Şimdi Ara

SCIROCCO (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.610
Cevap
19
Favori
275.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Hasari cok buyuk olmayan hava yastiklari acilip pert kaydi almis scirocco alinir mi? Nasil sorunlar cikabilir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Range Rover Evoque Coupe (Satıldı)
    BMW 4.20d 2015
  • Golf 7'yi beklemekten gına geldi, 2 gün önce Sırocco almaya gıttım kur avantajı varken. Antalya Başaran otomotıv bana 4 ay sonra gün verıyor. 4 ay nedır yahu. Paramız var araba alamıyoruz yok boyle bır sey.

Orijinalden alıntı: cilloo

Hasari cok buyuk olmayan hava yastiklari acilip pert kaydi almis scirocco alinir mi? Nasil sorunlar cikabilir?

Merhaba,

Hasarı büyük olmayan dediniz, eğer hasar sadece ön den çarpma olup bütün radyatörler dağılmış motora yaslanmış şekilde ise alınır, sonuçta ön panel plastik diğer mekanik parçalar her yerde var iki civatalık iş, airbağ ler başka hasarda patlayacak şekilde tamir oluyor sıkıntı olacağını sanmam,
    sizin icin en önemli olanı otomobili piyasasından epey uyguna almanız yoksa otomobilin piyasası 50 bin tl ise 50 bine almamanız 50 binlik otomobili 38-40 bin aralığında alıyorsanız bence alın. sonuçta kasko yapılıyor sizde satarken anlatırsınız.

bunları nereden biliyorum bende hasar kayıtlı otomobil aldım yıllarca kullandım ve satıyorum dedim sattım.

• golf 7 çıktı, scirocco almaya niyetliydim. golf7'ye denk scirocco acaba ne zaman gelir? hiç bir yerde bir haber göremedim.

Aynı şekilde ben de beklemedeyim haberleri. Golf 7 de oldukça hoşuma gitti gerçi.

SCIROCCO

SCIROCCO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 24 Eylül 2012; 18:07:07 >
  • Hot-hatch'ten Coupe'ye doğru bir kayma var sanki tasarımda? :) Güzelmiş ama, böyle de hoş olur. 1.4 140hp bence 122hp yerine sunulabilir ki iyi bir tercih olur. 160hp yerine de 1.6 180hp gibi bir motor gelir diye tahmin ediyorum.

Bilgisi olan var mı makyaj veya kasa değişimi ile ilgili? Geçen gün UK bazlı bir Scirocco sitesini karıştırıyordum ama tatmin edici bir bilgi bulamadım. Hep rander'lar paylaşılmıştı.

Orijinalden alıntı: major24

keşke 1.6 benzinli 180bg bir motor çıkarsa üstüne de tipini ekteki gibi değiştirse tadından yenmez...

SCIROCCO

SCIROCCO

kim yaptıysa harika yapmış. süper olmuş :)

• Bir Scirocco Sahibi Olarak Bende Konusunu arıyordum Ve Bulduğuma Sevindim Yerimi Alayım.

Aracım İmzam Da Mevcuttur
    1- Almak istediğim model bu White Edition 1.4 lt TSI 160 PS zaten manuel fiyatı şuan kampanya kuru (1.99) ile 63.282 TL bu paraya sizce değer mi ve ne kadar indirim alma ihtimalim var ve yanında hediye isteme şansım var mı?
    2- Aracı çok sık kullanmıcam hafta sonları birde arada hafta içi 1 gün falan kullanıcam genelde tek biniyorum çok nadir 3-4 kişi biniyorum.Normal kullanımda ne kadar yakıyor bu araç kaç litre yani sakin kullanımda 1 depo ile kaç km gidiyor agresif kullanımda kaç km gidiyor şehir içi.Benim için sakin kullanımda 500-600 arası yapması yeterli.
    3-Sizde buna RNS 510 yerine RNC510 taktırayım mı? Forumlarda okuduğum kadarı ile VW haritası basar soft kadar gelişmiş değilmiş ve ona entegre edemiyormuşuz VW ne zaman güncellerse o zaman güncelleniyormuş öle bişey varsa benim telefonum ve tabletim navi işini görüyor onlar yeter.
    4-2013 yılı bu aracın 5. yılı olucak sizce kasa makyajlanır mı yada yeni komple değişik kasa gelir mi? Hani aldıktan sonra yeni kasa gelirse bizim araç elimizde ölmesin :/
    5-TSI kendini ıspatlamış bir motor ama 160HP olan modelinde motorda sorun var mı?Polo GTI sıkıntı vardı 180 HP olduğunda o yüzden soruyorum.
    6-Tahminen bu araç için ne kadar beklemem gerekli sizce.
    7-Araç için kapora verince olaki araç geldi fakat almaktan vaz geçme şansımız var mı verdiğimiz kapora yanıyor mu bu sistem nasıl işliyor?
    8-Aracın kesin fiyatı gelince mi belli oluyor yoksa şimdiden anlaştığı fiyat üzerinden mi alıyorum aracı.Olaki yeni kampanya ile satış fiyatı ucuzladı diyelim o zaman indirim yapıyorlar mı tekrardan.
    Yukarıdakilere cevap verenlere teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: taner_turkce@hotmail.com

