Şimdi Ara

SCIROCCO (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.610
Cevap
19
Favori
275.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • ZİEBART dan: CAM FİLMİ (ÖN CAM 1 NO, YANLAR VE ARKA 2 NO) + DİAMOND GLOSS BOYA KORUMA + İÇ KORUMA YAPTIRILDI...

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

• Fotoğraflar muhteşem.Yalnız bir şey sormak istiyorum,dün VW'nin sitesine baktım,karartılmış camlar standart yazıyordu.Siz alırken standart değildi anlaşılan,opsiyon olarak almayı düşünmediniz mi?Sonuçta karartılmış cam,filme göre daha garanti.

Bir de iç koruma yaptıranlar memnun kaldı mı acaba?Ben yaptıracaktım,sprey sıkıyoruz falan dediler,bana hikaye gibi geldi.O yüzden yaptırmadım.

Orijinalden alıntı: deserthawk

Fotoğraflar muhteşem.Yalnız bir şey sormak istiyorum,dün VW'nin sitesine baktım,karartılmış camlar standart yazıyordu.Siz alırken standart değildi anlaşılan,opsiyon olarak almayı düşünmediniz mi?Sonuçta karartılmış cam,filme göre daha garanti.

Bir de iç koruma yaptıranlar memnun kaldı mı acaba?Ben yaptıracaktım,sprey sıkıyoruz falan dediler,bana hikaye gibi geldi.O yüzden yaptırmadım.

teşekkürler...ben alırken yoktu sportline modelinde, şu anda zaten sadece arka yanlar+arka cam standart, yani gene ön yanlara veya isteğe göre ön cama yaptırmak gerekiyor cam filmi...birde biliyosunuz cam filmi (kaliteli olan) güneşin ultraviyole ışınlarını %99 oranında kesiyor, ısıyıda %50 oranında...Zira sıradan cam filmi 100 TL ye takılırken Ziebart ön cam hariç 400-500 TL ye takıyor(ön cam ise yaklaşık 250-300 TL)...karartılmış camın böyle bir özelliği yok...daha dün yaptırdım hepsini, iç koruma banada biraz hikaye geldi, tertemiz olmuş gerçi ama zamanla görcez bakalım ne kadar koruyo...Boya koruma da oldukça iddalı, zaten sıradan bir yerin 100-150 TL ye yapacağı korumayı Ziebart 400-500 e yapıyor, e biraz iyi olsun artık, adam çok idda etti beni ikna etti, aslında ben sadece cam filmi yapcaktım, boya korumada işin içine girdi(iç koruma sözde hediye oldu)

• quote:

Orijinalden alıntı: alibekir
    teşekkürler...ben alırken yoktu sportline modelinde, şu anda zaten sadece arka yanlar+arka cam standart, yani gene ön yanlara veya isteğe göre ön cama yaptırmak gerekiyor cam filmi...birde biliyosunuz cam filmi (kaliteli olan) güneşin ultraviyole ışınlarını %99 oranında kesiyor, ısıyıda %50 oranında...Zira sıradan cam filmi 100 TL ye takılırken Ziebart ön cam hariç 400-500 TL ye takıyor(ön cam ise yaklaşık 250-300 TL)...karartılmış camın böyle bir özelliği yok...daha dün yaptırdım hepsini, iç koruma banada biraz hikaye geldi, tertemiz olmuş gerçi ama zamanla görcez bakalım ne kadar koruyo...Boya koruma da oldukça iddalı, zaten sıradan bir yerin 100-150 TL ye yapacağı korumayı Ziebart 400-500 e yapıyor, e biraz iyi olsun artık, adam çok idda etti beni ikna etti, aslında ben sadece cam filmi yapcaktım, boya korumada işin içine girdi(iç koruma sözde hediye oldu)

Ali sadece bilgin olması açısından söylemek istiyorum. Ziebart 'ların hepsi Solarmaster cam filmi kullanıyor. Solarmaster ve Llumar cam filmleri Amerika 'da CPG isimli bir fabrika tarafından üretilir. Ziebart 'ın kendine ait bir filmi yoktur, dışarıdan Solarmaster 'ı top olarak alır ve kullanır. Müşterisine de piyasa fiyatının 2 katına satar. Eğer yapan yerin işçiliğinden memnunsan, kabarcık vs yoksa sorun yok.

Boya korumada Ziebart iyi olabilir fakat Meguiars 'ın profesyonel serisi ürünlerine yaklaşabileceğini düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TorwaK

quote:

Ali sadece bilgin olması açısından söylemek istiyorum. Ziebart 'ların hepsi Solarmaster cam filmi kullanıyor. Solarmaster ve Llumar cam filmleri Amerika 'da CPG isimli bir fabrika tarafından üretilir. Ziebart 'ın kendine ait bir filmi yoktur, dışarıdan Solarmaster 'ı top olarak alır ve kullanır. Müşterisine de piyasa fiyatının 2 katına satar. Eğer yapan yerin işçiliğinden memnunsan, kabarcık vs yoksa sorun yok.

