehir içi ulaşım, bazen 30-40km denecek orta uzunlukta yollar, belki de ileride birkaç yüz km ilk uzun yol deneyimleri için hangi motosiklet tipi tercih edilmeli? Temel olarak Scooter, Naked ve Super Sport tiplerini değerlendirsek hangisi hangi konuda başarılı? Herhangi bir motor tipinde az çok deneyimi olan herkesin yorumunu merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam arabalardaki mantıkla aynı diyebilirim amaç konforlu ulaşım ise otomatik önde oluyor vitesin ne avantantajı olabilirki .He amaç hız tork ivme ise o zaman vitesli önde oluyor yani size kalmış vitesliye alıştıktan sonra çok anlamazsınız ben hemen hemen tüm seçenekleri denemis biri olarak motor araba vs gibi seyleri ulaşım aracı gözüyle bakıyorum bi yere yetişme hız ses isteğim yok tabiki o da ayrı bir şey ama istemek lazım yani size kalmış.
    Taşıma yapmayacak tek kişi binecekseniz maxi scooter iyidir eğer vitesliye geçiş yapacaksanız tavsiyem racing super sport tarzı yerine retro tarzından başlayın hem vitesler daha kemikli olur vites mantığını iyice anlar trafikte alışırsınız hem tepkileri daha tolerelidir hem riski azdır hafiftir kafanıza geçirmeden rahat alışırsınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 30km geçecek yolculuklarda 250cc scooter modelleri size daha uygun olur. öncelikle bir süre nmax veya pcx türü bir motor tecrübe edindikten sonra forza veya xmax 250cc tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.