1.4 180 bg scirocco white nigth siparişi verdim.. pişman olmam herhalde.. yorum alabilir miyim .. acele olursa sevinirim arkadaşlar..
    kapı içi marşpiyel, beyaz söşeme, sunroof , b-xenon, 18 chigago jant , çift egzoz .. 63 bin.. nasıl arkadaşlar peki ?

öncelikle hayırlısı olsun
    sanırım 160 demek istediniz bende White Edition düşünüyorum şuan ki liste fiyatı 63282 tl kur kampanyası ile eğer sizde bu aracı sipariş verdiyseniz sadece küsüratı mı attılar indirim olarak çok az indirim yapmışlar yanında ilave bişeyler verdiler mi?Tahminen ne zaman geliceğini sölediler size.
    Eğer aracınız benim dediğim araç değilse sizin aracınızın liste fiyatını yazarmısınız bende kendim için ona göre pazarlık edicem teşekkür ederim.

• pm attım.. oraya bakıver kardeş..

pm attım.. oraya bakıver kardeş..

Pm gelmemis ben sana attim geri donus yaparmisin tekrardan tesekkur ederim yada kullanici adina mail atayim oraya geri donmeni rica ederim tesekkurler :-)

Orijinalden alıntı: basarm

quote:

1.4 180 bg scirocco white nigth siparişi verdim.. pişman olmam herhalde.. yorum alabilir miyim .. acele olursa sevinirim arkadaşlar..
    kapı içi marşpiyel, beyaz söşeme, sunroof , b-xenon, 18 chigago jant , çift egzoz .. 63 bin.. nasıl arkadaşlar peki ?

sanırım 160 demek istediniz bende White Edition düşünüyorum şuan ki liste fiyatı 63282 tl kur kampanyası ile eğer sizde bu aracı sipariş verdiyseniz sadece küsüratı mı attılar indirim olarak çok az indirim yapmışlar yanında ilave bişeyler verdiler mi?Tahminen ne zaman geliceğini sölediler size.
    Eğer aracınız benim dediğim araç değilse sizin aracınızın liste fiyatını yazarmısınız bende kendim için ona göre pazarlık edicem teşekkür ederim.

ses seda yok mu hocam :)

• arkadaşlar merhaba,

bir scirocco sahibi olarak white edition ile ilgili fikirlerimi paylaşiyim.

donanım içeriği gerçekten olmazsa olmazlar. cam tavan, xenon, katlanan aynalar vs. bluetooth ile cep telefonu bağlantısı da bence faydalı olmuş. fırsat bulduğumda ben de taktırmayı düşünüyorum.

fiyat konusunda genelde bayiler %2 indirim yapıyor gibiydi ben arabamı alırken. yani aracın liste fiyatı 63282 tl ise 1200 TL gibi bir indirim alma şansınız olur normalde. ancak tabi bu donanım pakedinin yeni çıkıyor olması bu durumu nasıl etkiler bilmiyorum. bu aracın geliş süresini de etkileyecek tabi ki. size fikir vermesi açısından paylaşiyim. ben biraz şanslıydım, bayinin elinde bir araç vardı, elden çıkarmak istiyorlardı. o yüzden bana iyi bir fiyat verdiler ve %3.2 indirimle aldım ben aracımı. ama tabi diğer yerler böyle bir fiyat hiç vermemişlerdi. biraz şans oldu.

quote:

Orijinalden alıntı: basarm

quote:

ses seda yok mu hocam :)

hocam gittim şimdilik kasın ayında gelicek olan araca adımı yazdırdım.Kendi aracı mı satarsam alıcam yoksa malesef üzülerek bu hevesim önümüzdeki seneye kalıcak :(
    liste fiyatından %1 indirim yapabilirim diyorlar daha fazla yapamayız diyorlar.
    Araç alan arkadaşlar aldıklaerı yerileri ve aldıkları indirim oranlarını yazarlarsa memnun olurum. Kendimde pazarlık yapabilmek için.
    %5 duydum ve %3.2 duydum şimdlik

• Ankara'daki Eskihisar Otomotiv %2 indirim yaptı bana. Ben aracımı %3.2 indirimle Antalya Başaran Otomotiv'den aldım ancak dediğim gibi biraz olağandışı bir durumdu. Bu indirimi her zaman yapmayabilirler.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.