Boya korumada Ziebart iyi olabilir fakat Meguiars 'ın profesyonel serisi ürünlerine yaklaşabileceğini düşünmüyorum.

Bora sana katılıyorum,
    AUDİ a3 amalfi beyaz 1.4 140 TFSI COD Stronic ambition + zenon plus ön-arka full led + advance paket+iç aydınlatma paketi+alçaltılmış şasi+spor süspansiyon+altı düzleştirilmiş tiptronik 3 kollu deri direksiyon+yer tasarruflu stepne + siyah spor koltuklar+mmi+ drive select+ 225/45/17 7,5j (06 ocak 2014 teslim)

• quote:

ZİEBART dan: CAM FİLMİ (ÖN CAM 1 NO, YANLAR VE ARKA 2 NO) + DİAMOND GLOSS BOYA KORUMA + İÇ KORUMA YAPTIRILDI...

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

Fotolar çok güzel de son resimdeki o emniyet kemerlerine takılı tokaları görünce çok üzüldüm. Keşke emniyet kemerinizi taksanız

• 122 hp kullanan yok sanırım yakıt konusunda fikrini söyleyen olmadı henüz :)

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

• quote:

Orijinalden alıntı: TorwaK

İşte benim canavarın resimleri :) Ayrıca sizin için kısa bir video hazırlayıp youtube 'e aktardım. İyi seyirler ::)

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

harika bir araç Allah kaza bela vermesin. bizede nasip etsin kısa zamanda :)

• Merhabalar. Artık dizel seçeneği de gelsin. Özellikle, Golf ve Jetta da yer alan 1,6 dizel motor olsa, çok satar. Ama getirmiyorlar işte.....

PSN: anamurcat33

• ben verdim 5 eylulde en az 3 ay dedıler kasım sonu dıye beklıorum ben ama net bısı yok
  • bu arabaya 1.6 dizel biraz komik olur ama 2.0 dizelleri avrupada satışda bizde yok malesef gelirmi gelmezmi bilinmez ama benim görüşüm gelmez

İkinci elde benim araç halen beklemede bu arada.
  • Allah araçlarımızı korusun...

edit : burada çok bilinen bir siteden aldığım kazalı scirocco resmi paylaşmıştım.ama kazayı yapan arkadaş görürse morali bozulur diye kaldırdım.
    edit2: yanlış anlaşılma olmuş arabayı satın almadım, resmi o siteden aldım sadece : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aokizilkaya -- 1 Ekim 2009; 5:02:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sailaway

122 hp kullanan yok sanırım yakıt konusunda fikrini söyleyen olmadı henüz :)

Var ben kullaniyorum 1.5 ay oldu 122 hp. 1900 km. oldu, 0 km.den itibaren hic sifirlamadigim ortalama 7.4l/100km. Evden E5i kullanarak ise ya da havaalanina gittigimde ise 6.5l/100km civarinda tuketim...

Arabayi gaza abanarak kullanmam.(Gerektiginde basarim)
    Pek fren kullanmasini sevmem, mesela ilerde kirmizi isiklar yaniyorsa gaza abanip oraya gidip frene basmam.
    Yokus asagi inerken gaza basmam, araba zaten kendiliginden hizlanir. :)

Sehirler arasi tuketimi yakinda deneyecegim, sonuclari yazarim, bir de tembellik etmezsem 2010 model 122 hp lik guzeller guzeli aracimin fotolarini da sizlerle paylasmak isterim.
    Even apart from the instability due to speculation, there is the instability due to the characteristic of human nature that a large proportion of our positive activities depend on spontaneous optimism rather than on a mathematical expectation.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aghkzlkya

ben bu arabanın far sistemini çözemedim bir türlü.en sola alsan gündüz bile yanıyor, ortaya alsan farlar yanmıyor ama gündüz vakti gereksiz yere iç mekan ışıkları yanıyor.en sağa alsan zaten ne var ne yok yanıyor.
    gündüz farlarımı yakmadan gezemeyecek miyim ? : )

benim gibi servise gidip gündüş sürüş farını kapattırcaksın ve sıfır konumunda yanmıyacak-sen istediğin zaman yanacak...bunun içinde herhangi bir ücret almıyorlar...

Ben de bu olayin tam tersi durumunda sikayetciyim. "0" konumunda iken yanan gunduz farlarim simdi yanmiyor. Bir ayari mi bozuk ya da bilmedigim birseyi mi degistirdim anlayamadim. Diger parklar gece uzun-kisa, sis hepsi yaniyor. Sadece "0" konumunda yanmiyor.

Bilgisi, fikri olan?
    Even apart from the instability due to speculation, there is the instability due to the characteristic of human nature that a large proportion of our positive activities depend on spontaneous optimism rather than on a mathematical expectation.

• quote:

Orijinalden alıntı: sailaway

kazası çok fazla degildi ise iyi fiyattı o araç hayırlı olsun aghkzlkya

yok hocam resmi o siteden aldım.arabayı satın almadım yani : )
    Allaha şükür 160 lık var bende.Allah kaza bela vermesin.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.